!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

γαληθιοτητες
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:35 δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. πόσο θράσος έχουν για να πουν κάτι τέτοιο
Είπαμε: Δε θα πέσει το Άγιο Καθεστώς για ένα κωλοτρένο και 70 κωλόπαιδα
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 13:57
Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 13:17
Ασε το τι περιμένω εγώ.
"πατριωτικό" κόμμα ήδη υπάρχει, και κυβερνά ( :lol: ) έχοντας υπεξ εναν τύπο που διαλαλεί οτι "ουδέποτε η Τουρκία αμφισβήτησε ελληνική κυριαρχία"
ενας γαλάζιος σύριζα.
(για να ολοκληρωθει και ο κύκλος με την αυγή-χουριέτ ήρθε και το καθημερινη-μιλλιέτ)
Ή αυτό ή το συριζοπασόκ.Άλλο δεν υπάρχει.Και μια και το νήμα αφορά τον Καραμανλή να σου πω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο υπάρχει αυτό το πάθος εναντίον του γιατί πια έχουμε δει πολλά και υποψιαζόμαστε. :D
Είναι προφανές ότι το καραμανλέικο είναι ή μάλλον ήταν μια πολιτική δυναστεία.Ο αρχικός Καραμανλής ήταν ο ηγέτης της δεξιάς την εποχή του ψυχρού πολέμου.Ταυτίσθηκε με τη φράση του "η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν".Αυτό ήταν η καραμανλική παράδοση μέχρι την εμφάνιση του Καραμανλή Β΄.Αυτός άλλαξε φύλλο καθώς είχε αλλάξει ο κόσμος και νόμιζε ότι έχει αλλάξει και η Ελλάδα.Έκανε άνοιγμα προς τη Ρωσία και προσπάθησε να αγκαλιάσει την αριστερά.Απέτυχε διότι η αριστερά είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως και τον πλήρωσε με τον Δεκέμβριο του 2008.Η χρεωκοπία σφράγισε οριστικά την καριέρα του.Αλλά διάφοροι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί παράγοντες (λέγε με Κοττάκη και το κύκλωμά του ή Καμμένο,Παυλόπουλο κλπ) συνέχισαν στην πορεία αυτή και νόμισαν ότι μπορούν να φτιάξουν μια νέα καραμανλική παράδοση.
Φθάσαμε στο σημείο ο όρος "καραμανλισμός" να σημαίνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σήμαινε όταν ξεκίνησε,τον δεξιό που είναι συνοδοιπόρος της αριστεράς και φιλορώσος.Ο τρίτος Καραμανλής κατάλαβε ότι ο δρόμος αυτός είναι αδιέξοδος και άλλωστε αυτό φαίνεται από την κατάληξη των ΑΝΕΛ και όλων των νεοκαραμανλικών,δεν ήθελε ο άνθρωπος να καταντήσει Αντώναρος.Προσπάθησε λοιπόν να επαναφέρει την έννοια "καραμανλισμός" στην αρχική κοίτη της και ποιός άλλωστε θα μπορούσε να πει ότι είναι κάτι άλλο ο καραμανλισμός από ένα Καραμανλή;ο Καμμένος; :lol: από τη στιγμή που ο Καραμανλής Β΄ αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική αυτός ήταν ο μόνος Καραμανλής που απέμεινε.
Αυτή η διαφαινόμενη τάση όμως να επαναφέρει τον καραμανλισμό στην αρχική κοίτη του έθιγε την επένδυση της αριστεράς και των δυνάμεων πίσω από αυτήν :8) στη διάσπαση της δεξιάς και την κατασκευή του αντιδυτικού φιλοαριστερού κομματιού της που είχε δημιουργηθεί.Για τον λόγο αυτό με ευκαιρία το δυστύχημα εξαπέλυσαν γενική επίθεση για να καει ο συγκεκριμένος πολιτικός ώστε η έννοια του καραμανλισμού να μείνει αυτή που νοηματοδότησε ο δεύτερος Καραμανλής.
Έτσι κι αλλιώς όμως τα λάθη που έκανε αυτός ο δευτερος Καραμανλής οδήγησαν τελικά το κόμμα που δημιούργησε ο θείος του να ελεγχθεί από τον Μητσοτάκη.Ο τελευταίος δεν έχει λόγο να μην καλύψει τον νεότερο και "κατηγορούμενο" Καραμανλή,ο οποίος λόγω ακριβώς του ατυχήματος και της επιθέσεως που δέχεται είναι πολύ αδύναμος,ούτε υπουργείο δεν μπορεί να διεκδικήσει.
:smt005:

Αρίστο, βγές απο το προφίλ του Πατησιώτη.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Φοβερές καταστάσεις.

Οι υποστηρικτές του στρατοπέδου του ορθολογισμού μας λένε οτι το κυνηγητό στον Καραμανλή είναι γιατί η αριστερά του 15% θέλει να επαναφέρει την χώρα στο .... ρωσικό στρατόπεδο. :lol:

Αλλά οι φίλοι των εφοπλιστών (skai) (που μεταγγίζουν ρωσικό αργό στις ακτές της Καλαμάτας) έχουν γνώση και δεν θα το επιτρέψουν.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Εδώ ακούστε χάλια (ωραίος αυτός ο Σαράκης btw).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Κάποιοι (όχι όλοι) συγγενείς θυμάτων, θέλουν αποκλειστικά να τιμωρηθεί ο Καραμανλής.
Δεν τους ενδιαφέρει τι ακριβώς συνέβη. Θέλουν απλά το κεφάλι του Καραμανλή. Ιδανικά να έπεφτε και η κυβέρνηση.
Και τέλος.

Τι συνέβη, πως συνέβη, τι ρόλο έπαιξε ο καθένας, ποια λάθη έγιναν εκείνο το βράδυ, ποιες και γιατί ήταν οι διαχρονικές παθογένειες κλπ είναι αδιάφορο για μερικούς από αυτούς.

Αν ήμουν ο Καραμανλής θα δηλωνα ότι παραιτούμαι της ασυλίας μου. Ειδικά αν με αποκαλούσαν δολοφόνο ή "το κακο" μέσα στην εξεταστική, θα πήγαινα στα δικαστήρια.
Να αποδείξει ο καθένας αυτά που λέει (και να τιμωρηθω) ή να υποστεί τις συνέπειες όποιος με αποκαλεί δολοφόνο.
Νομίζεις ότι δεν έχει ευθύνες ο Καραμανλής;
Αυτός είναι ο υπεύθυνος σαν υπουργός για τον ΟΣΕ.
Σε ποιον θα ρίξουν τα καντήλια;
Κανονικά πρέπει να γίνει δική με όλους τους υπουργούς μεταφορών που πέρασαν και όποιον άλλον έχει ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Κάποιοι (όχι όλοι) συγγενείς θυμάτων, θέλουν αποκλειστικά να τιμωρηθεί ο Καραμανλής.
Δεν τους ενδιαφέρει τι ακριβώς συνέβη. Θέλουν απλά το κεφάλι του Καραμανλή. Ιδανικά να έπεφτε και η κυβέρνηση.
Και τέλος.

Τι συνέβη, πως συνέβη, τι ρόλο έπαιξε ο καθένας, ποια λάθη έγιναν εκείνο το βράδυ, ποιες και γιατί ήταν οι διαχρονικές παθογένειες κλπ είναι αδιάφορο για μερικούς από αυτούς.

Αν ήμουν ο Καραμανλής θα δηλωνα ότι παραιτούμαι της ασυλίας μου. Ειδικά αν με αποκαλούσαν δολοφόνο ή "το κακο" μέσα στην εξεταστική, θα πήγαινα στα δικαστήρια.
Να αποδείξει ο καθένας αυτά που λέει (και να τιμωρηθω) ή να υποστεί τις συνέπειες όποιος με αποκαλεί δολοφόνο.
ίσως γιατί είναι ντροπή και ντρεπόταν όταν του έλεγαν τα κομμουνια πως υπάρχει ζήτημα ασφαλείας
ή ίσως γιατί διασφάλιζε την ασφάλεια
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:29
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Τι συνέβη, πως συνέβη, τι ρόλο έπαιξε ο καθένας, ποια λάθη έγιναν εκείνο το βράδυ, ποιες και γιατί ήταν οι διαχρονικές παθογένειες κλπ είναι αδιάφορο για μερικούς από αυτούς.
Για όσους δεν ανήκουμε κάπου, μας είναι αδιάφορο το να τιμωρηθεί αποκλειστικά ο Καραμανλής. Να τιμωρηθεί όποιος και όσο του πρέπει. Απλά επειδή τέτοια ζητήματα υποδομών σέρνονται για δεκαετίες, τελικά καταλήγουμε να διαχέεται η ευθύνη και να μην πληρώνει ποτέ και κανείς. Ε, αυτό είναι τέρμα ενοχλητικό. Και δεν βοηθάει να αποφευχθούν ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον.
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 01:43 Αν ήμουν ο Καραμανλής θα δηλωνα ότι παραιτούμαι της ασυλίας μου. Ειδικά αν με αποκαλούσαν δολοφόνο ή "το κακο" μέσα στην εξεταστική, θα πήγαινα στα δικαστήρια.
Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με πολιτικούς. Ο μέσος άνθρωπος θα είχε χάσει τον ύπνο του, θα κλεινόταν σπίτι και θα ζούσε με φάρμακα αν υποψιαζόταν ότι ευθύνεται για τέτοια καταστροφή. Κάποιοι θα αυτοκτονούσαν. Οι πολιτικοί (καριέρας) είναι άλλη ράτσα. Πιο ανθεκτική και χοντρόπετση.
Δεν είναι ούτε ανθεκτικοί ούτε χοντροπετσοι.
Απλά ζουν σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα απ'οτι ζει το 90+% των Ελλήνων.
Βάζω στοίχημα πως ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει καν το τι ευθύνη φέρει μονο λόγω της θέσης που κατειχε!
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Kαλυτερα να σου βγει το ματι παρα τ ονομα λεει ενα γνωμικο των Ινκας.
Οτι και να κανει η ΝΔ για να κουκουλωσει το εγkλημα στα ΤΕΜΠΗ ολοι ξερουν τους ενοχους ,ακομα και αυτοι που γλειφουν τις κωλοτρυπιδες του Καραμανλη και του Αδωνη.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:45
Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:36
ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 02:33 ή μάλλον χάθηκαν από εγκληματική διαχρονική αδιαφορία και αμέλεια πολλών και διαφόρων υπευθύνων.
Όχι.
χάθηκαν γιατί τους δολοφόνησε ο Καραμανλής και ο Μητσοτάκης.
Χάθηκαν γιατί και επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη με υπουργό Καραμανλή δεν έγινε ότι έπρεπε να γίνει προκειμένου να μηδενίζεται η επίδραση του όποιου ανθρώπινου λάθους. Προφανώς φταίνε και οι προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά μη φτάσουμε στον Όθωνα ξερωγώ.

Αν αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αμάξι, το αφήσεις κακοσυντηρημένο και προκαλέσεις ατύχημα, μπορεί να φταίει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που γνώριζε πχ ότι υπήρχε βλάβη στα φρένα και στο πούλησε χωρίς να στο πει. Ωστόσο το ατύχημα έγινε από εσένα κι εσύ θα πληρώσεις. Δηλαδή όσο χάλια κι αν ήταν το δίκτυο που παρέλαβε ο Καραμανλής, όσο αδύνατο κι αν ήταν να το σουλουπώσει σε εύθετο χρονικό διάστημα επί της θητείας του, εφόσον γίνεται τέτοιου μεγέθους ατύχημα, η ευθύνη αναγκαστικά βαραίνει ΚΑΙ αυτόν.

Και θα μου πεις τι κάνεις; Το κλείνεις; Δεν είναι εύκολη απόφαση αυτή. Έχει τεράστιες επιπτώσεις. Αν δεν το κλείσεις παίρνεις προσωπικό ρίσκο. Αν έχεις εισηγήσεις των ειδικών που σου λένε ότι επίκειται ατύχημα γιατί το σύστημα είναι στον αέρα, αν και όταν γίνει το ατύχημα, θα είσαι υπόλογος και θα πρέπει να αποδείξεις ότι έκανες ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το αποφύγεις. Οφείλει δηλαδή ο Καραμανλής να μπει σε μια τέτοια διαδικασία να δώσει εξηγήσεις. Το λιγότερο που περιμένει κάποιος είναι αυτό. Και από το κόμμα του να μην τον ξανακατέβαζε στις εκλογές μέχρι να διευκρινιστεί η όποια ευθύνη του.
:goodpost: :bravo:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Ιαν 2024, 21:04
Και τέλος.

Νομίζεις ότι δεν έχει ευθύνες ο Καραμανλής;
Αυτός είναι ο υπεύθυνος σαν υπουργός για τον ΟΣΕ.
Σε ποιον θα ρίξουν τα καντήλια;
Κανονικά πρέπει να γίνει δική με όλους τους υπουργούς μεταφορών που πέρασαν και όποιον άλλον έχει ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα.
Προφανώς και έχει. Άλλο έγραψα όμως, ξαναδιαβασε την πρώτη παράγραφο του ποστ μου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:35 δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. πόσο θράσος έχουν για να πουν κάτι τέτοιο
Κακώς είπε τέτοιο πράγμα ο συγκεκριμένος. Αν το κάνει τότε της το χρεώνεις. Αλλά αν το κάνεις προκαταβολικά είσαι μαλάκας.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Ελπίζω βέβαια μετά από αυτά που είπε, να αντιληφθήκατε όλοι γιατί είναι προτιμότερη μια επιτροπή πάρα ένα δικαστήριο.

Είναι φοβερό άβολο να βλέπεις δικηγόρους να κάνουν "επίθεση" σε μια μητέρα που έχασε το παιδί της και η φωνή της έσπαγε κάθε τόσο.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:56 Και επ' ευκαιρία, αν βρείτε μία θηλυκή περσόνα που να σας αντιπροσωπεύει, σφυρίξτε.
Υπάρχουν ένα σωρό αξιοπρεπείς γυναίκες στο φόρουμ. Δεν είσαι μια απ' αυτές. Αποτυχημένη η προσπάθειά σου να το παίξεις θιγμένη του μισογυνισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”