!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:04
Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:59
micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:30 Πάντως θα στενοχωρηθώ αν η ΝΔ δεν νομιμοποιήσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή) αυτόν τον καινοτόμο επιχειρηματία που προσδίδει υπεραξία σε ένα μέρος που αλλιώς θα ήταν άλλη μια άσημη και άχρωμη παραλία ανάμεσα στις χιλιάδες.
νόμιμο είναι αν έχεις πληρώσει το αντίτιμο παραχώρησης και πληροίς τα προαπαιτούμενα.
Τότε γιατί ταλαιπωρούν αυτόν τον φάρο της υγιούς επιχειρηματικότητας και έβγαλε ο Δήμος απόφαση να του κλείσει την επιχείρηση;
μία φράση είναι. τι δεν καταλαβαίνεις;

στην ουσία τού θέματος, το βασικό που άλλαξε με τον καινούριο νόμο είναι ότι οι δημοπρασίες και οι συμβάσεις γίνονται κεντρικά από την Κτηματική Υπηρεσία και όχι από τους δήμους. αν φέτος εφαρμόστηκε η νέα διαδικασία, το συγκεκριμένο γεγονός υποδεικνύει ότι τα ρουσφέτια απλά μεταφέρθηκαν.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:08
Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:54
Spoiler
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:26
Δεν ξέρω αν μου την πέφτεις (είμαι κι ευαίσθητος και στεναχωριέμαι) επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες (δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο) ή επειδή ψηφίζω μέρα25. Τέσπα, με κίνδυνο να ξανασηκώσεις φρύδι, δεν κατάλαβα πού κολλάνε οι πάσσαλοι, συγγνώμη κιόλας αλλά στην πούτσα μας αν ο λουόμενος είναι μούσκαρος και στουκάρει σε ό,τι βρίσκει μπροστά του, άσε που δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με τον αμφίβιο σερβιτόρο.
αφού είσαι φιλόλογος, αφού. :D
Δεν είμαι, αλλά πες πως είμαι.
Spoiler
Και πάλι δεν την έχω πιάσει ακριβώς την ένσταση του τζόρα, απ' ότι ψυχανεμίζομαι λέει ότι οι πλατφόρμες είναι παράνομες. Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος μ' αυτό, άλλωστε του το (ξανα)σφραγίσανε το μαγαζί του τύπου. Αλλά δεν έχω καταλάβει, αν δεν έστηνε το μαγαζί (παράνομες) πλατφόρμες μέσα στη θάλασσα, αλλά έβαζε φουσκωτά φλαμίνγκο από τα τζάμπο, ξέρω 'γω, θα ήταν ΟΚ η φάση με τον βατραχάνθρωπο σερβιτόρο; Νομίζω όχι, το λέει κι ο τζόρας δηλαδή, με γρίφους βέβαια, αλλά νομίζω δεν έχει σχέση τι λέμε και τι λέει, απλώς ξύπνησε στραβά σήμερα -μπορεί να τού έχει ανέβει και το ζάχαρο- και μανουριάζει με τα πανταόλα.
φιλόλογος = τριτοδεσμίτης/μη-μηχανικός :P
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:45
Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
δεν βλεπω καμμια ξεφτιλα.

εκτος ισως απο τη δικη σου, που θεωρεις ξεφτιλα την τιμια εργασια.
:+1:

έχω δουλέψει κι εγώ με νερό ως τα στήθια μου. :smt047

(windsurf instructor)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bill Hicks την 06 Ιουν 2024, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:05
Spoiler
Portia έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:07 Οχι δε θα την έκανα, οπως δεν εχω κανει και αλλες εξευτελιστικες δουλειες κι ας ειχα αναγκη τα χρηματα. Ενω καταλαβαινω αυτο που λενε οι συμφορουμιτες πως ειναι θεμα δικο του του σερβιτορου που δεχεται να δουλευει μεσα στο νερο, το σημειο που χανεται ειναι πως αυτη η συναινεση του ενος ατομου δημιουργει "δεδικασμενα" για ολους τους αλλους εργαζομενους. Γιατι το αφεντικο που εχει το πανω χερι θα σου πει "αφου μπορει αυτος, μπορεις κι εσυ".
αυτό ακριβώς και φυσικά δεν θα την έκαναν σε κανονικές συνθήκες ούτε αυτοί που έγραψαν "σιγά μια δουλειά είναι"
ώπα, τι εννοάς «κανονικές συνθήκες», όταν έισαι 20-30; 50; :102:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Οι ξεφτυλισμένοι πρώτα απο όλα είναι όσοι δέχονται να "απολαμβάνουν" αυτες τις υπηρεσίες της ξαπλώστρας μέσα στη θάλασσα. Οι άλλοι απλά ακολουθούν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:38
sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:33
Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:31
εσεις, τι εισθε;
Εγώ είμαι ο Αμπντούλ χωρίς την βαζελίνη.
με pronouns?

δεν κρινω, οπως τη βρισκει καθενας. χωρις; χωρις. :102:
Για να σε προλάβω μη ρωτήσεις άσκοπα με βαζελίνο για χωρίς δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:49
Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;

έχω δουλέψει κι εγώ με νερό ως στήθια μου. :smt047

(windsurf instructor)
Ενυδρείο;
Είχες ποτές σου; έχεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:49
Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:02 Πληρώνονται καλά;
Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Πάντα υπάρχουν (το κατά δύναμιν) αντικειμενικά όρια, μην το τραβάμε απ' τα μαλλιά και το πάμε στο άλλο άκρο.

Επίσης, πάνω σ' αυτό που λες, ελπίζω να μην είσαι τίποτα φαν τηλεπαιχνιδιών τύπου survivor, nomad (πώς το λέγανε) κλπ, ε;
Όλα τα reality θίγουν «βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου». Καλή ώρα αυτό εδώ που παρουσίαζε η γυναίκα ενός υπουργού (δεν θυμάμαι τώρα ποιου):

https://streamable.com/04vo
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Στην εφαρμογή Mycoast, την οποία έχουν κατεβάσει 30.000 πολίτες, έχουν ήδη γίνει 1.959 καταγγελίες για καταπάτηση του αιγιαλού, με τις περισσότερες να εντοπίζονται στην Πρέβεζα, την Χαλκιδική, τα Δωδεκάνησα, την Ανατολική Αττική και τις Κυκλάδες.
στην εφαρμογή MΥCOAST δημοπρασίες :smt005:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Bill Hicks έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:52 ώπα, τι εννοάς «κανονικές συνθήκες», όταν έισαι 20-30; 50; :102:
δεν καταλαβαίνω τι λες
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

(windsurf instructor)
ΩωΩωΩΩΩ, τι ντροπηηηηη, (συμφωνα με το πχορουμ).

ελπιζω να μην υπαρχει κανα βιντεο, καμμια φωτο απο κεινες τις εποχες, και το δουν καποτε τα παιδια σου και γινεις ξεφτιλα. :003: :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:53 Οι ξεφτυλισμένοι πρώτα απο όλα είναι όσοι δέχονται να "απολαμβάνουν" αυτες τις υπηρεσίες της ξαπλώστρας μέσα στη θάλασσα. Οι άλλοι απλά ακολουθούν.
Ελάχιστοι όμως εστιάζουν σε αυτούς, δεν είναι πιασάρικοι ως κοινωνικοπολιτικό θέμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:53 Οι ξεφτυλισμένοι πρώτα απο όλα είναι όσοι δέχονται να "απολαμβάνουν" αυτες τις υπηρεσίες της ξαπλώστρας μέσα στη θάλασσα. Οι άλλοι απλά ακολουθούν.
γω δεν πλησιαζω γενικοτερα οργανωμενες παραλιες, , γι αυτο εξηγηστε μου να καταλαβω, τι διαφορετικο απο καραμπαμπιστικης αποψης εχει η ξαπλωστρα/δωματιο/τσαντηρι/καλυβα του σαρβαιβορ στη στερια, απο την ιδια στη θαλασσα.

δηλαδη τον σερβιτορο που περπατα 50 μετρα στην καυτη αμμο τον σεβονται, αυτον που περπατα στη θαλασσα οχι;

καπου καταλαβαινω οποιον θελει ξαπλωστρα για να μη γεμιζει αμμο το βρακι του, αν και δεν προτιμω προσωπικα αυτη τη βολεψη σε αντισταθμισμα του να ανεχτω την πολυκοσμια.

αλλα αυτον που θελει καλυβα του μπαρμπαθωμα πρωτο τραπεζι πιστα για να φλεξαρει οτι σταζει το χρημα τον θεωρω εξισου καραμπαμπα ειτε παταει στην αμμο ειτε στο νερο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:42
γω δεν πλησιαζω γενικοτερα οργανωμενες παραλιες, , γι αυτο εξηγηστε μου να καταλαβω, τι διαφορετικο απο καραμπαμπιστικης αποψης εχει η ξαπλωστρα/δωματιο/τσαντηρι/καλυβα του σαρβαιβορ στη στερια, απο την ιδια στη θαλασσα.

δηλαδη τον σερβιτορο που περπατα 50 μετρα στην καυτη αμμο τον σεβονται, αυτον που περπατα στη θαλασσα οχι;

καπου καταλαβαινω οποιον θελει ξαπλωστρα για να μη γεμιζει αμμο το βρακι του, αν και δεν προτιμω προσωπικα αυτη τη βολεψη σε αντισταθμισμα του να ανεχτω την πολυκοσμια.

αλλα αυτον που θελει καλυβα του μπαρμπαθωμα πρωτο τραπεζι πιστα για να φλεξαρει οτι σταζει το χρημα τον θεωρω εξισου καραμπαμπα ειτε παταει στην αμμο ειτε στο νερο.
Μία από τα ίδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2024, 17:00

(windsurf instructor)
Ενυδρείο;
Είχες ποτές σου; έχεις;
πάντα ήθελα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”