!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα φαίνεται από τις γεννήσεις παιδιών. Δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας καθώς η κατάσταση της οικονομίας είναι όχι απλά τραγική αλλά ολέθρια κατεστραμένη, και ο κοινωνικός ιστός έχει διαλυθεί τελείως. Ψευδομισθοί, ψευδοεργασίες υγειονομική περιθαλψη μηδεν, σχολεία που χρειαζονται διαλυση ολου του εκπαιδευτικού συστήματος και απο την αρχή ξανά καθώς ούτε καν ελληνικα και αγγλικά δεν μαθαινουν στο σχολειο στα παιδιά χρειάζονται φροντιστήρια σχεδον σε όλα τα μαθήματα. Στέγη πουθενά, ένας ζόφος πραγματικός, παρά τα όσα ψεύτικα μεταδιδουν τα συστημικά μέσα ενημερώσης, η ωμή πραγματικότητα φαίνεται στις γεννήσεις παιδιών, καθώς δεν αποφασίζει σε τέτοια κατάσταση να κάνει παιδί ο Έλληνας καταννοώντας ο ίδιος ότι δεν μπορεί να το μεγαλώσει, και ότι η πατριδα του δεν είναι ικανή να δώσει εγγυήσεις για τίποτα.
Έλον Μασκ: Νέα ανάρτηση για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα - «Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις»
Ο δισεκατομμυριούχος σχολίασε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας
Σε μία νέα ανάρτηση σχετικά με το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα προχώρησε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, Έλον Μασκ.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Χ σχολιάζει άλλον χρήστη του Χ, ο οποίος επικαλούμενος δημοσίευμα γράφει πως ο πληθυσμός της Ελλάδας «θα μειωθεί απότομα έως και κατά 25% μέχρι το 2070, πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο της Ε.Ε. που είναι 4%. Το 2022, η Ελλάδα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τις 140.000. Οι οικονομικές προκλήσεις, οι χαμηλοί μισθοί και η υψηλή ανεργία έχουν οδηγήσει πολλούς νέους Ελληνες στο εξωτερικό, επιδεινώνοντας την κρίση».
Έλον Μασκ: Νέα ανάρτηση για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα - «Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις»
Ο δισεκατομμυριούχος σχολίασε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας
Σε μία νέα ανάρτηση σχετικά με το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα προχώρησε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, Έλον Μασκ.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Χ σχολιάζει άλλον χρήστη του Χ, ο οποίος επικαλούμενος δημοσίευμα γράφει πως ο πληθυσμός της Ελλάδας «θα μειωθεί απότομα έως και κατά 25% μέχρι το 2070, πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο της Ε.Ε. που είναι 4%. Το 2022, η Ελλάδα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τις 140.000. Οι οικονομικές προκλήσεις, οι χαμηλοί μισθοί και η υψηλή ανεργία έχουν οδηγήσει πολλούς νέους Ελληνες στο εξωτερικό, επιδεινώνοντας την κρίση».
Re: Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
Είπαμε όλοι Πολωνία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
Δυστυχώς αυτή ειναι η πραγματική αλήθεια.
30αρηδες 40άρηδες επενδυουν να πάρουν παπακι να γίνουν delivery αυτό είναι το πιο συνηθισμένο επάγγελμα που μπορεί να κάνει ένας σήμερα, ή να πάει σεζόν για κανα τετράμηνο και μετά να κάθεται να κανει το σκατο παξιμάδι προσπαθώντας με 5 ευρώ την μέρα να περάσει τους υπόλοιπους 8 μήνες μη δυναμενος ούτε τις βασικές του ανάγκες να καλύψει.
Φυσικά δεν σκέφτεται να κάνει οικογένεια με τι προοπτική με τι μέλλον;
30αρηδες 40άρηδες επενδυουν να πάρουν παπακι να γίνουν delivery αυτό είναι το πιο συνηθισμένο επάγγελμα που μπορεί να κάνει ένας σήμερα, ή να πάει σεζόν για κανα τετράμηνο και μετά να κάθεται να κανει το σκατο παξιμάδι προσπαθώντας με 5 ευρώ την μέρα να περάσει τους υπόλοιπους 8 μήνες μη δυναμενος ούτε τις βασικές του ανάγκες να καλύψει.
Φυσικά δεν σκέφτεται να κάνει οικογένεια με τι προοπτική με τι μέλλον;
Θέλει αλλά δεν μπορεί. Έχω 2 παιδιά επειδή ζω στην Αγγλία. Αν ήμουν Ελλάδα ίσως να είχα 1 και αν. Κανεος δε θέλει να κάνει παιδιά αν δεν μπορεί να τους προσφέρει όσα τουλάχιστον είχε κι ονιδιος ως παιδί.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Lord Brum έγραψε: 16 Σεπ 2024, 20:39 Θέλει αλλά δεν μπορεί. Έχω 2 παιδιά επειδή ζω στην Αγγλία. Αν ήμουν Ελλάδα ίσως να είχα 1 και αν. Κανεος δε θέλει να κάνει παιδιά αν δεν μπορεί να τους προσφέρει όσα τουλάχιστον είχε κι ονιδιος ως παιδί.
Η μοναδικη διαφορα που εχει η Ελλαδα απο ολες τις αλλες χωρες με το ιδιο ακριβως προβλημα (ακομα και την Τουρκια) ειναι οτι ειναι ελαχιστα επιθυμητη για μεταναστες απο κοινωνιες που ακομα δεν εχουν το προβλημα. Εκει και μονο εκει παιζει ρολο η κακη οικονομια.
Εργασία στην Ελλάδα, έλα και βλέπουμε, καφετέριες καταστηματα κομμωτήρια ιατρεια φροντιστήρια προσλαμβάνουν χωρις ένσημα δοκιμαστικά μήνες ολόκληρους κοριτσάκια αγοράκια τα διώχνουν μετά τα επόμενα και ούτω καθ εξής, μαστοράκια που τα παίρνουν οι μάστορες τάχα να τους μάθουν την δουλειά, ένσημα πουθενά, ολόκληρη η Ελλάδα ψευτοζεί και κάνει πως ψευτοδουλεύει, με νούμερα ότι τάχα έχει ανεργία 8% ενώ το 50% του ενεργού εργασιακά πληθυσμού ψευδοεργάζεται, και το υπολοιπο 50% ειναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι των μεγάλων εταιριών που υποχρεωτικά έχουν ασφαλισμένο το προσωπικό τους γιατι δεν μπορούν να το αποκρύψουν.Lord Brum έγραψε: 16 Σεπ 2024, 20:39 Θέλει αλλά δεν μπορεί. Έχω 2 παιδιά επειδή ζω στην Αγγλία. Αν ήμουν Ελλάδα ίσως να είχα 1 και αν. Κανεος δε θέλει να κάνει παιδιά αν δεν μπορεί να τους προσφέρει όσα τουλάχιστον είχε κι ονιδιος ως παιδί.
Lord Brum έγραψε: 16 Σεπ 2024, 20:39 Θέλει αλλά δεν μπορεί. Έχω 2 παιδιά επειδή ζω στην Αγγλία. Αν ήμουν Ελλάδα ίσως να είχα 1 και αν. Κανεος δε θέλει να κάνει παιδιά αν δεν μπορεί να τους προσφέρει όσα τουλάχιστον είχε κι ονιδιος ως παιδί.
-
talaipwros
Τα μαγκαλια παιδιά μην ξεχάσετε, σε λίγους μηνες αρχίζει η σεζόν τους.
-
talaipwros
37 eτων παντρεμενος με κομμωτρια βουλγαρα πολυ καλα οικονομικα και οι δυο
αποφασισαν να μην κανουν παιδια ..ζουν με δυο σκυλια ..για να περνανε καλα λενε
σημερα το εμαθα και φρικιασα
αποφασισαν να μην κανουν παιδια ..ζουν με δυο σκυλια ..για να περνανε καλα λενε
σημερα το εμαθα και φρικιασα
Φρίκιασες που θέλουν να περνάν καλά;
- Frappezitis

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
talaipwros
δυστυχως το προβλημα ειναι ο καπιταλισμος
Με καπιταλισμος περναει τοσο καλα ο κοσμος - ιδιως οι τεμπελχαναδες ζουμερομιλενιαλς - , που πλεον η ευδαιμονια του ειναι η πρωτη του προτεραιοτητα.
Εβαλα τον πινακα απο πανω με τις πεινασμενες χωρες που γεννοβολανε αβερτα
Με καπιταλισμος περναει τοσο καλα ο κοσμος - ιδιως οι τεμπελχαναδες ζουμερομιλενιαλς - , που πλεον η ευδαιμονια του ειναι η πρωτη του προτεραιοτητα.
Εβαλα τον πινακα απο πανω με τις πεινασμενες χωρες που γεννοβολανε αβερτα
- Otto Weininger
Αυτό είναι αλήθεια.Lord Brum έγραψε: 16 Σεπ 2024, 20:39 Θέλει αλλά δεν μπορεί. Έχω 2 παιδιά επειδή ζω στην Αγγλία. Αν ήμουν Ελλάδα ίσως να είχα 1 και αν. Κανεος δε θέλει να κάνει παιδιά αν δεν μπορεί να τους προσφέρει όσα τουλάχιστον είχε κι ονιδιος ως παιδί.
Βέβαια αν περίμενα να βγάζω όσα οι γονείς μου πριν κάνω παιδί, δε θα έκανα ποτέ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 15 Απαντήσεις