Τρωγλοδύτης. Είσαι ένα βήμα πριν αρχίσεις να ψάχνεις στα σκουπίδια.Isildur έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:15Εγώ που έχω μόλις 2 κοστούμια (το τρίτο, το γαμπριάτικο, δεν μου κάνει πια -φυσικά!), πού κατατάσσομαι; Κλοσάρ; Χόμπο; Απλά φτωχομπινές;hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:04Ο Χέλης δεν φαντάζεται ότι ο Μαρινάκης έχει 2 κοστούμια και 5 πουκάμισα. Τόσα μόνο δεν έχω ούτε εγώ που δεν τα φοράω κιόλας. Ο Χέλης λέει ότι ο Ότο μάς είπε ότι δεν είναι καν lifestyle εκατομμυριούχου, πόσο μάλλον δισεκατομμυριούχου να ξοδεύει 2.000 ευρώ τον μήνα σε ρούχα, το οποίο βρίσκω εξωφρενικό, και όπως εξήγησα, τάξεις μεγέθους λάθος με βάση διεθνή στατιστικά (μπορείς να ψάξεις όποια χώρα θες).Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:01
Εν τω μεταξύ ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης, μπαίνουν στο μαγαζί με τα κουστούμια, τους παίρνουν μέτρα και μετά λένε: ράψε 5 με αυτό το ύφασμα, 5 με αυτό, 5 έτσι και άλλα 5 γιουβέτσι και στείλε τα στο σπίτι.
Ο Χέλης φαντάζεται ότι ο Μαρινακης έχει 2 κουστούμια και 5 πουκάμισα και 3 μπλουζάκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
- hellegennes
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
2 κοστουμια; πολυτελειες!!!!
Προσφατα εχασα βαφτισια συγγενους γιατι δεν εχω καλα ρουχα, αλλα ουτε και λεφτα να αγορασω.
Ευτυχως που αρρωστησαμε οικογενειακως και ειχαμε μια τελεια δικαιολογια για να μην παμε!!!!
Ουτε και μπορω να παρω λεφτα απο τους συγγενεις, γιατι μου δινουν ηδη για την επιβιωση μου και της οικογενειας μου.
Προσφατα εχασα βαφτισια συγγενους γιατι δεν εχω καλα ρουχα, αλλα ουτε και λεφτα να αγορασω.
Ευτυχως που αρρωστησαμε οικογενειακως και ειχαμε μια τελεια δικαιολογια για να μην παμε!!!!
Ουτε και μπορω να παρω λεφτα απο τους συγγενεις, γιατι μου δινουν ηδη για την επιβιωση μου και της οικογενειας μου.
"Πριν";hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:17Τρωγλοδύτης. Είσαι ένα βήμα πριν αρχίσεις να ψάχνεις στα σκουπίδια.Isildur έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:15Εγώ που έχω μόλις 2 κοστούμια (το τρίτο, το γαμπριάτικο, δεν μου κάνει πια -φυσικά!), πού κατατάσσομαι; Κλοσάρ; Χόμπο; Απλά φτωχομπινές;hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:04
Ο Χέλης δεν φαντάζεται ότι ο Μαρινάκης έχει 2 κοστούμια και 5 πουκάμισα. Τόσα μόνο δεν έχω ούτε εγώ που δεν τα φοράω κιόλας. Ο Χέλης λέει ότι ο Ότο μάς είπε ότι δεν είναι καν lifestyle εκατομμυριούχου, πόσο μάλλον δισεκατομμυριούχου να ξοδεύει 2.000 ευρώ τον μήνα σε ρούχα, το οποίο βρίσκω εξωφρενικό, και όπως εξήγησα, τάξεις μεγέθους λάθος με βάση διεθνή στατιστικά (μπορείς να ψάξεις όποια χώρα θες).![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ναι ρε μλκ, θα μας τρελάνουν, διάβασα σχεδόν όλο το νήμα, ορισμένοι δεν έχουν σημείο επαφής με το τι συμβαίνει εκεί έξω, ζούνε σε μια γαμημένη φούσκα, και οκ, άντε να πα να γαμηθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα, ζούνε στην φούσκα τους, έχουνε και ολοκληρωμένη αποψάρα για όλη την υπόλοιπη κοινωνία ταυτόχρονα, γάμησε τα.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:13Μαλακίες λέτε. Ο τίτλος του νήματος λέει ότι βγάζει οριακά τον μήνα το 87% των καταναλωτών, όχι ότι έχει αυξηθεί η θνησιμότητα από ασιτία.Leporello έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:37 Ετσι. Οι τιμές δεν μπορούν να ανέβουν αν ο κόσμος πεινάει. Οσο και να θέλει να ανεβάσει τις τιμές ο έμπορος, κάποιος πρέπει να αγοράζει.
Μια χαρά ανεβαίνουν οι τιμές και όταν δεν υπάρχει χρήμα. Οι πωλήσεις πέφτουν, απλά και ωραία. Ο κόσμος αγοράζει λιγότερο όγκο και ταυτόχρονα αυξάνει την έκθεσή του σε χρέος γιατί αφήνει ολοένα περισσότερες απλήρωτες υποχρεώσεις για να μπορεί να έχει τα βασικά. Αυτό είναι η ουσία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και σου λένε οι άλλοι, αφού έχετε λεφτά, γι' αυτό ανεβαίνουν οι τιμές, αλλιώς δεν θα ανέβαιναν.axilmar έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:32 2 κοστουμια; πολυτελειες!!!!
Ζούνε στην καρακοσμάρα τους ορισμένοι.
.
.
Εγώ έπαθα πλάκα και με το δεκαχίλιαρο του Ότο που είναι το όριο για να "ζεις άνετα", αλλά και με τον φίλο του Τσιλ που δεν του μένει τίποτα με ένα πεντοχίλιαρο τον μήνα.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:37Ναι ρε μλκ, θα μας τρελάνουν, διάβασα σχεδόν όλο το νήμα, ορισμένοι δεν έχουν σημείο επαφής με το τι συμβαίνει εκεί έξω, ζούνε σε μια γαμημένη φούσκα, και οκ, άντε να πα να γαμηθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα, ζούνε στην φούσκα τους, έχουνε και ολοκληρωμένη αποψάρα για όλη την υπόλοιπη κοινωνία ταυτόχρονα, γάμησε τα.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:13Μαλακίες λέτε. Ο τίτλος του νήματος λέει ότι βγάζει οριακά τον μήνα το 87% των καταναλωτών, όχι ότι έχει αυξηθεί η θνησιμότητα από ασιτία.Leporello έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:37 Ετσι. Οι τιμές δεν μπορούν να ανέβουν αν ο κόσμος πεινάει. Οσο και να θέλει να ανεβάσει τις τιμές ο έμπορος, κάποιος πρέπει να αγοράζει.
Μια χαρά ανεβαίνουν οι τιμές και όταν δεν υπάρχει χρήμα. Οι πωλήσεις πέφτουν, απλά και ωραία. Ο κόσμος αγοράζει λιγότερο όγκο και ταυτόχρονα αυξάνει την έκθεσή του σε χρέος γιατί αφήνει ολοένα περισσότερες απλήρωτες υποχρεώσεις για να μπορεί να έχει τα βασικά. Αυτό είναι η ουσία.
Ο Τσιλ νομίζω ότι δεν έγραψε αυτό ακριβώς που λες.Isildur έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:45Εγώ έπαθα πλάκα και με το δεκαχίλιαρο του Ότο που είναι το όριο για να "ζεις άνετα", αλλά και με τον φίλο του Τσιλ που δεν του μένει τίποτα με ένα πεντοχίλιαρο τον μήνα.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:37Ναι ρε μλκ, θα μας τρελάνουν, διάβασα σχεδόν όλο το νήμα, ορισμένοι δεν έχουν σημείο επαφής με το τι συμβαίνει εκεί έξω, ζούνε σε μια γαμημένη φούσκα, και οκ, άντε να πα να γαμηθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα, ζούνε στην φούσκα τους, έχουνε και ολοκληρωμένη αποψάρα για όλη την υπόλοιπη κοινωνία ταυτόχρονα, γάμησε τα.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:13
Μαλακίες λέτε. Ο τίτλος του νήματος λέει ότι βγάζει οριακά τον μήνα το 87% των καταναλωτών, όχι ότι έχει αυξηθεί η θνησιμότητα από ασιτία.
.
.
-
Εμπεδοκλής
Ο μποτρίνι τύπε μου είναι κατηγορία εστιατορίων δεν μιλάμε αυτού κάθε αυτού για τα εστιατόρια αυτού. Τετάρτη σήμερα, πάρε να κλείσεις σε μια λίστα από εστιατόρια πρώτης γραμμής να μου πεις αν θα βρεις τραπέζι.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:00Αν το 87% έχει λεφτά να φάει στον Μποτρίνι, ο Μποτρίνι θα είχε αλυσίδα 400 εστιατορίων στην Ελλάδα. Αντ ' αυτού έχει δύο εστιατόρια που δουλεύουν από 25 ώρες την εβδομάδα.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:13 Τελικά, και για να μη ξεφεύγουμε, το 87% δεν πεινάει. Δηλώνει ότι πεινάει. Το 87% δικαιούται fuel, market και ότι άλλο pass υπάρχει αλλά ταυτόχρονα έχει να φορέσει και ένα paul Shark, έχει πάει να φάει και ακριβά σκατά στο μποτρίνι, έχει πάει και ένα ταξίδι στο Μιλάνο να πιεί καφέ, έχει και ένα σπίτι που περιμένει τη γριά να πεθάνει για να το κληρονομήσει...
Ας το τερματίσουμε με τις γελοίες υποθέσεις. Θα πω ότι δουλεύει 25 ώρες κάθε εβδομάδα του χρόνου και σερβίρει 100 άτομα την ώρα, κάθε ώρα, όλον τον χρόνο. Αυτό είναι μετά βίας το 2,5% του πληθυσμού.
sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:47Ο Τσιλ νομίζω ότι δεν έγραψε αυτό ακριβώς που λες.Isildur έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:45Εγώ έπαθα πλάκα και με το δεκαχίλιαρο του Ότο που είναι το όριο για να "ζεις άνετα", αλλά και με τον φίλο του Τσιλ που δεν του μένει τίποτα με ένα πεντοχίλιαρο τον μήνα.sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:37
Ναι ρε μλκ, θα μας τρελάνουν, διάβασα σχεδόν όλο το νήμα, ορισμένοι δεν έχουν σημείο επαφής με το τι συμβαίνει εκεί έξω, ζούνε σε μια γαμημένη φούσκα, και οκ, άντε να πα να γαμηθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα, ζούνε στην φούσκα τους, έχουνε και ολοκληρωμένη αποψάρα για όλη την υπόλοιπη κοινωνία ταυτόχρονα, γάμησε τα.
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 06:34 ...
Ακόμα κι ο κολλητός μου που καθαρίζει ένα τάληρο καθαρά το μήνα, με τη γυναίκα του που δε δουλεύει, με νοίκι, και με δύο παιδιά/κινητά/αυτοκίνητα τους περισσότερους μήνες του μένουν στην τράπεζα περίπου μηδέν, και τον πιστεύω. Αυτός είναι στο 1% από μισθό, φαντάσου οι άλλοι.
Isildur έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:54Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 06:34 ...
Ακόμα κι ο κολλητός μου που καθαρίζει ένα τάληρο καθαρά το μήνα, με τη γυναίκα του που δε δουλεύει, με νοίκι, και με δύο παιδιά/κινητά/αυτοκίνητα τους περισσότερους μήνες του μένουν στην τράπεζα περίπου μηδέν, και τον πιστεύω. Αυτός είναι στο 1% από μισθό, φαντάσου οι άλλοι.![]()
.
.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Το ξέρω, δεν έχω απάντηση πραγματικά.foscilis έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:13 Πρόσεξε όμως αυτό που λέω είναι ότι πολύ απλά δε γίνεται να είναι τόσο ακριβό το κόστος ζωής αν δεν τα πληρώνει όντως κάποιος όλα αυτά τα πράγματα. Και όχι ένας και δύο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Εντάξει βρε ακριβολόγε, τους περισσότερους και όχι όλους. Ομπόοοο...sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:57Isildur έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:54Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 06:34 ...
Ακόμα κι ο κολλητός μου που καθαρίζει ένα τάληρο καθαρά το μήνα, με τη γυναίκα του που δε δουλεύει, με νοίκι, και με δύο παιδιά/κινητά/αυτοκίνητα τους περισσότερους μήνες του μένουν στην τράπεζα περίπου μηδέν, και τον πιστεύω. Αυτός είναι στο 1% από μισθό, φαντάσου οι άλλοι.![]()
![]()
Πως να κρίνει ο καθένας; Οικογενειακά; Στον φιλικό περίγυρο; Στον εργασιακό;
Μετά από 28 χρόνια εργασίας δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έμαθα να οδηγώ βέβαια από κάποιο σημείο και μετά λόγω φόβου αλλά και να είχα δεν θα έφτανε ο μισθός εφόσον πληρώνω ενοίκιο. Βοήθεια δεν είχα ούτε έχω από κανέναν.
Στην αρχή συγκατοικούσα γιατί ο μισθός ήταν ακόμη πιο μικρός αλλά τότε έπρεπε να ξαναγυρίσω στο εξωτερικό και να μην @#!$% εδώ πέρα.
Μετά από 28 χρόνια εργασίας δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έμαθα να οδηγώ βέβαια από κάποιο σημείο και μετά λόγω φόβου αλλά και να είχα δεν θα έφτανε ο μισθός εφόσον πληρώνω ενοίκιο. Βοήθεια δεν είχα ούτε έχω από κανέναν.
Στην αρχή συγκατοικούσα γιατί ο μισθός ήταν ακόμη πιο μικρός αλλά τότε έπρεπε να ξαναγυρίσω στο εξωτερικό και να μην @#!$% εδώ πέρα.
Την έχεις ξαναγράψει αυτή την μαλακία. Ομως δεν μπορεί να πέφτουν οι πωλήσεις και να ανεβαίνουν οι τιμές, ειδικά γιά είδη που η ζήτηση δεν είναι ανελαστική. (Το ξέρω βέβαια ότι εσύ θεωρείς πως όλων των ειδών η ζήτηση είναι ανελαστική, αλλά το προσπερνάμε). Αντε λοιπόν να δεχθώ ότι η τιμή του γάλακτος μπορεί και να ανεβαίνει όταν το εισόδημα πέφτει, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ισχύει γιά τα ρούχα. Η γιά τα κομμωτήρια.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2023, 15:13Μαλακίες λέτε. Ο τίτλος του νήματος λέει ότι βγάζει οριακά τον μήνα το 87% των καταναλωτών, όχι ότι έχει αυξηθεί η θνησιμότητα από ασιτία.Leporello έγραψε: 04 Οκτ 2023, 12:37 Ετσι. Οι τιμές δεν μπορούν να ανέβουν αν ο κόσμος πεινάει. Οσο και να θέλει να ανεβάσει τις τιμές ο έμπορος, κάποιος πρέπει να αγοράζει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Otto Weininger
Μαλάκες θα καταλάβατε την διαφορά του "ποιοτικά" με το "άνετα" ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις