μπράβοCecily Anne έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:54Παπαριές. Το έκοψα μαχαίρι για πλάκα, όταν έπρεπε.Dorian έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:54O εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος . Να ζητάς από ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και φτώχεια να σπάσουν αυτή την εξάρτηση ειναι πολύ σκληρό. Εδώ βλέπεις γιατρούς μηχανικούς και άλλους βολεμενους με χρήμα καταξίωση που τους πήγαν όλα ρολόι στη ζωή τους, συχνά χωρίς και τον τρελό κοπο και επιμένουν να καπνίζουν.Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:23 Τραγική η τύπισσα με τα αφορολόγητα τσιγάρα, που ψάχνει και λύπηση.
Πρώτον, διότι σε όλο το κείμενο κλαίγεται για την φτώχεια που έχει και την ακρίβεια που υπάρχει και αυτή εξακολουθεί να καπνίζει. Να διατηρεί δηλαδή μια δαπανηρή συνήθεια.
Δεύτερον, διότι αυτή η συνήθεια εκτός από δαπανηρή είναι και βλαβερή για την ίδια, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Αυτή η τύπισσα λοιπόν, που ζητάει να λυπηθούμε την ίδια και το παιδί της, δεν λυπάται καθόλου η ίδια τον εαυτό της και το παιδί της. Αυτοκαταστρέφεται καθημερινά, δίνοντας και το κακό παράδειγμα στο παιδί. Και πάλι όμως, το μεγάλο κακό του καπνίσματος δεν είναι στην σωματική, ούτε στην ψυχολογική υγεία ως εξάρτηση, αλλά είναι βλαβερό ως απόφαση ενός ανθρώπου που συνειδητά βάζει τα πάθη του πάνω από όλα. Όταν δηλώνει με κάθε τζούρα ότι εγώ θα κάνω αυτό που θέλω και όχι αυτό που πρέπει . Κάτι το οποίο μπορεί κατά περιπτώσεις να είναι ρομαντικά επαναστατικό και ποιητικά αυτοκαταστροφικό, αλλά είναι πολλαπλά χειρότερο όταν έχεις και παιδιά, άτομα δηλαδή που εξαρτώνται άμεσα από εσένα.
Όχι, τύπισσα, θα λυπηθούμε το παιδί που έχει μητέρα εσένα και όχι εσένα την ίδια. Απέτυχες ως άνθρωπος όχι διότι μπορεί να ήρθαν ατυχίες και δύσκολοι οικονομικά καιροί, αλλά επειδή επιμένεις στα αφορολόγητα τσιγάρα, να δηλώνεις δηλαδή ένας παρτάκιας, να κουβαλάς την ψυχολογία του εξαρτημένου και του δούλου στα πρόσκαιρα και στα ασήμαντα, προσπαθώντας να ελκύσεις συμπόνια και λύπηση.
Όχι!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, είστε από τα αποδυτήρια λάθος οι περισσότεροι δηλαδή, χαζοί χαζοί δεν ξέρω αλλά λεκτικά ως τέτοιοι πλασάρετε τον εαυτό σας ασχέτως εάν αυτά που γράφετε όντωστ ισχύουν για εσάς και είναι ολόσωστα για εσάς, το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνετε, γι' αυτό το αναφέρω, επίσης γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε διότι μπορώ να κάνω αυτό που εσείς δεν μπορείτε.
Παρόλα αυτά ισχύουν μερικές αλήθειες.
Η νικοτίνη είναι από τις πιο εθιστικές ουσίες που γνωρίζει ο άνθρωπος και σίγουρα η πιο εθιστική νόμιμη και εύκολα προσβάσιμη ουσία.
Η πρόσληψη της κόβεται, από άλλους σχετικά εύκολα ή/και πολύ εύκολα από άλλους πάρα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ναι, κόβεται.
Το κάπνισμα στην προκειμένη είναι το δέντρο, το δάσος είναι η ανέχεια στην οποία μπορεί να πέσει εύκολα μια νεοελληνική οικογένεια με τις υπάρχουσες οικονομικό-πολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα ειδικά άμα δεν έχεις περιουσία από πίσω ή/και δεν είσαι μουνόπανο κομματόσκυλο γλείφτης που μάλλον σημαίνει ότι εάν ήσουν θα είχες και περιουσία από πριν.
Τέλος ακόμη και ικανότητες να έχει κάποιος στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς δεν φτάνουν αυτές από μόνες τους για να πληρωθεί αντίστοιχα γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη νεοέλληνες, ξέρετε, σαν όλους εσάς που σχολιάζετε δω χάμου, όπως εγώ, αλλά δεν είστε εγώ, είστε εσείς, βλέπετε κάποιον κάτω και στην καλλίτερη χαίρεστε.
Τελειωμένη υπόθεση είστε, είμαι, είναι αυτό το τριμπούρδελο οπότε φάτε τα σκατά σας και εφόσον αισθάνεστε καλλίτερα κουνήστε και το δάκτυλο σε όποιον δεν κληρονόμησε έστω ένα διαμέρισμα να έχει να μείνει εφόσον δεν μυρίζετε την δικιά σας σκατίλα.
Η νικοτίνη είναι από τις πιο εθιστικές ουσίες που γνωρίζει ο άνθρωπος και σίγουρα η πιο εθιστική νόμιμη και εύκολα προσβάσιμη ουσία.
Η πρόσληψη της κόβεται, από άλλους σχετικά εύκολα ή/και πολύ εύκολα από άλλους πάρα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ναι, κόβεται.
Το κάπνισμα στην προκειμένη είναι το δέντρο, το δάσος είναι η ανέχεια στην οποία μπορεί να πέσει εύκολα μια νεοελληνική οικογένεια με τις υπάρχουσες οικονομικό-πολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα ειδικά άμα δεν έχεις περιουσία από πίσω ή/και δεν είσαι μουνόπανο κομματόσκυλο γλείφτης που μάλλον σημαίνει ότι εάν ήσουν θα είχες και περιουσία από πριν.
Τέλος ακόμη και ικανότητες να έχει κάποιος στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς δεν φτάνουν αυτές από μόνες τους για να πληρωθεί αντίστοιχα γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη νεοέλληνες, ξέρετε, σαν όλους εσάς που σχολιάζετε δω χάμου, όπως εγώ, αλλά δεν είστε εγώ, είστε εσείς, βλέπετε κάποιον κάτω και στην καλλίτερη χαίρεστε.
Τελειωμένη υπόθεση είστε, είμαι, είναι αυτό το τριμπούρδελο οπότε φάτε τα σκατά σας και εφόσον αισθάνεστε καλλίτερα κουνήστε και το δάκτυλο σε όποιον δεν κληρονόμησε έστω ένα διαμέρισμα να έχει να μείνει εφόσον δεν μυρίζετε την δικιά σας σκατίλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σε αυτην ακριβως την κατασταση, με 3 δουλειες, οχι, δεν υπαρχουν.Fata_Morgana έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:39Ποιο δεν είναι πραγματικότητα; ότι υπάρχουν οικογένειες με παιδιά σε αυτή τη κατάσταση;Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 08:55ισως επειδη το υπολοιπο δεν ειναι μια πραγματικοτητα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 21:56
Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.![]()
Απεύθυνε χαιρετισμό στο πλήθος από τον πύργο σου Λόρδε μου.
αεργοι πρεζακιδες, τζαογαδοροι, αλκκολικοι κλπ, υπαρχουν σε αυτη την κατασταση, αλλα δεν ειναι ακριβως οπως την περιγραφει εδω.
ανεργοι επισης, αλλα ουτε αυτο ειναι η περιπτωση μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ενέχουν μεγάλες αλήθειες αυτά που λέει ο sys3x, η παρδαλή τύπισσα με τα αφορολόγητα είναι απλά ο αχυράνθρωπος. Το πραγματικά ανησυχητικό είναι η χαιρεκακια και η εμπάθεια που βγαίνουν σε τέτοιες περιστάσεις, λες, ρε παιδίμ, με το να γίνεται μουνόπανο κανείς θα προστατευθεί κατά κάποιον τρόπο απ τον λύκο που είναι στην πόρτα.sys3x έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:17 Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, είστε από τα αποδυτήρια λάθος οι περισσότεροι δηλαδή, χαζοί χαζοί δεν ξέρω αλλά λεκτικά ως τέτοιοι πλασάρετε τον εαυτό σας ασχέτως εάν αυτά που γράφετε όντωστ ισχύουν για εσάς και είναι ολόσωστα για εσάς, το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνετε, γι' αυτό το αναφέρω, επίσης γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε διότι μπορώ να κάνω αυτό που εσείς δεν μπορείτε.
Περιττό;;; να προσθέσω δε οτι αυτό είναι το αληθινό γνώρισμα του φασισμού (και όχι δεξιές ή αριστερές αρλούμπες) αλλά η αντίληψη οτι κλωτσώντας τον όποιον φαίνεται πιο αδύναμο από εσένα, έχεις επιτελέσει το κοινωνικό σου καθήκον, έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου για να χτιστεί η καθώς πρέπει κοινωνία. Σίγουρα θα χαμογελάσει ευμενώς προς τη μεριά σου ο Αόρατος Μεγαλος Αδελφος, και η κάθε περίπτωση συμφοράς θα απομακρυνθεί όσο γίνεται από εσένα και τους δικούς σου.
Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
sys3x έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:17 Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, είστε από τα αποδυτήρια λάθος οι περισσότεροι δηλαδή, χαζοί χαζοί δεν ξέρω αλλά λεκτικά ως τέτοιοι πλασάρετε τον εαυτό σας ασχέτως εάν αυτά που γράφετε όντωστ ισχύουν για εσάς και είναι ολόσωστα για εσάς, το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνετε, γι' αυτό το αναφέρω, επίσης γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε διότι μπορώ να κάνω αυτό που εσείς δεν μπορείτε.
Πριν
Μετα.
- Eθνικοκοινωνιστης
τουλαχιστον εχετε κωλοχαρτο που το βαζεις αυτο?plouf έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:48sys3x έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:17 Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, είστε από τα αποδυτήρια λάθος οι περισσότεροι δηλαδή, χαζοί χαζοί δεν ξέρω αλλά λεκτικά ως τέτοιοι πλασάρετε τον εαυτό σας ασχέτως εάν αυτά που γράφετε όντωστ ισχύουν για εσάς και είναι ολόσωστα για εσάς, το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνετε, γι' αυτό το αναφέρω, επίσης γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε διότι μπορώ να κάνω αυτό που εσείς δεν μπορείτε.
Τελειωμένη υπόθεση είστε, είμαι, είναι αυτό το τριμπούρδελο οπότε φάτε τα σκατά σας και εφόσον αισθάνεστε καλλίτερα κουνήστε και το δάκτυλο σε όποιον δεν κληρονόμησε έστω ένα διαμέρισμα να έχει να μείνει εφόσον δεν μυρίζετε την δικιά σας σκατίλα.![]()
Πριν
Μετα.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Καλά εννοείται είναι πιο δύσκολο να αδυνατίσεις από το να κόψεις το τσιγάρο.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:08 Αρνουμαι να κατσω να ακουσω κλαψομουνιλίκια για καπνισμα που "δεν μπορουν να το κοψουν". Εχω βαρεθει, πλέον σηκώνομαι και φεύγω απο τραπέζια, αν τεθει το θεμα προς συζητηση.
Προτιμώ να συμβουλέψω/βοηθησω/υποστηρίξω ενα χοντρό για να αδυνατίσει ή ακομα κι εναν ναρκομανή να κόψει την ηρωίνη, παρά να ασχοληθω με τους τσιγαράκηδες. Ειναι πιο καμμένες περιπτώσεις και απο την κάφτρα του τσιγάρου τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Λάθος το διάβασες αυτό. Λέει νοίκι = ένας μισθός παρά 180 ευρώ.Isildur έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 06:58Ποιες δύο; Τρεις με του συζύγου.Bipsco έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 05:38 Κι εγώ θα ντρεπόμουν αν με δύο δουλειές δεν μπορούσα να αγοράσω λάδι και φέτα.
Τρεις δουλειές σύμφωνα με την (σχεδόν σίγουρα) μούφα, νοίκι κανά κατονπενηντάρι το μήνα, μανάδες, θείες, κολλητοί να συνδράμουν από ψιλό-δανεικά μέχρι να σου φορτώνουν τα ντουλάπια, κι εσύ να περιμένεις τα τιπς για να πάρεις γάλα στο παιδί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Α, να χαθείς, με συγκίνησες.Feindflug έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:20 Ο εθισμός στο τσιγάρο είναι ένα τίποτα μπροστά στην αγάπη του γονέα για το παιδί του, για το οποίο μπορεί να βουτήξει σε μια άγρια θάλασσα για να το σώσει από πνιγμό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι όλοι οι εθισμοί το ίδιο πράγμα. Λίγη παραπάνω ευαισθησία δεν βλάπτει. Το κάπνισμα είναι εθιστικό, υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο peer reviewed μελέτες που το αποδεικνύουν και το έχουν μετρήσει και ξαναμετρήσει σε σύγκριση με άλλους εθισμούς όπως ο τζόγος, η καφεΐνη, το αλκοόλ, η πρέζα και άλλες ψυχοδραστικές ουσίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:33Δηλαδή εσύ είσαι εθισμενος? Ας πούμε θα μαχαιρωνες τη μάνα σου αν δεν σου έδινε λεφτά να αγοράσεις τσιγάρα? Θα εκλεβες καμία γιαγιά για να αγοράσεις καπνό? Ειλικρινά σε ρωτάω, γιατί ο εθισμένος στην πρέζα θα το έκανε
Η ζάχαρη αναφέρεται συχνά ως εθιστική αλλά δεν είναι. Ο εθισμός είναι τεχνικός όρος, εθιστική είναι οποιαδήποτε ουσία ή συνήθεια δημιουργεί συμπτώματα στέρησης. Ο τζόγος ας πούμε έχει μετρήσιμα συμπτώματα στέρησης, όπως και η καφεΐνη, ενώ η ζάχαρη όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί; Έχε δίπλα σου ένα μπουκαλάκι με νερό.Cecily Anne έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 15:29Καλά εννοείται είναι πιο δύσκολο να αδυνατίσεις από το να κόψεις το τσιγάρο.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:08 Αρνουμαι να κατσω να ακουσω κλαψομουνιλίκια για καπνισμα που "δεν μπορουν να το κοψουν". Εχω βαρεθει, πλέον σηκώνομαι και φεύγω απο τραπέζια, αν τεθει το θεμα προς συζητηση.
Προτιμώ να συμβουλέψω/βοηθησω/υποστηρίξω ενα χοντρό για να αδυνατίσει ή ακομα κι εναν ναρκομανή να κόψει την ηρωίνη, παρά να ασχοληθω με τους τσιγαράκηδες. Ειναι πιο καμμένες περιπτώσεις και απο την κάφτρα του τσιγάρου τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Α νόμιζα άναψε ένα τσιγαρακι.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 16:54Γιατί; Έχε δίπλα σου ένα μπουκαλάκι με νερό.Cecily Anne έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 15:29Καλά εννοείται είναι πιο δύσκολο να αδυνατίσεις από το να κόψεις το τσιγάρο.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:08 Αρνουμαι να κατσω να ακουσω κλαψομουνιλίκια για καπνισμα που "δεν μπορουν να το κοψουν". Εχω βαρεθει, πλέον σηκώνομαι και φεύγω απο τραπέζια, αν τεθει το θεμα προς συζητηση.
Σοβαρά τώρα, γιατί στις υπόλοιπες όλες περιπτώσεις κόβεις την ουσία που σου δημιουργεί πρόβλημα. Στην περίπτωση της παχυσαρκίας πρέπει να ξαναγίνει επαναπρογραμματισμός ολικός. Σπίτι σου πχ τσιγάρα δε θα έχεις να μην μπεις στη διαδικασία να ξανακυλησεις. Φαι γίνεται να μην έχεις ? Θα πρέπει να τρως, να είσαι δηλαδή σε επαφή με την εξάρτηση σου, αλλά να βάζεις στοπ και αυτό 3 φορές τη μέρα. Να μη σχολιάσω την ψυχοπαθολογία που μπορεί να κρύβεται από πίσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Δεν δημιουργούν όλοι οι εθισμοί την ίδια αντίδραση. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει εθισμός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:33Δηλαδή εσύ είσαι εθισμενος? Ας πούμε θα μαχαιρωνες τη μάνα σου αν δεν σου έδινε λεφτά να αγοράσεις τσιγάρα? Θα εκλεβες καμία γιαγιά για να αγοράσεις καπνό? Ειλικρινά σε ρωτάω, γιατί ο εθισμένος στην πρέζα θα το έκανε
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το θέμα με τον εθισμό στην νικοτίνη είναι ότι μπορείς άνετα να πάρεις αυτοκόλλτο νικοτίνης. Έτσι αποφεύγεις τουλάχιστον τα αρνητικά αποτελέσματα της πίσας όπως πχ τις καρκινογόνες ουσίες του καπνού. Και η νικοτίνη βεβαια βλάπτει τον οργανισμό οπότε σε κάποια φάση θα πρέπει να σταματήσεις και τα αυτοκόλλητα αλλά τουλάσιτον έχεις κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν υπάρχουν λοιπόν δικαιολογίες.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
+1sys3x έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 14:17 Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, είστε από τα αποδυτήρια λάθος οι περισσότεροι δηλαδή, χαζοί χαζοί δεν ξέρω αλλά λεκτικά ως τέτοιοι πλασάρετε τον εαυτό σας ασχέτως εάν αυτά που γράφετε όντωστ ισχύουν για εσάς και είναι ολόσωστα για εσάς, το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνετε, γι' αυτό το αναφέρω, επίσης γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε διότι μπορώ να κάνω αυτό που εσείς δεν μπορείτε.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 1 Απαντήσεις