Χαζό αγόρι μου; έλεγε κανείς ότι δεν κολλάς/μεταδίδεις με το εμβόλιο; σύνελθε.Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:23Ο Καζαμίας;Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:11 Ότι δεν θα κολλάς με το εμβόλιο το είχε γράψει ο καζαμίας; να ξέρουμε δηλαδή που στηρίζονται οι παρατηρήσεις περί εμβολιασμού και νοσησης.
Ρε κορίτσι για το Δαφνί είσαι;
Ο Τσιοδρας
Ο Μπουρλας
Ο Φαουτσι
Ο κύριος Φρήντομ Ντέη
Ο Μπαιντεν
Ο Κούλης
Ο Οττο
Και καμια 30ρθια άλλοι χεσμενοι εδώ μέσα δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα.
Αν αυτό που έγραψες το είχες γράψει πριν δύο χρόνια, θα σε είχαν ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ.
Τώρα το ρίξαμε στο Καλαματιανό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Fata_Morgana
Re: Είμαι θετικός
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Fata_Morgana
Ότι δε θα κολλάς με τις 50 παραλλαγές του κορονοϊού ή ότι δεν θα νοσείς βαριά; που όντως αυτό ακριβώς συμβαίνει.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:20Όχι, η Pfizer, οι "επιστήμονες" που έβγαιναν στα κανάλια και σύσσωμος ο συστημικός τύπος, δηλαδή τα ΜΜΠ.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:11 Ότι δεν θα κολλάς με το εμβόλιο το είχε γράψει ο καζαμίας; να ξέρουμε δηλαδή που στηρίζονται οι παρατηρήσεις περί εμβολιασμού και νοσησης.
- Otto Weininger
Σταματά σε παρακαλώ να κόβεις και να ράβεις την επιστήμη κατά πως σου αρέσει.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:30Πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι η απόσταση και ο χρόνος έκθεσης είναι οι δυο σημαντικές μεταβλητές της εξίσωσης. Τα υπόλοιπα είναι περίπου σταθερές (κυρίως ο ρυθμός εκπνοής σωματιδίων ανά δευτερόλεπτο, η μέση απόσταση που ταξιδεύουν και τα σωματίδια που χρειάζονται για να κολλήσεις).Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:15 Δηλαδή εγώ ας πούμε τώρα, εχω κάνει καμία 1000αρια τεστ σε κόσμο τους τελευταίους 3 μήνες, με το 1/3 το τελευταίο δεκαήμερο, ενας σκασμός θετικοί ξεμασκωτοι στο φαρμακείο που βήχουν σαν ζώα, θα μπω στο μέτρο καθημερινά (έστω και για διαδρομή 2 λεπτών εντός Πειραιά) κλπ κλπ, τηρώντας κάθε μέτρο για να έρθει να με κολλήσει ο στενός συγγενής σε κυριακάτικο τραπέζι επειδή τα γράφει όλα στα παπαρια του.
Ο στενός συγγενής που είναι ασυμπτωματικός θα σε κολλήσει χωρίς να το ξέρει. Αυτή είναι η κύρια και ουσιώδης διαφορά του κορωνοϊού από την γρίπη. Η γρίπη είναι κολλητική το πολύ 24 ώρες πριν και 7 μέρες μετά τα συμπτώματα, ο κορωνοϊός κολλάει ως 3-4 μέρες πριν και 3-4 μετά. Συνολικά η διάρκεια που είναι κολλητικός είναι λίγο μικρότερη της γρίπης αλλά έχει μεγαλύτερο ασυμπτωματικό περιθώριο.
Δεν είναι λοιπόν ότι δεν κολλούσες στο φαρμακείο και κόλλησες στο σπίτι επειδή ο συγγενής σου τα είχε όλα γραμμένα στα παπάρια του, είναι ότι πέρασες μαζί του πολύ περισσότερο χρόνο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθεί άκρη με τους διαφωτιστές/αντιεμβολιαστές, γιατί εντάσσονται σε δύο βασικές κατηγορίες.
Σ' αυτούς που είναι διατεθειμένοι να φυλάξουν το ιχώρ τους για τις επόμενες γενιές και σ' αυτούς που βλέπουν με τον συνήθη πολιτικό φανατισμό (και αντίστοιχη κουτοπονηριά) το θέμα.
Σ' αυτούς που είναι διατεθειμένοι να φυλάξουν το ιχώρ τους για τις επόμενες γενιές και σ' αυτούς που βλέπουν με τον συνήθη πολιτικό φανατισμό (και αντίστοιχη κουτοπονηριά) το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόνο οτι θα φτιάξει μεγαλύτερο πέος στους άνδρες και μεγαλύτερο στήθος στις γυναίκες δε τάζανε. Άστα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:34Ότι δε θα κολλάς με τις 50 παραλλαγές του κορονοϊού ή ότι δεν θα νοσείς βαριά; που όντως αυτό ακριβώς συμβαίνει.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:20Όχι, η Pfizer, οι "επιστήμονες" που έβγαιναν στα κανάλια και σύσσωμος ο συστημικός τύπος, δηλαδή τα ΜΜΠ.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:11 Ότι δεν θα κολλάς με το εμβόλιο το είχε γράψει ο καζαμίας; να ξέρουμε δηλαδή που στηρίζονται οι παρατηρήσεις περί εμβολιασμού και νοσησης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά του λες, αυτή είναι δική σου δουλειά!Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:34Σταματά σε παρακαλώ να κόβεις και να ράβεις την επιστήμη κατά πως σου αρέσει.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:30 Πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι η απόσταση και ο χρόνος έκθεσης είναι οι δυο σημαντικές μεταβλητές της εξίσωσης. Τα υπόλοιπα είναι περίπου σταθερές (κυρίως ο ρυθμός εκπνοής σωματιδίων ανά δευτερόλεπτο, η μέση απόσταση που ταξιδεύουν και τα σωματίδια που χρειάζονται για να κολλήσεις).
Ο στενός συγγενής που είναι ασυμπτωματικός θα σε κολλήσει χωρίς να το ξέρει. Αυτή είναι η κύρια και ουσιώδης διαφορά του κορωνοϊού από την γρίπη. Η γρίπη είναι κολλητική το πολύ 24 ώρες πριν και 7 μέρες μετά τα συμπτώματα, ο κορωνοϊός κολλάει ως 3-4 μέρες πριν και 3-4 μετά. Συνολικά η διάρκεια που είναι κολλητικός είναι λίγο μικρότερη της γρίπης αλλά έχει μεγαλύτερο ασυμπτωματικό περιθώριο.
Δεν είναι λοιπόν ότι δεν κολλούσες στο φαρμακείο και κόλλησες στο σπίτι επειδή ο συγγενής σου τα είχε όλα γραμμένα στα παπάρια του, είναι ότι πέρασες μαζί του πολύ περισσότερο χρόνο.
Τεσπα, περαστικούλια, και σιδερένιος... και ο Θεός βοηθός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 07 Ιαν 2024, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:39Μόνο οτι θα φτιάξει μεγαλύτερο πέος στους άνδρες και μεγαλύτερο στήθος στις γυναίκες δε τάζανε. Άστα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:34Ότι δε θα κολλάς με τις 50 παραλλαγές του κορονοϊού ή ότι δεν θα νοσείς βαριά; που όντως αυτό ακριβώς συμβαίνει.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:20
Όχι, η Pfizer, οι "επιστήμονες" που έβγαιναν στα κανάλια και σύσσωμος ο συστημικός τύπος, δηλαδή τα ΜΜΠ.
- hellegennes
Το έχετε πει, αλλά δεν παύει να είναι ψέματα. Αυτή η δικαιολογία εμφανίστηκε το 2022, μέχρι τότε κανείς δεν είχε εκφράσει αυτήν την άποψη. Μέχρι τότε όλοι έλεγαν ότι δεν κολλάς με το εμβόλιο.-Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:28 Εν τω μεταξύ αυτο αφορούσε το αρχικό στέλεχος αποκλειστικά, το έχουμε εξηγήσει 100 φορές εδώ μέσα, αλλά τίποτα.
Κανείς δεν είπε ότι το με το εμβόλιο δεν κολλάς, έτσι γενικά και αόριστα.
Επίσης, καμμιά μελέτη δεν έδειξε στ' αλήθεια αυτό. Ήταν όλες πολύ μικρής κλίμακας, διεξήχθησαν σε εποχή που ο κορωνοϊός ήταν σε ύφεση (το καλοκαίρι του 2020) και ήδη όταν βγήκαν τα εμβόλια δεν είχαμε το αρχικό στέλεχος, οπότε δεν ξέρω καν τι συζητάμε.
Επίσης-επίσης, αν όντως ίσχυε αυτή η δικαιολογία, δεν ξέρω τι εμπόδιζε την Pfizer να βγάλει εμβόλιο για την Δέλτα, την στιγμή που σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα τούς πήρε μερικές μέρες να αναπτύξουν το εμβόλιο για το αρχικό στέλεχος και αυτό την εποχή που δεν ξέραμε πρακτικά τίποτα για τον κορωνοϊό και βλέπαμε μόνο τους Κινέζους να κάνουν θεατρικά. Συνολικά πήρε 9 μήνες να γίνουν οι δοκιμές, να πάρουν άδεια, να φτιάξουν αλυσίδα παραγωγής, κτλ, αλλά όλα αυτά τα είχαν ήδη έτοιμα το 2021.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:39Μόνο οτι θα φτιάξει μεγαλύτερο πέος στους άνδρες και μεγαλύτερο στήθος στις γυναίκες δε τάζανε. Άστα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:34
Ότι δε θα κολλάς με τις 50 παραλλαγές του κορονοϊού ή ότι δεν θα νοσείς βαριά; που όντως αυτό ακριβώς συμβαίνει.
Μια δόση εμβολίου μειώνει 50% την μετάδοση του κορονοϊού εντός σπιτιού
Newsroom ΔΙΕΘΝΗ 08 Μάιος 2021 20:26
Μείωση κατά 38% - 49% της πιθανότητας μετάδοσης του κορονοϊού σε άλλους μη εμβολιασμένους ανθρώπους στο ίδιο νοικοκυριό μετά από την πρώτη του εμβολίου της BioNTech/Pfizer ή της Οξφόρδης/AstraZeneca.
https://www.businessdaily.gr/diethni/42 ... os-spitioy
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:31Χαζό αγόρι μου; έλεγε κανείς ότι δεν κολλάς/μεταδίδεις με το εμβόλιο; σύνελθε.Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:23Ο Καζαμίας;Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:11 Ότι δεν θα κολλάς με το εμβόλιο το είχε γράψει ο καζαμίας; να ξέρουμε δηλαδή που στηρίζονται οι παρατηρήσεις περί εμβολιασμού και νοσησης.
Ρε κορίτσι για το Δαφνί είσαι;
Ο Τσιοδρας
Ο Μπουρλας
Ο Φαουτσι
Ο κύριος Φρήντομ Ντέη
Ο Μπαιντεν
Ο Κούλης
Ο Οττο
Και καμια 30ρθια άλλοι χεσμενοι εδώ μέσα δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα.
Αν αυτό που έγραψες το είχες γράψει πριν δύο χρόνια, θα σε είχαν ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ.
Τώρα το ρίξαμε στο Καλαματιανό.
akirav πως τον ελεγαν αυτον τον κοινωνιολογο που ποσταρες περυσι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Θα πάσχεις κι εσύ από Long covid που σου έκανε ζημιά στην μνήμη σου:Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:39Μόνο οτι θα φτιάξει μεγαλύτερο πέος στους άνδρες και μεγαλύτερο στήθος στις γυναίκες δε τάζανε. Άστα.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:34
Ότι δε θα κολλάς με τις 50 παραλλαγές του κορονοϊού ή ότι δεν θα νοσείς βαριά; που όντως αυτό ακριβώς συμβαίνει.
https://www.youtube.com/shorts/RDl9jOpFXiU
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Αφενός αφορούσε την πρώτη παραλλαγή, αφετέρου κατάλαβες ότι αυτό που έβαλες αποδεικνύει ότι ούτε στην αρχή έλεγε κανείς "κάντε το εμβόλιο και δεν κολλατε"Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:46Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:39
Μόνο οτι θα φτιάξει μεγαλύτερο πέος στους άνδρες και μεγαλύτερο στήθος στις γυναίκες δε τάζανε. Άστα.
Μείωση κατά 38% - 49% της πιθανότητας μετάδοσης του κορονοϊού σε άλλους μη εμβολιασμένους ανθρώπους στο ίδιο νοικοκυριό μετά από την πρώτη του εμβολίου της BioNTech/Pfizer ή της Οξφόρδης/AstraZeneca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Fata_Morgana
Το άρθρο είναι 8/5/2021 που ήταν στο αρχικό στάδιο ο εμβολιασμός και τα εμβολια αφορούσαν το αρχικό στέλεχος του ιού. Και πάλι σου λενε μειώνει τις πιθανότητες κατά 50%. Όχι ότι τις εξαλείφει. Και μετά βγήκαν 50 διαφορετικά στελέχη του ιού. Και σου έλεγαν, μειώνει τις πιθανότητες βαριάς νοσησης και θανάτου. Και το είδαμε να συμβαίνει.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:46Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:39
Μόνο οτι θα φτιάξει μεγαλύτερο πέος στους άνδρες και μεγαλύτερο στήθος στις γυναίκες δε τάζανε. Άστα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ακόμα ασχολείστε για το αν έπρεπε να γίνει ο εμβολιασμός;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές