Προφανώς όσοι συγχεουν το ταξίδι με τις διακοπές μονοCecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:18Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:57Αυτό πρέπει να το αναρωτηθούν οι έμπΥροι ταξιδιώτες, πριν την επέλαση του ίνσταγκραμ.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:52
Σωστός, δικέ μου.
Ελάχιστοι θα σου πούνε για μια μουσική που άκουσαν, μια σκέψη που είχαν, έναν άνθρωπο που γνώρισαν, μια φάση που έγινε, κάτι διαφορετικό.
Το Instagram αντιγράφει την ζωή ή ή ζωή αντιγράφει το Instagram;
Για πείτε.
Προσωπικές ή γονεϊκές/παιδικές ταξιδιώτικες εμπειρίες (για τα νιούδια) δεκτές.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;
Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Α οκ με καλύψατε !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα αυτό είναι το νόημα των διακοπών, δικιά μου.Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:18Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:57Αυτό πρέπει να το αναρωτηθούν οι έμπΥροι ταξιδιώτες, πριν την επέλαση του ίνσταγκραμ.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:52
Σωστός, δικέ μου.
Ελάχιστοι θα σου πούνε για μια μουσική που άκουσαν, μια σκέψη που είχαν, έναν άνθρωπο που γνώρισαν, μια φάση που έγινε, κάτι διαφορετικό.
Το Instagram αντιγράφει την ζωή ή ή ζωή αντιγράφει το Instagram;
Για πείτε.
Προσωπικές ή γονεϊκές/παιδικές ταξιδιώτικες εμπειρίες (για τα νιούδια) δεκτές.![]()
Να πας κάπου ή να κάνεις κάτι που πιθανόν να σε κουράσει ή τουλάχιστον να μην σε αφήσει να ξεκουραστείς, αλλά θα έχεις κάνει και δει κάτι διαφορετικό. Το μυαλό είναι που κάνει διακοπές και επιστρέφεις γεμάτος, όχι το σώμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το πώς θα αποστασιοποιηθεί ή θα στηρίξει το σόι του στη χ ή ψ φάση, είναι ξεκάθαρα προσωπική επιλογή.Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:15Αυτό που λες δεν απαντά στο "ξενερωμενος" βέβαια. Εκτός και αν θες να πεις κάτι που το φτωχό μου το μυαλό δεν αντιλαμβάνεται.
Προσωπικώς, εκτιμώ αμφότερα. Τα λίγο από δω και λίγο από κει κατά περίπτωση βρίσκω τέρμα ξενέρωτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χιούμορ λέγεται, δικιά μου και μάλλον δεν το βρήκες στα ταξίδια που πήγες.Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:55Έλα τώρα ρε Φέιν, καθόλου ωραίο αυτό που του είπες.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:50Τον νου σου, τύπε, γιατί έρχεται και το πιο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου.Nandros έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:27
Αν έχεις παιδιά αναγκαστικά κάνεις διακοπές μαζί με το υπόλοιπο κοπάδι και τρως στην μάπα τους κάφρους που καφρίζουν και στις μεγάλες πόλεις, μαζί και τους υπερπληθείς τουρίστες.
Ο πατέρας μου αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο το '67 και του άρεσαν τα ταξίδια. Όμως λόγω επαγγέλματος (ΕΕ) δεν είχε άδειες και μπορούσαμε να ταξιδεύουμε μόνο στις αργίες+ΣΚ. Μπορεί οι δρόμοι τότε να ήταν χάλια, αλλά είχε λιγότερα αυτοκίνητα. Κάναμε μεγάλα ταξίδια και γνωρίσαμε μεγάλο μέρος της Ελλάδας.
Εγώ δεν έχω παιδιά, πάντα έπαιρνα άδεια Μάιο και Σεπτέμβρη, γλίτωνα από τους κάφρους και έβρισκα φθηνότερη διαμονή+φαγητό.
Μου αρέσει η οδήγηση και ακόμα συνεχίζω να κάνω μεγάλα ταξίδια, παρά την ηλικία μου.
.
Dein Herz, meine Gier
Το σόι πιστεύω είναι εντελώς άσχετο στο θέμα. Προσωπικές επιλογές είναι όλα. Από την άλλη όλοι έχουμε επιρροές από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Επιρροές όμως, όχι να μας καθορίζουν μέχρι κεραίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:23Το πώς θα αποστασιοποιηθεί ή θα στηρίξει το σόι του στη χ ή ψ φάση, είναι ξεκάθαρα προσωπική επιλογή.Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:15Αυτό που λες δεν απαντά στο "ξενερωμενος" βέβαια. Εκτός και αν θες να πεις κάτι που το φτωχό μου το μυαλό δεν αντιλαμβάνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:13
Όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε σημερινός "οικογενειάρχης" που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις τουριστικές εμπειρίες ως τέκνο της δικής του οικογένειας. Τί άλλο;
Προσωπικώς, εκτιμώ αμφότερα. Τα λίγο από δω και λίγο από κει κατά περίπτωση βρίσκω τέρμα ξενέρωτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ακριβώς.νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:21το ταξίδι δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπές, ούτε το αντίστροφοCecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:18 Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.
Μπορεί να προκύψει από το πουθενά.
Στην τελική, πόσο συναρπαστικά ή επιμορφωτικά μπορούν να γίνουν τα ταξίδια "διακοπών"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι πύτε, αυτό δεν είναι χιούμορ. Και ένα πράγμα που με έμαθαν τα ταξίδια που έχω κάνει, είναι να σέβομαι και να μην χαβαλεδιάζω με την ανθρώπινη ζωή. Ό,τι κατάλαβες.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:24Χιούμορ λέγεται, δικιά μου και μάλλον δεν το βρήκες στα ταξίδια που πήγες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
αυτο ειναι η προτιμηση μου δεκαετιες - τα ορη τα αγρια βουναΕρμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:59Τις περισσότερες φορές καθόμουν μερικές μέρες ακόμη για αναψυχή.Albrecht έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:56 Καταρχάς λες ότι ήταν κυρίως για επαγγελματικούς λόγους οπότε μπορεί απλά να μην το χαιροσουν εξ αρχής και να εκανες αγγαρεία. 25- 30 χώρες δεν είναι τίποτα για κάποιον σοβαρό traveller. Εγώ έχω πάει σε 20 και θεωρώ τον εαυτό μου νεογνό.
Επίσης μπορεί να το έκανες μια εποχή που το έκαναν λίγοι και έκανες τη διαφορά . Τώρα που είναι χόμπι/εθισμός για πολλους και δεν κανεις τη διαφορα δε βρίσκεις νοημα.
Υποθέσεις κάνω.
Πάντως δε νομίζω ότι για κάποιον που γουστάρει ταξίδια υπάρχει κορεσμός αφού στο μυαλό του οι καλύτεροι προορισμοί είναι αυτοί που δεν έχει επισκεφτεί ακόμα.
Δεν ειπα πως ειμαι σοβαρος τραβελερ, απλά έχω δει δυο τρια πραγματάκια απο τις εποχές που δεν έπαιζαν ακόμη οι ψηφιακές μηχανες σε αφθονία.
Το μπολνταρισμένο το έχω σκεφτεί και εγώ μηπως παίζει υποσυνείδητα.
Απο την άλλη μαρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύω οδικώς στην Ελλάδα και ειδικά την ορεινή χώρα σε πολύ μικρά χωριά και οικισμούς.
ένα παράδειγμα του οτι ίσως έχει επιδράσει πάρα πολύ αρνητικά ο υπερτουρισμός.
Το 2006 πήγα πορτογαλία, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μια πολύ ωραία εμπειρία, η Λισαβόνα μπορεί να μην είχε την ομορφιά της Πράγα πχ αλλά ειχε μια γοητεία άλλο πράγμα.
Έτυχε να την επισκεφτω για λίγο μετά τον Κοβιντ.
Είδα μια γυφτοτουριστική μηχανη, χαρακτήρας μηδέν.
ταξιδια μονο για επαγγελματικους λογους εκτος κ εντος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:33Όχι πύτε, αυτό δεν είναι χιούμορ. Και ένα πράγμα που με έμαθαν τα ταξίδια που έχω κάνει, είναι να σέβομαι και να μην χαβαλεδιάζω με την ανθρώπινη ζωή. Ό,τι κατάλαβες.
Ο τύπος είναι ζωντανός, ακμαίος, κάνει ταξίδια, τσαντίζει κόσμο, όλα καλά. Η γέννηση, η ζωή και ο θάνατος, είναι αντικείμενα για χιούμορ, ίσως όχι για χλευασμό και προσβολές. Κάτι που εννόησες λάθος μάλλον, γι' αυτό που έγραψα.
Dein Herz, meine Gier
Δεν κατάλαβα λάθος. Καλό θα είναι να το μαζέψεις. Τα περί Αρκά, τα ακούω βερεσε. Και τα λάικ επίσης.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:40Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:33Όχι πύτε, αυτό δεν είναι χιούμορ. Και ένα πράγμα που με έμαθαν τα ταξίδια που έχω κάνει, είναι να σέβομαι και να μην χαβαλεδιάζω με την ανθρώπινη ζωή. Ό,τι κατάλαβες.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:24
Χιούμορ λέγεται, δικιά μου και μάλλον δεν το βρήκες στα ταξίδια που πήγες.
Ο τύπος είναι ζωντανός, ακμαίος, κάνει ταξίδια, τσαντίζει κόσμο, όλα καλά. Η γέννηση, η ζωή και ο θάνατος, είναι αντικείμενα για χιούμορ, ίσως όχι για χλευασμό και προσβολές. Κάτι που εννόησες λάθος μάλλον, γι' αυτό που έγραψα.
Ήσουν λάθος, γαμωπαραδέξου το, δεν θα σου πέσει η μύτη. Δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας. Λήξαν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
καλό ήταν μην τσιμπάς, πλησιάζουμε και γινόμαστε ευαίσθητοι στο θέμα, αν μπορούσαμε να ανεβάσουμε στοριες στο ινταγραμ θα θελαμε να παμε πριν την ώρα μας, θα γινόταν πανικός στις πύλες.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:40 Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Αχ μπράβο βρε παιδιά!!!!
Ωραια είναι να ταξιδεύεις!!!
Να γνωρίζεις νέους τόπους, ανθρώπους, κουλτούρες κλπ κλπ
Ειλικρινά ζηλεύω όσους μπορούν να το κάνουν!!
Δεν έχω πατήσει ποτε ουτε το ενα ποδι εκτός Ελλάδας
Ωραια είναι να ταξιδεύεις!!!
Να γνωρίζεις νέους τόπους, ανθρώπους, κουλτούρες κλπ κλπ
Ειλικρινά ζηλεύω όσους μπορούν να το κάνουν!!
Δεν έχω πατήσει ποτε ουτε το ενα ποδι εκτός Ελλάδας
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
@Agios_Petrosenaon έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:53καλό ήταν μην τσιμπάς, πλησιάζουμε και γινόμαστε ευαίσθητοι στο θέμα, αν μπορούσαμε να ανεβάσουμε στοριες στο ινταγραμ θα θελαμε να παμε πριν την ώρα μας, θα γινόταν πανικός στις πύλες.Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:40 Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.
#heavensgates #seeyouontheotherside #highwaytohell και τέτοια, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
first world problems που λεν και στο χωριό μου.
Eγώ ως επι το πλειστον θα ήθελα να ταξιδέψω σε μέρη για τα όποια πρώτα έχω διαβάσει σε βιβλία. Βέβαια μπορει να πάω εκει και να ξενερώσω εντελώς.
Eγώ ως επι το πλειστον θα ήθελα να ταξιδέψω σε μέρη για τα όποια πρώτα έχω διαβάσει σε βιβλία. Βέβαια μπορει να πάω εκει και να ξενερώσω εντελώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 31 Οκτ 2024, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
-
- 1 Απαντήσεις