Τα σπίτια ήταν χάλια και στις καλές εποχές. Όλοι προτιμούσαν να αγοράσουν ένα νεόδμητο από το να συντηρήσουν το παλιό. Αυτή είναι η νοοτροπία. Τώρα υπάρχει και η δικαιολογία "δεν έχω".hades έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:14Δίκιο έχεις σε αυτό. Πάντως αν έπεφταν οι τιμές θα ανασαίναμε όλοι. Δλδ μόνο τα καύσιμα μας σκίζουνChilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:12Επιμένω ότι ανούσια είναι στην ουσιώδη και απλά τα αναβάλλουν μέχρι εκεί που δεν πάει. Το βλέπεις στο δρόμο πώς είναι τα αμάξια, βλέπεις τα σπίτια που πέφτουν σοβάδες, φαντάσου πόσα άλλα που δεν τα βλέπεις έχουν αναβληθεί επ'αόριστο πχ ιατρικά θέματα.hades έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:03 Με δυο αν έχεις νοίκι βγαίνεις αλλά προσπαθείς να μην ξοδεύεις πολύ σε "ανούσια" Τελευταία βδομάδα του μήνα είσαι σφιχτα. Αλλά ναι είμαστε πανάκριβη ως χώρα και το ανεχόμαστε όλο αυτό .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Υπάρχουν τετραμελείς οικογένειες που καλούνται να τα βγάλουν πέρα με 1500-1800 ευρώ μηνιαίως και με ενοίκιο στα 500 ευρώ και μας λες ότι 6300 δεν είναι ιδιαίτερα πολλά λεφτά; που ζείτε ρε παιδιά;Leporello έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:25Βεβαίως σοβαρολογώ. Αν όμως ο σύζυγος καθάριζε κι'αυτός άλλα €2.000 τότε ναι, το μέλλον θα φαινόταν άνετο.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν το έχω ψάξει, μη σου λέω μαλακίες. Το έψαξα μόνο για τα ακίνητα στην Ελλάδα γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση που κάνουν τέτοιο ράλι χωρίς να αυξήσουν δανεισμό οι τράπεζες, και άκρη δε βρήκα. Δεν έχω ιδέα από πού έρχονται αυτά τα λεφτά (και μιλάμε για πολλά δις) πάντως στις επίσημες πηγές που δημοσιοποιούνται δε φαίνονται.sharp έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:26Πού οφείλεται όμως αυτό κατά τη γνώμη σου; Μια που είσαι και του κλάδου και γενικώς δεν λές ό,τι νά 'ναι. Αν θέλεις φυσικά, με ενδιαφέρει.Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:06
To 23 όμως; Ακρίβηνε πολύ, ειλικρινά πρώτη φορά φέτος είπα ότι σε κόστος Αθήνα = Μελβούρνη σε όλα, ακόμα και στα ακίνητα πλέον.
Μπορεί να έχει δει κάτι ο Λεπορέλο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ανοίξτε ρε ένα θέμα και βάλτε τιμές προϊόντων ΣΜ να δούμε τι παίζει. Εσύ axilmar που σού αρέσουν κάτι τέτοια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Οκτ 2023, 16:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
O Leporello ενώ κατά γενική ομολογία είναι καλός με τους αριθμούς, όταν πρόκειται για εισόδημα αρχίζει τις ρουκέτες. Δεν έχω μπορέσει να το εξηγήσω.
- Green Dragon
Η τιτανοτεράστια μαλακία της Golden Visa έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Μιλάμε για εξωφρενικές στρεβλώσεις - 200000 διαμέρισμα 70 τ.μ. τρώγλη του '60 στους Αμπελόκηπους χα χα χαChilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:33Δεν το έχω ψάξει, μη σου λέω μαλακίες. Το έψαξα μόνο για τα ακίνητα στην Ελλάδα γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση που κάνουν τέτοιο ράλι χωρίς να αυξήσουν δανεισμό οι τράπεζες, και άκρη δε βρήκα. Δεν έχω ιδέα από πού έρχονται αυτά τα λεφτά (και μιλάμε για πολλά δις) πάντως στις επίσημες πηγές που δημοσιοποιούνται δε φαίνονται.sharp έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:26Πού οφείλεται όμως αυτό κατά τη γνώμη σου; Μια που είσαι και του κλάδου και γενικώς δεν λές ό,τι νά 'ναι. Αν θέλεις φυσικά, με ενδιαφέρει.Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 10:06
To 23 όμως; Ακρίβηνε πολύ, ειλικρινά πρώτη φορά φέτος είπα ότι σε κόστος Αθήνα = Μελβούρνη σε όλα, ακόμα και στα ακίνητα πλέον.
Μπορεί να έχει δει κάτι ο Λεπορέλο.
Καμμια πληροφορια για κομπιουτερακηδες; σε ποιες εταιρειες πχ; ενδιαφερεται ...ενας φιλος.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:16ραντιέρηδες, κομπιουτεράκηδες, λογιστές, επιχειρηματίες,axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:49Προσωπικα δεν ξερω κανεναν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:47
Μπορει να σου κανει εντυπωση αλλα υπάρχουν πολλοί που καθαρίζουν τόσα στην Ελλάδα κ παραπάνω, ξέρω προσωπικά αρκετούς χωρίς να κάνω παρέα με Λατσηδες κ μάλλον κ συ ξέρεις αλλά δε σου ρχονται τωρα, σκεψου ποσό μαύρο χρήμα υπάρχει κ πόσοι έχουν παθητικό εισόδημα. Σκέψου τον ΔΥ γείτονα που βλεπεις με το βολβο, παντρεμένος με τη γιατρό, που έχουν κ 4 ακίνητα που τα νοικιάζουν. Απλά δεν πάει το μυαλό σου αν ο άλλος δεν κάνει προκλητική ζωη
Βλεπω ομως την κατηγορια που λες να κυκλοφορει οπως λες.
Σε τι αλλα επαγγελματα εκτος απο γιατρους το βλεπετε αυτο; υδραυλικους, ηλεκτρολογους, κλπ;
Βεβαίως, αν αποταμιεύεις π.χ. €3.000 τον μήνα, σε 20 χρόνια θα έχεις €720.000 που είναι ένα πολύ καλό μαξιλάρι. Αν τα επεδύσεις κι'όλας με κάποιο τρόπο, θα είναι λίγο ή και πολύ περισσότερα.
Αν αποταμιεύεις €1.000 τον μήνα, το παραπάνω ποσόν θα είναι €240.000 που θα σου φύγει πριν το καταλάβεις.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Otto Weininger
Παιδιά, το εχω πει σε άσχετο χρόνο.
Με κάτω από 10K (μετά φόρων) ζεις με υποχωρήσεις. Από κει και πάνω ξεκινάς και λες ότι ζεις άνετα.
Με κάτω από 10K (μετά φόρων) ζεις με υποχωρήσεις. Από κει και πάνω ξεκινάς και λες ότι ζεις άνετα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
Πολλοί σίγουρα όχι. Είναι ζήτημα αν το 1% του πληθυσμού βγάζει 5000 τον μήνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:47Μπορει να σου κανει εντυπωση αλλα υπάρχουν πολλοί που καθαρίζουν τόσα στην Ελλάδα κ παραπάνω, ξέρω προσωπικά αρκετούς χωρίς να κάνω παρέα με Λατσηδες κ μάλλον κ συ ξέρεις αλλά δε σου ρχονται τωρα, σκεψου ποσό μαύρο χρήμα υπάρχει κ πόσοι έχουν παθητικό εισόδημα. Σκέψου τον ΔΥ γείτονα που βλεπεις με το βολβο, παντρεμένος με τη γιατρό, που έχουν κ 4 ακίνητα που τα νοικιάζουν. Απλά δεν πάει το μυαλό σου αν ο άλλος δεν κάνει προκλητική ζωη
Αυτό απαντά βέβαια και στην ερώτηση αν τα 5000 είναι λίγα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 03 Οκτ 2023, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
Δε βγαίνουνε ρε μλκ τα κουκιά, για τέτοιο ράλι θες μπόλικα δις κάθε μήναGreen Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:40Η τιτανοτεράστια μαλακία της Golden Visa έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Μιλάμε για εξωφρενικές στρεβλώσεις - 200000 διαμέρισμα 70 τ.μ. τρώγλη του '60 στους Αμπελόκηπους χα χα χαChilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:33Δεν το έχω ψάξει, μη σου λέω μαλακίες. Το έψαξα μόνο για τα ακίνητα στην Ελλάδα γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση που κάνουν τέτοιο ράλι χωρίς να αυξήσουν δανεισμό οι τράπεζες, και άκρη δε βρήκα. Δεν έχω ιδέα από πού έρχονται αυτά τα λεφτά (και μιλάμε για πολλά δις) πάντως στις επίσημες πηγές που δημοσιοποιούνται δε φαίνονται.sharp έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:26
Πού οφείλεται όμως αυτό κατά τη γνώμη σου; Μια που είσαι και του κλάδου και γενικώς δεν λές ό,τι νά 'ναι. Αν θέλεις φυσικά, με ενδιαφέρει.
Μπορεί να έχει δει κάτι ο Λεπορέλο.![]()
![]()
Οι Κινέζοι είναι καναδυό δις όλο το χρόνο, δε θυμάμαι πού το διάβασα
- Green Dragon
Το 'υποχωρήσεις' είναι πάρα πολύ σχετικό. Το να μην πάρεις BMW στο δικό μου το μυαλό δεν είναι υποχώρηση.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:42 Παιδιά, το εχω πει σε άσχετο χρόνο.
- Chilloutbuddy
Ή λίγο ή και πολύ λιγότεραLeporello έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:41 Αν τα επεδύσεις κι'όλας με κάποιο τρόπο, θα είναι λίγο ή και πολύ περισσότερα.
Να τα λέμε αυτά, ο πλανήτης που όλες οι επενδύσεις κερδίζουν είναι σε άλλο γαλαξία
- Green Dragon
Κι όμως, γίνεται. Θα σου πω το στοιχείο-κλειδί: Οι συναλλαγές είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣChilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:42Δε βγαίνουνε ρε μλκ τα κουκιά, για τέτοιο ράλι θες μπόλικα δις κάθε μήναGreen Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:40 Η τιτανοτεράστια μαλακία της Golden Visa έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Μιλάμε για εξωφρενικές στρεβλώσεις - 200000 διαμέρισμα 70 τ.μ. τρώγλη του '60 στους Αμπελόκηπους χα χα χα![]()
![]()
Οι Κινέζοι είναι καναδυό δις όλο το χρόνο, δε θυμάμαι πού το διάβασα
Τα στοιχεία για τις αγοραπωλησίες ακινήτων υπάρχουν στο taxis, βρίσκονται πολύ εύκολα. Επομένως όλη η αύξηση προέρχεται από την ηλίθια προσδοκία του Έλληνα που έχει μιαν ιδιαίτερα ερωτική σχέση με τα ακίνητα (κανείς δεν ζημιώθηκε αγοράζοντας γη και άλλες τέτοιες βλακείες).
- Green Dragon
Υπάρχουν οι εγγυημένου κεφαλαίου αλλά όπως είναι αναμενόμενο δεν έχουν μεγάλες αποδόσεις.Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:44Ή λίγο ή και πολύ λιγότεραLeporello έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:41 Αν τα επεδύσεις κι'όλας με κάποιο τρόπο, θα είναι λίγο ή και πολύ περισσότερα.
Να τα λέμε αυτά, ο πλανήτης που όλες οι επενδύσεις κερδίζουν είναι σε άλλο γαλαξία![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις