αυτά τα αργόμισθα νατοϊκά πρακτοράκια της ΟΑΚΚΕ πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που τους παρακολουθείςπατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:44 Εσύ πιστεύεις αυτό και άλλοι ρωσόπληκτοι πιστεύουν ότι πάλι πίσω απ όλα είναι η Ρωσία και οργάνωσε αλλαγή φρουράς στη Συρία.
https://X.com/_OAKKE/status/1866007847785341044
Tώρα να κάθεσαι να βρεις ποιοί πράκτορες έχουν διεισδύσει σε ποιά τζιχαντιστική οργάνωση είναι ψύλλος στα άχυρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 09 Δεκ 2024, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
μα αυτο ακριβως σημαινει το μενουμε ευρωπηzteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:45Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:26Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:24
Έτσι εσύ να ακούς τον Φρανσουά τι λεει και θα πας μπροστά.
Έτσι τον άκουγε ο ΓΑΠ όταν ήταν πρωθυπουργός και πήγε πολλή καλά αυτο![]()
Και να μην ξεχνάμε πως χάρη στον Φρανσουά είμαστε ακόμα στην ΕΕ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πολύ θάρρος πήρες! άκου ¨μου"
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
.
Την στιγμή που οι Ρώσοι έφυγαν άρον άρον...
https://www.skai.gr/news/world/syria-to ... L_5kMNqyTQ
...
Την στιγμή που οι Ρώσοι έφυγαν άρον άρον...
https://www.skai.gr/news/world/syria-to ... L_5kMNqyTQ
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Δεκ 2024, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Το ίδιο λέμε, έχουν συμφωνήσει μυστικά με τον Ερντογάν να μοιράσουν την ευρύτερη περιοχή, Οθωμανική Αυτοκρατορία φαντασιώνεται ο ένας, Greater Israel ο άλλος.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:48Η φαντασίωση του Μπιμπι να έχει παντού εχθρούς για να κυβερνάει.Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Το Ισραήλ κάνει πια κανονική εισβολή.
Έχει πάρει όλο το όρος Ερμων και προχώρησε 7 χιλιόμετρα στην Κουνειτρα με προοπτική για παραπέρα, ίσως και μέχρι την περιοχή των Δρουζων. Μοιάζει προσχεδιασμενο.
Οι βομβαρδισμοί στόχων είναι συνεχείς σε όλη τη Συρία, λενε οτι θα συνεχιστουν πολλες μερες και δεν αφορούν μόνο το χημικό οπλοστάσιο. Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.
Είναι ντροπιαστική κατάσταση για τη νέα κυβέρνηση.
Ανέχεται εισβολή βασικά. Όχι ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλα και καλες προθέσεις να είχαν οι diversity friendly, θα αναγκαστούν να γίνουν εχθροί.
Σας τα έλεγα ότι το Ισραήλ ψάχνετε να επεκταθεί τα υπόλοιπα περί αυτοάμυνας είναι σανος.
Εννοούσα τους Ουκρανούς αλλά δεν πειράζει πουλά εσύ τρελιτσα.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:52Εντάξει, δεν είναι και ναζί οι Ρώσοι και οι Ιρανοί άσχετα αν τους πλησιάζουν. Πάντως ευτυχώς δεν τους στηρίζει η Ελλάδα. Άλλωστε οι Ρώσοι έχουν απειλήσει την Ελλάδα αρκετές φορές.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:45Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:26
Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.
Και να μην ξεχνάμε πως χάρη στον Φρανσουά είμαστε ακόμα στην ΕΕ.
Ξέρεις ότι οι πρώτοι που κλωνοποιησαν τζιχαντιστες στην Αφρικη ήταν οι Γάλλοι. Τώρα που ο Μακρον θα επιβάλει μνημόνιο και σκληρή λιτότητα θα πει στον λαό του πόσα εκατομμύρια ευρώ ξοδεύει η Γαλλία να χρηματοδοτεί τρομοκρατικες οργανώσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Α, συγνώμη δεν το κατάλαβα. Ο Πούτλερ είναι ο μόνος που έχει έντονα χιτλερικες πρακτικές και απειλεί τον κόσμο με πυρηνικό ολοκαύτωμα, εξού και το Βλαδόλφος.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:57Εννοούσα τους Ουκρανούς αλλά δεν πειράζει πουλά εσύ τρελιτσα.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:52Εντάξει, δεν είναι και ναζί οι Ρώσοι και οι Ιρανοί άσχετα αν τους πλησιάζουν. Πάντως ευτυχώς δεν τους στηρίζει η Ελλάδα. Άλλωστε οι Ρώσοι έχουν απειλήσει την Ελλάδα αρκετές φορές.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:45
Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
καλα εξηγησε μας τοτε πως τα τζιχαντια ακομη δεν εχουν επιτεθει στους Ρωσους στη Συρια ...dna replication έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:53αυτά τα αργόμισθα νατοϊκά πρακτοράκια της ΟΑΚΚΕ πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που τους παρακολουθείςπατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:44 Εσύ πιστεύεις αυτό και άλλοι ρωσόπληκτοι πιστεύουν ότι πάλι πίσω απ όλα είναι η Ρωσία και οργάνωσε αλλαγή φρουράς στη Συρία.
https://X.com/_OAKKE/status/1866007847785341044
Tώρα να κάθεσαι να βρεις ποιοί πράκτορες έχουν διεισδύσει σε ποιά τζιχαντιστική οργάνωση είναι ψύλλος στα άχυρα.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αν δεν σας άρεσε να φεύγατε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:53μα αυτο ακριβως σημαινει το μενουμε ευρωπηzteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:45Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:26
Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.
Και να μην ξεχνάμε πως χάρη στον Φρανσουά είμαστε ακόμα στην ΕΕ.![]()
κατσε να τελειωσουν οι Εβραιοι με το οπλοστασιο και θα καταπιαστουν με το νεο προσωπικο ...Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Το Ισραήλ κάνει πια κανονική εισβολή.
Έχει πάρει όλο το όρος Ερμων και προχώρησε 7 χιλιόμετρα στην Κουνειτρα με προοπτική για παραπέρα, ίσως και μέχρι την περιοχή των Δρουζων. Μοιάζει προσχεδιασμενο.
Οι βομβαρδισμοί στόχων είναι συνεχείς σε όλη τη Συρία, λενε οτι θα συνεχιστουν πολλες μερες και δεν αφορούν μόνο το χημικό οπλοστάσιο. Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.
Ανέχεται εισβολή βασικά. Όχι ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλα και καλες προθέσεις να είχαν οι diversity friendly, θα αναγκαστούν να γίνουν εχθροί.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μόνο που υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ο Τουρκικός λαός δεν νιώθει ακόμα στο πετσί του την επεκτατικη πολιτική της Τουρκίας. Ακόμα και στην Συρία χρησιμοποίησα χρήσιμους ηλιθιους. Ο Ισραηλινός λαός την νιώθει και έχει αρχίσει όχι μόνο να κουράζετε αλλά να μην μπορεί να ζήσει στο Ισραήλ.Pillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:57Το ίδιο λέμε, έχουν συμφωνήσει μυστικά με τον Ερντογάν να μοιράσουν την ευρύτερη περιοχή, Οθωμανική Αυτοκρατορία φαντασιώνεται ο ένας, Greater Israel ο άλλος.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:48Η φαντασίωση του Μπιμπι να έχει παντού εχθρούς για να κυβερνάει.Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Το Ισραήλ κάνει πια κανονική εισβολή.
Σας τα έλεγα ότι το Ισραήλ ψάχνετε να επεκταθεί τα υπόλοιπα περί αυτοάμυνας είναι σανος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
εμεις μενουμε ΒΚ εσεις τουρκελλαδαπατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 00:01Αν δεν σας άρεσε να φεύγατε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:53μα αυτο ακριβως σημαινει το μενουμε ευρωπηzteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:45
Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εδώ χτυπησανε μέχρι και την υπηρεσία που εκδίδει διαβατήρια. Σα να τους λένε ούτε από τη χώρα δε θα μπορείτε να βγειτεnostromos έγραψε: 10 Δεκ 2024, 00:02κατσε να τελειωσουν οι Εβραιοι με το οπλοστασιο και θα καταπιαστουν με το νεο προσωπικο ...Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Το Ισραήλ κάνει πια κανονική εισβολή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 35 Απαντήσεις