!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

αυτο που περιγραφεις εχει μια λεξη και κουραζει τους παντες σχεδον στο οτιδηποτε .

ρουτινα .
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Θα ήθελα να ταξιδέψω στο Ισραήλ λόγω του βιβλικού της τοποθεσίας, στη Μοσχα και Πετρούπολη (κομμάτι δύσκολο πλέον), Παρίσι, Ρώμη, Σικελία και Νέα Υόρκη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:58
enaon έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:53
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:40 Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.
καλό ήταν μην τσιμπάς, πλησιάζουμε και γινόμαστε ευαίσθητοι στο θέμα, αν μπορούσαμε να ανεβάσουμε στοριες στο ινταγραμ θα θελαμε να παμε πριν την ώρα μας, θα γινόταν πανικός στις πύλες.
@Agios_Petros
#heavensgates #seeyouontheotherside #highwaytohell και τέτοια, δικέ μου.
καλυτερα εδω δικε μου

Εικόνα
https://www.travel.gr/experiences/agios ... stin-kata/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ρε σεις αφήστε τον τον Νανδρο. Να μου το θυμηθείτε θα θάψει πολλούς από εμάς γιατί έχει πάρει το χάπι της γραψαρχιδινης. Και πολύ καλά κάνει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

sharp έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:47
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:09 .

Τι λέτε ρε τρελλαμένιοι.....

Εδώ ο ΑΪΝΣΤΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟΣ που άσχολήθηκε με το ΧΡΟΝΟ.....σου λέει.....

Η ζωή δε γεμίζει με τα χρόνια πολλά αλλά με τις αλλαγές εικόνων και παραστάσεων.....τί θέλει να σου πεί ;;; . :alright:

Ο Αϊν είχε καταλάβει τη διαστολή του χρόνου που σου προκαλεί η αλλαγή εικόνων όπως την καταλάβαμε και μείς

οταν μετά απο 1 μήνα με ΙΝΤΕRAIL ή αλλάζοντας νησια στο Αιγιόνιο νομίζαμε οτι λείπαμε για 6 ΜΗΝΕΣ..... :romance-hearteyes: . :blm: . :hebit:

Μόνο αν είσαι νεκρός δεν σ ενδιαφέρει η Ομορφιά του Κοσμήματος..... :smt047

.

Εντιτ.....αργησα λίγο αλλά ο συνειρμός της tipiti clop να λέει ότι τη μέγιστη έκριση ενδορφινοντοπαμινών

σου τη χύνει στη μάπα ο εγκέφαλος όταν είσαι σε φάση "εξερεύνησης" δε μας αφήνει ποτε..... :102: . :wave:

.
Ναι ρε συ... δεν θυμάμαι όμως που το λέει, στην Ειδική για στη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας;

.

Δε πειράζει αν δεν θυμάσαι την παραπομπή.....

Σημ ασία έχει να κάνεις το πείραμα για να το διαπιστώσης μόνος σου.....ή με παρέα..... :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:39 Απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο ήμουν σε ένα αεροπλάνο.
Μετά όταν ενηλικιώθηκα και μπήκα ενεργά στη δουλεια, το αεροπλάνο ήταν ένα πολύ γνώριμο μέσο μιας και δουλειά, αναψυχή, οικογενειακές υποχρεώσεις ήθελαν συνεχώς αεροπορικό ταξίδι. Κοινώς τουλάχιστον μια φορά το μήνα το χρησιμοποιούσα
Εχοντας ταξιδέψει σε καμια 25αρια-30 χώρες κυρίως στην προ Ινστα εποχή, τα τελευταία χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να έχει ξενερώσει φουλ στην ιδέα του ταξιδιού. Δεν έχω κανένα ενθουσιασμό πλέον για ταξίδι. Δε ξέρω που οφείλεται
Έκανε τον κύκλο του όλο αυτό;
Έπαθα overdose;
το οτι μεγαλώνω και έχω οικογένεια;
Ο Υπερτουρισμός έχει επιδράσει αποτρεπτικά για εμένα; Και αντίστοιχη σύγκριση ενος ταξιδιού στην εποχή προ αυτού;
Η τόσοι ταξιδιάρηδες παντού και η υπερπροβολή τους;
Ο συνδυασμός τους;

Ειδικά όσοι έχετε ταξιδέψει πολύ και ειδικά πριν την εποχή του υπερτουρισμού, σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;
Πέρασα τη ζωή μου σε ταξίδια, αεροπλάνα, καράβια, τρένα, και αυτοκίνητο. Τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολλές μπίζνες με ταξίδια, δεν μου λείπουν. Έχω άλλα τώρα. Θα πάω μια μπίζνα στην Ιταλία αυτόν τον μήνα ως και τον Δεκέμβρη, και χαίρομαι, αλλά ως εκεί.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Νon4me έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:02 αυτο που περιγραφεις εχει μια λεξη και κουραζει τους παντες σχεδον στο οτιδηποτε .

ρουτινα .
.

Δε πιστεύω στο οτιδήποτε να εννοείς και ταις Γυναίκαι συνάδελφε..... :xena:

Δε πιστεύω να άνοιξες τη πόρτα στο οτιδήποτε..... :xena:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Communio Sancta έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:59
Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:39 Απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο ήμουν σε ένα αεροπλάνο.
Μετά όταν ενηλικιώθηκα και μπήκα ενεργά στη δουλεια, το αεροπλάνο ήταν ένα πολύ γνώριμο μέσο μιας και δουλειά, αναψυχή, οικογενειακές υποχρεώσεις ήθελαν συνεχώς αεροπορικό ταξίδι. Κοινώς τουλάχιστον μια φορά το μήνα το χρησιμοποιούσα
Εχοντας ταξιδέψει σε καμια 25αρια-30 χώρες κυρίως στην προ Ινστα εποχή, τα τελευταία χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να έχει ξενερώσει φουλ στην ιδέα του ταξιδιού. Δεν έχω κανένα ενθουσιασμό πλέον για ταξίδι. Δε ξέρω που οφείλεται
Έκανε τον κύκλο του όλο αυτό;
Έπαθα overdose;
το οτι μεγαλώνω και έχω οικογένεια;
Ο Υπερτουρισμός έχει επιδράσει αποτρεπτικά για εμένα; Και αντίστοιχη σύγκριση ενος ταξιδιού στην εποχή προ αυτού;
Η τόσοι ταξιδιάρηδες παντού και η υπερπροβολή τους;
Ο συνδυασμός τους;

Ειδικά όσοι έχετε ταξιδέψει πολύ και ειδικά πριν την εποχή του υπερτουρισμού, σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;
Πέρασα τη ζωή μου σε ταξίδια, αεροπλάνα, καράβια, τρένα, και αυτοκίνητο. Τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολλές μπίζνες με ταξίδια, δεν μου λείπουν. Έχω άλλα τώρα. Θα πάω μια μπίζνα στην Ιταλία αυτόν τον μήνα ως και τον Δεκέμβρη, και χαίρομαι, αλλά ως εκεί.
Αυτο.
Δεν είναι πως είμαι αρνητικός, απλά δεν υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός που υπήρχε πριν 15 χρόνια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εγώ έχω θέμα με τα αεροπλάνα, παρότι έχω μπει αμέτρητες φορές.

Όμως μέχρι 3.5 ώρες το πολύ θεωρώ ότι μπορώ να αντέξω. Γι'αυτό και δεν έχω βγει εκτός Ευρώπης κλπ και όλο αναβάλλω το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Ενα μικρό ταξιδάκι απο ενα μικρό θαυματάκι.....Κυρία νύχτα

.

.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:37 Εγώ έχω θέμα με τα αεροπλάνα, παρότι έχω μπει αμέτρητες φορές.

Όμως μέχρι 3.5 ώρες το πολύ θεωρώ ότι μπορώ να αντέξω. Γι'αυτό και δεν έχω βγει εκτός Ευρώπης κλπ και όλο αναβάλλω το ταξίδι στις ΗΠΑ.
Μια φορά να κάνεις μια πτήση 12-13 ωρες γιατρεύεσαι. Τις πρωτες ώρες σου βγαίνουν όλα τα σύνδρομα, κλειστοφοβία, υψοφοβια, πιάνεσαι, σε ενοχλούν οι διπλανοί, σιχαίνεσαι ο,τι ακουμπάς, τα πάντα όλα. Αφού τα περασεις όλα αυτά από 2-3 φορές το καθένα και εξαντληθεις, τις τελευταίες ώρες είσαι πια σαν το σπίτι σου, σε φάση σηκώνεσαι κι αρχίζεις να κατεβάζεις παντελόνι για να πέσεις για ύπνο και σταματάς όταν συνειδητοποιείς που βρίσκεσαι. Σ' αυτή τη φάση είναι όλοι εξαντλημένοι και μισοκοιμισμένοι, ακόμα και οι αεροσυνοδοί, βασικά και να τη βγάλεις να την παίξεις είναι ζήτημα αν θα σε κοιτάξει κανένας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Chilloutbuddy έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 00:17
Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:37 Εγώ έχω θέμα με τα αεροπλάνα, παρότι έχω μπει αμέτρητες φορές.

Μια φορά να κάνεις μια πτήση 12-13 ωρες γιατρεύεσαι. Τις πρωτες ώρες σου βγαίνουν όλα τα σύνδρομα, κλειστοφοβία, υψοφοβια, πιάνεσαι, σε ενοχλούν οι διπλανοί, σιχαίνεσαι ο,τι ακουμπάς, τα πάντα όλα. Αφού τα περασεις όλα αυτά από 2-3 φορές το καθένα και εξαντληθεις, τις τελευταίες ώρες είσαι πια σαν το σπίτι σου, σε φάση σηκώνεσαι κι αρχίζεις να κατεβάζεις παντελόνι για να πέσεις για ύπνο και σταματάς όταν συνειδητοποιείς που βρίσκεσαι.
Όχι, δεν κατάλαβες. Φοβάμαι τα αεροπλάνα.
Έχω νευρικότητα, όταν κουνήσει γατζώνομαι στην καρέκλα κλπ.
Εν τω μεταξύ είναι ψυχολογικό γιατί φοβάμαι στην διάρκεια της πτήσης. Απογείωση/προσγείωση στα παπαρια μου. Έχουμε κάνει ταξίδι που δεν κούνησε ούτε μια φορά και στην προσγείωση περάσαμε μέσα από καταιγίδα τρελή.
Ε, σε όλο το ταξίδι εγώ ήμουν ακίνητος και γατζωμένος, στην προσγείωση που έγινε της πουτάνας από κούνημα και τσίριζαν κάποιοι εγώ ήμουν χαλαρός και χαρουμενος και κοίταγα από το παράθυρο γιατί τελείωσε το μαρτύριο, προσγειωνομαστε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Casp έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:07 Αν και θα ηθελα να επισκεφθω το Auschwitz. Ξερω οτι θα με πιασει καταθλιψη, θα χαλασει η διαθεση ολης της μερας (μπορει και ημερων) αλλα θελω πολυ να βρεθω σε αυτο το μερος.
πήγα 3 φορές μεσα σε 30 χρόνια και έχει γινει εμπορικό και υπερτουριστικό, την πρωτη φορά ήταν συγκλονιστικό την τελευταία υποχρεωτικά με ξεναγό, σε γκρουπάκια, επιβεβλημένη συγκίνηση, πολύ πολωνική προπαγάνδα κ.λ.π.
-και όλη η Κρακοβία έγινε υπερτουριστική
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:54
sharp έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:47
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 18:09 .

Τι λέτε ρε τρελλαμένιοι.....

Εδώ ο ΑΪΝΣΤΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟΣ που άσχολήθηκε με το ΧΡΟΝΟ.....σου λέει.....

Η ζωή δε γεμίζει με τα χρόνια πολλά αλλά με τις αλλαγές εικόνων και παραστάσεων.....τί θέλει να σου πεί ;;; . :alright:

Ο Αϊν είχε καταλάβει τη διαστολή του χρόνου που σου προκαλεί η αλλαγή εικόνων όπως την καταλάβαμε και μείς

οταν μετά απο 1 μήνα με ΙΝΤΕRAIL ή αλλάζοντας νησια στο Αιγιόνιο νομίζαμε οτι λείπαμε για 6 ΜΗΝΕΣ..... :romance-hearteyes: . :blm: . :hebit:

Μόνο αν είσαι νεκρός δεν σ ενδιαφέρει η Ομορφιά του Κοσμήματος..... :smt047

.

Εντιτ.....αργησα λίγο αλλά ο συνειρμός της tipiti clop να λέει ότι τη μέγιστη έκριση ενδορφινοντοπαμινών

σου τη χύνει στη μάπα ο εγκέφαλος όταν είσαι σε φάση "εξερεύνησης" δε μας αφήνει ποτε..... :102: . :wave:

.
Ναι ρε συ... δεν θυμάμαι όμως που το λέει, στην Ειδική για στη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας;

.

Δε πειράζει αν δεν θυμάσαι την παραπομπή.....

Σημ ασία έχει να κάνεις το πείραμα για να το διαπιστώσης μόνος σου.....ή με παρέα..... :102:

.
Πού να τρέχω με την ταχύτητα του φωτός τώρα πια, έχω γεράσει...
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Το πιο βαρετό ταξίδι. Άσε που το θέμα είναι να εγκλιματίζεσαι σιγά, σιγά στο διαφορετικό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”