!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:26
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:16 Ας σκοτώνει ο κάθε ηγετική ομάδα της κάθε χώρας την αντίστοιχη, ποσως μας ενδιαφέρει, τους αμάχους να αφήσουν ήσυχους.
Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες.
Αυτό το παραμύθι δεν το λένε ούτε οι πιο φανατικοί Ισραηλινοί, απλά ισοπεδώνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα , επειδή έχουν τις πλάτες, κι έτσι θα δημιουργήσουν απελπισία όπως και οργή κατά της Χαμάς. Μόλις σκότωσαν δύο δημοσιογράφους του Αλ Τζαζίρα με στοχευμένο που έπληξε το αυτοκίνητο τους, και οι κτηνωδίες είναι συνεχείς, απλά εκεί εγκρίνουν και βοηθούν οι μεγάλες δυνάμεις, άρα δεν είναι ζωές υπολογίσιμες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:16 Ας σκοτώνει ο κάθε ηγετική ομάδα της κάθε χώρας την αντίστοιχη, ποσως μας ενδιαφέρει, τους αμάχους να αφήσουν ήσυχους.
Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες. Και σ' αυτούς επιτέθηκε πρώτα.
Πρεπει να μαθω απο πια σιωνιστικα sites "ενημερωνεστε". Γιατι ολοι αναμασατε τις ιδιες μαλακιες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:25
sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:14
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:12
Να μου το θυμηθείς, την τελευταία μαχαιριά στην πλάτη του Ισραήλ οι ΗΠΑ θα τη δώσουν. Δεν γίνεται αλλιώς, αν θέλουν να έχουν λόγο στο μετά.
Θεωρείς δηλ. συνομωσιολογία την ύπαρξη ισραηλινού λόμπυ στις ΗΠΑ.
Φυσικά υπάρχει, αλλά η δύναμη του δεν είναι ανεξάρτητη από την υλική πραγματικότητα. Αν οι ΗΠΑ δουν ότι χάνουν επιρροή ταυτιζόμενοι με ένα κράτος όλο και πιο απομονωμένο διεθνώς, θα σταματήσουν να το κάνουν. Και όταν είναι στα τελευταία του, δεν θα θέλουν τους Παλαιστίνιους να χρωστάνε την ελευθερία τους μόνο στους "Κακούς".
Από πού προκύπτει ότι απομονώνεται το Ισραήλ σε σχέση με τους ισλαμιστές, Νάνε; Από τα χασμουρητά της Σάτι ή τις συγκεντρώσεις τα σημαιάκια των Παλαιστίνιων "αγωνιστών" στα "πάμε πορεία" της Δύσης;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:31
sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:28 Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ένα κράτος με πυρηνικά. Τουλάχιστον όχι μόνο του.
Καλα ουτε και η Νοτια Αφρικη εξαφανιστηκε. Δεν μου απαντησες ομως. Τι γεωπολιτικα οφελη εχουν οι Ευρωπαιοι απο την υπαρξη του Ισραηλ? Συγκεκριμενα θελω
Σού απάντησα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:33
Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες. Και σ' αυτούς επιτέθηκε πρώτα.
Πρεπει να μαθω απο πια σιωνιστικα sites "ενημερωνεστε". Γιατι ολοι αναμασατε τις ιδιες μαλακιες
Εγώ δεν έχω την παραμικρή απορία για τα δικά σου, "ενημερωμένε".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:12
Να μου το θυμηθείς, την τελευταία μαχαιριά στην πλάτη του Ισραήλ οι ΗΠΑ θα τη δώσουν. Δεν γίνεται αλλιώς, αν θέλουν να έχουν λόγο στο μετά.
Φυσικά υπάρχει, αλλά η δύναμη του δεν είναι ανεξάρτητη από την υλική πραγματικότητα. Αν οι ΗΠΑ δουν ότι χάνουν επιρροή ταυτιζόμενοι με ένα κράτος όλο και πιο απομονωμένο διεθνώς, θα σταματήσουν να το κάνουν. Και όταν είναι στα τελευταία του, δεν θα θέλουν τους Παλαιστίνιους να χρωστάνε την ελευθερία τους μόνο στους "Κακούς".
προσπαθω να σε πιασω αλλα πραγματικα δεν μπορω οπως και οι περισσοτεροι εδω
δωσε και αλλη σκεψη μηπως καπου και μεις δουμε αυτο που εχεις δει εσυ
Στρακαστρουκας

sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:34
sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:28 Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ένα κράτος με πυρηνικά. Τουλάχιστον όχι μόνο του.
Καλα ουτε και η Νοτια Αφρικη εξαφανιστηκε. Δεν μου απαντησες ομως. Τι γεωπολιτικα οφελη εχουν οι Ευρωπαιοι απο την υπαρξη του Ισραηλ? Συγκεκριμενα θελω
Σού απάντησα.
Δεν μου απαντησες συγκεκριμενα. Μου ειπες γενικα και αοριστα για "ανασχεση μουσουλμανικης επεκτασης". Εστω οτι δεν υπαρχει το Ισραηλ. Πως θα μπορουσε να γινει μουσουλμανικη επεκταση στην Ευρωπη? Εχουν πλανο οι Αιγυπτιοι να κανουν ντου στην Κρητη?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:31
Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες.
Αυτό το παραμύθι δεν το λένε ούτε οι πιο φανατικοί Ισραηλινοί, απλά ισοπεδώνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα , επειδή έχουν τις πλάτες, κι έτσι θα δημιουργήσουν απελπισία όπως και οργή κατά της Χαμάς. Μόλις σκότωσαν δύο δημοσιογράφους του Αλ Τζαζίρα με στοχευμένο που έπληξε το αυτοκίνητο τους, και οι κτηνωδίες είναι συνεχείς, απλά εκεί εγκρίνουν και βοηθούν οι μεγάλες δυνάμεις, άρα δεν είναι ζωές υπολογίσιμες.
Μου αρέσει πάρα πολύ η αντίστοιχη έμφαση ή εξομάλυνση που χρησιμοποιείτε για κάποιες φάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Yochanan έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:05 Ο πετσετοκέφαλος που βλέπεις είναι Εβραίος
Και ο βαντέτχοιος στόκος.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:38

Σού απάντησα.
Δεν μου απαντησες συγκεκριμενα. Μου ειπες γενικα και αοριστα για "ανασχεση μουσουλμανικης επεκτασης". Εστω οτι δεν υπαρχει το Ισραηλ. Πως θα μπορουσε να γινει μουσουλμανικη επεκταση στην Ευρωπη? Εχουν πλανο οι Αιγυπτιοι να κανουν ντου στην Κρητη?
Με μουσουλμανικές μεταναστευτικές ροές, που όλως τυχαίως συμβαίνουν εδώ και χρόνια όχι λόγω Ισραήλ αλλά καθαρά λόγω ενδοϊσλαμικών συγκρούσεων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στρακαστρουκας

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:35

Εγώ δεν έχω την παραμικρή απορία για τα δικά σου, "ενημερωμένε".
Τι να κανω αφου αναμασας την ιδια βλακεια που εχουν γραψει 3-4 αλλοι εδω περα. Προφανως καποιο site σας "ενημερωνει"
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:37
Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:28

Ο bruno τι ειναι? Γκει η γουοκας?
Πρωταγωνιστής σε σατιρικό σκετσάκι, υποθέτω.
Οι ( κατα τα αλλα συμπαθεις ) υπερορθοδοξοι των 7 παιδιων εκαστος συμμετεχουν κι αυτοι στο σκετς.;
Αυτοί οι τύποι, σε λίγες δεκαετίες θα είναι κυβέρνηση. Φανατικοί θρήσκοι με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στρακαστρουκας

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:40
Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:38

Σού απάντησα.
Με μουσουλμανικές μεταναστευτικές ροές, που όλως τυχαίως συμβαίνουν εδώ και χρόνια όχι λόγω Ισραήλ αλλά καθαρά λόγω ενδοϊσλαμικών συγκρούσεων.
Βεβαια ενδοισλαμικη συγκρουση ηταν η εισβολη στο Ιρακ. Η ο βομβαρδισμος της Λιβυης. Η ο πολεμος στο Αφγανισταν 20 χρονια...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Nandros έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:42
Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:37

Πρωταγωνιστής σε σατιρικό σκετσάκι, υποθέτω.
Οι ( κατα τα αλλα συμπαθεις ) υπερορθοδοξοι των 7 παιδιων εκαστος συμμετεχουν κι αυτοι στο σκετς.;
Αυτοί οι τύποι, σε λίγες δεκαετίες θα είναι κυβέρνηση. Φανατικοί θρήσκοι με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.
Μην τα γραφεις σε εμενα, στον Vantono πες τα, που βλεπει λαμπρο μελλον για την περιοχη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:34

Από πού προκύπτει ότι απομονώνεται το Ισραήλ σε σχέση με τους ισλαμιστές, Νάνε; Από τα χασμουρητά της Σάτι ή τις συγκεντρώσεις τα σημαιάκια των Παλαιστίνιων "αγωνιστών" στα "πάμε πορεία" της Δύσης;

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”