!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:38
sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:34
Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:31

Καλα ουτε και η Νοτια Αφρικη εξαφανιστηκε. Δεν μου απαντησες ομως. Τι γεωπολιτικα οφελη εχουν οι Ευρωπαιοι απο την υπαρξη του Ισραηλ? Συγκεκριμενα θελω
Σού απάντησα.
Δεν μου απαντησες συγκεκριμενα. Μου ειπες γενικα και αοριστα για "ανασχεση μουσουλμανικης επεκτασης". Εστω οτι δεν υπαρχει το Ισραηλ. Πως θα μπορουσε να γινει μουσουλμανικη επεκταση στην Ευρωπη? Εχουν πλανο οι Αιγυπτιοι να κανουν ντου στην Κρητη?
Οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη δεν είναι μόνο κάτι κακομοίρηδες που έρχονται για να γλυτώσουν τον πόλεμο. Υπάρχουν κέντρα τα οποία τους οργανώνουν, κάνουν διαρκή προσηλυτισμό, προσπαθούν να διαβρώσουν το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα των δυτικών αξιών (οικογένεια και θέση γυναίκας είναι ένα παράδειγμα). Το Ισραήλ αποτελεί μία εξαίρεση στην πλήρη επικράτηση του Μουσουλμανισμού σε όλη την περιοχή, πράγμα που θα σήμαινε την ενδυνάμωση των κρατών και του μουσουλμανικού στοιχείου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:40

Δεν μου απαντησες συγκεκριμενα. Μου ειπες γενικα και αοριστα για "ανασχεση μουσουλμανικης επεκτασης". Εστω οτι δεν υπαρχει το Ισραηλ. Πως θα μπορουσε να γινει μουσουλμανικη επεκταση στην Ευρωπη? Εχουν πλανο οι Αιγυπτιοι να κανουν ντου στην Κρητη?
Με μουσουλμανικές μεταναστευτικές ροές, που όλως τυχαίως συμβαίνουν εδώ και χρόνια όχι λόγω Ισραήλ αλλά καθαρά λόγω ενδοϊσλαμικών συγκρούσεων.
Βεβαια ενδοισλαμικη συγκρουση ηταν η εισβολη στο Ιρακ. Η ο βομβαρδισμος της Λιβυης. Η ο πολεμος στο Αφγανισταν 20 χρονια...
Καλά, εντάξει...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Με μουσουλμανικές μεταναστευτικές ροές, που όλως τυχαίως συμβαίνουν εδώ και χρόνια όχι λόγω Ισραήλ αλλά καθαρά λόγω ενδοϊσλαμικών συγκρούσεων.
Βεβαια ενδοισλαμικη συγκρουση ηταν η εισβολη στο Ιρακ. Η ο βομβαρδισμος της Λιβυης. Η ο πολεμος στο Αφγανισταν 20 χρονια...
Μιλάς για τη δεύτερη υποθέτω. Γιατί στην πρώτη από Σ.Αραβία πέρασαν για το Κουβέιτ.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:44 Οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη δεν είναι μόνο κάτι κακομοίρηδες που έρχονται για να γλυτώσουν τον πόλεμο. Υπάρχουν κέντρα τα οποία τους οργανώνουν, κάνουν διαρκή προσηλυτισμό, προσπαθούν να διαβρώσουν το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα των δυτικών αξιών (οικογένεια και θέση γυναίκας είναι ένα παράδειγμα). Το Ισραήλ αποτελεί μία εξαίρεση στην πλήρη επικράτηση του Μουσουλμανισμού σε όλη την περιοχή, πράγμα που θα σήμαινε την ενδυνάμωση των κρατών και του μουσουλμανικού στοιχείου.
Και το Ισραηλ πως αποτρεπει ολα αυτα που ειπες?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Προσωπικώς πάντως, έχω αρχίσει και εντάσσω τους φιλοχαμασίτες στο ίδιο ψυχολογικό πλαίσιο που παίζουν και οι γουόκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:28 Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ένα κράτος με πυρηνικά. Τουλάχιστον όχι μόνο του.
Ειδικά το Ισραήλ κι εγώ πιστεύω ότι δεν γίνεται να εξαφανιστεί. Ο κόσμος να χαλάσει. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο θα είναι εδώ μέχρι τη ΔΠ :)
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:34

Σού απάντησα.
Καθαρα κιολας :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:43
Nandros έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:42
Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:40
Οι ( κατα τα αλλα συμπαθεις ) υπερορθοδοξοι των 7 παιδιων εκαστος συμμετεχουν κι αυτοι στο σκετς.;
Αυτοί οι τύποι, σε λίγες δεκαετίες θα είναι κυβέρνηση. Φανατικοί θρήσκοι με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.
Μην τα γραφεις σε εμενα, στον Vantono πες τα, που βλεπει λαμπρο μελλον για την περιοχη.
τα μαθηματικα μου ειναι πολυ δυσκολα αλλα :smt005: εσεις με ξεπερνατε
δεχομαστε εισβολη απο 600000 εκ..μοσουλμανους αλλα καποιοι φοβουνται στο μελλον τους εβραιους!
των δεκα; των εικοσι; τελος παντων κατοικοι που δεν εχουν κανενα σκοπο να μεταναστευσουν μαζικα
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:45

Μιλάς για τη δεύτερη υποθέτω. Γιατί στην πρώτη από Σ.Αραβία πέρασαν για το Κουβέιτ.
Ισχυει. Η χωρα ομως δεν διαλυθηκε απο την πρωτη αλλα απο την δευτερη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:46 Προσωπικώς πάντως, έχω αρχίσει και εντάσσω τους φιλοχαμασίτες στο ίδιο ψυχολογικό πλαίσιο που παίζουν και οι γουόκ.
προσθεσε τους αρχαιολατρες και τους αθεους ή τους αντιμαχομενους του χριστιανισμου
γενικως τον ανθελληνισμο βασικο γνωρισμα και λειτουργικο του εγκεφαλου
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

vantono έγραψε: 01 Αύγ 2024, 10:47
Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:48
nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:43
εγω μπερδεύτηκα με ποιους εισαι; με χαμας; με εβραιους ;η με κανεναν;
από ό,τι κατάλαβα από τον Σαρπ, είμαι ο ηγέτης του πχωρουμικού Άξονα της Αντίστασης, κάτι ανάμεσα σε Νασράλα και Σολεϊμανί του πχώρουμ. Περνάνε όλα τα proxy accounts και μού δίνουν fealty φιλώντας μου το χέρι. :lol:

στα σοβαρά, είμαι με το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού της Παλαιστίνης για ισοτιμία και κρατική υπόσταση στη γη του, και με το δικαίωμά του να πολεμήσει γι' αυτά. Από κει και πέρα, η Χαμάς είναι Αδερφοί Μουσουλμάνοι, δεν γίνεται να είμαι μαζί τους ιδεολογικά. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, απέναντι στο αποχαλινωμένο τέρας που λέγεται ρεβιζιονιστικός σιωνισμός, ακόμα κι αυτοί είναι lesser evil.
:+1: Κι εγώ ειμαι με το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού της Παλαιστίνης για ισοτιμία και κρατική υπόσταση στη γη του, και το δικαίωμα του να πολεμήσει αυτούς που απο το 2006 του εχουν κατσικωθεί χουντικά, καπηλεύονται κάθε αγώνα του, πετάνε τους διαφωνούντες απο ταράτσες (οταν ακομα τους ειχε μείνει ταράτσα) και μόνο χειρότερα τα κάνουν. Τους Χαμασίτες δηλαδη.

Κατά τα λοιπά, σκέψου που θα μπορουσες να ζήσεις πιο ελεύθερα σαν Κομμουνιστής, γκέι, τράβελος, οτιδήποτε. Στη Γάζα ή στο Ισραηλ? Νομιζω η απαντηση ειναι πασιφανής.
Το Ισραηλ εχει καταφερει να δημιουργήσει το μοναδικό προοδευτικό και όσο το δυνατόν δημοκρατικό κράτος της Μεσης Ανατολής. Το μοναδικό κράτος που ενας κουνιστός θα βγει στο δρόμο δίχως να φοβάται μην πάει για παράσημο ελευθεροπουλάδας εκ ταρατσώς.
Και ρεβιζιονιστικός ναζισμός να λέγεται, απο τον φονταμενταλισμό και την τρομοκρατία στο ονομα ενος παιδεραστή που μεχρι και τον ΚΟΚ εχουν προσαρμοσμένο πάνω στο Ιερό του βιβλίο, εγω θα προτιμήσω ξεκάθαρα αυτο :102:

υγ. Καλως ορισες επιτελους, μας διέλυσες τη γκαρδούλα με τετοια εισοδο βέβαια :011: , αλλά περιμενουμε να σε (ξανα)διαβάσουμε και σε άλλα νηματα. :wave:
Γεια και χαρά σου σύντροφε.

Για το πρώτο που ρωτάς, σαν κομμουνιστής ειλικρινά δεν νομίζω ότι η κοινωνία στην οποία οι μπάτσοι του Μπεν Γκβιρ σπάνε ειρηνικές πορείες του ΚΚ Ισραήλ στη Ναζαρέτ είναι πιο φιλο-κομμουνιστική από την κοινωνία στην οποία το Λαϊκό και το Δημοκρατικό Μέτωπο Παλαιστίνης πολεμάνε χέρι-χέρι αυτή τη στιγμή στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα - παρά τις ομολογουμένως τεράστιες διαφωνίες τους - με την Κυβέρνηση της Γάζας, δηλαδή τη Χαμάς.

Τώρα για το γκέι και το τράβελος, χμμμ... για πες, Γάζα, Τελ Αβίβ ή Ιεροσόλυμα; Θα σου πω ότι Γάζα και Ιεροσόλυμα έχουν εξίσου την τάση να δέρνουν ή και να σκοτώνουν γκέηδες. Άρα από τα τρία, σίγουρα ο γκέι και ο τράβελος περνάει καλύτερα κάπου εντός του Gush Dan (το "κοσμοπολίτικο" σύμπλεγμα Χάιφα - Τελ Αβίβ - Χερζλίγια), όχι στη Γάζα, όχι στα Ιεροσόλυμα και σίγουρα όχι οπουδήποτε στην κατεχόμενη από θρησκόληπτους εποίκους Δυτική Όχθη.

Γενικά, συντροφάκι μου, η παρουσίασή σου για το τι εστί Ισραήλ τείνει να αγνοεί τον βαθύτατο πολιτισμικό διχασμό μέσα σε αυτή την κοινωνία. Καταπώς το 'χει πει ο Γεδεών Λεβί (ο οποίος είναι ορκισμένος Τελαβιβίτης και ελευθερόφιλος ωσάν εσένα κι εμένα, γι' αυτό και τρώει συνεχώς ξύλο από τα μπενγκβίρια), οι Εβραίοι σήμερα χωρίζονται σε δύο κράτη, το Κράτος του Ισραήλ που είναι όπως το ξέρουμε εμείς εδώ έξω και πάνω-κάτω όπως το περιγράφεις κι εσύ, και το Κράτος της Ιουδαίας, το οποίο είναι εκθετικά πιο ταλιμπανέζικο από την κοσμική PLO, και το οποίο επεκτείνεται πληθυσμιακά ραγδαία, γιατί οι τύποι αυτοί - που μισθώνουν το στρατό να τους φυλάει από τους νόμιμους κατόχους της γης αλλά δεν πάνε στρατό οι ίδιοι - γεννάνε σαν τα κουνέλια, ενώ οι κοσμοπολίτες λίμπεραλ σπέρνουν 1-2 κουτσούβελα το πολύ.

Εμείς εδώ στο Ελλάντα μπορούμε να πάρουμε μια μικρή εικόνα γι' αυτά τα δύο κράτη, αν δούμε τη διαφορά σ' ένα βίντεο του Κοέν με ένα του Φριζή (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, κάθε Παρασκευή κάνει εκπομπή κι απ' το παράθυρο ακούγεται ο Μουεζίνης απ' το διπλανό τζαμί, που σημαίνει ότι ο τύπος ζει στην Ανατολική Ιερουσαλήμ παράνομα, και αν ποτέ κάποιο παλικάρι Παλαιστίνιος, κάνοντας το νόμιμο καθήκον του στη γη του, δοκιμάσει πάνω του τον νόμο της βαρύτητας με κανένα φορτηγάκι, οι Μπογδάνοι κι οι Φαήλοι θα κλαίγονται για ντρομογκραντία.

Αυτά, συντροφάκι μου, και μη χαλάς τη γκαρδούλα σου για πράγματα που πάντα πίστευα, δεν έγινα το 2024 φιλοπαλαιστίνιος, ξέρεις. Α, θυμήθηκα κι εκείνο το θρεντ με τις Ισραηλινές φανταρίνες που κάποτε το μπαχαλέψαμε μαζί εγώ εσύ κι ο μαυρομπογιάς βάζοντας Κόκκινες γυναικάρες του β' π.π.. Σε ανάμνηση εκείνου λοιπόν κλείνω αυτό το ποστ με μια φωτό της Παλαιστίνιας κομμουνίστριας αγωνίστριας αλλά και απόλυτης γυναικάρας Leila Khaled.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:43
Nandros έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:42
Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:40
Οι ( κατα τα αλλα συμπαθεις ) υπερορθοδοξοι των 7 παιδιων εκαστος συμμετεχουν κι αυτοι στο σκετς.;
Αυτοί οι τύποι, σε λίγες δεκαετίες θα είναι κυβέρνηση. Φανατικοί θρήσκοι με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.
Μην τα γραφεις σε εμενα, στον Vantono πες τα, που βλεπει λαμπρο μελλον για την περιοχη.
Αν εχουμε μπαναστάσεις τύπου Αραβικη Άνοιξη και στο Ισραηλ, καθολου απίθανο. Αλλά όσο η Οντότητα βαστάει τα λουριά και τους ψεκογραφικούς τους εχει περιθώριο, οι κατσαρ(ιδ)οφαβοριτάκηδες θα κανουν ονειρα θερινής νυκτός. :102:
Άβαταρ μέλους
vantono

Θα τρώτε Ντάνα Ιντερνάσιοναλ και γουόκ και νταιβέρσιτι μεχρι να δύσει ο ήλιος απο την ανατολή!
Η Ντανάρα που βγηκε μπροστά ως εκπρόσωπος της χώρας της, σε μια εποχή που και σε προηγμένες ευρωπαϊκές χωρες ακομη ντρεπόσουν καλά-καλά να βγεις απο τη ντουλάπα, η κατακραυγή ηταν αφορητη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

nemo έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:46 Προσωπικώς πάντως, έχω αρχίσει και εντάσσω τους φιλοχαμασίτες στο ίδιο ψυχολογικό πλαίσιο που παίζουν και οι γουόκ.
προσθεσε τους αρχαιολατρες και τους αθεους ή τους αντιμαχομενους του χριστιανισμου
γενικως τον ανθελληνισμο βασικο γνωρισμα και λειτουργικο του εγκεφαλου
Σταμάτα να γράφεις μαλακίες ΔΟΥΛΕ του θεού σου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
vantono

Ε όχι και στο ιδιο πλαίσιο με τους γουόκ!
ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΟΚ!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”