!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 21:56
GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:09
Fata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:00 Καλά είναι παλιό αυτό αλλά εσείς που εστιάζετε στο οτι καπνίζει τζιζας.
Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why not :102:
Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.
ισως επειδη το υπολοιπο δεν ειναι μια πραγματικοτητα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...

Πολύ σκληροί και αδυσώπητοι μου είστε όλοι εδώ μέσα με τις ζωές των άλλων.

Εσένα όπως σε κόβω,ούτε τα μισά από όσα απαιτείς από άλλους δεν μπορείς, δε σε έχω ικανό να,κανείς...
ειναι σιγουρα ευκολοτερο να το κοψεις αν ζοριζεσαι οικονομικα, παρα αν σου περισσευουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 08:56
exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...

Πολύ σκληροί και αδυσώπητοι μου είστε όλοι εδώ μέσα με τις ζωές των άλλων.

Εσένα όπως σε κόβω,ούτε τα μισά από όσα απαιτείς από άλλους δεν μπορείς, δε σε έχω ικανό να,κανείς...
ειναι σιγουρα ευκολοτερο να το κοψεις αν ζοριζεσαι οικονομικα, παρα αν σου περισσευουν.
True that.

Το εχω κανει ετσι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Το εχω κοψει. 1 δυσκολη βδομαδα ειναι. Σιγα το Εβερεστ. 0 κατανοηση για οποιον δεν το κανει, ιδιαιτερα αμα λειπουν λεφτα απο το φαγητο του παιδιου του και προτιμα να ζητιανευει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Feindflug έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 00:25
Δεν ζητήσαμε να χτίσουν κανένα ουρανοξύστη, ούτε να γίνουν εκατομμυριούχοι. Να βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα στην ζωή τους που περνούν από το χέρι τους, λέμε. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις αυτό το μικρό έξοδο, που επαναλαμβάνω ότι δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων, όσο θέμα συμπεριφοράς και αντιμετωπίσεως της ζωής, πώς περιμένεις να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη οικονομική ατυχία και δυσκολία;
Οπως ξεκαθαρα αντιμετωπιζει τα παντα απο 2 χρονων: κλαψα, παρακαλια, "εγω για μενα θελω" και τσουπ καποιος ενηλικας που την αγαπαει ικανοποιει την επιθυμια.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 08:55

Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why not :102:
Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.
ισως επειδη το υπολοιπο δεν ειναι μια πραγματικοτητα. :102:
Ποιο δεν είναι πραγματικότητα; ότι υπάρχουν οικογένειες με παιδιά σε αυτή τη κατάσταση;
Απεύθυνε χαιρετισμό στο πλήθος από τον πύργο σου Λόρδε μου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Έχω δοκιμάσει τσιγάρο πολλές φορές, δεν είναι καν εθιστικο. Μια μπούρδα είναι αυτή που λένε οι καπνιστές στους εαυτούς τους για να δικαιολογησουν μια συνηθεια τους. Σα να λένε οι χοντροί πόσο εθιστικο είναι το φαγητό, φαντάσου να σου έλεγε κάποιος "αυτό το παγωτό σοκολάτα είναι απίστευτα εθιστικο με όλη αυτή τη ζάχαρη που έχει, πρέπει να το τρώω 3 φορές τη μέρα" κ να περιμενε να τον πάρεις στα σοβαρά.

Εθιστική είναι η πρέζα ξέρω γω. Αν το τσιγάρο ήταν εθιστικο τότε δε θα το έκοβαν τόσοι πολλοί καπακια μετά το έμφραγμα χωρίς καν προσπάθεια. Και αν ήταν όντως εθιστικο, τότε τα αυτοκόλλητα ή οι τσίχλες νικοτίνης θα δουλευαν, αλλά ο καπνιστής απλά θέλει την απόλαυση του. Αλλού αυτά τα φίδια εσείς οι καπνιστές :g030:
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

Fata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:00 Καλά είναι παλιό αυτό αλλά εσείς που εστιάζετε στο οτι καπνίζει τζιζας.
Σάλτα Μοργκάνα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:45 Έχω δοκιμάσει τσιγάρο πολλές φορές, δεν είναι καν εθιστικο.
Κάποια στιγμή, πρέπει να κόψεις τις αηδίες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

foscilis έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:27
Το εχω κοψει. 1 δυσκολη βδομαδα ειναι. Σιγα το Εβερεστ. 0 κατανοηση για οποιον δεν το κανει, ιδιαιτερα αμα λειπουν λεφτα απο το φαγητο του παιδιου του και προτιμα να ζητιανευει.
Εξαρτάται και πόσο καπνίζεις.
Δεν είναι προφανώς το ίδιο για όλους, επειδή κατάφερες να το κόψεις εσύ.
Τριτοκοσμικο και γυφτιά είναι, εύκολο να το σταματήσεις όχι.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 08:37
Πτολεμαίος έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:30 Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΡ πληρώνει καλά τους υπαλλήλους που έχει στη δουλεψη του για να έχουν και φέτα και λάδι και εισιτήριο.
Γι'αυτό άλλωστε άνοιξε και το νήμα.

Α ρε απατεώνα commie.
μπα, κακοπληρωμενους ανοητους εχει, αυτο το κειμενο εχει ξαναπασταριστει στο πχορουμ, πριν απο χρονια, νομιζω.

bot goona bot. :102:
Έχεις δίκιο. Το ίδιο κλαψομούνιασμα για την κακούργα κενωνία υπάρχει και εδώ.
Το γελοίο commie bot. :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
foscilis

nyxtovios έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:52
foscilis έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:27
Εξαρτάται και πόσο καπνίζεις.
13 στριφτα και 3 τριφυλλα τη μερα.
Δεν είναι προφανώς το ίδιο για όλους, επειδή κατάφερες να το κόψεις εσύ.
Τριτοκοσμικο και γυφτιά είναι, εύκολο να το σταματήσεις όχι.
Δεν ειναι ευκολο αλλα δεν ειναι τρομερα δυσκολο.

Βασικα εξαρταται ποσο σκουπιδι εισαι, πχ αν το αξιολογεις σαν πιο δυσκολο απο το να ζητιανευεις για να φαει το παιδι σου.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Βασικά αν κόψεις το τσιγάρο και μάθεις και αγγλικά, συνήθως δεν απομένει άλλος ιδιαίτερος λόγος να ζεις στην Ελλάδα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 09:48

Σάλτα Μοργκάνα
Α να, κι άλλος λορδος.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

foscilis έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 10:08 (..)

13 στριφτα και 3 τριφυλλα τη μερα.

(..)
:lol: όλη τη μέρα ντάγκλα ήσουνα ρε μαν;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”