Πάρε ρε, ο enaon ήταν σειρά με τον Κολοκοτρώνη ασε να λέει. Την πρώτη μέρα θα σας ψαρωσουν και δεν θα έχει κανείς, αλλά θα δεις μετά θα αρχίσουν να ξεπετάγονται. Στην χειρότερη θα το έχεις μέσα στην τσάντα σου και θα τι χρησιμοποιήσεις για την υπόλοιπη θητεία.Γράφων έγραψε: 10 Οκτ 2024, 18:01Ωχ, όντως δεν επιτρέπεται στο κέντρο; Τι να πω τότε, κάτι θα βρω. Εν τέλει δεν με βαραίνει και ένα σπρέι για καλό και για κακόenaon έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:49στο κέντρο βρε υπνόσακος; Και αμα σε ρωτήσουν γιατί, θα πεις γιατι απο το πχορουμ μου ειπανε εχετε κοριους εδώ; Θα σε βαλουν να καθαρίσεις ολα τα στρώματα με την ευκαιρία. Μου θυμίζεις εναν που ειχε φέρει μπαλα του μπασκετ, ολο χαρά το παιδάκι, σκέφτηκε θα παιζουμε στον ελευθερο χρόνο μας. Τον εκαναν και έκλεγε τα ρεμάλια, πήρε αναβολή στην μια εβδομάδα.Γράφων έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:22 Η μεγαλύτερη ένσταση που έχω αφορά τον υπνόσακο. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους κοριούς, μάλλον θα μου είναι πολύ χρήσιμο
το σμαρτ κινητό ειναι απαραίτητο ομως, πρεπει καπως να μας γραφεις πως τα περνάς.
Να είσαι καλά! Χαχα, θα σας γράφω όποτε μπορώ και ειδικά αν τελικά το πάρω το smartphone
Παρεμπιπτόντως, εάν υπάρχουν κοριοί (που δεν νομίζω) το sleeping bag δεν θα σε σώσει. Η πλειοψηφία το έχουν για να μην στρώνουν κρεβάτι που είναι παλούκι εάν δεν έχεις ιδέα πως να το κάνεις.