!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
student

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:27
Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:19
Λεγεών έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:16

Και αυτό έγινε λόγω των lockdowns. Αν είχαν αφεθεί όλα ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις, όπως θέλατε, θα πεθαίνατε στους δρόμους και στα πάρκινγκ από τα νοσοκομεία.
Ποιο λοκνταουν ρε, που όλοι γυρνοβολουσαν ελεύθερα και τα πάρκα ήταν γεματα κόσμο;
Γυρνοβολούσαν ομαδικώς, αυτοί που δεν δούλευαν και πριν το λοκντάουν. Όπως και όλοι οι κουφοντινάδες που ο βλαξ ο Σκέρτσος τους έδωσε συγχωροχάρτι, ενώ είχε επιβληθεί λοκντάουν και στα μαγαζιά που δεν είχαν πολυκοσμία. Αυτά ναι, ήταν απολύτως ατυχείς έως βλακώδεις κινήσεις.

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από τους φρη τύπους, υπερασπίζουν ακόμη και σήμερα το κινέζικο μοντέλο, σε όλα τα περιφερειακά πλην αντιμετώπισης του κόβιντ. :lol:
Για το αρχείο, προσωπικά δεν ήμουν σε καμία φάση φρη τύπος ως προς το συγκεκριμένο θέμα. Αντιθέτως ήμουν και αλάρμιστ.

Μελέτησα πολύ και ώρες ατελείωτες αυτά που έπρεπε να μελετάνε και να με ενημερώνουν εντεταλμένοι και μισθωτοί επιστήμονες και ακολουθούσα τα ξεκάθαρα συμπεράσματα στα οποία οδηγούσε αυτή η μελέτη. Και (αν και) δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως κάποια ξεκάθαρα, ηλίου φαεινότερα, απλά και ακίνδυνα συμπεράσματα σχετικά με τον κόβιντ δεν έγιναν άμεσα και εξ αρχής κοινές οδηγίες προφύλαξης από τους επιστήμονες προς τον γενικό πληθυσμό.

Πχ τα δεδομένα ότι απλές πλύσεις μύτης και λαιμού με αντισηπτικά (σε περιπτώσεις επιβεβαιωμένης επαφής ή αρχικού σταδίου νόσησης) μειώνουν κατά 60-70% και τις πιθανότητες νόσησης αλλά και τις πιθανότητες βαριάς εξέλιξης αν νοσήσει κάποιος, ήταν γνωστά από πολύ νωρίς.

Τα δεδομένα ότι η επάρκεια και η αυξημένη ενίσχυση της βιταμίνης D παίζουν τεράστια σημασία και στο αν θα νοσήσεις και στο αν θα χειροτερέψεις αν κολλήσεις ήταν επίσης καταιγιστικά από πληθώρα πλευρών και από πολύ νωρίς. Και όμως ουδέποτε γνωστοποιήθηκε στο ευρύ κοινό. Το αντίθετο έπαιξε τρελή καμπάνια να υποστηριχθεί το ότι δεν έχει καμία διαφορά.

Το γιατί, καταλήγει σε μια συνωμοσιολογική τελικά συζήτηση που δεν έχει σημασία. Το ότι υπήρξαν όμως πολλά δεδομένα σε εύκολη πρόσβαση με μια στοιχειωδώς αντικειμενική έρευνα που ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ στοιχειωδώς μορφωμένος και με βασική γνώση αγγλικών θα μπορούσε να βρει και να διαμορφώσει πορεία δράσης, είναι γεγονός.

Προσωπικά λοιπόν φορούσα και εγώ και η οικογένειά μου μάσκα ΚΝ95 από τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020, τότε που έλεγαν ότι η μάσκα ΔΕΝ χρειάζεται καν. Δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί το τί σωματίδια σταματάει η ΚΝ95 και πόσος είναι ο ιος. Ούτε ήταν δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν παίζει ιος του αναπνευστικού που να μην μεταδίδεται με τον αέρα.
Το ότι ακολουθούσαμε οικογενειακώς ενισχυμένη πρόσληψη βιταμίνης D και C από πολύ νωρίς, είναι επίσης γεγονός. Το ότι με την παραμικρή ενόχληση λαιμού ή μύτης, και όταν κόλλησαν οι υπόλοιποι τακτικές με βάσει της προδιαγραφές πλύσεις λαιμού με betadine στοματικό και μύτης με physiomer, είναι επίσης γεγονός.

Δεν προσέγγισαν, όλοι οι μη πεπεισμένοι για το τελικό συνολικό όφελος του εμβολίου (στις προσωπικές τους δεδομένες συνθήκες), την κατάσταση με τον τρόπο του ψέκα που κάποιοι γελοίοι ακόμα τους αποδίδουν (και δεν είναι μπηχτή αυτό για εσένα). Αντιθέτως, οι σοβαροί πραγματικά αντιρρησίες βάσει δεδομένων και λογικής εξέτασής τους, είχαν πλήρη συναίσθηση της επικινδυνότητας του ιού, και έδωσαν αγώνα, μάχη για να καταλήξουν στα συμπεράσματα τα οποία και ακολούθησαν (τα οποία συμπεράσματα δεν ικανοποιούσε η επιλογή του ασφαλούς και αποτελεσματικού). Βάσει των οποίων και στοχοποιήθηκαν και έγιναν και κοινωνοί μεγάλων πιέσεων και πολλών άυπνων βραδιών από την πίεση που δέχθηκαν.

Δεν περιμένω να το καταλάβεις μιας και αν δεν το βιώσεις ούτε να το φανταστείς δεν μπορείς. Δηλώνω όμως ότι γνώρισα πολλούς σοβαρούς μελετητές ως προς το τί θα επιλέξουν να πράξουν για τους ίδιους, (κυρίως δε για τις οικογένειές τους), και όλοι τους όχι μόνο δεν ήταν υπερ του κινέζικου μοντέλου (αντιθέτως το σιχαίνονταν μετά βδελυγμίας μαζί με την προσπάθεια που έγινε να μας επιβληθεί) αλλά σίγουρα δεν ήταν και καθόλου φρη τύποι στο πως επέλεξαν τελικά να το αντιμετωπίσουν και τι απαιτήθηκε στην πορεία ώστε να μείνουν συνεπείς στις επιλογές τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 07 Ιαν 2024, 19:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:05
Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:58 Εμένα πάντως ένα λοκνταουν σαν το 1ο, θα μ αρεσε.
Τότε σου άρεσε; :P
Καμάκι κάνει στον Βαντόνο
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:58 Εμένα πάντως ένα λοκνταουν σαν το 1ο, θα μ αρεσε.
Ουυυυ. Εγώ βέβαια ήμουν από τις τυχερές και δούλευα. Αλλά θυμάμαι που δεν υπήρχε ψυχή στους δρόμους. Στο σουπερ μαρκετ. Το μόνο που δεν μ άρεσε ήταν ο φόβος που υπήρχε μη κολλήσεις, μην πάθει κανείς δικός σου τίποτα, οι άνθρωποι που πέθαιναν και τους δικούς τους ανθρώπους. Ενα λοκνταουν χωρίς αυτά,που παραγγέλνουμε;
Άβαταρ μέλους
student

Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:17
Ουυυυ. Εγώ βέβαια ήμουν από τις τυχερές και δούλευα. Αλλά θυμάμαι που δεν υπήρχε ψυχή στους δρόμους. Στο σουπερ μαρκετ. Το μόνο που δεν μ άρεσε ήταν ο φόβος που υπήρχε μη κολλήσεις, μην πάθει κανείς δικός σου τίποτα, οι άνθρωποι που πέθαιναν και τους δικούς τους ανθρώπους. Ενα λοκνταουν χωρίς αυτά,που παραγγέλνουμε;
Καλομελέτα...μετά το great reset σου ρχεται ολοταχώς...
Άβαταρ μέλους
student

student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:22

Θυμήσου μόνο αγαπημένη μου νάιδα τότε...

όταν ξαναεμφανιστεί μια τέτοια καμπάνια, για την ελευθερία, τη λύτρωση, την ανοσία, τη ΣΩΤΗΡΙΑ, θυμήσου τί παίχτηκε την προηγούμενη φορά του έργου...

Μπορεί τότε η αφηγήτρια να είναι ΑΙ ...το μέσο να είναι VR ή και neuralink...η απελπισία, οι νεκροί και το θανατικό απείρως μεγαλύτερα, αλλά το μήνυμα θα παραμείνει το ίδιο.

Με όλη μου την αγάπη λοιπόν, στο λέω για να το έχεις κάπου βαθιά στο πίσω μέρος του μυαλού σου....ΘΥΜΗΣΟΥ την επόμενη φορά που θα βιώσεις όλο αυτό το ζόρι ... (on steroids)...πόση ελευθερία, λύτρωση, ανοσία, ΣΩΤΗΡΙΑ τελικά ...έλαβες

...από την πανάκεια που σου πρόσφεραν τότε...και την πανάκεια on steroids που θα σου προσφέρουν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:10
Καμάκι κάνει στον Βαντόνο
:lol:
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:34

όταν ξαναεμφανιστεί μια τέτοια καμπάνια, για την ελευθερία, τη λύτρωση, την ανοσία, τη ΣΩΤΗΡΙΑ, θυμήσου τί παίχτηκε την προηγούμενη φορά του έργου...

Μπορεί τότε η αφηγήτρια να είναι ΑΙ ...το μέσο να είναι VR ή και neuralink...η απελπισία, οι νεκροί και το θανατικό απείρως μεγαλύτερα, αλλά το μήνυμα θα παραμείνει το ίδιο.

Με όλη μου την αγάπη λοιπόν, στο λέω για να το έχεις κάπου βαθιά στο πίσω μέρος του μυαλού σου....ΘΥΜΗΣΟΥ την επόμενη φορά που θα βιώσεις όλο αυτό το ζόρι ... (on steroids)...πόση ελευθερία, λύτρωση, ανοσία, ΣΩΤΗΡΙΑ τελικά ...έλαβες

...από την πανάκεια που σου πρόσφεραν τότε...και την πανάκεια on steroids που θα σου προσφέρουν.

Ρε φίλε άσε μας να κάνουμε όνειρα.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου με την Δική Σου Ελευθερία...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πολύ γλυκιά παντως, αχχχ, τι ωραίος που ήταν τότε ο επιστημονικος λογος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 07 Ιαν 2024, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:27
Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:19
Ποιο λοκνταουν ρε, που όλοι γυρνοβολουσαν ελεύθερα και τα πάρκα ήταν γεματα κόσμο;
Γυρνοβολούσαν ομαδικώς, αυτοί που δεν δούλευαν και πριν το λοκντάουν. Όπως και όλοι οι κουφοντινάδες που ο βλαξ ο Σκέρτσος τους έδωσε συγχωροχάρτι, ενώ είχε επιβληθεί λοκντάουν και στα μαγαζιά που δεν είχαν πολυκοσμία. Αυτά ναι, ήταν απολύτως ατυχείς έως βλακώδεις κινήσεις.

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από τους φρη τύπους, υπερασπίζουν ακόμη και σήμερα το κινέζικο μοντέλο, σε όλα τα περιφερειακά πλην αντιμετώπισης του κόβιντ. :lol:
Για το αρχείο, προσωπικά δεν ήμουν σε καμία φάση φρη τύπος ως προς το συγκεκριμένο θέμα. Αντιθέτως ήμουν και αλάρμιστ.

Μελέτησα πολύ και ώρες ατελείωτες αυτά που έπρεπε να μελετάνε και να με ενημερώνουν εντεταλμένοι και μισθωτοί επιστήμονες και ακολουθούσα τα ξεκάθαρα συμπεράσματα στα οποία οδηγούσε αυτή η μελέτη. Και (αν και) δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως κάποια ξεκάθαρα, ηλίου φαεινότερα, απλά και ακίνδυνα συμπεράσματα σχετικά με τον κόβιντ δεν έγιναν άμεσα και εξ αρχής κοινές οδηγίες προφύλαξης από τους επιστήμονες προς τον γενικό πληθυσμό.

Πχ τα δεδομένα ότι απλές πλύσεις μύτης και λαιμού με αντισηπτικά (σε περιπτώσεις επιβεβαιωμένης επαφής ή αρχικού σταδίου νόσησης) μειώνουν κατά 60-70% και τις πιθανότητες νόσησης αλλά και τις πιθανότητες βαριάς εξέλιξης αν νοσήσει κάποιος, ήταν γνωστά από πολύ νωρίς.

Τα δεδομένα ότι η επάρκεια και η αυξημένη ενίσχυση της βιταμίνης D παίζουν τεράστια σημασία και στο αν θα νοσήσεις και στο αν θα χειροτερέψεις αν κολλήσεις ήταν επίσης καταιγιστικά από πληθώρα πλευρών και από πολύ νωρίς. Και όμως ουδέποτε γνωστοποιήθηκε στο ευρύ κοινό. Το αντίθετο έπαιξε τρελή καμπάνια να υποστηριχθεί το ότι δεν έχει καμία διαφορά.

Το γιατί, καταλήγει σε μια συνωμοσιολογική τελικά συζήτηση που δεν έχει σημασία. Το ότι υπήρξαν όμως πολλά δεδομένα σε εύκολη πρόσβαση με μια στοιχειωδώς αντικειμενική έρευνα που ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ στοιχειωδώς μορφωμένος και με βασική γνώση αγγλικών θα μπορούσε να βρει και να διαμορφώσει πορεία δράσης, είναι γεγονός.

Προσωπικά λοιπόν φορούσα και εγώ και η οικογένειά μου μάσκα ΚΝ95 από τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020, τότε που έλεγαν ότι η μάσκα ΔΕΝ χρειάζεται καν. Δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί το τί σωματίδια σταματάει η ΚΝ95 και πόσος είναι ο ιος. Ούτε ήταν δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν παίζει ιος του αναπνευστικού που να μην μεταδίδεται με τον αέρα.
Το ότι ακολουθούσαμε οικογενειακώς ενισχυμένη πρόσληψη βιταμίνης D και C από πολύ νωρίς, είναι επίσης γεγονός. Το ότι με την παραμικρή ενόχληση λαιμού ή μύτης, και όταν κόλλησαν οι υπόλοιποι τακτικές με βάσει της προδιαγραφές πλύσεις λαιμού με betadine στοματικό και μύτης με physiomer, είναι επίσης γεγονός.

Δεν αντιμετώπισαν όλοι οι μη πεπεισμένοι το τελικό συνολικό όφελος του εμβολίου (στις προσωπικές τους δεδομένες συνθήκες), με τον τρόπο του ψέκα που κάποιοι γελοίοι ακόμα τους αποδίδουν (και δεν είναι μπηχτή αυτό για εσένα). Αντιθέτως, οι σοβαροί πραγματικά αντιρρησίες βάσει δεδομένων και λογικής εξέτασής τους, είχαν πλήρη συναίσθηση της επικινδυνότητας του ιού, και έδωσαν αγώνα, μάχη για να καταλήξουν στα συμπεράσματα τα οποία και ακολούθησαν (τα οποία συμπεράσματα δεν ικανοποιούσε η επιλογή του ασφαλούς και αποτελεσματικού). Βάσει των οποίων και στοχοποιήθηκαν και έγιναν και κοινωνοί μεγάλων πιέσεων και πολλών άυπνων βραδιών από την πίεση που δέχθηκαν.

Δεν περιμένω να το καταλάβεις μιας και αν δεν το βιώσεις ούτε να το φανταστείς δεν μπορείς. Δηλώνω όμως ότι γνώρισα πολλούς σοβαρούς μελετητές ως προς το τί θα επιλέξουν να πράξουν για τους ίδιους, (κυρίως δε για τις οικογένειές τους), και όλοι τους όχι μόνο δεν ήταν υπερ του κινέζικου μοντέλου (αντιθέτως το σιχαίνονταν μετά βδελυγμίας μαζί με την προσπάθεια που έγινε να μας επιβληθεί) αλλά σίγουρα δεν ήταν και καθόλου φρη τύποι στο πως επέλεξαν τελικά να το αντιμετωπίσουν και τι απαιτήθηκε στην πορεία ώστε να μείνουν συνεπείς στις επιλογές τους.
Σαφώς και μπορώ να καταλάβω. Πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις. Ομολογώ ότι προσωπικώς, δεν μπήκα καν στις διαδικασίες που αναφέρεις. Φορούσα μάσκα στη δουλειά και στα σ/μ, έπλενα τα χέρια μου όταν γύριζα σπίτι, προμηθεύτηκα οξύμετρο και σελφτεστ, έκανα τα εμβόλια και από εκεί και πέρα απολάμβανα τα θετικά της συγκεκριμένης φάσης, νοιώθοντας πλήρως καλυμμένη επειδή έκανα αυτό που θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω, τόσο για μένα όσο και για το κοινωνικό σύνολο. Ούτε ψυχολογικά έπαθα ούτε τίποτα. Αντιθέτως.

Πλύσεις με μπεταντίν (για να προλάβω τί ακριβώς;) δεν έκανα. Θα μου φαινόταν αστείο να κάνω. Έκανα αυτά που μου πρότειναν γνωστοί μου γιατροί. Και ζητούσα τη γνώμη των επίσης γνωστών μου φαρμακοποιών για την άποψη τους. Όχι, δεν προσπαθούσαν να μου πουλήσουν φάρμακα, βιταμίνες, ενισχυτικά που δεν χρειαζόμουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
student

Bazoomba έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:47
Spoiler

...έχεις δίκιο,
μπορεί αυτό να είναι και το όνειρο τελικά.

Ποτέ δε ξες όμως. Λες κάτι, γίνεσαι ίσως δυσάρεστος...αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε ποιου το πίσω μέρος του μυαλού θα ξεπεταχτεί η θύμηση μια κρίσιμη στιγμή...
Άβαταρ μέλους
student

Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 19:44 Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου με την Δική Σου Ελευθερία...
War is peace
Freedom is slavery
Ignorance is strength
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:09
Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:00
Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:54

Το άρθρο είναι 8/5/2021 που ήταν στο αρχικό στάδιο ο εμβολιασμός και τα εμβολια αφορούσαν το αρχικό στέλεχος του ιού. Και πάλι σου λενε μειώνει τις πιθανότητες κατά 50%. Όχι ότι τις εξαλείφει. Και μετά βγήκαν 50 διαφορετικά στελέχη του ιού. Και σου έλεγαν, μειώνει τις πιθανότητες βαριάς νοσησης και θανάτου. Και το είδαμε να συμβαίνει.
Και ακόμα ασχολείστε για το αν έπρεπε να γίνει ο εμβολιασμός;
Βρε φυσικά και θα σου πούν μείωση 50% της μετάδοσης. Αφού ξέρανε οτι δε τη μειώνει ΚΑΘΟΛΟΥ, τί να λέγανε? Το 50% το έβαλαν για να μη τους κράξουν απ' τη πρώτη βδομάδα και να μπορούν να λένε "ε, είσαστε στο άλλο 50".Ούτε 50, ούτε 5, ούτε 0.5 δε μειώνει τη μετάδοση, ΤΙΠΟΤΑ δε κάνει.
Όσο για το αρχικό στέλεχος, τί μας λέγανε τότε οτι βγάλανε επικαιροποιημένα για τη παραλλαγή όμικρον μετά? Υποτίθεται οτι πλέον όσοι μπολιάζονται, μπολιάζονται με τα επικαιροποιημένα.
Βρε συ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω; το εμβόλιο ήταν για το αρχικό στέλεχος. Για το οποίο είχε ήδη βγεί μετάλλαξη μόλις κυκλοφόρησαν τα εμβολια. Και από τη στιγμή που έχεις μεταλλάξεις τι ακριβώς προστασία από μετάδοση περιμένεις; και δεν έλεγαν για προστασία από μετάδοση. Για βαριά νοσηση και θάνατο έλεγαν. Εξου και αν θυμάσαι η υποχρεωτική χρήση μάσκας.
ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:04
Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:58 Υποθέτω αν μέναμε στο αρχικό στέλεχος όντως να υπήρχε κάποια προστασία και στη μετάδοση.
Προσωπικά έχω κάνει όλα τα εμβόλια, και το φετινό, και όπως ξέρουν όσοι γράφουν εδώ, δεν ήμουν με τους αντιεμβολιαστές. Ωστόσο έγινε μια προσπάθεια στην αρχή να εμβολιάσουν όσους περισσότερους μπορούσαν και επειδή είδαν ότι δεν μπορούν να πάνε στοχευμένα σε αυτούς που το είχαν περισσότερο ανάγκη ενώ την ίδια ώρα κατέρρεαν τα νοσοκομεία, είπαν και ψέματα και υπερβολές.

Οπότε υπάρχει δικαιολογημένη δυσπιστία στην άλλη πλευρά.
Δυσπιστία υπήρχε ούτως ή άλλως από πολλούς και από εμάς που στηρίζουμε τον εμβολιασμό.
Αλλά εδώ δε μιλάς για δυσπιστία, μιλάμε για αλλοίωση της πραγματικότητας. Εγώ όταν έκανα το εμβόλιο θυμάμαι ότι και παίρνουν φόραγαμε μάσκες, αποστασεις ,προστασία κτλ. Αυτές ήταν οι οδηγίες.
Βρε συ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω; το εμβόλιο ήταν για το αρχικό στέλεχος. Για το οποίο είχε ήδη βγεί μετάλλαξη μόλις κυκλοφόρησαν τα εμβολια. Και από τη στιγμή που έχεις μεταλλάξεις τι ακριβώς προστασία από μετάδοση περιμένεις; και δεν έλεγαν για προστασία από μετάδοση. Για βαριά νοσηση και θάνατο έλεγαν. Εξου και αν θυμάσαι η υποχρεωτική χρήση μάσκας.
E, τότε έπρεπε να είχε αποσυρθεί, αφού δεν έκανε τίποτα πλέον, και ν' αντικατασταθεί με το επικαιροποιημένο. Τί βάζανε το κόσμο να κάνει μπόλια που δεν είχαν πλέον αποτέλεσμα? Όπως και να το δείς καλωδιοκάφτες είναι οι τύποι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:01
Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:57
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:54

Αφενός αφορούσε την πρώτη παραλλαγή, αφετέρου κατάλαβες ότι αυτό που έβαλες αποδεικνύει ότι ούτε στην αρχή έλεγε κανείς "κάντε το εμβόλιο και δεν κολλατε"
Μείωση 50% της μετάδοσης έλεγε. Και φυσικά είπε 50%, γιατί ξέρανε απ' την αρχή οτι μια χαρά κολλάς, και δε τους έπαιρνε να πούν "δε κολλάτε 100%", γιατί θα τους κράζανε στη πρώτη εβδομάδα. Όσοι κολλούσανε, τους λέγανε "ε, είσαστε στο άλλο 50%".
Γνωστά τα κόλπα.
Απ' την άλλη ποιά πρώτη παραλλαγή? Εδώ βγάζανε και "επικαιροποιημένα" μπόλια, που υποτίθεται οτι προστάτευαν και απ' τις παραλλαγές.
Κανεις και πάλι λάθος.
Μέχρι και 95% είχαν δώσει οι εταιρίες. Αλλά για το πρώτο στέλεχος.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει το εμβόλιο σε ευρεία κυκλοφορία και είχε έρθει ήδη η Δ.

Το εμβόλιο το κάναμε για να μειώσουμε κατά πολύ τον κίνδυνο νοσηλείας ώστε να μην επιβαρύνεται το ΕΣΥ.
Όσοι ενδιαφερόμαστε δηλαδή και δεν λέγαμε για ιβερμεκτινες και 2.000.0000 ΜΕΘ.
Αγγούρια μοιραλέικα, με το συμπάθειο. Η Δέλτα, ή Όμικρον, και παπαριές καμαρωτές.
Πάνω στην ώρα βγήκανε οι δήθεν μεταλλάξεις για να δικαιολογήσουν τ' αδικαιολόγητα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”