!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Το πιό σημαντικό πράμα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι δείχνω τον πλανήτη στα κορίτσια μου. Μέχρι στιγμής είμαστε στις 7 χώρες, μέχρι να φτάσουν 18 θα έχουν γυρίσει το μισό κόσμο. Να μην ψαρώνουν όταν ο κάθε εξυπνάκιας πουλάει φίδια τύπου "στο εξωτερικό δεν είναι έτσι". Να δούν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πάνω κάτω ίδιοι. Ότι υπάρχει και πραγματικός κόσμος, όχι μόνο ίντερνετ, και από κοντά είναι διαφορετικός απ'ότι περιμένεις. Να διαλέξουν σε ποιά χώρα γουστάρουν να σπουδάσουν. Και να έχουμε μαζί αναμνήσεις να με θυμούνται και να θυμάμαι κι εγώ, όσο ακόμα θέλουν να περνάνε το χρόνο τους μαζί μου.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Προς στιγμήν, τρόμαξα τι θα αντικρίσω από κάτουGreen Dragon έγραψε: 04 Οκτ 2023, 08:19
Ισχύουν αυτά που λες αλλά σου διαφεύγει τι αναζητούν οι γυναίκες στα ταξίδια:
-
EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Οκτ 2023, 00:38 Πάντως αφού πιάσαμε τα γούστα και αφού ο Leporello θέλει κάποιον να τον κράξει, έχω μια τέρμα unpopular opinion για τα ταξίδια![]()
Έχω παρατηρησει ότι κατά βάση τα ταξίδια είναι ένα ακραίο σύγχρονο είδος καταναλωτικής μανίας. Συνήθως αρέσουν, εντελώς προβλεψιμα, κυρίως σε γυναίκες. Μαντέψτε γιατι: Γιατί οι γυναίκες σπάνια έχουν αληθινά ενδιαφέροντα. Συνήθως ασχολούνται με τριβιαλ μαλακιες τύπου τι φόρεσε ο έτσι, τι κινητό έχει ο τάδε. Ακόμα κ τα ενδιαφέροντά τους στην πράξη περιστρεφονται γύρω απ το τι κάνει ο Μάκης και η Σουλα και ποιος κερατωσε τη Μαριγω. Και γενικά ακόμα κ έξυπνες γυναίκες είναι έτσι εκτός αν είναι στο φάσμα. Δεν το λέω για να τις μειωσω.
Είναι τεσπα σχεδόν δεδομένη χυλόπιτα αν πεις σε γκομενα ότι δε σε πολυενδιαφερει κ βασικά κιόλας να ταξιδέψεις, ότι δε συλλεγεις μέρη επίσκεψης λες και είναι Πόκεμον, κ ότι δε θέλεις να ταλαιπωρηθεις άσκοπα ταξιδεύοντας.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ποιός μιλάει40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 04 Οκτ 2023, 08:52EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Οκτ 2023, 00:38 Πάντως αφού πιάσαμε τα γούστα και αφού ο Leporello θέλει κάποιον να τον κράξει, έχω μια τέρμα unpopular opinion για τα ταξίδια![]()
Έχω παρατηρησει ότι κατά βάση τα ταξίδια είναι ένα ακραίο σύγχρονο είδος καταναλωτικής μανίας. Συνήθως αρέσουν, εντελώς προβλεψιμα, κυρίως σε γυναίκες. Μαντέψτε γιατι: Γιατί οι γυναίκες σπάνια έχουν αληθινά ενδιαφέροντα. Συνήθως ασχολούνται με τριβιαλ μαλακιες τύπου τι φόρεσε ο έτσι, τι κινητό έχει ο τάδε. Ακόμα κ τα ενδιαφέροντά τους στην πράξη περιστρεφονται γύρω απ το τι κάνει ο Μάκης και η Σουλα και ποιος κερατωσε τη Μαριγω. Και γενικά ακόμα κ έξυπνες γυναίκες είναι έτσι εκτός αν είναι στο φάσμα. Δεν το λέω για να τις μειωσω.
Είναι τεσπα σχεδόν δεδομένη χυλόπιτα αν πεις σε γκομενα ότι δε σε πολυενδιαφερει κ βασικά κιόλας να ταξιδέψεις, ότι δε συλλεγεις μέρη επίσκεψης λες και είναι Πόκεμον, κ ότι δε θέλεις να ταλαιπωρηθεις άσκοπα ταξιδεύοντας.
![]()
-
Όχι συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει. Ως βραβείο του το απονέμω.
-
Και δεν είμαι κατά των ταξιδιών ακόμα και χωρίς κανένα λόγο που λέει ο εκπληκτικός. Αλλά είναι σαν τα τατουάζ την τελευταία 8ετία. Θεωρητικά δεν είναι δικό σου θέμα τι κάνει ο άλλος, και φαίνεται κουλό ν τον κρίνεις από αυτό, αλλά στατιστικώς η πολλή σχετική ενασχόληση δείχνει μουρλα/& ψυχικό κενό/πιθηκοποίηση
Γι' αυτόν εδώ δεν λέμε;dna replication έγραψε: 04 Οκτ 2023, 01:55ποιον βλέπεις στο yt? Δε βγάζει βίντεο, δουλεύει πολλές ώρες - μειονέκτημαsharp έγραψε: 04 Οκτ 2023, 01:22Τόσο σπουδαίος είναι αυτός; Κάτι βίντεο στο γιουτουμπ που βλέπω, δεν μού γεμίζει το μάτιdna replication έγραψε: 04 Οκτ 2023, 01:08
μια χαρά είναι αυτό το ποσό για ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης εταιρείας στην Ελλάδα. Με δικό του σπίτι και εταιρικό αυτοκίνητο κάνει ζωαρα. Και ντύνεται και βγαίνει και ταξιδεύει και είναι μέσα στο ανώτερο 1-2%(αλλά Μποντρινι μόνο μια φορά το χρόνο το πολύ)
-
Εμπεδοκλής
Τελικά, και για να μη ξεφεύγουμε, το 87% δεν πεινάει. Δηλώνει ότι πεινάει. Το 87% δικαιούται fuel, market και ότι άλλο pass υπάρχει αλλά ταυτόχρονα έχει να φορέσει και ένα paul Shark, έχει πάει να φάει και ακριβά σκατά στο μποτρίνι, έχει πάει και ένα ταξίδι στο Μιλάνο να πιεί καφέ, έχει και ένα σπίτι που περιμένει τη γριά να πεθάνει για να το κληρονομήσει...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:13 Τελικά, και για να μη ξεφεύγουμε, το 87% δεν πεινάει. Δηλώνει ότι πεινάει. Το 87% δικαιούται fuel, market και ότι άλλο pass υπάρχει αλλά ταυτόχρονα έχει να φορέσει και ένα paul Shark, έχει πάει να φάει και ακριβά σκατά στο μποτρίνι, έχει πάει και ένα ταξίδι στο Μιλάνο να πιεί καφέ, έχει και ένα σπίτι που περιμένει τη γριά να πεθάνει για να το κληρονομήσει...
Φταίει και το μνημόνιο σε κάποιο βαθμό, πάντα είμασταν γκρινιάρηδες αλλά τώρα που περάσαμε και κανονική μιζέρια φυσάμε και το γιαούρτι.
Για να μην βαριούνται το κάνουν. Και όχι μόνο οι γυναίκες.Green Dragon έγραψε: 04 Οκτ 2023, 08:19Ισχύουν αυτά που λες αλλά σου διαφεύγει τι αναζητούν οι γυναίκες στα ταξίδια: συναισθήματα από την εμπειρία μιας ξένης χώρας. Ούτε εγώ τρελαίνομαι για ταξίδια αλλά επειδή ξέρω ανθρώπους που τους αρέσουν και δεν ανήκουν στην περιγραφή που έκανες, ξέρω τι βρίσκουν σ' αυτά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Οκτ 2023, 00:38 Πάντως αφού πιάσαμε τα γούστα και αφού ο Leporello θέλει κάποιον να τον κράξει, έχω μια τέρμα unpopular opinion για τα ταξίδια![]()
Και ναι, έχω ταξιδέψει, έχω ζήσει κ στο εξωτερικό, αλλά μου φαίνεται εντελώς ανούσιο να ταξιδέψεις χωρίς λογο. Καταλαβαίνω απόλυτα εννοείται να ταξιδέψεις για δουλειά, σπουδές, για συνέδριο, για κάποιο χόμπι, οτιδήποτε, πχ έχεις λοξα με τη F1 κ θες να δεις αγώνα ή με τον αιγυπτιακο πολιτισμό κτλ. Οι περισσότεροι όμως δεν έχουν ιδέαν από πολιτισμό, βρουτοι είναι εντελώς και αξεστοι.
Η δε χειρότερη κατηγορία ταξιδιώτη είναι αυτού που πάει να ζήσει τον πολιτισμό, να συλλεξει εμπειρίες κ κάτι τέτοια. Δηλαδή να πάει για καφέ στην Αγία Ειρήνη και το Κουκάκι ή να πάει να δει αναρχικούς στα Εξάρχεια. Σε λίγο θα πηγαίνουν κ στα καφενεία να φωτογραφισουν γραφικούς γέρους που βρίζουν τους πολιτικούς κ παίζουν πρέφα![]()
Ο προϊστάμενός μου πριν 10 χρόνια φόραγε συνέχεια τζην και το ίδιο πουκάμισο. Απορούσα πώς κατάφερνε να μην τα ιδρώνει ποτέ γιατί ήταν και χοντρός.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2023, 23:51Όσες φορές τον βλέπω δημόσια φοράει συνήθως τζην ή το ίδιο κοστούμι.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 23:48 Ο ένας έχει στο νου του τον Μαρινάκη (λες και έχει δει την γκαρνταρόμπα του ή τον έχει δει πως πάει όπου και αν πάει)
Η απάντηση ήταν ότι είχε 1 τζην για κάθε ημέρα της εβδομάδας + 1 εφεδρικό που το κουβάλαγε, καθώς και καμιά δεκαπενταριά πουκάμισα ώστε να μπορεί να έχει αυτό με το οποίο έφευγε το πρωί + 2 ίδια που θα τα άλλαζε στη διάρκεια της ημέρας.
- Otto Weininger
Λίγο πριν εν τω μεταξύ αμφισβητούσες και εσύ την παπατζα περί του 87% που πεινάει.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:13 Τελικά, και για να μη ξεφεύγουμε, το 87% δεν πεινάει. Δηλώνει ότι πεινάει. Το 87% δικαιούται fuel, market και ότι άλλο pass υπάρχει αλλά ταυτόχρονα έχει να φορέσει και ένα paul Shark, έχει πάει να φάει και ακριβά σκατά στο μποτρίνι, έχει πάει και ένα ταξίδι στο Μιλάνο να πιεί καφέ, έχει και ένα σπίτι που περιμένει τη γριά να πεθάνει για να το κληρονομήσει...
Το αν δικαιούται κάποιος οποιοδήποτε pass έχει να κάνει με το τι εισοδήματα δηλώνει. Μεγάλη κουβέντα αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aγόρασα ένα τέτοιο μπουφάνι ιστιοπλοϊκό πριν 20 χρόνια, μάλλον κλεμμένο, τα πούλαγε ένας τύπος πόρτα-πόρτα. Απέθαντο, ακόμα δεν έχει φύγει ούτε κλωστή. Πολλά χρόνια μετά είδα τυχαία τιμές και καράφλιασαΕμπεδοκλής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:13 Τελικά, και για να μη ξεφεύγουμε, το 87% δεν πεινάει. Δηλώνει ότι πεινάει. Το 87% δικαιούται fuel, market και ότι άλλο pass υπάρχει αλλά ταυτόχρονα έχει να φορέσει και ένα paul Shark, έχει πάει να φάει και ακριβά σκατά στο μποτρίνι, έχει πάει και ένα ταξίδι στο Μιλάνο να πιεί καφέ, έχει και ένα σπίτι που περιμένει τη γριά να πεθάνει για να το κληρονομήσει...
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης, μπαίνουν στο μαγαζί με τα κουστούμια, τους παίρνουν μέτρα και μετά λένε: ράψε 5 με αυτό το ύφασμα, 5 με αυτό, 5 έτσι και άλλα 5 γιουβέτσι και στείλε τα στο σπίτι.foscilis έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:40Ο προϊστάμενός μου πριν 10 χρόνια φόραγε συνέχεια τζην και το ίδιο πουκάμισο. Απορούσα πώς κατάφερνε να μην τα ιδρώνει ποτέ γιατί ήταν και χοντρός.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2023, 23:51Όσες φορές τον βλέπω δημόσια φοράει συνήθως τζην ή το ίδιο κοστούμι.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 23:48 Ο ένας έχει στο νου του τον Μαρινάκη (λες και έχει δει την γκαρνταρόμπα του ή τον έχει δει πως πάει όπου και αν πάει)
Η απάντηση ήταν ότι είχε 1 τζην για κάθε ημέρα της εβδομάδας + 1 εφεδρικό που το κουβάλαγε, καθώς και καμιά δεκαπενταριά πουκάμισα ώστε να μπορεί να έχει αυτό με το οποίο έφευγε το πρωί + 2 ίδια που θα τα άλλαζε στη διάρκεια της ημέρας.
Ο Χέλης φαντάζεται ότι ο Μαρινακης έχει 2 κουστούμια και 5 πουκάμισα και 3 μπλουζάκια.
- Otto Weininger
Τα Paul&Shark είναι ο ορισμός του "ότι πληρώνεις παίρνεις".Chilloutbuddy έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:57Aγόρασα ένα τέτοιο μπουφάνι ιστιοπλοϊκό πριν 20 χρόνια, μάλλον κλεμμένο, τα πούλαγε ένας τύπος πόρτα-πόρτα. Απέθαντο, ακόμα δεν έχει φύγει ούτε κλωστή. Πολλά χρόνια μετά είδα τυχαία τιμές και καράφλιασαΕμπεδοκλής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 09:13 Τελικά, και για να μη ξεφεύγουμε, το 87% δεν πεινάει. Δηλώνει ότι πεινάει. Το 87% δικαιούται fuel, market και ότι άλλο pass υπάρχει αλλά ταυτόχρονα έχει να φορέσει και ένα paul Shark, έχει πάει να φάει και ακριβά σκατά στο μποτρίνι, έχει πάει και ένα ταξίδι στο Μιλάνο να πιεί καφέ, έχει και ένα σπίτι που περιμένει τη γριά να πεθάνει για να το κληρονομήσει...
Πουλόβερ και ζακετες, που μετά από 20 χρόνια δεν έχουν μισό κόμπο.
ΥΓ: αν με έχεις ακόμα μπλοκ, γαμιεσαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις