!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Scouser έγραψε: 09 Οκτ 2024, 15:34
Ασέβαστος έγραψε: 09 Οκτ 2024, 10:33
Scouser έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:35
Αν ο γιος σου δεν έχει όντως σοβαρό πρόβλημα υγείας, θεωρείς ότι έγραψες κάτι για το οποίο μπορείς να νιώθεις περήφανος ή έστω να αστειευεσαι;
εγω θα ειμαι περηφανος αν βρω τροπο να μην υπηρετησει ο γιος μου (και ολα τα αλλα παιδια αν ειναι δυνατον) αυτη τη μαλακια που λεγεται σημερινος ελ στρατος.

ας γινει επαγγελματικος, η εστω εθελοντικος.
Ας γίνει, και εγώ είμαι υπέρ. Αλλά όσο παραμένει υποχρεωτική η θητεία, όσοι την παρακαμπτουν με ψεύτικα Ι/5 ανήκουν στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω. Φοροφυγάδες, παραβάτες του ΚΟΚ, τσιμπουκλουδες βουλευτών κτλ κτλ.
αυτη η κατηγορια ειναι "ολοι οι ελληνες πολιτες" εκτος κι αν ξερεις καποιον που δεν παραβιαζει τον κοκ η δεν φοροδιαφευγει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:26

εγω θα ειμαι περηφανος αν βρω τροπο να μην υπηρετησει ο γιος μου (και ολα τα αλλα παιδια αν ειναι δυνατον) αυτη τη μαλακια που λεγεται σημερινος ελ στρατος.

Ας γίνει, και εγώ είμαι υπέρ. Αλλά όσο παραμένει υποχρεωτική η θητεία, όσοι την παρακαμπτουν με ψεύτικα Ι/5 ανήκουν στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τις περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω. Φοροφυγάδες, παραβάτες του ΚΟΚ, τσιμπουκλουδες βουλευτών κτλ κτλ.
αυτη η κατηγορια ειναι "ολοι οι ελληνες πολιτες" εκτος κι αν ξερεις καποιον που δεν παραβιαζει τον κοκ η δεν φοροδιαφευγει.
Ξέρω αρκετούς εγώ Για αυτό επειδή κάνεις κάτι εσύ μην εξισώνεις όλους τους υπόλοιπους
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Τάχα οι περισσότεροι από σας κατακρίνετε όσους μιλάνε για τον στρατό και μόλις είδατε νήμα για στρατιωτική θητεία η γλώσσα σας πάει ροδάνι! :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

hades έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:46
Ξέρω αρκετούς εγώ Για αυτό επειδή κάνεις κάτι εσύ μην εξισώνεις όλους τους υπόλοιπους
i call bullshit.

δεν υπαρχει ελ που να μην παραβιαζει τον κοκ τουλαχιστον μια φορα την ημερα, και να μην φοροδιαφευγει οπου εχει τη βεβαιοτητα οτι δεν θα τον πιασουν.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:06
i call bullshit.

δεν υπαρχει ελ που να μην παραβιαζει τον κοκ τουλαχιστον μια φορα την ημερα, και να μην φοροδιαφευγει οπου εχει τη βεβαιοτητα οτι δεν θα τον πιασουν.
Λεγε το όπως θες αν θες να δικαιολογείς τον εαυτό σου
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

i call bullshit.

Για τη φοροδιαφυγή μπορεί οκ να παίζει κόσμος που δε το κάνει απο άποψη, μαγκιά τους.
Τον ΚΟΚ δεν υπάρχει κανείς να μη τον έχει παραβεί.
Εκτος και πάει με 20χλμ σε πολλούς δρόμους εντος πόλης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Η προσπάθεια να αποφύγεις τον στρατό δεν σημαίνει απαραίτητα παρανομία από νομική άποψη, όπως η προσπάθεια να αποφύγεις τη φορολόγηση δεν σημαίνει απαραίτητα φοροδιαφυγή.

Προς τον νηματοθέτη: πέρα από τα υπόλοιπα χρηστικά που σου πρότειναν και μπορείς να βρεις παντού στο διαδίκτυο, οπωσδήποτε πάρε βιβλία μαζί σου.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Εκτος του οτι δεν προκειται ουτε να τα ανοίξει (τις πρωτες μερες/εβδομάδα τουλαχιστον), αν τον παρουν πρέφα οι τριγύρω αξεστόβλαχοι οτι κουβαλάει βιβλία μαζι του, καθόλου απιθανο να του κανουν και μπουλινγκ.
Εκτος αν παρει κανενα "φωτια και τσεκουρι" μόνο, ή κανεναν Σουν Τσου.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Βασικά αν δεν τοχει γενικά με τα βιβλία σιγά μην κάτσει να διαβάζει μεσα ειδικά στο κέντρο

Μονάδα ίσως ή σε κάνα φυλάκιο
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

vantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:34 Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Εκτος του οτι δεν προκειται ουτε να τα ανοίξει (τις πρωτες μερες/εβδομάδα τουλαχιστον), αν τον παρουν πρέφα οι τριγύρω αξεστόβλαχοι οτι κουβαλάει βιβλία μαζι του, καθόλου απιθανο να του κανουν και μπουλινγκ.
Δεν είπαμε να πάρει τίποτα τόμους :lol: . Ένα αρκεί και σε καμιά έξοδο ή άδεια φέρνει και δεύτερο. Ισχύει ότι μέχρι και το ΣΠΕΝ πιθανότατα δεν θα έχει χρόνο οπότε ίσως είναι καλύτερα να πάρει μετά αλλά σιγά το μπούλινγκ που θα φάει. Εγώ είχα μαζί μου κάτι βιβλία χρηματοοικονομικών επιστρέφοντας από άδεια και ο αξιωματικός πύλης τα είδε και από τότε με ρωτούσε τι μετοχές να αγοράσει :lol: . Του είπα να πάρει χρυσό, ήταν και δύσκολες εποχές τότε για μόχλευση, δεν ξέρω τι έκανε τελικά, πιθανότερο είναι να έβαλε χρυσό δόντι.
Rocco Siffredi έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:39 Βασικά αν δεν τοχει γενικά με τα βιβλία σιγά μην κάτσει να διαβάζει μεσα ειδικά στο κέντρο

Καλά ναι, απλώς εδώ μέσα τον έχω δει να γράφει αρκετά και το προφίλ του φαίνεται να ταιριάζει. Αν δεν σου αρέσει το διάβασμα πριν μπεις στον στρατό, μην σκεφτείς καν για βιβλίο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ξέρω εμένα και αρκετούς άλλους. Όπως και να'χει, η αποφυγή της θητείας με ψευδείς προφασεις είναι ο ορισμός του νεοελληναραδικου attitude, και είναι άκρως προσβλητική για όσους έχουν πραγματικό θέμα υγείας και δεν μπορούν να υπηρετήσουν, καθώς και όσους δεν πάνε να υπηρετήσουν και δέχονται να πληρώσουν τις συνέπειες της απόφασής τους. Εννοείται ότι δε θέλω να έχω καμία σχέση με τέτοια άτομα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:16

i call bullshit.

Για τη φοροδιαφυγή μπορεί οκ να παίζει κόσμος που δε το κάνει απο άποψη, μαγκιά τους.
ελα τωρα, λες και δεν εισαι παιδι της αγορας.

απο αποψη, δε φοροδιαφευγουν κανα διευρο, να αισθανθουν οτι κατι κανουν. αμα ειναι για διχιλιαρο, φοροδιαφευγουν.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:12
Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:16

i call bullshit.

ελα τωρα, λες και δεν εισαι παιδι της αγορας.

απο αποψη, δε φοροδιαφευγουν κανα διευρο, να αισθανθουν οτι κατι κανουν. αμα ειναι για διχιλιαρο, φοροδιαφευγουν.
Προφανώς ρε, ποιος έχει ζητήσει αποδειξη απο γιατρό αν ειναι να του χρεώσει κανένα 30% πάνω; Σε πιάνω απο τα πολύ χαμηλά.
Το ειπα σε περιπτωση που υπάρχει 1% που κάποιος δε το έχει κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

Rocco Siffredi έγραψε: 09 Οκτ 2024, 20:59 Πολυμπριζο; :smt005: αντε πηρες βελονα και κλωστη ξερεις να ραβεις; :lol:
δεν πας για εκστρατεια τι θα τα κανεις ολα αυτα :lol:
βιβλιο παρε στην μοναδα αν βολευει και αν εχεις ορεξη δεν προκειται να εχεις χρονο στις αρχες
δεν ξερω πως παει η φαση πια αλλα αν πας κεντρο και βγεις π.χ σε 10 μερες μετα την ορκομωσια δεν εχουν νοημα τα περισσοτερα απο αυτα τι αντηλιακο και ειδικο σπρευ για κοριους :smt005:
επισκεπτηριο θα εχει το ΣΚ μπορει να σου φερουν κατι και εχει και ΚΨΜ τα βασικα παρε
:smt023 Ευχαριστώ! Ναι, κάποια σκέφτομαι να τα πάρω σε δεύτερη φάση. Οσον αφορά την βελόνα και την κλωστή, ένας φίλος μου είπε ότι θα χρειαστούν, ειδικά για τα κουμπιά των στολών παραλλαγής
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:35 Μιας και το αποφάσισες σοβαρά να πας. Μην είσαι ψάρι και πάρεις κινητό χωρίς κάμερα. Smartphone πάρε. Απλά τις πρώτες 2-3 ημέρες που θα προσπαθήσουν να σπάσουν τον τσαμπουκά στους πολλούς μην είσαι προκλητικός ως προς τη χρήση του. Στο γράφω γιατί θα με θυμηθείς, στο πρώτο επισκεπτήριο θα ζητήσεις να σου φέρουν οι δικοί σου το smartphone σου.
Κασκόλ και μαλακίες μην πάρεις. Δε θα κάτσεις και ένα χρόνο και δεν έχει βάλει και κανένα σοβαρό κρύο. Πάρε και μια δεύτερη αλλαξιά πολιτικά ρούχα, μη βγεις με τα ιδρωμένα της πρώτης ημέρας στην έξοδο σου. Επίσης άσε τα βιβλία ή πέρνα κανένα στο κινητό σου και αντί αυτού πάρε κωλόχαρτο, γιατί θα πρέπει να τα κουβαλήσεις όλα αυτά και στο πήγαινε και στο φεύγα. Προτίμησε βαλίτσα με ροδάκια. Πολύπριζα και τέτοια θα έχουν άλλοι, τουλάχιστον μη στο ψειρίσουν.
Όταν κατά την είσοδο σου σε ρωτήσουν αν έχεις νυχοκόπτη μαζί σου με λίμα ή αιχμηρό αντικείμενο μαζί σου πες ψύχραιμα όχι ακόμη και αν έχεις το μαχαίρι του ράμπο. Προέτρεψε τους μάλιστα να ψάξουν. Δεν πρόκειται να ψάξουν απλά μερικοί ανώμαλοι τη βρίσκουν με το να ψαρώνουν και να τρομοκρατούν νέους...
:smt023 Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Οσον αφορά το πρώτο σκέλος , μήπως είναι παρακινδυνευμένο να έχω SP εν γένει;
zoltan έγραψε: 10 Οκτ 2024, 00:02 Θα παρουσιαστείς την πρώτη μέρα με μια βαλίτσα. Πόσα νομίζεις χωράνε;
:smt023 Ευχαριστώ! Είδα και τις επισημάνσεις. Η μεγαλύτερη ένσταση που έχω αφορά τον υπνόσακο. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους κοριούς, μάλλον θα μου είναι πολύ χρήσιμο
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

vantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:34 Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Rakomelofronas έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:22 Προς τον νηματοθέτη: πέρα από τα υπόλοιπα χρηστικά που σου πρότειναν και μπορείς να βρεις παντού στο διαδίκτυο, οπωσδήποτε πάρε βιβλία μαζί σου.
Rocco Siffredi έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:39 Βασικά αν δεν τοχει γενικά με τα βιβλία σιγά μην κάτσει να διαβάζει μεσα ειδικά στο κέντρο

Ευχαριστώ κατ' αρχάς για τις απαντήσεις! :smt023 Οσον αφορά τα βιβλία, σκέφτηκα να έπαιρνα κανένα μικρό, αν χωράει, σε πρώτη φαση και σε περίπτωση που υπάρχει ελεύθερος χρόνος αργότερα να έπαιρνα κι άλλα
hades έγραψε: 10 Οκτ 2024, 08:11 Kαι μια συμβουλή Τις πρώτες μέρες που θα ζητάνε αγγαρείες αν θες δήλωνε εθελοντικά Μετά από την τρίτη τέταρτη μέρα στο κέντρο που θα αρχίσουν να τσιμπάνε κόσμο για δουλείες αν έχεςι σωστό επιλοχία θα σε αφήνει έξω μια έκανες ήδη αγγαρείες και συνήθως οι αγγαρείες των πρώτων ημερών είναι απλές. Το έκανα εγώ όταν παρουσιάστικα βεβαια πάνε 17 χρόνια και μετά όταν με τσιμπούσαν στο κέντρο για αγγαρεία όταν το έβλεπε ο επιλοχίας έλεγε αυτός έκανε άλλους.
:smt023 Ευχαριστώ για την συμβουλή!
jason0 έγραψε: 10 Οκτ 2024, 00:09 Βγάλε το αντηλιακό και αυτό το ειδικό σπρει για κοριους που λες, θα γελάνε μαζί σου, και παρε κανονικό κινητό με κάμερα
Βιβλία και να πάρεις δεν θα τα διαβάσεις ποτέ, όλη την ώρα στο κινητό θα είσαι όπως όλοι
Α και το πολυμπριζο, σιγά μην στήσεις και δορυφορική
Έναν φορτιστή παρε
:smt023 Ευχαριστώ! Μήπως να έχω ένα σπρέι για καλό και για κακό;
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”