!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
- Cecily Anne
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Εξηγήστε μου λίγο πως δουλεύει αυτό , επιπλέουν τα ποτά με κάποιο σαμπρελοειδες ή το έχεις στο χέρι απλά ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Bill Hicks
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
ότι μια χαρά δουλίτσα είναι όταν είσαι πιτσιρικάς, αν και εφόσον γουστάρεις.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αυτή είναι η εκπομπή της Μπουμπούκαινας; Της υποκρίτριας που μετά το έπαιζε θιγμένη και σοκαρισμένη, με τους πεοπιανίστες;hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:01Όλα τα reality θίγουν «βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου». Καλή ώρα αυτό εδώ που παρουσίαζε η γυναίκα ενός υπουργού (δεν θυμάμαι τώρα ποιου):Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:49Πάντα υπάρχουν (το κατά δύναμιν) αντικειμενικά όρια, μην το τραβάμε απ' τα μαλλιά και το πάμε στο άλλο άκρο.Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21
Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Επίσης, πάνω σ' αυτό που λες, ελπίζω να μην είσαι τίποτα φαν τηλεπαιχνιδιών τύπου survivor, nomad (πώς το λέγανε) κλπ, ε;
https://streamable.com/04vo
Σαρβάιβορ είναι άλλη κατηγορία βέβαια. Όσο λίγο είχε τύχει να δω παλιότερα στην τουβού της μάνας μου που το παρακολουθεί (όπως πάαααααρα πολλοί και πολλές της ηλικίας της...) σε κάποιες βραδινές ημινοσοκομειακές επισκέψεις, είχα πετύχει διάφορα ωραία τού τύπου "όποιος κερδίσει τρώει σαλαμάκι και σοκολάτα, όποιος χάσει φακόρυζο και ζουμί από σαρανταποδαρούσες (λέμε τώρα)". Ούτε στην εκπαίδευση σκύλων δεν ξεκινά ένας σοβαρός εκπαιδευτής με ανταμοιβή τροφής (που ξυπνά τα ένστικτα επιβίωσης τού ζώου), το αφήνει ως εναλλακτική, ως δεύτερο επίπεδο δηλαδή, αν δεν έχουν επιτυχία επιβραβεύσεις ή μαλώματα φωνητικά, χάδια κλπ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν σερβίρουν ποτά, μόνο βανίλια με κουταλάκι σε ποτήρι νερό.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:57 Εξηγήστε μου λίγο πως δουλεύει αυτό , επιπλέουν τα ποτά με κάποιο σαμπρελοειδες ή το έχεις στο χέρι απλά ;
- Cecily Anne
Όση ώρα περιμένω απάντηση σκέφτομαι παράλληλα αν μπορώ να κολυμπήσω εκεί από δίπλα παραλία και να χεσω. Μετά διαφωνώ με τον εαυτό μου, εκεί που τρως δεν χεζεις κι εκεί που χεζεις δεν τρως. Δεν ξέρω, θα το επεξεργαστώ λίγο ακόμα.Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 18:15Δεν σερβίρουν ποτά, μόνο βανίλια με κουταλάκι σε ποτήρι νερό.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:57 Εξηγήστε μου λίγο πως δουλεύει αυτό , επιπλέουν τα ποτά με κάποιο σαμπρελοειδες ή το έχεις στο χέρι απλά ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Bill Hicks
Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:30ΩωΩωΩΩΩ, τι ντροπηηηηη, (συμφωνα με το πχορουμ).Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:49Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:45
δεν βλεπω καμμια ξεφτιλα.
εκτος ισως απο τη δικη σου, που θεωρεις ξεφτιλα την τιμια εργασια.![]()
έχω δουλέψει κι εγώ με νερό ως στήθια μου.![]()
(windsurf instructor)
ελπιζω να μην υπαρχει κανα βιντεο, καμμια φωτο απο κεινες τις εποχες, και το δουν καποτε τα παιδια σου και γινεις ξεφτιλα.![]()
![]()
άσε, ντρεπόμουν να το παραδεχτώ τα βράδυα στο μπαρ που δούλευα ότι ήμουνα that guy from the beach.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Τι να σου πω. Ποτέ δεν έχω πάει σε τέτοια κατασκευή, αντιθέτως τιμώ ξαπλώστρες γιατί δε θέλω να την άμμο πάνω μου και ότι δε θέλω να κουβαλάω ένα νοικοκυριό στην παραλία.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:42γω δεν πλησιαζω γενικοτερα οργανωμενες παραλιες, , γι αυτο εξηγηστε μου να καταλαβω, τι διαφορετικο απο καραμπαμπιστικης αποψης εχει η ξαπλωστρα/δωματιο/τσαντηρι/καλυβα του σαρβαιβορ στη στερια, απο την ιδια στη θαλασσα.Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:53 Οι ξεφτυλισμένοι πρώτα απο όλα είναι όσοι δέχονται να "απολαμβάνουν" αυτες τις υπηρεσίες της ξαπλώστρας μέσα στη θάλασσα. Οι άλλοι απλά ακολουθούν.
δηλαδη τον σερβιτορο που περπατα 50 μετρα στην καυτη αμμο τον σεβονται, αυτον που περπατα στη θαλασσα οχι;
καπου καταλαβαινω οποιον θελει ξαπλωστρα για να μη γεμιζει αμμο το βρακι του, αν και δεν προτιμω προσωπικα αυτη τη βολεψη σε αντισταθμισμα του να ανεχτω την πολυκοσμια.
αλλα αυτον που θελει καλυβα του μπαρμπαθωμα πρωτο τραπεζι πιστα για να φλεξαρει οτι σταζει το χρημα τον θεωρω εξισου καραμπαμπα ειτε παταει στην αμμο ειτε στο νερο.
Όσο για το παραπάνω τραγικό
Πώς θα βγάλει στο ινστα και το τικτοκ βίντεο ή βιζιτα/κυράτσα του κυριου/ινφλου αδερφαρα/κομμωτρια-νυχου το ποσό καλά περνάει με χασταγκ #giatimporo ;
Πίστεψε με αυτοί που πάνε σε τέτοια τσαντηρια δεν είναι αυτοί που έχουν, είναι αυτοί που θέλουν να νιώσουν ότι έχουν για λίγη ώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πολλά (δισ)εκατομμύρια ψάρια και θαλασσινά διαφωνούν...Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2024, 18:18Όση ώρα περιμένω απάντηση σκέφτομαι παράλληλα αν μπορώ να κολυμπήσω εκεί από δίπλα παραλία και να χεσω. Μετά διαφωνώ με τον εαυτό μου, εκεί που τρως δεν χεζεις κι εκεί που χεζεις δεν τρως. Δεν ξέρω, θα το επεξεργαστώ λίγο ακόμα.Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 18:15Δεν σερβίρουν ποτά, μόνο βανίλια με κουταλάκι σε ποτήρι νερό.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:57 Εξηγήστε μου λίγο πως δουλεύει αυτό , επιπλέουν τα ποτά με κάποιο σαμπρελοειδες ή το έχεις στο χέρι απλά ;
Εντάξει, δεν ξέρω πόσο νοικιάζεται ένα τέτοιο αγγούρι αλλά δε νομίζω να φτάνει τις τιμές ξαπλώστρας πρώτης σειράς σε Αστέρα ή Ψαρού. Οπότε δεν είναι και καμμιά ιδιαίτερη ένδειξη πλούτου - ούτε καν επίδειξης.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η κοπελιά του μέγα-γιωτ που λες, ειναι η φύση της δουλειάς της που εχει να κανει με νερό. Δεν μπορεί διαφορετικά. Η φύση της δουλειάς ενος σερβιτόρου, δεν ειναι να κάνει τον βατραχάνθρωπο για οποιον του γκαβλώσει. Αλλιως μετά το σερβιρισμα που θα μου κανει στην εξεδρα και θα παρει το πουρμπούρι, να του δωσω και διπλάσιο πουρμπούρι για να μου κουβαλήσει το ποδήλατο απο την ακτή και να μου το φερει στην εξεδρα, για να το καβαλήσω απευθειας, μη βγαίνω εξω και μου πεσει ο κωλος.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:21θες να μιλησουμε για ανθρωπους που βρεχονται στη δουλεια τους; μπορω να γραψω και σεντονι, αλλα ψιλοβαριεμαι. για τους προηγουμενους που ειπα, συχνα τα ενοικιαζομενα, ειδικα τζετσκι, βαρκες αλλα και αλλα, δε βγαινουν στη στερια, ειναι δεμενα σε μονιμα ρεμεντζα.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:36Σε ποιους να το παραδώσει μεσα στο νερο, σε ατομα που ξεβράστηκαν στο απεναντι βραχονησιδάκι?Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:31
για πες κι εσυ που δεν εισαι λογισμικο.
ειναι ανηθικο να μπαινει το παλικαρι μεσα στο νερο για να παραδωσει θαλασσιο ποδηλατο;.
Τις ενοικιάσεις ποδηλατων τις κανεις στην ακτή, απ'οσο ξερω (εχω νοικιάσει κι εγω), και ο τυπος που του δινεις τα λεφτα απλως σε βοηθάει να το ζμπρώξετε μεσα. Βρεχει λιγο τους γυμνούς του αστραγάλους δηλαδη (δεν εχω δει ποτέ να φοράει παπουτσι), και μετά εσυ οφειλεις να το βγαλεις εξω και να το παρκαρεις στο σημειο που ηταν (αντε να ερθει παλι ο ιδιος μεχρι ενα σημειο, να σε βοηθησει στο τράβηγμα).
Που κολλάει αυτο με τους τυπους που μπαινουν στο νερο με λινο πουκάμισο να φουσκωνει απο πισω σαν ουρά νυφης στα σκαλιά της εκκλησιας, παντελονι ή βερμουδα και παπουτσια?
Να πω να σερβιραν με σαγιοναρα και μαγιό απο κατω τουλαχιστον (το πουκαμισο πες προστασια απο τον ηλιο οκ), αντε να το δεχτω.
να πω για την παρτη μου, που καθολου σπανια βουταω μαζι με τους πελατες, να τους δειξω καμμια σπηλια, να τους συνοδεψω στην ακτη αμα δεν κολυμπουν με ανεση, να πιασω κανα κοχυλι απο το βυθο για πιτσιρικια, τις περισσοτερες φορες χωρις να μου το ζητησουν καν, επειδη γιατι οχι, δροσιζομαι κιολας.να ντρεπομαι;
να πω και για μια κοπελια, που δουλευει σε mega yacht, που συνηθιζει να δενει σε εναν ορμο που προτιμω κι εγω. αυτη λοιπον πρεπει να ειναι junior deckhand, ψαρακας στα ελληνικα,και τη χωνουνε καθε φορα να βουταει, κουβαλωντας για 50 μετρα εναν καβο, για να τον δεσει σε ενα βραχο στη στερια, και αργοτερα να ξαναβουταει για να τον λυσει, και ενδιαμεσα για να δειχνει στους καλεσμενους πως λειτουργουν τα sea bobs και λοιπα παιχνιδια.
να ντρεπεται; παιζει να καθαριζει κανα ταλληρακι το μηνα...
Και να του δωσω και τριπλάσιο πουρμπούρι μετά, για να προσεχει τα παιδιά μου στην ακτη που παιζουν με τα κουβαδάκια τους, να μου κανει τη νταντά. Και μετά να του δωσω και τετραπλάσιο και πενταπλάσιο, μη σου πω για τι άλλο.
Και που θα σταματησει αυτο? Δεν ειναι σοβαρά πραγματα αυτα.
Εσένα ειναι επισης η δουλειά σου να κανεις ο,τι κανεις, εκτος απ'αυτα τα μικρά "εξτραδάκια" που κάνεις μονο και μονο επειδη σ'αρέσουν (και επειδη κι εγω ειμαι θαλασσόφιλος, κατα 99% θα τα εκανα κι εγω στη θεση σου). Αυτο που δεν καταλαβαίνεις ειναι οτι δημιουργείς ενα κακό προηγουμενο με αυτα, οπως πολυ σωστα εγραψε καποιος σε προηγουμενες σελιδες. Εγραψε για "δεδικασμένα" συγκεκριμένα.
Σκεψου μετά απο σενα πχ, ολοι οι πελάτες σας να απαιτουν απο ολους τους οδηγους σκαφών να κανουν πράγματα εκτός των αρμοδιοτήτων τους, και να πρεπει ολοι οι συναδελφοι σου εξαιτίας σου, να ειναι υποχρεωμενοι να βουτανε σε θαλάσσιες σπηλιές και να κανουν τους κοχυλοψαράδες και τους ναυαγοσώστες.
Παρομοιως και με την περιπτωση του παραπάνω σερβιτόρου. Οποιος πηγαινει εκει να ζητησει δουλεια σερβιτορου πλεον, ο μαγαζάτορας, εξαιτίας αυτου του σερβιτορου που το κανει με τη θελησή του, που πλεον θα εχει δημιουργησει ενα μέηνστρημ κακό προηγουμενο, θα του βάζει όρο να μπουκάρει μεσα στο νερο και να κανει το βατραχάνθρωπο. Και αν δεν δεχεται τον όρο αυτο, δεν θα τον παίρνει στη δουλεια.
Δεν ειναι σοβαρά πραγματα αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Ιουν 2024, 19:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καταρχην ολιγα δημογραφικα: το Ocean City ειναι το παραλιο της Βαλτιμορης, μιας πολης ομορφης αλλα σε μεγαλη παρακμη εδω και πολλα χρονια. Ως προορισμος απευθυνεται στους χαμηλομισθους της ΒΑ Ακτης, οι οποιοι δεν εχουν τη δυνατοτητα να κανουν τις καλοκαιρινες τους διακοπες στην Φλωριντα η στην Καραιβικη.
Το μερος ειναι ενα τεραστιο λουνα παρκ φισκα στην πλαστικουρα και με κατι αθλιες πολυκατοικιες-σοβιετικουρα. Η θαλασσα αθλια, σαν βαλτος που συναντα τον ωκεανο. Φυσικα οποιος εχει συνηθισει στα κρυσταλλινα νερα του Αιγαιου και του Ιουνιου, δεν βουτα στο Ocean City. Πολλες μα παρα πολλες παρακμιακες φατσες. Στην Ελλαδα συγκρινεται μονο με τον Λαγανα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η ξαπλώστρα ειναι για μην ξαπλάρεις με το μουνι στην αμμο και πιάσεις ολα τα σμν του κοσμου. Και για να μην περνανε οι αλλοι λουόμενοι απο διπλα σου και να σε ταίζουν μισο κιλο αμμο στη μουρη με τα ποδια τους, και να μη χρειάζεται να κανεις μιση μετακόμιση για καθε μπανιο, με ομπρελες και τα συναφή. Και για πολλά άλλα.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:42γω δεν πλησιαζω γενικοτερα οργανωμενες παραλιες, , γι αυτο εξηγηστε μου να καταλαβω, τι διαφορετικο απο καραμπαμπιστικης αποψης εχει η ξαπλωστρα/δωματιο/τσαντηρι/καλυβα του σαρβαιβορ στη στερια, απο την ιδια στη θαλασσα.Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:53 Οι ξεφτυλισμένοι πρώτα απο όλα είναι όσοι δέχονται να "απολαμβάνουν" αυτες τις υπηρεσίες της ξαπλώστρας μέσα στη θάλασσα. Οι άλλοι απλά ακολουθούν.
δηλαδη τον σερβιτορο που περπατα 50 μετρα στην καυτη αμμο τον σεβονται, αυτον που περπατα στη θαλασσα οχι;
καπου καταλαβαινω οποιον θελει ξαπλωστρα για να μη γεμιζει αμμο το βρακι του, αν και δεν προτιμω προσωπικα αυτη τη βολεψη σε αντισταθμισμα του να ανεχτω την πολυκοσμια.
αλλα αυτον που θελει καλυβα του μπαρμπαθωμα πρωτο τραπεζι πιστα για να φλεξαρει οτι σταζει το χρημα τον θεωρω εξισου καραμπαμπα ειτε παταει στην αμμο ειτε στο νερο.
Ειναι καπως σαν να με ρωτας τι διαφορετικό εχει καποιος που εχει ενα αυτοκινητο μονο και μονο για να μετακινείται στη δουλειά του που ειναι μακριά, με καποιον που εχει αυτοκινητο μονο και μονο για να το κωλοφτιάχνει και να το χρησιμοποιεί για ηχορύπανση και κοντρες στην παραλιακή.
Έλεος με τις ρακέτες ρε δικέ μου. 17 χρονών είσαι;vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:32 Πρεπει να οργανώσω την ανασύσταση του ρακετοκινήματος, τωρα που μου το θυμίσατε!
Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν τα αισχη με τους υποβρυχιους σερβιτόρους και να σας ενοχλουν οι ρακετες. Υποκριτες![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
μα ειναι. οταν πας για σερβιτορος στη συγκεκριμμενη ταβερνα, πας για βατραχανθρωπος-σερβιτορος, το ξερεις απο πριν.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 19:13
Η κοπελιά του μέγα-γιωτ που λες, ειναι η φύση της δουλειάς της που εχει να κανει με νερό. Δεν μπορεί διαφορετικά. Η φύση της δουλειάς ενος σερβιτόρου, δεν ειναι να κάνει τον βατραχάνθρωπο για οποιον του γκαβλώσει.
και η δουλεια του ηλεκτροσυγκολητη δεν ειναι να κανει τον βατραχανθρωπο.
υπαρχει ομως δουλεια βατραχανθρωπος-ηλεκτροσυγκολητης.
και η δουλεια του παπα δεν ειναι να κανει τον βατραχανθρωπο. γινονται ομως κατι υποβρυχιοι γαμοι, μουρλια.
και η δουλεια του αρχαιολογου δεν ειναι να κανει τον βατραχανθρωπο, αλλα...
να συνεχισω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 4 Απαντήσεις