!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Γράφων έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:22 Η μεγαλύτερη ένσταση που έχω αφορά τον υπνόσακο. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους κοριούς, μάλλον θα μου είναι πολύ χρήσιμο
στο κέντρο βρε υπνόσακος; Και αμα σε ρωτήσουν γιατί, θα πεις γιατι απο το πχορουμ μου ειπανε εχετε κοριους εδώ; Θα σε βαλουν να καθαρίσεις ολα τα στρώματα με την ευκαιρία. Μου θυμίζεις εναν που ειχε φέρει μπαλα του μπασκετ, ολο χαρά το παιδάκι, σκέφτηκε θα παιζουμε στον ελευθερο χρόνο μας. Τον εκαναν και έκλεγε τα ρεμάλια, πήρε αναβολή στην μια εβδομάδα. :lol:

το σμαρτ κινητό ειναι απαραίτητο ομως, πρεπει καπως να μας γραφεις πως τα περνάς.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Beria έγραψε: 09 Οκτ 2024, 21:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Οκτ 2024, 19:42
Beria έγραψε: 09 Οκτ 2024, 19:37

Το Διδυμότειχο είναι Νομός Έβρου, δεν είναι θητεία Έβρου :)
Το Διδυμότειχο είναι πόλη στο νομό Έβρου, δεν κατάλαβα την ένσταση σου.
Δέν είναι ένσταση είναι εσωτερικό αστείο υπηρετησαντων στον Έβρο. :)
Όσοι υπηρετούσαν Σουφλί, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο ήταν σε πόλεις, αλλά έλεγαν 'υπηρέτησα Έβρο ' ίδια με τον μαύρο που πέρασε 12 μήνες Καβυλη ή Ρίζια (κάτι χωριά σαν παρατημένα χωριά στον Λούκι Λουκ)
Μην ανασύρεις τραυματικές εμπειρίες.
Γω υπηρέτησα ως καθηγητής 2 χρόνια στο Λύκειο Νέας Βύσσας Έβρου. Φυσικά δεν ξαναπάτησα ΕΒΡΟ ξανά,ούτε πρόκειται.

Στη Λήμνο, πριν, ως δόκιμος τον πρώτο χρόνο στην αεροπορία ( 25 μήνες συνολικά) , πολύ καλύτερα πέρασα. Απίστευτο ,ε;
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

enaon έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:49
Γράφων έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:22 Η μεγαλύτερη ένσταση που έχω αφορά τον υπνόσακο. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους κοριούς, μάλλον θα μου είναι πολύ χρήσιμο
στο κέντρο βρε υπνόσακος; Και αμα σε ρωτήσουν γιατί, θα πεις γιατι απο το πχορουμ μου ειπανε εχετε κοριους εδώ; Θα σε βαλουν να καθαρίσεις ολα τα στρώματα με την ευκαιρία. Μου θυμίζεις εναν που ειχε φέρει μπαλα του μπασκετ, ολο χαρά το παιδάκι, σκέφτηκε θα παιζουμε στον ελευθερο χρόνο μας. Τον εκαναν και έκλεγε τα ρεμάλια, πήρε αναβολή στην μια εβδομάδα. :lol:

το σμαρτ κινητό ειναι απαραίτητο ομως, πρεπει καπως να μας γραφεις πως τα περνάς.
Ωχ, όντως δεν επιτρέπεται στο κέντρο; Τι να πω τότε, κάτι θα βρω. Εν τέλει δεν με βαραίνει και ένα σπρέι για καλό και για κακό
Να είσαι καλά! Χαχα, θα σας γράφω όποτε μπορώ και ειδικά αν τελικά το πάρω το smartphone
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Όσοι υπηρετούσαν Σουφλί, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο ήταν σε πόλεις, αλλά έλεγαν 'υπηρέτησα Έβρο ' ίδια με τον μαύρο που πέρασε 12 μήνες Καβυλη ή Ρίζια (κάτι χωριά σαν παρατημένα χωριά στον Λούκι Λουκ)
A ναι; Εγώ βρίσκω ως δημόσιο αστείο το να προσεγγίζουν ειρωνικά το τι λένε αυτοί που "υπηρέτησαν Έβρο" αυτοί που υποστηρίζουν τα τρελόχαρτα.

Να υποθέσω επίσης ότι όσοι μαύροι δηλώνουν ότι τράβηξαν μεγάλο δράμα στη θητεία τους (και δεν αναφέρομαι στα δύο χρόνια αλλά ακόμη και σε 9μηνα) υπηρέτησαν σε κάτι παρατημένα χωριά;

Σοβαρά τώρα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ενιγουέι, κοριούς στο Διδυμότειχο δεν είχε.

Ούτε σκορπιούς. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ

vantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:34 Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Εκτος του οτι δεν προκειται ουτε να τα ανοίξει (τις πρωτες μερες/εβδομάδα τουλαχιστον), αν τον παρουν πρέφα οι τριγύρω αξεστόβλαχοι οτι κουβαλάει βιβλία μαζι του, καθόλου απιθανο να του κανουν και μπουλινγκ.
Εκτος αν παρει κανενα "φωτια και τσεκουρι" μόνο, ή κανεναν Σουν Τσου.
Στην Τρίπολη ,στη βασική είχα μαζί μου Θουκυδίδη και διάβαζα. :lol:
Μετά την πρώτη καζούρα ,δίδαξα και 2 συνθαλαμίτες που ήθελαν να ξαναδώσουν για Πανελλήνιες. :8)
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:19
Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν έχει καμμία σχέση ο στρατός με το ελεύθερο κάμπινγκ. Θα φοράς ό,τι φοράνε όλοι, θα τρως ό,τι θα τρώνε όλοι, θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς τις ίδιες ώρες. Το αν καταλήξεις σε λάντζα ή κάποιο πόστο με χαλαρά μπένεφιτς εξαρτάται από τους ανώτερους που θα πέσεις.

Για την ακρίβεια, ο σημερινός στρατός παρέχει περισσότερες ευκολίες από το ελεύθερο κάμπινγκ. :lol:
Για πες, πότε πήγες, μήπως ήμασταν σειρά;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Στύξ έγραψε: 10 Οκτ 2024, 18:39
vantono έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:34 Τι φαση με τα βιβλία? Να τα στοιβάξει και να σκαρφαλώσει για μαντραπήδα?
Εκτος του οτι δεν προκειται ουτε να τα ανοίξει (τις πρωτες μερες/εβδομάδα τουλαχιστον), αν τον παρουν πρέφα οι τριγύρω αξεστόβλαχοι οτι κουβαλάει βιβλία μαζι του, καθόλου απιθανο να του κανουν και μπουλινγκ.
Μετά την πρώτη καζούρα ,δίδαξα και 2 συνθαλαμίτες που ήθελαν να ξαναδώσουν για Πανελλήνιες. :8)
Όλοι οι στρατεύσιμοι θα έπρεπε να διδάσκονται τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο που έχει καταγραφεί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sharp έγραψε: 10 Οκτ 2024, 18:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:19
Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:06 Καλησπέρα! Στρατεύομαι τον Νοέμβριο, όποτε θα ήθελα να μου πείτε καμιά συμβουλή! Πώς να προετοιμαστώ; Τι να πάρω μαζί μου; Τι να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν έχει καμμία σχέση ο στρατός με το ελεύθερο κάμπινγκ. Θα φοράς ό,τι φοράνε όλοι, θα τρως ό,τι θα τρώνε όλοι, θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς τις ίδιες ώρες. Το αν καταλήξεις σε λάντζα ή κάποιο πόστο με χαλαρά μπένεφιτς εξαρτάται από τους ανώτερους που θα πέσεις.

Για την ακρίβεια, ο σημερινός στρατός παρέχει περισσότερες ευκολίες από το ελεύθερο κάμπινγκ. :lol:
Για πες, πότε πήγες, μήπως ήμασταν σειρά;
Εγώ δεν πήγα στρατό, εσύ έχεις κάνει ελεύθερο κάμπινγκ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ

sharp έγραψε: 10 Οκτ 2024, 18:47
Όλοι οι στρατεύσιμοι θα έπρεπε να διδάσκονται τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο που έχει καταγραφεί.
Ντάξει σίγουρα. Εκτός απ' αυτό ,γω έκανα γραμματική ,συντακτικό σε άγνωστο κείμενο ,φροντιστήριο και στο στρατό λέμε.
Διαστροφή του επαγγέλματος :oops:
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτε πέρα από ότι χρειάζεσαι βύσμα. Εγώ που είμαι από τις πρόσφατες γενιές που πήγαν στρατό σε αντίθεση με τους παππουδες του φόρουμ, θα σου πω πως όσοι μπορούν βάζουν βύσμα και αραζουν. Οι υπολοιποι καταλήγουν σε μαύρα στρατόπεδα με αναλογία 40-60 Έλληνες με Αλβανούς και άλλους. Και σε αυτά τα μαύρα στρατόπεδα με πήγε τρεις μήνες χωρίς έξοδο, κάπου 80-1 με αρκετούς ψυχολογικά κατεστραμμένους στρατιωτικούς και βαθμοφόρους και εποπ να βγάζουν τα ψυχολογικά τους στους υπόλοιπους.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Γράφων έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:22
:smt023 Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Οσον αφορά το πρώτο σκέλος , μήπως είναι παρακινδυνευμένο να έχω SP εν γένει;
Μπρο, στρατό μπαίνεις, όχι φυλακή. Τα περί απαγόρευσης smartphone είναι για να σπάσουν τον τσαμπουκά. Το έχεις πάνω σου τις πρώτες ημέρες και δεν το βγάζεις προκλητικά. Απαγορεύεται ο σωματικός έλεγχος.
Αλλιώς να μου το θυμηθείς, στο πρώτο επισκεπτήριο θα πεις στους δικούς σου να στο φέρουν.
:smt023 Ευχαριστώ! Είδα και τις επισημάνσεις. Η μεγαλύτερη ένσταση που έχω αφορά τον υπνόσακο. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους κοριούς, μάλλον θα μου είναι πολύ χρήσιμο
Άκου, υπνόσακο οπωσδήποτε. Τα σεντόνια και οι κουβέρτες είναι τόσο βρώμικα που στο τέλος θα τον αγορασεις από μέσα. Ναι, οι εργολάβοι που έχει βάλει το κράτος να αρμέγουν αυτούς που τάχα μου φυλάνε την πατρίδα πουλάνε και τέτοια.
Για να σε πείσω. Αν τα σκεπάσματα πάνε για εργαστηριακό έλεγχο θα βρεθεί σπέρμα από τριακόσιες σειρές πίσω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2024, 18:02

A ναι; Εγώ βρίσκω ως δημόσιο αστείο το να προσεγγίζουν ειρωνικά το τι λένε αυτοί που "υπηρέτησαν Έβρο" αυτοί που υποστηρίζουν τα τρελόχαρτα.

Να υποθέσω επίσης ότι όσοι μαύροι δηλώνουν ότι τράβηξαν μεγάλο δράμα στη θητεία τους (και δεν αναφέρομαι στα δύο χρόνια αλλά ακόμη και σε 9μηνα) υπηρέτησαν σε κάτι παρατημένα χωριά;

Σοβαρά τώρα; :lol:
Δεν καταλαβαίνω τη συνδεση
Υπηρέτησα 14 μήνες σε χωριό στον Έβρο, σχολίασα το γεγονός ότι η θητεία σε πόλη του Έβρου είχε μεγαλύτερες ευκολίες και υποστηρίζω ανεπιφύλακτα όποιον δεν θέλει να υπηρετήσει και παίρνει απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους.

Σε ποιο σημείο αυτά που γράφω θεωρούνται αστείο και μάλιστα δημόσιο;
τι σημαίνει δημοσιο αστείο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

enaon έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:49

ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ Ή ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ; ΟΜΟΛΟΓΑ.
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

πότε παρουσιάστηκες Τρίπολη;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”