Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why notFata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:00 Καλά είναι παλιό αυτό αλλά εσείς που εστιάζετε στο οτι καπνίζει τζιζας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Re: Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο. 2 δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…
Εντάξει μαλακίες απλά. Αντί να εστιάσουν στο υπόλοιπο που είναι μια πραγματικότητα, εστιάζουν στο αν καπνίζει.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:09Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why notFata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:00 Καλά είναι παλιό αυτό αλλά εσείς που εστιάζετε στο οτι καπνίζει τζιζας.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε ναι μωρε στην σοβγιετια ολοι ετρωγαν με χρυσα κουταλια αναμφιβολως.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:06 Και καπάκι να περιγράφεις τα προσωπικά ζόρια Σου στο πχόρουμ, φραπεζίτη μου.
Ούτε για φάροι για παπάκια δεν μετράνε οι επεμβάσεις σας, αγωνιστές της τρικυμιώδους μπανιέρας.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ακουσα.Πως ειπατε;Πτολεμαίος έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:30 Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΡ πληρώνει καλά τους υπαλλήλους που έχει στη δουλεψη του για να έχουν και φέτα και λάδι και εισιτήριο.
Γι'αυτό άλλωστε άνοιξε και το νήμα.
Α ρε απατεώνα commie.
Οριστε;
Συγγνωμη κυριε ποιος ειστε;

Ασχέτως και από το επάγγελμα, τύπε, η καλή οικονομική κατάσταση κάποιου δεν έχει σχέση με τον εθισμό στο τσιγάρο. Απλά αυτός που δεν έχει να φάει ο ίδιος και τα παιδιά του, κάνει διπλή μαλακία.Dorian έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:54O εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος . Να ζητάς από ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και φτώχεια να σπάσουν αυτή την εξάρτηση ειναι πολύ σκληρό. Εδώ βλέπεις γιατρούς μηχανικούς και άλλους βολεμενους με χρήμα καταξίωση που τους πήγαν όλα ρολόι στη ζωή τους, συχνά χωρίς και τον τρελό κοπο και επιμένουν να καπνίζουν.Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:23 Τραγική η τύπισσα με τα αφορολόγητα τσιγάρα, που ψάχνει και λύπηση.
Πρώτον, διότι σε όλο το κείμενο κλαίγεται για την φτώχεια που έχει και την ακρίβεια που υπάρχει και αυτή εξακολουθεί να καπνίζει. Να διατηρεί δηλαδή μια δαπανηρή συνήθεια.
Δεύτερον, διότι αυτή η συνήθεια εκτός από δαπανηρή είναι και βλαβερή για την ίδια, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Αυτή η τύπισσα λοιπόν, που ζητάει να λυπηθούμε την ίδια και το παιδί της, δεν λυπάται καθόλου η ίδια τον εαυτό της και το παιδί της. Αυτοκαταστρέφεται καθημερινά, δίνοντας και το κακό παράδειγμα στο παιδί. Και πάλι όμως, το μεγάλο κακό του καπνίσματος δεν είναι στην σωματική, ούτε στην ψυχολογική υγεία ως εξάρτηση, αλλά είναι βλαβερό ως απόφαση ενός ανθρώπου που συνειδητά βάζει τα πάθη του πάνω από όλα. Όταν δηλώνει με κάθε τζούρα ότι εγώ θα κάνω αυτό που θέλω και όχι αυτό που πρέπει . Κάτι το οποίο μπορεί κατά περιπτώσεις να είναι ρομαντικά επαναστατικό και ποιητικά αυτοκαταστροφικό, αλλά είναι πολλαπλά χειρότερο όταν έχεις και παιδιά, άτομα δηλαδή που εξαρτώνται άμεσα από εσένα.
Όχι, τύπισσα, θα λυπηθούμε το παιδί που έχει μητέρα εσένα και όχι εσένα την ίδια. Απέτυχες ως άνθρωπος όχι διότι μπορεί να ήρθαν ατυχίες και δύσκολοι οικονομικά καιροί, αλλά επειδή επιμένεις στα αφορολόγητα τσιγάρα, να δηλώνεις δηλαδή ένας παρτάκιας, να κουβαλάς την ψυχολογία του εξαρτημένου και του δούλου στα πρόσκαιρα και στα ασήμαντα, προσπαθώντας να ελκύσεις συμπόνια και λύπηση.
Όχι!
Δεν ζητήσαμε να χτίσουν κανένα ουρανοξύστη, ούτε να γίνουν εκατομμυριούχοι. Να βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα στην ζωή τους που περνούν από το χέρι τους, λέμε. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις αυτό το μικρό έξοδο, που επαναλαμβάνω ότι δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων, όσο θέμα συμπεριφοράς και αντιμετωπίσεως της ζωής, πώς περιμένεις να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη οικονομική ατυχία και δυσκολία;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Πολύ σκληροί και αδυσώπητοι μου είστε όλοι εδώ μέσα με τις ζωές των άλλων.
Εσένα όπως σε κόβω,ούτε τα μισά από όσα απαιτείς από άλλους δεν μπορείς, δε σε έχω ικανό να,κανείς...
Εσένα όπως σε κόβω,ούτε τα μισά από όσα απαιτείς από άλλους δεν μπορείς, δε σε έχω ικανό να,κανείς...
- hellegennes
Εντωμεταξύ όλα αυτά για μια αναφορά μισής γραμμής, που δεν λέει καν πόσο καπνίζει.exiledd έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 03:22 Σου ξαναλέω κι εγώ όπως και ο Dorian, ότι ο εθισμός στο τσιγάρο είναι πανίσχυρος, και το να το κόψεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ούτε ο Μr FaFo τέτοια μουφα

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Κι εγώ θα ντρεπόμουν αν με δύο δουλειές δεν μπορούσα να αγοράσω λάδι και φέτα.
Ποιες δύο; Τρεις με του συζύγου.Bipsco έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 05:38 Κι εγώ θα ντρεπόμουν αν με δύο δουλειές δεν μπορούσα να αγοράσω λάδι και φέτα.
Τρεις δουλειές σύμφωνα με την (σχεδόν σίγουρα) μούφα, νοίκι κανά κατονπενηντάρι το μήνα, μανάδες, θείες, κολλητοί να συνδράμουν από ψιλό-δανεικά μέχρι να σου φορτώνουν τα ντουλάπια, κι εσύ να περιμένεις τα τιπς για να πάρεις γάλα στο παιδί.
Πίπες γεμιστές δηλαδή, για να 'χει υλικό ο κάθε Φραπεπρήχτης.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- taxalata xalasa
το λάδι σε παχαίνει και η φέτα είναι τίγκα στην χοληστερίνη...
πάρε το βιβλίο αυτό να μάθεις να τρως υγιεινά...

βοηθάς και στην ανακύκλωση και στην προστασία του πλανέτα απ' την υπερκατανάλωση...
Θα γίνεται ανθρώποι... Ζώα!
πάρε το βιβλίο αυτό να μάθεις να τρως υγιεινά...

βοηθάς και στην ανακύκλωση και στην προστασία του πλανέτα απ' την υπερκατανάλωση...
Θα γίνεται ανθρώποι... Ζώα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Σκουρλέτης.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
μπα, κακοπληρωμενους ανοητους εχει, αυτο το κειμενο εχει ξαναπασταριστει στο πχορουμ, πριν απο χρονια, νομιζω.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:30 Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΡ πληρώνει καλά τους υπαλλήλους που έχει στη δουλεψη του για να έχουν και φέτα και λάδι και εισιτήριο.
Γι'αυτό άλλωστε άνοιξε και το νήμα.
Α ρε απατεώνα commie.
bot goona bot.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τα μποτ, μποτιζουν.Frappezitis έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:31 Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί
Οι έμποροι φωνάζουν γι’ αγορές
Οι άνεργοι πεινούσαν
αδαφορη η ποσοτητα.GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:09Το αστειο ειναι ειναι οτι δεν αναφερει ποσο καπνιζει,αλλα ο καρναβαλος φοσιλης τα αντιστοιχησε τσακ μπαμ με προιοντα/υπηρεσιες κοντα στο χιλιαρικο cause why notFata_Morgana έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:00 Καλά είναι παλιό αυτό αλλά εσείς που εστιάζετε στο οτι καπνίζει τζιζας.![]()
η πραξη, μετραει. το κλασσικο παππουδιστικο "δεν εχουμε τσιγαρο" για να δειξει την φτωχεια, λες και ειναι το πρωτο και βασικο αγαθο διαβιωσης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 1 Απαντήσεις