!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.
Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.
είχε διασφαλίσει την ασφάλεια, ήταν συκοφαντική η ερωτηση. Αλλο που μετά είδαμε ότι δεν δούλευε τίποτα, έτυχε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Ιαν 2024, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Εντελώς μαλακισμένη και delusional συμπεριφορά. Σε ένα φόρουμ που γράφουμε εμείς, ζήτησε συγγνώμη από ένα άσχετο πρόσωπο για κάτι που έκανε στο φόρουμ.enaon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:34 γαλή αλήθεια ζήτησες συγνώμη από την μάνα αλλα οχι απο εμας που σε διαβαζουμε; εχεις χαζεψει εντελως ε;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έλα ρε σταματα, πλακα εχει αν αλήθεια νομιζει οτι ζητησε συγνωμη απο την μανα, δεν είναι να θυμώνεις ακριβως.hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:46 Εντελώς μαλακισμένη και delusional συμπεριφορά. Σε ένα φόρουμ που γράφουμε εμείς, ζήτησε συγγνώμη από ένα άσχετο πρόσωπο για κάτι που έκανε στο φόρουμ.
κάτσε να μας πει αν την δέχθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Ιαν 2024, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τον ξεκίνησε ο Παπάγος τον ένοπλο αγώνα. Τον ξεκίνησαν οι ίδιοι οι Κύπριοι για τους ίδιους λόγους που ξεκινήσαμε και εμείς το 1821, μετά από δεκαετίες ψεύτικων υποσχέσεων των Βρετανών και στο γενικότερο παγκόσμιο πλαίσιο της αποαποικιοποίησης. Ο ευφυής Παπάγος (από τους ελάχιστους αξιόλογους και έντιμους πολιτικούς του σύγχρονου ελ κράτους) στήριξε αριστοτεχνικά αυτή την προσπάθεια, και αν δεν το έκανε, θα είχε να επιλέξει ανάμεσα στο να στηρίξει ένα νέο ΕΑΜ στην Κύπρο ή να ταχθεί με αυτούς που κρεμούσαν Έλληνες και τα τουρκικά τσιράκια τους (με βέβαιο αποτέλεσμα την εξαφάνιση της δεξιάς από τη χώρα περίπου 20 χρόνια νωρίτερα).πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 15:04Αυτός δεν ξεκίνησε ένοπλο αγώνα κατά της Αγγλίας σε ένα νησί που είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Ελλάδα και απέχει ελάχιστα από την Τουρκία;μια ματιά στον χάρτη αρκεί να καταλάβεις τι θα συμβεί εάν αρχίσεις εκεί να πυροβολείς Άγγλους.Δεν χρειάζεται να είσαι στρατηγός.Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 15:01wtf?πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 14:59
Ναι,αυτός που ακύρωσε την παραχώρηση της Κύπρου από τον σουλτάνο στους Άγγλους το 1881 και ξεκίνησε τη διαδικασία για να την ξαναπάρουν οι Τούρκοι.Μεγάλος ηγέτης.
Οι άλλοι πολιτικοί το είχαν καταλάβει αλλά δεν ήσαν ίσως αρκετά "ηγέτες".
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- hellegennes
Αν είχε μόλις παραλάβει το υπουργείο ή ήταν τέλος πάντων κάνα χρόνο, η πλειονότητα δεν θα του απέδιδε ευθύνες. Αλλά όχι μόνο δεν το είχε μόλις παραλάβει, είχε ολοκληρώσει σχεδόν την θητεία του. Θα μπορούσε να μην εκλεγεί καν ξανά κυβέρνηση, οπότε το έργο του θα πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένο γιατί ολοκλήρωσε την τετραετία.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:44 και για να τελειώνουμε: η επίθεση στον καραμανλή έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ο αρμόδιος υπουργός τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια πριν γίνει το δυστύχημα και με το ότι μερικές βδομάδες πριν το δυστύχημα έκραζε εντός βουλής αυτούς που του είπαν ότι ο σιδηρόδρομος δεν είναι ασφαλές μέσο μετακίνησης
Δηλαδή στις πόσες θητείες σταματάμε να δικαιολογούμε τον εκάστοτε υπουργό και από πού κι ως πού είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει έστω άλλη μια τετρατετία;
Κανείς δεν περιμένει ένας υπουργός να λύσει όλα τα διαχρονικά προβλήματα του υπουργείου του σε 4 χρόνια. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάνα μικροπροβληματάκι, μιλάμε για το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ελλάδα, το οποίο όπως λες ήρθε ειρωνικά αμέσως μετά το κράξιμο του Καραμαλάκα σε όσους έλεγαν ότι ο σιδηρόδρομος δεν είναι ασφαλές μέσο. Δυστυχώς δεν ήταν κι αυτός μέσα στην επίμαχη αμαξοστοιχία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συνεχίστε τη μουρμούρα οι αντιγαλικές χλαπάτσες.enaon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:49έλα ρε σταματα, πλακα εχει αν αλήθεια νομιζει οτι ζητησε συγνωμη απο την μανα, δεν είναι να θυμώνεις ακριβως.hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:46 Εντελώς μαλακισμένη και delusional συμπεριφορά. Σε ένα φόρουμ που γράφουμε εμείς, ζήτησε συγγνώμη από ένα άσχετο πρόσωπο για κάτι που έκανε στο φόρουμ.
κάτσε να μας πει αν την δέχθηκε![]()
Και επ' ευκαιρία, αν βρείτε μία θηλυκή περσόνα που να σας αντιπροσωπεύει, σφυρίξτε.
Είτε φρεσκαδούρα είτε γριά, έτσι;
Μέχρι τότε θα παίζετε με τα προσωπικά και πολιτικά θηλαστικά, που επηρεάζετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αντιγαλικες λεει.
η μάνα δέχθηκε την συγνώμη σου γαλή μου, όλα οκ;
η μάνα δέχθηκε την συγνώμη σου γαλή μου, όλα οκ;
Για μένα είναι οκ.
Τα δικά σας θεματάκια, προτείνω να τα λύσετε σε εξωπχορουμικές συνεδρίες, μαζικού ή ατομικού τύπου.
Και η πρόταση για τις θηλυκές πχορουμίστριες που σας εκφράζουν, παραμένει. Μέχρι τότε συνεχίστε την προπόνηση στις χορευτικές σας φιγούρες, μεταξύ βαριών ζεϊμπέκικων, μπέλυ ντάνσινγκ, σίλυ γουόκς, λοιπά, μια χαρά το πάτε ως πολυσυλλεκτικό μπαλέτο.
Ζαιούδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Ιαν 2024, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δηλαδή δεν ζήτησες συγνώμη από την μάνα τελικά, σαχλαμάρες έλεγες;
τεσπα πλακα σου κάνω, το ξέρω ότι λες σαχλαμάρες.
τεσπα πλακα σου κάνω, το ξέρω ότι λες σαχλαμάρες.
Δηλαδή όταν σε κάποιον που καταλαβαίνει μέχρι 10, πεις 11 ή 11234 ως σαχλαμάρα θα το εκλάβει.
Η ιστορία των πχόρουμς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δραχμέντηδες, κανέκοι, τελευταίοι.
Την είδατε και κριτικοί.
Την είδατε και κριτικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Ιαν 2024, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι αλλά δεν είπες τι να κάνω με τις θυλικες πχωρουμιστριες τωρα, γιατι, βαρεθηκες;
ζητησες συγνωμη απο την μάνα είπες γαλή, το πιστεύεις ότι το είπες; κουλό δεν είναι ακόμα και για εσένα;
ζητησες συγνωμη απο την μάνα είπες γαλή, το πιστεύεις ότι το είπες; κουλό δεν είναι ακόμα και για εσένα;
-
Νετο Γκουερινο
Εδώ έγινε αρχηγός ο Σαμαράς που έριξε τη ν.δ από την κυβέρνησηLugozzi έγραψε: 25 Ιαν 2024, 14:40Ποτέ μη λες ποτέπατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 14:27Για πανελλήνιο ακροατήριο φυσικά.Το δυστύχημα του έχει προκαλέσει βλάβη που θα διαρκέσει δεκαετίες.stella έγραψε: 25 Ιαν 2024, 14:23 Θεωρείται πολύ αδύναμος ο Καραμανλής που βγήκε πρώτος σε ψήφους στις Σέρρες;
Εάν δεν είχε συμβεί θα ήταν πιθανός αρχηγός της ΝΔ μετά την αποχώρηση Μητσοτάκη όποτε και εάν αυτή συμβεί.Τώρα όχι.![]()
Η ΓΑΛΗ είναι ένα δυνατό επιχείρημα υπερ κουμουνισμού και δικτατορικών καθεστώτων.
Φανταστείτε ότι θα γύρναγε από το χωράφι αυτή τη στιγμη και θα δέιτε ότι έχω δίκιο.
Φανταστείτε ότι θα γύρναγε από το χωράφι αυτή τη στιγμη και θα δέιτε ότι έχω δίκιο.
Περιμένω να πάει 8.30 για να την κάνω και μέχρι τότε είστε πιο διασκεδαστικοί από τα δελτία ειδήσεων. Αν μη τι άλλο, στη συνομοταξία σας παίζει πολυφωνία στους κεντρικούς παρουσιαστές και τα κρίσιμα ερωτήματα που βάζουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.enaon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 20:19 ναι αλλά δεν είπες τι να κάνω με τις θυλικες πχωρουμιστριες τωρα, γιατι, βαρεθηκες;
Προτείνω να οργανωθείτε ως επίτιμο πχορουμικό δελτίο στο πράιμ τάιμ.
Έτσι, για να μη λέτε ότι δεν σας προσέχω.
Φιλούθκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi