!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:53 Και ειδικα για τις μασκες σε συνωστισμενα περιβαλλοντα και σε νοσοκομεια ημουν υπερ απο την πρωτη στιγμη και το εγραφα και σε αρθρα μου οτι με τη μασκα νικησαν το πρωτο κυμα πολλες χωρες που δεν εκαναν lockdown.

Στην Ελλαδα βεβαια του μπαχαλου ενω περιμεναν κυμα το φετεινο φθινοπωρο ΔΕΝ επεβαλαν μασκοφορια ουτε στα νοσοκομεια. Το εκαναν οταν ηδη εγινε η ζημια.

.
Ποιον κοροϊδεύετε ρε ψεκαστικά; Ήσουν εσύ υπέρ των μασκών που πέρασες μήνες ολόκληρους να βρίζεις τον ΠΟΥ για το ότι άλλαξε γνώμη και τελικά ήταν υπέρ των μασκών, αντί να βγάλεις τον σκασμό και να πεις "φορέστε μάσκα"; Ήμαρτον, ούτε μία φορά δεν έκανες ένα ποστ που να λες σε κάποιον ψεκασμένο φορουμίτη να φορέσει μάσκα, και τώρα λες ότι "ήσουν υπέρ από την πρώτη στιγμή";

Τώρα θέλατε να επιβληθεί μασκοφορία το περασμένο φθινόπωρο; Όταν επί ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ την επέβαλλαν στα σχολεία, στα νοσοκομεία και στις ΔΕΚΟ, σκούζατε για ελευθερίες και τις πατάγατε στο Σύνταγμα.

Σε λίγα χρόνια θα μας πεις ότι τελικά ήσουν και υπέρ του εμβολίου αλλά δεν το είχαμε καταλάβει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:01
Λεγεών έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:57
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:51 Μαναρι μου φοβαμαι μην κολλησω Covid αλλα φοβαμαι περισσοτερο εμβολια που δεν ξερουμε ακομη τις μακροπροθεσμες παρενεργειες τους και που οι κοντινες δεν ηταν καθολου καλες.

.
Το λυπηρό είναι πως πλέον ακόμα και αν κολλήσεις COVID μάλλον θα το περάσεις 1000% πιο ελαφριά από την παραλλαγή του Μαρτίου 2020 που ήταν ικανή να σε ξεκάνει σε λίγες ημέρες, και έτσι δεν θα θορυβηθείς αρκετά για να σκεφτείς "μα τι μαλακίες έλεγα τότε, πόσους πήρα στον λαιμό μου", αλλά αντιθέτως λόγω της καθυστερημένης προσωπικής σου εμπειρίας θα επιμένεις ότι τελικά ο COVID ήταν μια γριπούλα, μία συνωμοσία, ένα ψέμα.

Οσο και να χτυπιεσαι ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ με τη μελετη του Ιωαννιδη που βασιστηκε σε πανω απο 80 διεθνεις στατιστικες και με τα γεγονοτα οτι ο Covid ειναι μια αρρωστια που ξεπαστρευει κυριως τους ανω των 70 και οσους εχουν υποκειμενα. Και πως κακως διοργανωθηκε κυνηγι μαγισσων για υγιεις ενηλικες και κυριως για υγιεις νεους, παιδια και εγγυες.

.
Εντάξει, φόρα την διπλή μασκούλα σου τώρα και αφού είσαι υπέρ, μπες στα σχετικά τόπικ να πεις "φορέστε μάσκα".

FUCK DONALD TRUMP
xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms »

taliban έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:09
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:08 Απο το πχορουμ παντως κανενας ανεμβολιαστος δεν πεθανε, ουτε νοσηλευτηκε απο οσο ξερω...

ο υποφαινομενος επι 4 χρονια δεν κολλησε καν.

Στη δουλεια μου απο 12 εργαζομενους οι δυο που ΔΕΝ καναμε το εμβολιο ημασταν και οι μονοι που δεν κολλησαμε καν.

Οι υπολοιποι δεκα κολλησαν μια και δυο φορες.

.
Άστα τα σάπια.
Πόσες μέρες έχεις που έκανες το ενισχυμένο;
Λες για την εταιρία που είχε θρι τάιμς περισσότερα νανομπολακια;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Λεγεών έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:02
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:53 Και ειδικα για τις μασκες σε συνωστισμενα περιβαλλοντα και σε νοσοκομεια ημουν υπερ απο την πρωτη στιγμη και το εγραφα και σε αρθρα μου οτι με τη μασκα νικησαν το πρωτο κυμα πολλες χωρες που δεν εκαναν lockdown.

Στην Ελλαδα βεβαια του μπαχαλου ενω περιμεναν κυμα το φετεινο φθινοπωρο ΔΕΝ επεβαλαν μασκοφορια ουτε στα νοσοκομεια. Το εκαναν οταν ηδη εγινε η ζημια.

.
Ποιον κοροϊδεύετε ρε ψεκαστικά; Ήσουν εσύ υπέρ των μασκών που πέρασες μήνες ολόκληρους να βρίζεις τον ΠΟΥ για το ότι άλλαξε γνώμη και τελικά ήταν υπέρ των μασκών, αντί να βγάλεις τον σκασμό και να πεις "φορέστε μάσκα"; Ήμαρτον, ούτε μία φορά δεν έκανες ένα ποστ που να λες σε κάποιον ψεκασμένο φορουμίτη να φορέσει μάσκα, και τώρα λες ότι "ήσουν υπέρ από την πρώτη στιγμή";

Τώρα θέλατε να επιβληθεί μασκοφορία το περασμένο φθινόπωρο; Όταν επί ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ την επέβαλλαν στα σχολεία, στα νοσοκομεία και στις ΔΕΚΟ, σκούζατε για ελευθερίες και τις πατάγατε στο Σύνταγμα.

Σε λίγα χρόνια θα μας πεις ότι τελικά ήσουν και υπέρ του εμβολίου αλλά δεν το είχαμε καταλάβει.

Στο τριβω στη μουρη.

Δημοσιευθηκε στις 19/3/20.

Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου

https://new-economy.gr/2020/03/19/papad ... koronoios/

β) Η Ταιβάν κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό με τρόπο που πρέπει να διδάσκεται στο μέλλον σε σχολεία και πανεπιστήμια. Χωρίς να κάνει lockdown στην οικονομία της πήρε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα από την πρώτη στιγμή και τα εφάρμοσε με σχολαστική αφοσίωση. Έβαλε σε καραντίνα όσους έρχονταν από την Κίνα και έφτιαξε 45 εκατομμύρια μάσκες που τις μοίρασε σε νοικοκυριά και νοσηλευτές. Παράλληλα τοποθέτησε συσκευές απολύμανσης σε κάθε δημόσιο κτίριο και έβαλε συνεργεία καθαρισμού σε 24ωρη βάση.

γ) Η Σιγκαπούρη, που αποτελεί χώρα πρότυπο τόσο για την οικονομική της ανάπτυξη όσο και για το σύστημα υγείας της, νίκησε τον κορονοϊό επειδή έδρασε ακαριαία και αποτελεσματικά. Από τις 30 Ιανουαρίου έφτιαξε 5,2 εκατομμύρια μάσκες και τις μοίρασε στα νοικοκυριά. Ταυτόχρονα κρατικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι της χώρας με θερμικές κάμερες για να προλάβουν την επέκταση της νόσου.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Ιαν 2024, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:21 Πάντως δύο καλά βγήκαν από την όλην υπόθεση:

Η απόλυτη ξεφτίλα του δήθεν "επιστημονικού" λόγου, που αποδείχθηκε εντελώς διευθαρμένος και καθοδηγούμενος από τον πολιτικό και τον εμπορικό.

Και η απόλυτη αποτυχία όλων αναιξεραίτως των θρησκειών, που ούτε μια από δαύτες δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα για αυτά που υποτίθεται ότι πιστεύει. ΓΤΠΚ όλες τους.

Α, ναι, και η διαπίστωση μας ότι όλα τα παραμύθια περί προηγμένης δυτικής δημοκρατίας ήταν εξ ίσου ΓΤΠΚ, στρατόπεδα συγκέντρωσης θέλει ο λαός, και εδώ (ευτυχώς) τα εμπορικά συμφέροντα μας έσωσαν.
Να λέμε και ένα ευχαριστώ.
:goodpost:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:21 Πάντως δύο καλά βγήκαν από την όλην υπόθεση:

Η απόλυτη ξεφτίλα του δήθεν "επιστημονικού" λόγου, που αποδείχθηκε εντελώς διευθαρμένος και καθοδηγούμενος από τον πολιτικό και τον εμπορικό.

Και η απόλυτη αποτυχία όλων αναιξεραίτως των θρησκειών, που ούτε μια από δαύτες δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα για αυτά που υποτίθεται ότι πιστεύει. ΓΤΠΚ όλες τους.

Α, ναι, και η διαπίστωση μας ότι όλα τα παραμύθια περί προηγμένης δυτικής δημοκρατίας ήταν εξ ίσου ΓΤΠΚ, στρατόπεδα συγκέντρωσης θέλει ο λαός, και εδώ (ευτυχώς) τα εμπορικά συμφέροντα μας έσωσαν.
Να λέμε και ένα ευχαριστώ.
Δυστυχώς εκτός από τα καλά που λες, διαπιστώθηκε, δοκιμάστηκε και εξελίχθηκε στο πεδίο κι ένα μεγάλο "κακό".

Την επόμενη φορά που θα παίξει παγκοσμίως, συντονισμένο υποχρεωτικό έργο ... τη γαμήσαμε!

ΥΓ Ξεκίνα να πιστεύεις στον Ιησού Χριστό, σαφώς και όχι απαραίτητα σαν κομμάτι επίγειας θρησκείας :)

ΥΓ2. Μια ανάγνωση της Καινής Διαθήκης έκανε για εμένα τη διαφορά

Ο Θεός να μας φυλάει, να μας φωτίζει και να μας στηρίζει...από ανθρώπινα οικοδομήματα και πυλώνες της κοινωνίας, πήραμε μια εξαιρετικά ξεκάθαρη γεύση του τί να περιμένουμε ...όταν η όποια επόμενη κεντρική γραμμή τεθεί σε εφαρμογή.

What are the 7 pillars of society?
The seven areas are: religion, family, education, government, business, media, arts and entertainment.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Λεγεών έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:02

.

Χαλάρωσε λιγάκι με τις"ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ".. Ποτέ δεν υπερέβη το 0,1% η θνησιμότητα του κοροιδοιου
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:13 Ποτέ δεν υπερέβη το 0,1% η θνησιμότητα του κοροιδοιου
Και αυτό έγινε λόγω των lockdowns. Αν είχαν αφεθεί όλα ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις, όπως θέλατε, θα πεθαίνατε στους δρόμους και στα πάρκινγκ από τα νοσοκομεία.

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και ξαναλεω, γιατι στην κυβερνηση ενω περιμεναν κυμα Covid σε συνδυασμο με σοβαρη γριππη δεν επεβαλαν μασκοφορια σε νοσοκομεια απο την αρχη του φθινοπωρου παρα αφησαν να γινει πρωτα το κακο για να το αποφασισουν;

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Λεγεών έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:16
Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:13 Ποτέ δεν υπερέβη το 0,1% η θνησιμότητα του κοροιδοιου
Και αυτό έγινε λόγω των lockdowns. Αν είχαν αφεθεί όλα ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις, όπως θέλατε, θα πεθαίνατε στους δρόμους και στα πάρκινγκ από τα νοσοκομεία.

Παρα πολλες χωρες δεν εκαναν καθολου lockdown. Η συνδυαστικη στατιστικη του Ιωαννιδη απο 80 πλας στατιστικες διαφορων χωρων δειχνει γενικη θνησιμοτητα στον πλανητη 0,05% για τους κατω των 70.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Ιαν 2024, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Citroenakias

Ποιο λοκνταουν ρε, που όλοι γυρνοβολουσαν ελεύθερα και τα πάρκα ήταν γεματα κόσμο;
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:19
Ποιο λοκνταουν ρε, που όλοι γυρνοβολουσαν ελεύθερα και τα πάρκα ήταν γεματα κόσμο;
Γυρνοβολούσαν ομαδικώς, αυτοί που δεν δούλευαν και πριν το λοκντάουν. Όπως και όλοι οι κουφοντινάδες που ο βλαξ ο Σκέρτσος τους έδωσε συγχωροχάρτι, ενώ είχε επιβληθεί λοκντάουν και στα μαγαζιά που δεν είχαν πολυκοσμία. Αυτά ναι, ήταν απολύτως ατυχείς έως βλακώδεις κινήσεις.

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από τους φρη τύπους, υπερασπίζουν ακόμη και σήμερα το κινέζικο μοντέλο, σε όλα τα περιφερειακά πλην αντιμετώπισης του κόβιντ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Εμένα πάντως ένα λοκνταουν σαν το 1ο, θα μ αρεσε.
Citroenakias

Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:58 Εμένα πάντως ένα λοκνταουν σαν το 1ο, θα μ αρεσε.
Ναι για να ανέβει κι άλλο ο πληθωρισμός...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:58 Εμένα πάντως ένα λοκνταουν σαν το 1ο, θα μ αρεσε.
Τότε σου άρεσε; :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”