Orion22 έγραψε: 09 Δεκ 2024, 17:04δικό σου, αφιερωμένο
[img]https://i.postimg.cc/5yPcDcpv/Mehm ... .jpg[/img]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν οντως ολο αυτο το σκηνικο απο την 7/10 μεχρι σημερα, ηταν προσχεδιασμένο απο την Τουρκια, τότε οταν στραφουν προς εμας δεν εχουμε την παραμικρη ελπιδα να τους κοντράρουμε σε στρατηγικό επιπεδο.Pillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:13Πιστεύω ότι η Τουρκία καθοδήγησε την Χαμάς να κάνει την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ για να έχει ισχυρό άλλοθι ο Νετανιάχου να κάνει την μεγάλη επίθεση στον άξονα της αντίστασης και μετά να μπουκάρουν οι τζιχαντιστές από την Ιντλίμπ που ελέγχουν απόλυτα οι Τούρκοι. Μιλάμε για συμπαιγνία Τουρκίας-Ισραήλ με την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 22:50 O Αλ τσογλανι έχει κάνει καμία δήλωση για το Ισραήλ που έχει εισβάλει στην πατρίδα του χωρίς να τους έχει προκαλέσει η είναι μέσα στο σχέδιο;![]()
Με το που κανουν ντου, θα πρεπει να κανουμε ομαδικως χαρακίρι ολος ο ελ πληθυσμος.
Τιγκα παρατραβηγμένο έως και ψεκασμενο το σενάριο σου, μου ακουγεται.
Έτσι εσύ να ακούς τον Φρανσουά τι λεει και θα πας μπροστά.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:19 Απόλυτη ήττα για την Ρωσία που αδυνατεί πλέον να στηριξει την παρουσια της στην Αφρικη μιας και η Συρια ηταν ο απαραιτητος εφοδιαστικος της κρικος. Μόλις τώρα τα είπε αυτά ο Φρανσουά Ολλάντ.
Έτσι τον άκουγε ο ΓΑΠ όταν ήταν πρωθυπουργός και πήγε πολλή καλά αυτο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:24Έτσι εσύ να ακούς τον Φρανσουά τι λεει και θα πας μπροστά.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:19 Απόλυτη ήττα για την Ρωσία που αδυνατεί πλέον να στηριξει την παρουσια της στην Αφρικη μιας και η Συρια ηταν ο απαραιτητος εφοδιαστικος της κρικος. Μόλις τώρα τα είπε αυτά ο Φρανσουά Ολλάντ.
Έτσι τον άκουγε ο ΓΑΠ όταν ήταν πρωθυπουργός και πήγε πολλή καλά αυτο![]()
Και να μην ξεχνάμε πως χάρη στον Φρανσουά είμαστε ακόμα στην ΕΕ.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ίσως με κάποιο τρόπο απέκτησαν τα Γαλλικά συστήματα που είχαν προορισμό τους Κούρδους του Ιράκ.nostromos έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:19τοτε εξηγησε μας ποιος εδωσε φορητα αντιεροπορικα στους Κουρδους να ριχνουν μεγαλα Τουρκικα ντρον ...?Pillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:13Πιστεύω ότι η Τουρκία καθοδήγησε την Χαμάς να κάνει την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ για να έχει ισχυρό άλλοθι ο Νετανιάχου να κάνει την μεγάλη επίθεση στον άξονα της αντίστασης και μετά να μπουκάρουν οι τζιχαντιστές από την Ιντλίμπ που ελέγχουν απόλυτα οι Τούρκοι. Μιλάμε για συμπαιγνία Τουρκίας-Ισραήλ με την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 22:50 O Αλ τσογλανι έχει κάνει καμία δήλωση για το Ισραήλ που έχει εισβάλει στην πατρίδα του χωρίς να τους έχει προκαλέσει η είναι μέσα στο σχέδιο;![]()
https://twitter.com/clashreport/status/ ... 6234742005
https://www.aljazeera.com/news/2014/8/1 ... raqi-kurds
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
wishful thinking, αυτό καίει τον Ολλάντ, που η Βάγκνερ πέταξε τους γάλλους έξω από την FrancAfrique που εκμεταλευονταν ασύστολαLibre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:19 Απόλυτη ήττα για την Ρωσία που αδυνατεί πλέον να στηριξει την παρουσια της στην Αφρικη μιας και η Συρια ηταν ο απαραιτητος εφοδιαστικος της κρικος. Μόλις τώρα τα είπε αυτά ο Φρανσουά Ολλάντ.
Το Ισραήλ κάνει πια κανονική εισβολή.
Έχει πάρει όλο το όρος Ερμων και προχώρησε 7 χιλιόμετρα στην Κουνειτρα με προοπτική για παραπέρα, ίσως και μέχρι την περιοχή των Δρουζων. Μοιάζει προσχεδιασμενο.
Οι βομβαρδισμοί στόχων είναι συνεχείς σε όλη τη Συρία, λενε οτι θα συνεχιστουν πολλες μερες και δεν αφορούν μόνο το χημικό οπλοστάσιο. Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.
Είναι ντροπιαστική κατάσταση για τη νέα κυβέρνηση.
Ανέχεται εισβολή βασικά. Όχι ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλα και καλες προθέσεις να είχαν οι diversity friendly, θα αναγκαστούν να γίνουν εχθροί.
Έχει πάρει όλο το όρος Ερμων και προχώρησε 7 χιλιόμετρα στην Κουνειτρα με προοπτική για παραπέρα, ίσως και μέχρι την περιοχή των Δρουζων. Μοιάζει προσχεδιασμενο.
Οι βομβαρδισμοί στόχων είναι συνεχείς σε όλη τη Συρία, λενε οτι θα συνεχιστουν πολλες μερες και δεν αφορούν μόνο το χημικό οπλοστάσιο. Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.
Ανέχεται εισβολή βασικά. Όχι ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλα και καλες προθέσεις να είχαν οι diversity friendly, θα αναγκαστούν να γίνουν εχθροί.
Τρίδυμο-φωτιά ο συνδυασμός ΗΠΑ Ισραήλ Τουρκία.vantono έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:22Αν οντως ολο αυτο το σκηνικο απο την 7/10 μεχρι σημερα, ηταν προσχεδιασμένο απο την Τουρκια, τότε οταν στραφουν προς εμας δεν εχουμε την παραμικρη ελπιδα να τους κοντράρουμε σε στρατηγικό επιπεδο.Pillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:13Πιστεύω ότι η Τουρκία καθοδήγησε την Χαμάς να κάνει την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ για να έχει ισχυρό άλλοθι ο Νετανιάχου να κάνει την μεγάλη επίθεση στον άξονα της αντίστασης και μετά να μπουκάρουν οι τζιχαντιστές από την Ιντλίμπ που ελέγχουν απόλυτα οι Τούρκοι. Μιλάμε για συμπαιγνία Τουρκίας-Ισραήλ με την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 22:50 O Αλ τσογλανι έχει κάνει καμία δήλωση για το Ισραήλ που έχει εισβάλει στην πατρίδα του χωρίς να τους έχει προκαλέσει η είναι μέσα στο σχέδιο;![]()
Με το που κανουν ντου, θα πρεπει να κανουμε ομαδικως χαρακίρι ολος ο ελ πληθυσμος.
Τιγκα παρατραβηγμένο έως και ψεκασμενο το σενάριο σου, μου ακουγεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pillars την 09 Δεκ 2024, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει πως η γαλλική επιρροή αυξάνει γεωμετρικά στην Αφρική λόγω της όλο και περισσότερο αυξανόμενης επιρροής της Γαλλικής γλώσσας στην αφρικανική ήπειρο. Και μιλάμε για αύξηση απίστευτα μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Π.χ πλέον στο Κονγκό των 110 εκατομμύριων κατοίκων το 90% των νέων θα έχει μητρική γλώσσα την γαλλική.dna replication έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:36wishful thinking, αυτό καίει τον Ολλάντ, που η Βάγκνερ πέταξε τους γάλλους έξω από την FrancAfrique που εκμεταλευονταν ασύστολαLibre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:19 Απόλυτη ήττα για την Ρωσία που αδυνατεί πλέον να στηριξει την παρουσια της στην Αφρικη μιας και η Συρια ηταν ο απαραιτητος εφοδιαστικος της κρικος. Μόλις τώρα τα είπε αυτά ο Φρανσουά Ολλάντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Δεκ 2024, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Εχεις φετιχ με τα μποτοξ ψεκα μου?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εσύ πιστεύεις αυτό και άλλοι ρωσόπληκτοι πιστεύουν ότι πάλι πίσω απ όλα είναι η Ρωσία και οργάνωσε αλλαγή φρουράς στη Συρία.Pillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:13Πιστεύω ότι η Τουρκία καθοδήγησε την Χαμάς να κάνει την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ για να έχει ισχυρό άλλοθι ο Νετανιάχου να κάνει την μεγάλη επίθεση στον άξονα της αντίστασης και μετά να μπουκάρουν οι τζιχαντιστές από την Ιντλίμπ που ελέγχουν απόλυτα οι Τούρκοι. Μιλάμε για συμπαιγνία Τουρκίας-Ισραήλ με την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 22:50 O Αλ τσογλανι έχει κάνει καμία δήλωση για το Ισραήλ που έχει εισβάλει στην πατρίδα του χωρίς να τους έχει προκαλέσει η είναι μέσα στο σχέδιο;![]()
https://twitter.com/_OAKKE/status/1866007847785341044
Tώρα να κάθεσαι να βρεις ποιοί πράκτορες έχουν διεισδύσει σε ποιά τζιχαντιστική οργάνωση είναι ψύλλος στα άχυρα.
Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:26Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:24Έτσι εσύ να ακούς τον Φρανσουά τι λεει και θα πας μπροστά.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:19 Απόλυτη ήττα για την Ρωσία που αδυνατεί πλέον να στηριξει την παρουσια της στην Αφρικη μιας και η Συρια ηταν ο απαραιτητος εφοδιαστικος της κρικος. Μόλις τώρα τα είπε αυτά ο Φρανσουά Ολλάντ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η φαντασίωση του Μπιμπι να έχει παντού εχθρούς για να κυβερνάει.Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Το Ισραήλ κάνει πια κανονική εισβολή.
Σας τα έλεγα ότι το Ισραήλ ψάχνετε να επεκταθεί τα υπόλοιπα περί αυτοάμυνας είναι σανος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Israeli media: "Israel" is now destroying ships in the port of Latakia belonging to the Syrian army
https://twitter.com/i/status/1866181850315514248
https://twitter.com/i/status/1866181850315514248
- Libre arbitre
Εντάξει, δεν είναι και ναζί οι Ρώσοι και οι Ιρανοί άσχετα αν τους πλησιάζουν. Πάντως ευτυχώς δεν τους στηρίζει η Ελλάδα. Άλλωστε οι Ρώσοι έχουν απειλήσει την Ελλάδα αρκετές φορές όπως και πολλές άλλες δημοκρατικές χώρες.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:45Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:26Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:24
Έτσι εσύ να ακούς τον Φρανσουά τι λεει και θα πας μπροστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Δεκ 2024, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-