!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
student

Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

nowhere έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:35
Spoiler
student έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:21
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:51

Δικηγόρος του διαβ... επ... δεν κάνει να τα λέω σε σένα. Προσωπικά καθόλου δεν απαξιώ. Ίσα ίσα ο πουθενάς διαμαρτυρήθηκε ότι τον απαξιώνουν και τον τοποθετούν κατώτερο και από τοματιές.

Άσε τα πονηρά επί προσωπικού και μ εμένα... τη λογική προσπαθώ να υποστηρίξω που λέει ότι πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε λογική συζήτηση και διάλογο...αν αυτό σου μοιάζει με δικηγόρος του διαβόλου, όπου διάβολος ένας άνθρωπος που δεν έχω ξαναδεί που έγραψε μια ολοκληρωμένη εκτίμηση κι εγώ δικηγόρος του επειδή υποστηρίζω το δικαίωμά του να το κάνει χωρίς χλεύη και προσωπικές επιθέσεις...δεν έχω κάτι να σχολιάσω.

Πριν 3 σελίδες ξεκίνησε το έργο, δεν είναι πολύ πίσω. Ο τύπος υποστήριξε ότι οι όμηροι είναι το βαρύτερο χαρτί των χαμασιτών και ότι αυτοί έχουν μεγάλο κόστος και βαρύτητα για τους ισραηλινούς, τόσο που υπερβαίνει το κόστος από τις απώλειες σε παλαιστίνιους αμάχους, σπίτια και χαμασίτες ένοπλους. Μάλιστα έβαλε και spoiler με ένα παράδειγμα της βαρύτητας που έχουν αποτελέσει στο παρελθόν οι όμηροι σαν τεκμηρίωση.

Σε αυτό ο πουθενάς επέλεξε να ρωτήσει και καλά γράφοντας
nowhere έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:36
διαπραγματευτικό χαρτί η αφορμή που έδωσε στο ισραήλ για να ισοπεδώσει τη γάζα.για τόσο ορθολογισμό μιλάμε.είστε απίστευτοι
Και στο καπάκι έρχεσαι εσύ να προσθέσεις...
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:59
Spoiler
Πρέπει νά 'ναι πολύ χαζός ο Μπίμπι.
Ο τύπος αγνοεί την ξεκάθαρη ειρωνεία του πουθενά, αγνοεί και τη δική σου εξυπνάδα που δεν έχει τίποτα ούτε να προσθέσει ούτε να συνεισφέρει αλλά έρχεται απλά να ενισχύσει την ειρωνία, και στο καπάκι ...
nowhere έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 18:37 ο άλλος πετάει μια παπαριά,του λέω για ποιο λόγο είναι παπαριά και αντί να το στηρίξει με κλάνει και χαριεντίζεται με τον σισεξ "πως τα λες ρε μπαγάσα" "ω μα και συ είσαι καταπληκτικός".τρελό παρεάκι
Από το ειρωνικό γίνεται προσβλητικό, αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί περί του επιχειρήματος χωρίς κανέναν αντίλογο, και στο καπάκι ασχολούμαστε με τον ποιον έχει φιλίες ο τύπος και ποιον γουστάρει. :102:

Λογικά και αναμενόμενα ο τύπος τσιμπάει, και απαντάει στον πουθενά για τις ντομάτες, για να βρεις αφορμή ν αρχίσεις να μιλάς για αντάρτικα ...μέρες νίκης κλπ :102:
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:05

Τώρα μη γίνεσαι κι εσύ παράξενος. Όλη μέρα στο αντάρτικο τα παιδιά, είχαν τόσο καιρό να βρεθούν, να μην το γιορτάσουν; Μέρα νίκης είναι άλλωστε.
Τελικά δε, όταν εγώ διαμαρτυρηθώ και σας ζητήσω ν αφήσετε ήσυχη τη συζήτηση, μου λες και το μαγικό...
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:51 Προσωπικά καθόλου δεν απαξιώ. Ίσα ίσα ο πουθενάς διαμαρτυρήθηκε ότι τον απαξιώνουν και τον τοποθετούν κατώτερο και από τοματιές.
Διαμαρτυρόμενος κι όλας ο πουθενάς! Βγήκε κι από πάνω. Και μετά είμαι ο εγώ ο δικηγόρος του διαβόλου :102:

ΥΓ. imo, θα μπορούσε να έχει και απόλυτο δίκιο ο τύπος όταν τοποθετεί την ειρωνική τοποθέτηση του πουθενά περί ομήρων, εκεί μαζί με τις ντομάτες. Αν οι όμηροι ήταν τόσο ασήμαντοι για τους ισραηλινούς ούτε θα είχαν ολόκληρο δόγμα που υπαγορεύει την εξόντωση ακόμα και πολιτών τους και φαντάρων τους σαν απόλυτη προτεραιότητα απ το να πιαστούν όμηροι, ούτε θα ήταν το κυρίαρχο μήνυμα σε όλες τις εσωτερικές αναταραχές του ισραήλ με τις διαδηλώσεις τόσων ανθρώπων που απαιτούν την επιστροφή τους και κάνουν επεισόδια. Το αν είναι λοιπόν παπαριά η τοποθέτηση του τύπου περί της σημαντικότητας των ομήρων, είναι ένα θέμα προς συζήτηση που απαιτεί τουλάχιστον μια στοιχειώδη επιχειρηματολογία πέραν μιας ειρωνικής αντιπαπαριάς.

ΥΓ2 You are better than this dude, imo
δεν το κάνω καθόλου εντιτ.που γράφω ηλίθιε ότι οι όμηροι είναι ασήμαντοι για το ισραήλ και γράφεις όλοκληρο σεντόνι και χτυπιέσαι?που?ότι τους χρησιμοποιεί σαν λόγο για να ισοπεδώσει την γάζα γράφω,κάτι που ισχύει.άντε γαμώ τις ομάδες σας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:40 Μπα, ούτε καν. Εγώ μπρε ούτε σκυλάκι κανίς δεν μπορώ να πειθαρχήσω, και θα ηγηθώ φράξιας; :lol:
Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

student έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:39
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:33
Spoiler
student έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:21
Ορεξάτος βλέπω, αλλά έχουμε και δουλειές.
Με το θέμα των ομήρων δεν ασχολούμαι. Στη τελική, για να ησυχάσεις, προφανώς είναι διαπραγμευτικό χαρτί.

Η ειρωνία αφορά την πεποίθηση ότι ο Μπίμπη το έκανε για τους εξής 2 λόγους, αλλά την πάτησε γιατί οι άλλοι δεν μασάνε. Εδώ που διαφωνείς; Σε ρώτησα αλλά δεν απάντησες, παρότι έγραψες κάτι σελίδες.

Last but not least: αυτό που έγραψε ο κατ' εσέ αδικημένος από εμάς και αξιοπρεπής κατηγορούμενος δεν δείχνει να σε ενόχλησε διόλου.
Ε, το παρακολουθούσα τόσους μήνες το θρεντ και κύλαγε ένα δάκρυ κάθε φορά που έβλεπα ότι ο νάνος, ο μπαζούμπα κι εσύ έπρεπε μόνοι σας να τα βάζετε με ένα στρατό κουλόμυαλων και να πρέπει να κρατάτε και την ψυχραιμία σας.
Πώς έτσι φοιτητή μου; Σε ενοχλεί η απάντηση "Πρέπει νά 'ναι πολύ χαζός ο Μπίμπι." που στο κάτω κάτω είναι μία έμμεση απάντηση του στυλ "πώς γίνεται να τα πιστεύεις αυτά" και δεν σε ενοχλεί ο άμεσος χαρακτηρισμός "κουλόμυαλοι για όλους όσους" δεν είναι με το δικό μας στρατόπεδο; Μήπως απλά κι εσύ μεροληπτείς και δεν μπορείς να το δεις;
Προσωπικά δεν περίμενα με την καμία ότι θα έβλεπες τον εαυτό σου μέσα στους για δάκρυα "κουλόμυαλους" του θρεντ, που περιέγραψε ο τύπος και θα μυγιαζόσουνα.

Γράψε λάθος
Μα δεν είναι εκεί το θέμα, πάλι δεν καταλαβαίνεις. Υποστηρίζεις κάποιον γράφοντας ότι φέρθηκε άψογα και του τη λέμε, ενώ δεν ισχύει. Δεν φέρεται άψογα, όπως δεν φερόμαστε ούτε κι εμείς. Αλλά γιατί βλέπεις μόνο τη μία πλευρά; Μήπως επειδή όλως τυχαίως η μισή σου καρδιά βρίσκεται εκεί; Αυτό είναι το ερώτημα μου και απευθύνεται σε εσένα μόνο που έκανες την παρέμβαση. Έστω να το σκεφτείς κι ας μην απαντήσεις.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:40
Μπα, ούτε καν. Εγώ μπρε ούτε σκυλάκι κανίς δεν μπορώ να πειθαρχήσω, και θα ηγηθώ φράξιας; :lol:
εγω μπερδεύτηκα με ποιους εισαι; με χαμας; με εβραιους ;η με κανεναν;
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:43
Μπα, ούτε καν. Εγώ μπρε ούτε σκυλάκι κανίς δεν μπορώ να πειθαρχήσω, και θα ηγηθώ φράξιας; :lol:
από ό,τι κατάλαβα από τον Σαρπ, είμαι ο ηγέτης του πχωρουμικού Άξονα της Αντίστασης, κάτι ανάμεσα σε Νασράλα και Σολεϊμανί του πχώρουμ. Περνάνε όλα τα proxy accounts και μού δίνουν fealty φιλώντας μου το χέρι. :lol:

στα σοβαρά, είμαι με το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού της Παλαιστίνης για ισοτιμία και κρατική υπόσταση στη γη του, και με το δικαίωμά του να πολεμήσει γι' αυτά. Από κει και πέρα, η Χαμάς είναι Αδερφοί Μουσουλμάνοι, δεν γίνεται να είμαι μαζί τους ιδεολογικά. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, απέναντι στο αποχαλινωμένο τέρας που λέγεται ρεβιζιονιστικός σιωνισμός, ακόμα κι αυτοί είναι lesser evil.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:43
Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:40 Μπα, ούτε καν. Εγώ μπρε ούτε σκυλάκι κανίς δεν μπορώ να πειθαρχήσω, και θα ηγηθώ φράξιας; :lol:
Εικόνα
:smt005: :smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nemo

Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:48
nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:43
από ό,τι κατάλαβα από τον Σαρπ, είμαι ο ηγέτης του πχωρουμικού Άξονα της Αντίστασης, κάτι ανάμεσα σε Νασράλα και Σολεϊμανί του πχώρουμ. Περνάνε όλα τα proxy accounts και μού δίνουν fealty φιλώντας μου το χέρι. :lol:

στα σοβαρά, είμαι με το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού της Παλαιστίνης για ισοτιμία και κρατική υπόσταση στη γη του, και με το δικαίωμά του να πολεμήσει γι' αυτά. Από κει και πέρα, η Χαμάς είναι Αδερφοί Μουσουλμάνοι, δεν γίνεται να είμαι μαζί τους ιδεολογικά. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, απέναντι στο αποχαλινωμένο τέρας που λέγεται ρεβιζιονιστικός σιωνισμός, ακόμα κι αυτοί είναι lesser evil.
οκ ειναι μπερδεμενα τα πραγματα εκει ειναι καταστασεις που δυσκολα ξεχωριζει κανεις το δικιο
αφου ποτε το εχει ο ενας και ποτε το εχει ο αλλος
και εγω θα ημουν πριν απο χρονια με τους παλαιστινιους αλλα οχι τωρα απο την στιγμη
που μας επιβαλλουν την πολυπολιτισμικοτητα θα πρεπει και αυτοι να μαθουν να ζουν με τους διαφορετικους ...και το λεω με βαση αυτα που βλεπω στην δυση που απαιτουν τα παντα με βαση τον ισλαμικο νομο...υσ..βασικα δεν ειμαι με κανενα τους
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:48στα σοβαρά, είμαι με το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού της Παλαιστίνης για ισοτιμία και κρατική υπόσταση στη γη του, και με το δικαίωμά του να πολεμήσει γι' αυτά. Από κει και πέρα, η Χαμάς είναι Αδερφοί Μουσουλμάνοι, δεν γίνεται να είμαι μαζί τους ιδεολογικά. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, απέναντι στο αποχαλινωμένο τέρας που λέγεται ρεβιζιονιστικός σιωνισμός, ακόμα κι αυτοί είναι lesser evil.
Δυστυχώς η λύση των δύο κρατών όλο και απομακρύνεται.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
student

sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:43
student έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:39
sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:33
Spoiler

Ορεξάτος βλέπω, αλλά έχουμε και δουλειές.
Με το θέμα των ομήρων δεν ασχολούμαι. Στη τελική, για να ησυχάσεις, προφανώς είναι διαπραγμευτικό χαρτί.

Η ειρωνία αφορά την πεποίθηση ότι ο Μπίμπη το έκανε για τους εξής 2 λόγους, αλλά την πάτησε γιατί οι άλλοι δεν μασάνε. Εδώ που διαφωνείς; Σε ρώτησα αλλά δεν απάντησες, παρότι έγραψες κάτι σελίδες.

Last but not least: αυτό που έγραψε ο κατ' εσέ αδικημένος από εμάς και αξιοπρεπής κατηγορούμενος δεν δείχνει να σε ενόχλησε διόλου.
Πώς έτσι φοιτητή μου; Σε ενοχλεί η απάντηση "Πρέπει νά 'ναι πολύ χαζός ο Μπίμπι." που στο κάτω κάτω είναι μία έμμεση απάντηση του στυλ "πώς γίνεται να τα πιστεύεις αυτά" και δεν σε ενοχλεί ο άμεσος χαρακτηρισμός "κουλόμυαλοι για όλους όσους" δεν είναι με το δικό μας στρατόπεδο; Μήπως απλά κι εσύ μεροληπτείς και δεν μπορείς να το δεις;
Προσωπικά δεν περίμενα με την καμία ότι θα έβλεπες τον εαυτό σου μέσα στους για δάκρυα "κουλόμυαλους" του θρεντ, που περιέγραψε ο τύπος και θα μυγιαζόσουνα.

Γράψε λάθος
Μα δεν είναι εκεί το θέμα, πάλι δεν καταλαβαίνεις. Υποστηρίζεις κάποιον γράφοντας ότι φέρθηκε άψογα και του τη λέμε, ενώ δεν ισχύει. Δεν φέρεται άψογα, όπως δεν φερόμαστε ούτε κι εμείς. Αλλά γιατί βλέπεις μόνο τη μία πλευρά; Μήπως επειδή όλως τυχαίως η μισή σου καρδιά βρίσκεται εκεί; Αυτό είναι το ερώτημα μου και απευθύνεται σε εσένα μόνο που έκανες την παρέμβαση. Έστω να το σκεφτείς κι ας μην απαντήσεις.
Η μισή μου καρδιά βρίσκεται που ρε συ? Τι εννοείς? Στη χαμάς? Στα τζιχάντια? Στους ζαίους? Στους φασίστες? Στον τζόλυ ρότζερς? Που ρε συ sharp? Σε ποια φράξια? Σε ποιά "γαμώ την ομάδας σας" ανήκει? :102:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:16 O φίλος Sysex θέλει, λέει, απαντήσεις γιατί πιστεύω ότι η Χαμάς δεν πρόκειται να τηρήσει καμία εκεχειρία.

O φίλος Sysex θέλει, λέει απαντήσεις γιατί θεωρώ παιδική την αντίληψη του για το πώς διαβάζει την ισραηλοπαλαιστινιακη σύγκρουση

Και βιάζεται να πάρει τις απαντήσεις, γιατί, λέει, αποφεύγω να απαντήσω

Το Ισραήλ, λοιπόν, από την ίδρυση του το 1948 είναι σε πόλεμο. Ιδρύθηκε με ένα μόνο διακηρυγμενο στόχο. Shenit M'zadah lo tipol (η Μασαντα δεν θα πέσει ποτέ ξανά).
Δεν θα κάνει ποτέ ούτε βήμα πίσω.
Αν δεν λάβεις αυτό υπόψη σου δεν θα καταλάβεις τη στάση των Ισραηλινών.

Απέναντι του σε αυτόν τον πόλεμο έχει μια οργάνωση, τη Χαμάς η οποία στο καταστατικό της γράφει επί λέξει:

Το Ισραήλ θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει έως ότου το Ισλάμ το αφανίσει, όπως αφάνισε άλλους πριν από αυτό. Μάρτυρας Ιμάμης Χασάν αλ-Μπάνα (είθε ο Αλλάχ να τον ελεεί)

Οι πρωτοβουλίες, και οι λεγόμενες ειρηνικές λύσεις και διεθνείς διασκέψεις, έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές του Ισλαμικού Κινήματος Αντίστασης.

Από καιρό οι εχθροί [Εβραίοι] σχεδίαζαν, επιδέξια και με ακρίβεια, την επίτευξη του στόχου τους, λαμβάνοντας υπόψη τους τις παραμέτρους που επηρεάζουν τη ροή των γεγονότων. Πάσχισαν να συγκεντρώσουν μεγάλο και σημαντικό υλικό πλούτο τον οποίο αφιέρωσαν στην πραγματοποίηση του ονείρου τους. Με τα λεφτά τους πήραν τον έλεγχο των διεθνών ΜΜΕ, των ειδησεογραφικών πρακτορείων, του Τύπου, των εκδοτικών οίκων, των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και άλλων. Με τα λεφτά τους υποκίνησαν επαναστάσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου με σκοπό να πετύχουν τους στόχους τους και να δρέψουν στη συνέχεια τους καρπούς τους. Ήταν πίσω από τη Γαλλική Επανάσταση, την Κομμουνιστική Επανάσταση και τις περισσότερες από τις επαναστάσεις που ακούμε, και ακούμε ξανά, σε διάφορα μέρη.

Η Ημέρα της Κρίσης δεν θα έρθει έως ότου πολεμήσουν οι Μουσουλμάνοι με τους Εβραίους και τους σκοτώσουν, έως ότου οι Εβραίοι κρυφτούν πίσω από πέτρες και δέντρα, και η πέτρα και το δέντρο πουν: Ω Μουσουλμάνε, ω Υπηρέτη του Θεού, υπάρχει ένας Εβραίος πίσω μου, έλα και σκότωσέ τον· (αλ-Μπουχάρι και Μόσλεμ)

Με αυτούς πολεμάει το Ισραήλ και ο φίλος Sysex περιμένει ότι θα τηρήσουν εκεχειρία
Αρχικά, επιτέλους κάτι απάντησες και όχι δεν θα σε ευχαριστήσω αλλά σε τιμά το γεγονός αυτό.
Τώρα, επειδής ΕΣΥ έκανες το claim ότι δεν θα τηρηθεί a priori η οιαδήποτε εκεχειρία από την Χαμάς αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έκανα το αντίθετο claim, για την ακρίβεια δεν έκανα ΚΑΝΕΝΑ claim για το αν θα τηρήσει ή όχι η Χαμάς την οιαδήποτε συμφωνία για εκεχειρία και ως εκ τούτου ΔΕΝ σου επιτρέπω να βάζεις λόγια στο στόμα μου, αυτό εάν θέλεις να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά, είναι κάτι το οποίον ΔΕΝ συγχωρώ σε κανέναν και για κανέναν λόγο. -

Αυτό που κάνω διαχρονικά είναι απόπειρα ανάλυσης των γεγονότων και της όλης φασούλας, δεν τοποθετούμαι εύκολα παίρνοντας θέση στην οποιαδήποτε φασούλα ΕΚΤΟΣ εάν μιλάμε για τερατώδης κατάστασεις που βγάζουν μάτι όπως πχ στην περίπτωση μας με το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος του Ισραήλ που συνεχίζει με εποικισμούς, απαρντχάηντ και εν τέλει γενοκτονία την κατοχή στην Παλαιστίνη. Αυτό καλέ μου Μπέρι δεν συνιστά αντισημιτισμό ούτε σε ενεργή ούτε σε λανθάνουσα μορφή, εάν σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις τότες είναι αποκλειστικά δικό σου ή του οποιουδήποτε άλλου φελλού πρόβλημά, όχι σίγουρα δικό μου και σε κάθε περίπτωση έχει λιώσει αυτή η Καραμελίτσα, πρέπει να βρείτε κάτι άλλο να πιπιλάτε, δυστυχώς για εσάς. :102:

Κλείνοντας ένα μικρό σχόλιο πάνω σε αυτά που μπήκες στον κόπο να γράψεις.
Όλα αυτά είναι γνωστά σε όποιον έχει μελετήσει πάνω από ένα μισάωρο το θέμα μας, αυτό που φαίνεται ότι παραβλέπεις είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ότι α το Ισραήλ επιχειρεί ενεργά (και ως ο ισχυρότερος παίκτης έχει και την δυνατότητα) γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων, β ότι το Ισραήλ είναι ο επιτιθέμενος ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ (άρα με την αντίστοιχη δική σου θέση για το ουκρανικό έχει όλο το δίκιο με το μέρος του ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ ΠΑΝΤΑ, παρεκτός και εάν κοροϊδεύεις (μόνος σου;) μόνος σου τον εαυτό σου ( :102:) και γ ότι το Ισραήλ κάνει ότι περνάει από το χέρι του ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ καμμία συμφωνία εκεχειρίας με πιο πρόσφατο και βροντερό παράδειγμα το θέμα πάνω στο οποίο σχολιάζουμε δω χάμου.

Καλέ μου φίλε Μπέρι, κάπου έχεις μπερδευτεί, εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε όμως σαν πραγματικοί φίλοι, όχι μαλακίες.
:wave:

Είναι ευχαρίστηση μου να ξες.
:g094:
Spoiler
σόρρυ Λίτσα, δεν βρήκα την δύναμη να αντισταθώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:59
Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 20:48στα σοβαρά, είμαι με το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού της Παλαιστίνης για ισοτιμία και κρατική υπόσταση στη γη του, και με το δικαίωμά του να πολεμήσει γι' αυτά. Από κει και πέρα, η Χαμάς είναι Αδερφοί Μουσουλμάνοι, δεν γίνεται να είμαι μαζί τους ιδεολογικά. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, απέναντι στο αποχαλινωμένο τέρας που λέγεται ρεβιζιονιστικός σιωνισμός, ακόμα κι αυτοί είναι lesser evil.
Δυστυχώς η λύση των δύο κρατών όλο και απομακρύνεται.
Και φταίει κι η Χαμάς γι' αυτό, που το 1996 πρακτικά με τις δικές της βόμβες (2 λεωφορεία στην οδό Γιάφα στην Ιερουσαλήμ κι ένα εμπορικό κέντρο στο Τελ Αβίβ) έριξε τον Πέρες κι έκανε πρωθυπουργό για πρώτη φορά τον Μπίμπι, ο οποίος έχει στρογγυλοκαθίσει από τότε.

Βασικά Χαμάς και Νετανιάχου/Μπεν Γκβιρ/Σμότριτς θέλουν το ίδιο πράγμα για εντελώς διαφορετικούς σκοπούς, να μην ευοδωθούν ποτέ τα δύο κράτη, οι μεν γιατί θεωρούν ότι ως το 2050 οι Παλαιστίνιοι θα είναι πληθυσμιακά περισσότεροι και θα κάνουν το ένα κράτος που θα υπάρχει τότε δικό τους, οι άλλοι επειδή θέλουν να διώξουν όλους τους Παλαιστίνιους από τον Ιορδάνη ως τη θάλασσα. Πάντως και στις δύο κοινωνίες εξασθενεί η υποστήριξη των δύο κρατών.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Jolly Roger_ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 21:08Και φταίει κι η Χαμάς γι' αυτό, που το 1996 πρακτικά με τις δικές της βόμβες (2 λεωφορεία στην οδό Γιάφα στην Ιερουσαλήμ κι ένα εμπορικό κέντρο στο Τελ Αβίβ) έριξε τον Πέρες κι έκανε πρωθυπουργό για πρώτη φορά τον Μπίμπι, ο οποίος έχει στρογγυλοκαθίσει από τότε.

Βασικά Χαμάς και Νετανιάχου/Μπεν Γκβιρ/Σμότριτς θέλουν το ίδιο πράγμα για εντελώς διαφορετικούς σκοπούς, να μην ευοδωθούν ποτέ τα δύο κράτη, οι μεν γιατί θεωρούν ότι ως το 2050 οι Παλαιστίνιοι θα είναι πληθυσμιακά περισσότεροι και θα κάνουν το ένα κράτος που θα υπάρχει τότε δικό τους, οι άλλοι επειδή θέλουν να διώξουν όλους τους Παλαιστίνιους από τον Ιορδάνη ως τη θάλασσα. Πάντως και στις δύο κοινωνίες εξασθενεί η υποστήριξη των δύο κρατών.
:smt023
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
student

Αντε μπας και δούμε λίγο συζήτηση
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

https://www.skai.gr/news/world/mplinken ... ou-xanigia

Να και ενα καλο ανεκδοτο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
nemo

Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 21:13 https://www.skai.gr/news/world/mplinken ... ou-xanigia

Να και ενα καλο ανεκδοτο
χεστηκαμεν !και μη πεις γιατι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”