!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:38
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:34
Orion22 έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:12

ΥES
δεν μιλάτε σοβαρά, δεν γίνεται να φταιει ο σταθμαρχης αν το συστημα ειναι μπαχαλο, θα έπρεπε να ήταν άγιος άνθρωπος για να μην είναι μέρος του συστήματος. Έχουμε πάει στρατό, δεν υπάρχει μονάδα σοβαρή με διοικητη ρεμαλι, δεν βγάζει νόημα, ο φαντάρος που κάνει σκοπιά όταν οι αξιωματιμοι τον παίζουν δεν είναι καλός φαντάρος, είναι άγιος ή ηλίθιος.
Λάθος η σύγκριση, η σκοπιά είναι LARP, η δουλειά του σταθμάρχη είναι δουλειά.
οκ άσε τον φαντάρο, εππυ ας πουμε για να μην κολλήσεις σε τεχνικό εμπόδιο. Η αναλογία είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

enaon έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:41
δεν μιλάτε σοβαρά, δεν γίνεται να φταιει ο σταθμαρχης αν το συστημα ειναι μπαχαλο, θα έπρεπε να ήταν άγιος άνθρωπος για να μην είναι μέρος του συστήματος. Έχουμε πάει στρατό, δεν υπάρχει μονάδα σοβαρή με διοικητη ρεμαλι, δεν βγάζει νόημα, ο φαντάρος που κάνει σκοπιά όταν οι αξιωματιμοι τον παίζουν δεν είναι καλός φαντάρος, είναι άγιος ή ηλίθιος.
οκ άσε τον φαντάρο, εππυ ας πουμε για να μην κολλήσεις σε τεχνικό εμπόδιο. Η αναλογία είναι μια χαρά.
Δεν ξέρω τι είναι εππυ.
Αλλά δεν είναι τεχνικό, δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες. Αν έχεις ανοίξει τον ασθενή και σκεφτείς "α, ο διοικητής του νοσοκομείου είναι βύσμα και φεύγει 2 η ώρα" και παρατάς το μισό όγκο μέσα και φεύγεις γιατί έχει αγώνα, σόρρυ πρέπει να είσαι μαλάκας βαθιά μέσα σου για να το κάνεις αυτό, δεν είναι απλά ότι "δεν είσαι άγιος".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:46
Δεν ξέρω τι είναι εππυ.
Αλλά δεν είναι τεχνικό, δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες. Αν έχεις ανοίξει τον ασθενή και σκεφτείς "α, ο διοικητής του νοσοκομείου είναι βύσμα και φεύγει 2 η ώρα" και παρατάς το μισό όγκο μέσα και φεύγεις γιατί έχει αγώνα, σόρρυ πρέπει να είσαι μαλάκας βαθιά μέσα σου για να το κάνεις αυτό, δεν είναι απλά ότι "δεν είσαι άγιος".
ναι δεν έχει σημασία, το έγραψα και λάθος, επυ, πενταετούς υποχρεωσης. Τεσπα αν εχεις παει στρατο, εχεις δει μονάδες με διοίκηση γιουχου και σοβαρή και δεν βλεπεις την αναλογία οκ, τα βλέπουμε αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:07 Γενικά αυτό που γίνεται σ' αυτή τη χώρα είναι ότι όλα πάνε ψιλοσκατά, δεν μιλάει κανένας, γίνεται η μαλακία, πέφτουν όλοι ζητώντας κεφάλια γιατί βγάζουν τη γενική δυσαρέσκεια από πριν, μέχρι να ξεχαστεί κι αυτό και να επιστρέψουμε στα ίδια.

Έχουμε κόπρους σταθμάρχηδες, έχουμε σημάνσεις που δεν δουλέυουν, έχουμε μια αποτυχημένη ιδιωτικοποίηση από την οποία δεν είδαμε καμία επένδυση, με μία (1) άξια λόγου ψευτοταχεία γραμμή τρένου σε όλη τη χώρα. Έχουμε καταγγελίες ότι στη γραμμή προς Αεροδρόμιο από θαύμα δεν έχει γίνει ατύχημα. Και όλα αυτά αν τα πεις σε ήρεμη περίοδο απλά θα σου πουν έλα μωρέ από πριν ήταν έτσι, τώρα μας τα λες, βαλτός είσαι;
ΥES
το ένα δεν αποκλείει το άλλο

το ψάρι μπορεί να βρωμάει απ το κεφάλι αλλά - γκιβεν ταημ βρωμάει ολόκληρο.

και μιας και έπιασες στρατο*
ηθελα να το βαλω και πριν στον νάνο, διάβασε εδω από την μέση της πρώτης σελιδας (φιλτράροντας τα περι τουρκίας )

Εικόνα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:55
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:46
Δεν ξέρω τι είναι εππυ.
ναι δεν έχει σημασία, το έγραψα και λάθος, επυ, πενταετούς υποχρεωσης. Τεσπα αν εχεις παει στρατο, εχεις δει μονάδες με διοίκηση γιουχου και σοβαρή και δεν βλεπεις την αναλογία οκ, τα βλέπουμε αλλιώς.
Έχετε κι οι δύο ένα μέρος δίκιου. Προφανώς η καλή διοίκηση επηρεάζει. Αν είσαι όμως οδηγός λεωφορείου όσο γιούχου κι αν είναι οι ανώτεροί σου, όσο χρέπι και αν είναι το όχημα, δεν χρειάζεται να είσαι άγιος για να οδηγείς έτσι που να μην εκθέτεις τους επιβάτες σε έξτρα κίνδυνο. Έχεις θέση μεγάλης ευθύνης και κάπως πρέπει να το καταλαβαίνεις κι ο ίδιος ότι ανεξάρτητα συνθηκών, κρέμονται από τις αποφάσεις σου ζωές.
Άβαταρ μέλους
enaon

Orion22 έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:58

ηθελα να το βαλω και πριν στον νάνο, διάβασε εδω από την μέση της πρώτης σελιδας (φιλτράροντας τα περι τουρκίας )
προφανώς, αν αυτή είναι και ενσταση του νάνου η του στ σόρυ, φυσικά με τον χρόνο θα βρωμισουμε ολοι. Αλλα ειναι ανουσιο να κοιτάμε διπλα, αλλαγη ρυθμου απο πανω ή από άγιο. Οσο δικαιολογουμε τους πάνω γιατί φταίνε και οι διπλα δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Και δεν δικαιολογούμε τους πάνω για να μην λέμε σαχλαμάρες, τις επιλογές μας δικαιολογούμε, εμάς.

ωραίο κείμενο οκ, λογικά τα λέει.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 26 Ιαν 2024, 01:08 Και δεν δικαιολογούμε τους πάνω για να μην λέμε σαχλαμάρες, τις επιλογές μας δικαιολογούμε, εμάς.
+1
Άβαταρ μέλους
enaon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:46 Αν έχεις ανοίξει τον ασθενή και σκεφτείς "α, ο διοικητής του νοσοκομείου είναι βύσμα και φεύγει 2 η ώρα" και παρατάς το μισό όγκο μέσα και φεύγεις γιατί έχει αγώνα, σόρρυ πρέπει να είσαι μαλάκας βαθιά μέσα σου για να το κάνεις αυτό, δεν είναι απλά ότι "δεν είσαι άγιος".
το 2005 είχα κάτσει συνολικά 3 μήνες στο νοσοκομείο, διαφορα νοσοκομεια κιολας, κατι ειχα παθει και ψάχναμε να βρούμε την αιτια, μετά από 20 μέρες μια χαρα ημουνα, σε ένα από τα νοσοκομεία είχα και ένα συμαθητη γιατρο οποτε ημουνα αρχηγος, δεν είχα και τι να κάνω, βοηθούσα τους υπόλοιπους. Μου πέθαναν 6 σε ένα μήνα, ένας πραγματικά γιατι θα κρυωνε η πίτσα. Πλάκα κάνω, θα πέθαινε κάποτε έτσι και αλλιώς, ένα μήνα, μια εβδομάδα, αλλα αληθεια πεθανε εκεινη την ημερα στα χερια μου για να μην κρυώσει η πίτσα. Πρέπει να δεις από κοντά τι κάνει η συνήθεια νομιζω, πολυ δυνατη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2024, 23:54 Καλά, είναι κι άλλοι που ό,τι κι αν έχει πει δεν θα μιλήσουν γιατί δουλεύουν με στρατόπεδα.
Αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει "αν έπεσες σε ένα μαλάκα το πρωί, συμβαίνει. Αν έπεφτες σε μαλάκες όλη μέρα, είσαι ο μαλάκας".
Κάπου πρέπει να δεις λίγο και τον κοινό παρονομαστή.
Ωραία παροιμία, θα την χρησιμοποιώ. Μοιάζει Κομφούκια. :D
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 22:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:56 Και επ' ευκαιρία, αν βρείτε μία θηλυκή περσόνα που να σας αντιπροσωπεύει, σφυρίξτε.
Υπάρχουν ένα σωρό αξιοπρεπείς γυναίκες στο φόρουμ. Δεν είσαι μια απ' αυτές. Αποτυχημένη η προσπάθειά σου να το παίξεις θιγμένη του μισογυνισμού.
Σιγά μην το παίξω και θιγμένη από το συνάφι σας. :e045:

Αστείοι είστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:07 Γενικά αυτό που γίνεται σ' αυτή τη χώρα είναι ότι όλα πάνε ψιλοσκατά, δεν μιλάει κανένας, γίνεται η μαλακία, πέφτουν όλοι ζητώντας κεφάλια γιατί βγάζουν τη γενική δυσαρέσκεια από πριν, μέχρι να ξεχαστεί κι αυτό και να επιστρέψουμε στα ίδια.

Έχουμε κόπρους σταθμάρχηδες, έχουμε σημάνσεις που δεν δουλέυουν, έχουμε μια αποτυχημένη ιδιωτικοποίηση από την οποία δεν είδαμε καμία επένδυση, με μία (1) άξια λόγου ψευτοταχεία γραμμή τρένου σε όλη τη χώρα. Έχουμε καταγγελίες ότι στη γραμμή προς Αεροδρόμιο από θαύμα δεν έχει γίνει ατύχημα. Και όλα αυτά αν τα πεις σε ήρεμη περίοδο απλά θα σου πουν έλα μωρέ από πριν ήταν έτσι, τώρα μας τα λες, βαλτός είσαι;
:goodpost: :bravo:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

:+1:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Orion22 έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:58

ΥES

Εικόνα
είναι από τη θεωρία του πολέμου του Κονδύλη;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ναι, πολύ δεξιός ο μητσοτάκης :lol:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”