!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:57
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:52
Σωστός, δικέ μου.

Ελάχιστοι θα σου πούνε για μια μουσική που άκουσαν, μια σκέψη που είχαν, έναν άνθρωπο που γνώρισαν, μια φάση που έγινε, κάτι διαφορετικό.

Το Instagram αντιγράφει την ζωή ή ή ζωή αντιγράφει το Instagram;
Αυτό πρέπει να το αναρωτηθούν οι έμπΥροι ταξιδιώτες, πριν την επέλαση του ίνσταγκραμ.

Για πείτε.

Προσωπικές ή γονεϊκές/παιδικές ταξιδιώτικες εμπειρίες (για τα νιούδια) δεκτές. :lol:
Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.
Προφανώς όσοι συγχεουν το ταξίδι με τις διακοπές μονο :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Α οκ με καλύψατε !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:57
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:52
Σωστός, δικέ μου.

Ελάχιστοι θα σου πούνε για μια μουσική που άκουσαν, μια σκέψη που είχαν, έναν άνθρωπο που γνώρισαν, μια φάση που έγινε, κάτι διαφορετικό.

Το Instagram αντιγράφει την ζωή ή ή ζωή αντιγράφει το Instagram;
Αυτό πρέπει να το αναρωτηθούν οι έμπΥροι ταξιδιώτες, πριν την επέλαση του ίνσταγκραμ.

Για πείτε.

Προσωπικές ή γονεϊκές/παιδικές ταξιδιώτικες εμπειρίες (για τα νιούδια) δεκτές. :lol:
Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.
Μα αυτό είναι το νόημα των διακοπών, δικιά μου.

Να πας κάπου ή να κάνεις κάτι που πιθανόν να σε κουράσει ή τουλάχιστον να μην σε αφήσει να ξεκουραστείς, αλλά θα έχεις κάνει και δει κάτι διαφορετικό. Το μυαλό είναι που κάνει διακοπές και επιστρέφεις γεμάτος, όχι το σώμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:13
Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:06

Ναι.
Τι εννοείς με τον όρο "τρέντυ" ξενέρωμένος.
Όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε σημερινός "οικογενειάρχης" που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις τουριστικές εμπειρίες ως τέκνο της δικής του οικογένειας. Τί άλλο;
Αυτό που λες δεν απαντά στο "ξενερωμενος" βέβαια. Εκτός και αν θες να πεις κάτι που το φτωχό μου το μυαλό δεν αντιλαμβάνεται.
Το πώς θα αποστασιοποιηθεί ή θα στηρίξει το σόι του στη χ ή ψ φάση, είναι ξεκάθαρα προσωπική επιλογή.

Προσωπικώς, εκτιμώ αμφότερα. Τα λίγο από δω και λίγο από κει κατά περίπτωση βρίσκω τέρμα ξενέρωτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:55
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:50
Nandros έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:27
Αν έχεις παιδιά αναγκαστικά κάνεις διακοπές μαζί με το υπόλοιπο κοπάδι και τρως στην μάπα τους κάφρους που καφρίζουν και στις μεγάλες πόλεις, μαζί και τους υπερπληθείς τουρίστες.
Ο πατέρας μου αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο το '67 και του άρεσαν τα ταξίδια. Όμως λόγω επαγγέλματος (ΕΕ) δεν είχε άδειες και μπορούσαμε να ταξιδεύουμε μόνο στις αργίες+ΣΚ. Μπορεί οι δρόμοι τότε να ήταν χάλια, αλλά είχε λιγότερα αυτοκίνητα. Κάναμε μεγάλα ταξίδια και γνωρίσαμε μεγάλο μέρος της Ελλάδας.
Εγώ δεν έχω παιδιά, πάντα έπαιρνα άδεια Μάιο και Σεπτέμβρη, γλίτωνα από τους κάφρους και έβρισκα φθηνότερη διαμονή+φαγητό.
Μου αρέσει η οδήγηση και ακόμα συνεχίζω να κάνω μεγάλα ταξίδια, παρά την ηλικία μου.
.
Τον νου σου, τύπε, γιατί έρχεται και το πιο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου.
Έλα τώρα ρε Φέιν, καθόλου ωραίο αυτό που του είπες.
Χιούμορ λέγεται, δικιά μου και μάλλον δεν το βρήκες στα ταξίδια που πήγες.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:23
Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:13

Όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε σημερινός "οικογενειάρχης" που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις τουριστικές εμπειρίες ως τέκνο της δικής του οικογένειας. Τί άλλο;
Αυτό που λες δεν απαντά στο "ξενερωμενος" βέβαια. Εκτός και αν θες να πεις κάτι που το φτωχό μου το μυαλό δεν αντιλαμβάνεται.
Το πώς θα αποστασιοποιηθεί ή θα στηρίξει το σόι του στη χ ή ψ φάση, είναι ξεκάθαρα προσωπική επιλογή.

Προσωπικώς, εκτιμώ αμφότερα. Τα λίγο από δω και λίγο από κει κατά περίπτωση βρίσκω τέρμα ξενέρωτα.
Το σόι πιστεύω είναι εντελώς άσχετο στο θέμα. Προσωπικές επιλογές είναι όλα. Από την άλλη όλοι έχουμε επιρροές από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Επιρροές όμως, όχι να μας καθορίζουν μέχρι κεραίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:21
Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:18 Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.
το ταξίδι δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπές, ούτε το αντίστροφο
Ακριβώς.

Μπορεί να προκύψει από το πουθενά.

Στην τελική, πόσο συναρπαστικά ή επιμορφωτικά μπορούν να γίνουν τα ταξίδια "διακοπών" :smt005: που υπόκεινται σε ωρολογιακό πρόγραμμα άλλων εργαζόμενων; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:24
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:50

Τον νου σου, τύπε, γιατί έρχεται και το πιο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου.
Όχι πύτε, αυτό δεν είναι χιούμορ. Και ένα πράγμα που με έμαθαν τα ταξίδια που έχω κάνει, είναι να σέβομαι και να μην χαβαλεδιάζω με την ανθρώπινη ζωή. Ό,τι κατάλαβες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:59
Albrecht έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:56 Καταρχάς λες ότι ήταν κυρίως για επαγγελματικούς λόγους οπότε μπορεί απλά να μην το χαιροσουν εξ αρχής και να εκανες αγγαρεία. 25- 30 χώρες δεν είναι τίποτα για κάποιον σοβαρό traveller. Εγώ έχω πάει σε 20 και θεωρώ τον εαυτό μου νεογνό.
Επίσης μπορεί να το έκανες μια εποχή που το έκαναν λίγοι και έκανες τη διαφορά . Τώρα που είναι χόμπι/εθισμός για πολλους και δεν κανεις τη διαφορα δε βρίσκεις νοημα.
Υποθέσεις κάνω.
Πάντως δε νομίζω ότι για κάποιον που γουστάρει ταξίδια υπάρχει κορεσμός αφού στο μυαλό του οι καλύτεροι προορισμοί είναι αυτοί που δεν έχει επισκεφτεί ακόμα.
Τις περισσότερες φορές καθόμουν μερικές μέρες ακόμη για αναψυχή.
Δεν ειπα πως ειμαι σοβαρος τραβελερ, απλά έχω δει δυο τρια πραγματάκια απο τις εποχές που δεν έπαιζαν ακόμη οι ψηφιακές μηχανες σε αφθονία.
Το μπολνταρισμένο το έχω σκεφτεί και εγώ μηπως παίζει υποσυνείδητα.
Απο την άλλη μαρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύω οδικώς στην Ελλάδα και ειδικά την ορεινή χώρα σε πολύ μικρά χωριά και οικισμούς.

ένα παράδειγμα του οτι ίσως έχει επιδράσει πάρα πολύ αρνητικά ο υπερτουρισμός.
Το 2006 πήγα πορτογαλία, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μια πολύ ωραία εμπειρία, η Λισαβόνα μπορεί να μην είχε την ομορφιά της Πράγα πχ αλλά ειχε μια γοητεία άλλο πράγμα.
Έτυχε να την επισκεφτω για λίγο μετά τον Κοβιντ.
Είδα μια γυφτοτουριστική μηχανη, χαρακτήρας μηδέν.
αυτο ειναι η προτιμηση μου δεκαετιες - τα ορη τα αγρια βουνα
ταξιδια μονο για επαγγελματικους λογους εκτος κ εντος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:33

Όχι πύτε, αυτό δεν είναι χιούμορ. Και ένα πράγμα που με έμαθαν τα ταξίδια που έχω κάνει, είναι να σέβομαι και να μην χαβαλεδιάζω με την ανθρώπινη ζωή. Ό,τι κατάλαβες.
Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.

Ο τύπος είναι ζωντανός, ακμαίος, κάνει ταξίδια, τσαντίζει κόσμο, όλα καλά. Η γέννηση, η ζωή και ο θάνατος, είναι αντικείμενα για χιούμορ, ίσως όχι για χλευασμό και προσβολές. Κάτι που εννόησες λάθος μάλλον, γι' αυτό που έγραψα.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:40
Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:33

Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.

Ο τύπος είναι ζωντανός, ακμαίος, κάνει ταξίδια, τσαντίζει κόσμο, όλα καλά. Η γέννηση, η ζωή και ο θάνατος, είναι αντικείμενα για χιούμορ, ίσως όχι για χλευασμό και προσβολές. Κάτι που εννόησες λάθος μάλλον, γι' αυτό που έγραψα.
Δεν κατάλαβα λάθος. Καλό θα είναι να το μαζέψεις. Τα περί Αρκά, τα ακούω βερεσε. Και τα λάικ επίσης.
Ήσουν λάθος, γαμωπαραδέξου το, δεν θα σου πέσει η μύτη. Δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας. Λήξαν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:40 Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.
καλό ήταν μην τσιμπάς, πλησιάζουμε και γινόμαστε ευαίσθητοι στο θέμα, αν μπορούσαμε να ανεβάσουμε στοριες στο ινταγραμ θα θελαμε να παμε πριν την ώρα μας, θα γινόταν πανικός στις πύλες.
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

Αχ μπράβο βρε παιδιά!!!!
Ωραια είναι να ταξιδεύεις!!!
Να γνωρίζεις νέους τόπους, ανθρώπους, κουλτούρες κλπ κλπ
Ειλικρινά ζηλεύω όσους μπορούν να το κάνουν!!
Δεν έχω πατήσει ποτε ουτε το ενα ποδι εκτός Ελλάδας :cry
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Άβαταρ μέλους
Feindflug

enaon έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:53
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:40 Όταν τα γράφει κανένας Αρκάς αυτά, τύπισσα, γελάτε και πατάτε like. Όταν τα γράφω εγώ, σέβεστε την ανθρώπινη ζωή και μη μου άπτου.
καλό ήταν μην τσιμπάς, πλησιάζουμε και γινόμαστε ευαίσθητοι στο θέμα, αν μπορούσαμε να ανεβάσουμε στοριες στο ινταγραμ θα θελαμε να παμε πριν την ώρα μας, θα γινόταν πανικός στις πύλες.
@Agios_Petros
#heavensgates #seeyouontheotherside #highwaytohell και τέτοια, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

first world problems που λεν και στο χωριό μου.

Eγώ ως επι το πλειστον θα ήθελα να ταξιδέψω σε μέρη για τα όποια πρώτα έχω διαβάσει σε βιβλία. Βέβαια μπορει να πάω εκει και να ξενερώσω εντελώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 31 Οκτ 2024, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”