Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:16
O φίλος Sysex θέλει, λέει, απαντήσεις γιατί πιστεύω ότι η Χαμάς δεν πρόκειται να τηρήσει καμία εκεχειρία.
O φίλος Sysex θέλει, λέει απαντήσεις γιατί θεωρώ παιδική την αντίληψη του για το πώς διαβάζει την ισραηλοπαλαιστινιακη σύγκρουση
Και βιάζεται να πάρει τις απαντήσεις, γιατί, λέει, αποφεύγω να απαντήσω
Το Ισραήλ, λοιπόν, από την ίδρυση του το 1948 είναι σε πόλεμο. Ιδρύθηκε με ένα μόνο διακηρυγμενο στόχο.
Shenit M'zadah lo tipol (η Μασαντα δεν θα πέσει ποτέ ξανά).
Δεν θα κάνει ποτέ ούτε βήμα πίσω.
Αν δεν λάβεις αυτό υπόψη σου δεν θα καταλάβεις τη στάση των Ισραηλινών.
Απέναντι του σε αυτόν τον πόλεμο έχει μια οργάνωση, τη Χαμάς η οποία στο καταστατικό της γράφει επί λέξει:
Το Ισραήλ θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει έως ότου το Ισλάμ το αφανίσει, όπως αφάνισε άλλους πριν από αυτό. Μάρτυρας Ιμάμης Χασάν αλ-Μπάνα (είθε ο Αλλάχ να τον ελεεί)
Οι πρωτοβουλίες, και οι λεγόμενες ειρηνικές λύσεις και διεθνείς διασκέψεις, έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές του Ισλαμικού Κινήματος Αντίστασης.
Από καιρό οι εχθροί [Εβραίοι] σχεδίαζαν, επιδέξια και με ακρίβεια, την επίτευξη του στόχου τους, λαμβάνοντας υπόψη τους τις παραμέτρους που επηρεάζουν τη ροή των γεγονότων. Πάσχισαν να συγκεντρώσουν μεγάλο και σημαντικό υλικό πλούτο τον οποίο αφιέρωσαν στην πραγματοποίηση του ονείρου τους. Με τα λεφτά τους πήραν τον έλεγχο των διεθνών ΜΜΕ, των ειδησεογραφικών πρακτορείων, του Τύπου, των εκδοτικών οίκων, των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και άλλων. Με τα λεφτά τους υποκίνησαν επαναστάσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου με σκοπό να πετύχουν τους στόχους τους και να δρέψουν στη συνέχεια τους καρπούς τους.
Ήταν πίσω από τη Γαλλική Επανάσταση, την Κομμουνιστική Επανάσταση και τις περισσότερες από τις επαναστάσεις που ακούμε, και ακούμε ξανά, σε διάφορα μέρη.
Η Ημέρα της Κρίσης δεν θα έρθει έως ότου πολεμήσουν οι Μουσουλμάνοι με τους Εβραίους και τους σκοτώσουν, έως ότου οι Εβραίοι κρυφτούν πίσω από πέτρες και δέντρα, και η πέτρα και το δέντρο πουν:
Ω Μουσουλμάνε, ω Υπηρέτη του Θεού, υπάρχει ένας Εβραίος πίσω μου, έλα και σκότωσέ τον· (αλ-Μπουχάρι και Μόσλεμ)
Με αυτούς πολεμάει το Ισραήλ
και ο φίλος Sysex περιμένει ότι θα τηρήσουν εκεχειρία
Αρχικά, επιτέλους κάτι απάντησες και όχι δεν θα σε ευχαριστήσω αλλά σε τιμά το γεγονός αυτό.
Τώρα, επειδής ΕΣΥ έκανες το claim ότι δεν θα τηρηθεί a priori η οιαδήποτε εκεχειρία από την Χαμάς αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έκανα το αντίθετο claim, για την ακρίβεια δεν έκανα ΚΑΝΕΝΑ claim για το αν θα τηρήσει ή όχι η Χαμάς την οιαδήποτε συμφωνία για εκεχειρία και ως εκ τούτου ΔΕΝ σου επιτρέπω
να βάζεις λόγια στο στόμα μου, αυτό εάν θέλεις να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά, είναι κάτι το οποίον ΔΕΝ συγχωρώ σε κανέναν και για κανέναν λόγο. -
Αυτό που κάνω διαχρονικά είναι απόπειρα ανάλυσης των γεγονότων και της όλης φασούλας, δεν τοποθετούμαι εύκολα παίρνοντας θέση στην οποιαδήποτε φασούλα ΕΚΤΟΣ εάν μιλάμε για τερατώδης κατάστασεις που βγάζουν μάτι όπως πχ στην περίπτωση μας με το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος του Ισραήλ που συνεχίζει με εποικισμούς, απαρντχάηντ και εν τέλει γενοκτονία την κατοχή στην Παλαιστίνη. Αυτό καλέ μου Μπέρι δεν συνιστά αντισημιτισμό ούτε σε ενεργή ούτε σε λανθάνουσα μορφή, εάν σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις τότες είναι αποκλειστικά δικό σου ή του οποιουδήποτε άλλου φελλού πρόβλημά, όχι σίγουρα δικό μου και σε κάθε περίπτωση έχει λιώσει αυτή η Καραμελίτσα, πρέπει να βρείτε κάτι άλλο να πιπιλάτε, δυστυχώς για εσάς.
Κλείνοντας ένα μικρό σχόλιο πάνω σε αυτά που μπήκες στον κόπο να γράψεις.
Όλα αυτά είναι γνωστά σε όποιον έχει μελετήσει πάνω από ένα μισάωρο το θέμα μας, αυτό που φαίνεται ότι παραβλέπεις είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ότι α το Ισραήλ επιχειρεί ενεργά (και ως ο ισχυρότερος παίκτης έχει και την δυνατότητα) γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων, β ότι το Ισραήλ είναι ο επιτιθέμενος ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ (άρα με την αντίστοιχη δική σου θέση για το ουκρανικό έχει όλο το δίκιο με το μέρος του ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ ΠΑΝΤΑ, παρεκτός και εάν κοροϊδεύεις (μόνος σου;) μόνος σου τον εαυτό σου (

) και γ ότι το Ισραήλ κάνει ότι περνάει από το χέρι του ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ καμμία συμφωνία εκεχειρίας με πιο πρόσφατο και βροντερό παράδειγμα το θέμα πάνω στο οποίο σχολιάζουμε δω χάμου.
Καλέ μου φίλε Μπέρι, κάπου έχεις μπερδευτεί, εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε όμως σαν πραγματικοί φίλοι, όχι μαλακίες.
Είναι ευχαρίστηση μου να ξες.
σόρρυ Λίτσα, δεν βρήκα την δύναμη να αντισταθώ.