ισως επειδη το υπολοιπο δεν ειναι μια πραγματικοτητα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 21:56Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:09Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why notFata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:00 Καλά είναι παλιό αυτό αλλά εσείς που εστιάζετε στο οτι καπνίζει τζιζας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
ειναι σιγουρα ευκολοτερο να το κοψεις αν ζοριζεσαι οικονομικα, παρα αν σου περισσευουν.exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Πολύ σκληροί και αδυσώπητοι μου είστε όλοι εδώ μέσα με τις ζωές των άλλων.
Εσένα όπως σε κόβω,ούτε τα μισά από όσα απαιτείς από άλλους δεν μπορείς, δε σε έχω ικανό να,κανείς...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
True that.Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 08:56ειναι σιγουρα ευκολοτερο να το κοψεις αν ζοριζεσαι οικονομικα, παρα αν σου περισσευουν.exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Πολύ σκληροί και αδυσώπητοι μου είστε όλοι εδώ μέσα με τις ζωές των άλλων.
Εσένα όπως σε κόβω,ούτε τα μισά από όσα απαιτείς από άλλους δεν μπορείς, δε σε έχω ικανό να,κανείς...
Το εχω κανει ετσι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το εχω κοψει. 1 δυσκολη βδομαδα ειναι. Σιγα το Εβερεστ. 0 κατανοηση για οποιον δεν το κανει, ιδιαιτερα αμα λειπουν λεφτα απο το φαγητο του παιδιου του και προτιμα να ζητιανευει.exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Οπως ξεκαθαρα αντιμετωπιζει τα παντα απο 2 χρονων: κλαψα, παρακαλια, "εγω για μενα θελω" και τσουπ καποιος ενηλικας που την αγαπαει ικανοποιει την επιθυμια.Feindflug έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 00:25
Δεν ζητήσαμε να χτίσουν κανένα ουρανοξύστη, ούτε να γίνουν εκατομμυριούχοι. Να βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα στην ζωή τους που περνούν από το χέρι τους, λέμε. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις αυτό το μικρό έξοδο, που επαναλαμβάνω ότι δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων, όσο θέμα συμπεριφοράς και αντιμετωπίσεως της ζωής, πώς περιμένεις να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη οικονομική ατυχία και δυσκολία;
- Fata_Morgana
Ποιο δεν είναι πραγματικότητα; ότι υπάρχουν οικογένειες με παιδιά σε αυτή τη κατάσταση;Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 08:55ισως επειδη το υπολοιπο δεν ειναι μια πραγματικοτητα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 21:56Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:09
Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why not![]()
![]()
Απεύθυνε χαιρετισμό στο πλήθος από τον πύργο σου Λόρδε μου.
- EKPLIKTIKOS
Έχω δοκιμάσει τσιγάρο πολλές φορές, δεν είναι καν εθιστικο. Μια μπούρδα είναι αυτή που λένε οι καπνιστές στους εαυτούς τους για να δικαιολογησουν μια συνηθεια τους. Σα να λένε οι χοντροί πόσο εθιστικο είναι το φαγητό, φαντάσου να σου έλεγε κάποιος "αυτό το παγωτό σοκολάτα είναι απίστευτα εθιστικο με όλη αυτή τη ζάχαρη που έχει, πρέπει να το τρώω 3 φορές τη μέρα" κ να περιμενε να τον πάρεις στα σοβαρά.
Εθιστική είναι η πρέζα ξέρω γω. Αν το τσιγάρο ήταν εθιστικο τότε δε θα το έκοβαν τόσοι πολλοί καπακια μετά το έμφραγμα χωρίς καν προσπάθεια. Και αν ήταν όντως εθιστικο, τότε τα αυτοκόλλητα ή οι τσίχλες νικοτίνης θα δουλευαν, αλλά ο καπνιστής απλά θέλει την απόλαυση του. Αλλού αυτά τα φίδια εσείς οι καπνιστές
Εθιστική είναι η πρέζα ξέρω γω. Αν το τσιγάρο ήταν εθιστικο τότε δε θα το έκοβαν τόσοι πολλοί καπακια μετά το έμφραγμα χωρίς καν προσπάθεια. Και αν ήταν όντως εθιστικο, τότε τα αυτοκόλλητα ή οι τσίχλες νικοτίνης θα δουλευαν, αλλά ο καπνιστής απλά θέλει την απόλαυση του. Αλλού αυτά τα φίδια εσείς οι καπνιστές
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Σάλτα ΜοργκάναFata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 21:56Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:09Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why notFata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:00 Καλά είναι παλιό αυτό αλλά εσείς που εστιάζετε στο οτι καπνίζει τζιζας.![]()
- Otto Weininger
Κάποια στιγμή, πρέπει να κόψεις τις αηδίες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εξαρτάται και πόσο καπνίζεις.foscilis έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:27Το εχω κοψει. 1 δυσκολη βδομαδα ειναι. Σιγα το Εβερεστ. 0 κατανοηση για οποιον δεν το κανει, ιδιαιτερα αμα λειπουν λεφτα απο το φαγητο του παιδιου του και προτιμα να ζητιανευει.exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Δεν είναι προφανώς το ίδιο για όλους, επειδή κατάφερες να το κόψεις εσύ.
Τριτοκοσμικο και γυφτιά είναι, εύκολο να το σταματήσεις όχι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχεις δίκιο. Το ίδιο κλαψομούνιασμα για την κακούργα κενωνία υπάρχει και εδώ.Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 08:37μπα, κακοπληρωμενους ανοητους εχει, αυτο το κειμενο εχει ξαναπασταριστει στο πχορουμ, πριν απο χρονια, νομιζω.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:30 Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΡ πληρώνει καλά τους υπαλλήλους που έχει στη δουλεψη του για να έχουν και φέτα και λάδι και εισιτήριο.
Γι'αυτό άλλωστε άνοιξε και το νήμα.
Α ρε απατεώνα commie.
bot goona bot.![]()
Το γελοίο commie bot.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
13 στριφτα και 3 τριφυλλα τη μερα.nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:52Εξαρτάται και πόσο καπνίζεις.foscilis έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:27Το εχω κοψει. 1 δυσκολη βδομαδα ειναι. Σιγα το Εβερεστ. 0 κατανοηση για οποιον δεν το κανει, ιδιαιτερα αμα λειπουν λεφτα απο το φαγητο του παιδιου του και προτιμα να ζητιανευει.exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Δεν ειναι ευκολο αλλα δεν ειναι τρομερα δυσκολο.Δεν είναι προφανώς το ίδιο για όλους, επειδή κατάφερες να το κόψεις εσύ.
Τριτοκοσμικο και γυφτιά είναι, εύκολο να το σταματήσεις όχι.
Βασικα εξαρταται ποσο σκουπιδι εισαι, πχ αν το αξιολογεις σαν πιο δυσκολο απο το να ζητιανευεις για να φαει το παιδι σου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Βασικά αν κόψεις το τσιγάρο και μάθεις και αγγλικά, συνήθως δεν απομένει άλλος ιδιαίτερος λόγος να ζεις στην Ελλάδα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Fata_Morgana
Α να, κι άλλος λορδος.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:48Σάλτα ΜοργκάναFata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 21:56Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:09
Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why not![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 1 Απαντήσεις