όχι απαραίτητα, μπορεί άνετα να δουλεύεις σα ζώο και να παίρνεις ένα @Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:56 το γενικό συμπερασμα και όχι κάποιες εξαιρέσεις, ο κουμπαρος και η θεια λιλίκα, αποτυπώνεται στην στατιστική μελέτη. Αν δουλεύεις σαν άνθρωπος δεν φτάνουν, αν δουλέυεις σαν ζώο τα καταφέρνεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Μπορεί κι αυτόChilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:00όχι απαραίτητα, μπορεί άνετα να δουλεύεις σα ζώο και να παίρνεις ένα @Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:56 το γενικό συμπερασμα και όχι κάποιες εξαιρέσεις, ο κουμπαρος και η θεια λιλίκα, αποτυπώνεται στην στατιστική μελέτη. Αν δουλεύεις σαν άνθρωπος δεν φτάνουν, αν δουλέυεις σαν ζώο τα καταφέρνεις.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Αυτό που λες το συνοψίζω στη φράση "επειδή η χώρα είναι δήθεν". Έχει δωρεάν σύστημα υγείας, αλλά δεν πάει κανείς, έχει δωρεάν παιδεία, αλλά όλοι πληρώνουν (πολλοί και σχολείο και φροντιστήριο) κλπ. Εάν όμως πει κάποιος να καταργήσω τη δωρεάν παιδεία, βγαίνουν και φωνάζουν "τα παιδιά θα μείνουν αμόρφωτα" κλπ. Δήθεν διαμαρτυρίες, από έναν δήθεν λαό.Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:58Πρέπει να είσαι ο βάτραχος που σιγοβράζει, ίσως εγώ που έρχομαι μια-δυό φορές το χρόνο τη νιώθω την διαφορά πιό έντονα. Είναι πλέον πανάκριβη χώρα η Ελλάδα. Σε ετήσια βάση είναι σε επίπεδα Αυστραλίας γιατί εσείς έχετε και κάτι ειδικά αγγούρια σπέσιαλ που δεν τα τρώμε εμείς, όπως βενζίνη στα 2+ ευρώ, φροντιστήρια, παιδίατρους με πενηντάρικο και τέτοια. Αν βγάζεις 4 είσαι καλά με μικρή οικογένεια και νοίκι, αν βγάζεις 3 έχει κόψει διασκέδαση και έχεις αρχίσει να κόβεις από έκτακτα έξοδα και συντηρήσεις, αν βγάζεις 2 έχεις αρχίσει να κόβεις και από τακτικά έξοδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:14Εγώ πάντως με λιγότερα θεωρώ τον εαυτό μου ξεκάθαρα προνομιούχο για δεδομένα Ελλάδας. Το θεωρώ κ λίγο ντροπή να βγάζεις 3-4-5-10κ και να λες ότι δε σου φτάνουν όταν ζουν γύρω σου άνθρωποι οικογένειες με 700-1000-1500, δηλαδή έχει χαθεί το μετρο. Βέβαια κ ο Πάγκαλος κάτι τέτοια έλεγε πριν μερικά χρόνια, ότι δε βγαίνει μάνα μου (λινκ). Γι αυτό λέω, στην Ελλάδα έχει χαθεί το μετρο, μπερδεύουμε τη βούρτσα με τη μπούτσα και το βόλεϊ με το τρόλεϊ όταν παίζουμε μπασκετ
Με δυο αν έχεις νοίκι βγαίνεις αλλά προσπαθείς να μην ξοδεύεις πολύ σε "ανούσια" Τελευταία βδομάδα του μήνα είσαι σφιχτα. Αλλά ναι είμαστε πανάκριβη ως χώρα και το ανεχόμαστε όλο αυτό .Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:58Πρέπει να είσαι ο βάτραχος που σιγοβράζει, ίσως εγώ που έρχομαι μια-δυό φορές το χρόνο τη νιώθω την διαφορά πιό έντονα. Είναι πλέον πανάκριβη χώρα η Ελλάδα. Σε ετήσια βάση είναι σε επίπεδα Αυστραλίας γιατί εσείς έχετε και κάτι ειδικά αγγούρια σπέσιαλ που δεν τα τρώμε εμείς, όπως βενζίνη στα 2+ ευρώ, φροντιστήρια, παιδίατρους με πενηντάρικο και τέτοια. Αν βγάζεις 4 είσαι καλά με μικρή οικογένεια και νοίκι, αν βγάζεις 3 έχει κόψει διασκέδαση και έχεις αρχίσει να κόβεις από έκτακτα έξοδα και συντηρήσεις, αν βγάζεις 2 έχεις αρχίσει να κόβεις και από τακτικά έξοδα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:14Εγώ πάντως με λιγότερα θεωρώ τον εαυτό μου ξεκάθαρα προνομιούχο για δεδομένα Ελλάδας. Το θεωρώ κ λίγο ντροπή να βγάζεις 3-4-5-10κ και να λες ότι δε σου φτάνουν όταν ζουν γύρω σου άνθρωποι οικογένειες με 700-1000-1500, δηλαδή έχει χαθεί το μετρο. Βέβαια κ ο Πάγκαλος κάτι τέτοια έλεγε πριν μερικά χρόνια, ότι δε βγαίνει μάνα μου (λινκ). Γι αυτό λέω, στην Ελλάδα έχει χαθεί το μετρο, μπερδεύουμε τη βούρτσα με τη μπούτσα και το βόλεϊ με το τρόλεϊ όταν παίζουμε μπασκετ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ανωτερο (οχι ανωτατο) management σε παρα πολυ μεγαλη εταιρεια, καμια τριανταρια ατομα απο κατω και δε λεμε τιποτα ιντερν ή ανειδικευτοι.
Σε τι εταιρεια; αντε με το τσιγγελι σας τα βγαζουμε.foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:04Ανωτερο (οχι ανωτατο) management σε παρα πολυ μεγαλη εταιρεια, καμια τριανταρια ατομα απο κατω και δε λεμε τιποτα ιντερν ή ανειδικευτοι.
Ενας μέτριος μισθός υψηλόβαθμου στελέχους σε μεγάλη εταιρεία είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:07Ότι αν δε λέει ψέματα για κάτι από τα παραπάνω, λέει ψέματα για τον μισθό του
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- EKPLIKTIKOS
Ή απλά σου λέω την αλήθεια σε αντίθεση με τον φίλο σου με τα 5κ, που ζορίζεται σε μια χώρα που ένας μαλακας σαν εμένα, με πολύ λιγότερα, μένει σε μονοκατοικία στην αθηναϊκή ριβιερα δίπλα στη θάλασσα
Πάντως οικονομικός είναι. Αν δεν μπορεί να κουμαντάρει 5 χιλιάρικα μέσα στο σπίτι του, αναρωτιέμαι πώς τα φέρνει βόλτα στην εισηγμένη. Το αφεντικό του τα ξέρει αυτά;Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:49Ναι αλλά αυτός δεν κάνει τέτοια. Και δεν έχει αδερφή στην Κρήτη, ένα παράδειγμα ήταν από πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας.sharp έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:11Από την Κρήτη είναι η αδερφή και παντρεύεται εκεί;Chilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 11:58
Δεν είναι ρε μλκς, σκέφτεστε όλοι τα πάγια έξοδα αλλά αν έχεις οικογένεια κάθε μήνα κάτι σκάει και κάποιους μήνες σκάνε 3 μαζί, τη μια είναι τ'αμάξι, την άλλη οδοντίατρος, ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός, χάλασε το ψυγείο, παντρεύεται η αδερφή μου στην Κρήτη, η μάνα μου θέλει ακουστικά, ήρθε ο ένφια ξέρω γω τι σκατά έχετε, αποφασισε η πολυκατοικία να φτιάξει τα υδραυλικά κοκ. Αν πάνε όλα ομαλά του μένουν λεφτά, οκ φχαριστώ. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα πλέον όταν σκάνε τέτοια απλά τα αγνοούνε, ε αυτός τα πληρώνει ακόμα.
Ρωτάω γιατί κάποιος γνωστός μου γουστάρει να κάνει παρέα με πλουσίους και προ ημερών πήγε σε γάμο σε έναν πύργο στην Ελβετία. Προφανώς για τους "φίλους" του 5 χιλιάρικα είναι έξοδο μιας ημέρας. Εντάξει αυτός βγάζει παραπάνω από 5, αλλά τα τρώει όλα, πήγε σε μεγαλύτερο διαμέρισμα τώρα... αφού τά 'χει κλπ. Έτσι δεν αποταμιεύει τίποτε, για μια στραβή που μπορεί να τύχει, απόλυση πχ. Μετά θα τού φταίει ο φούφουτος.
Γενικώ sky is the limit, μπορείς να τα τρως όλα και 100 χιλιάρικα το λεπτό αν θέλεις.
Τοσο μεγαλη που αν σου πω τον κλαδο θα καταλαβεις αμεσως ποια ειναι και δε θελω. Ας πουμε gig economy.axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:05Σε τι εταιρεια; αντε με το τσιγγελι σας τα βγαζουμε.foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:04Ανωτερο (οχι ανωτατο) management σε παρα πολυ μεγαλη εταιρεια, καμια τριανταρια ατομα απο κατω και δε λεμε τιποτα ιντερν ή ανειδικευτοι.axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:36
Τι επαγγελμα; να λετε και τι επαγγελμα μαγκες οταν αναφερετε τετοια εξωφρενικα για Ελλαδα νουμερα...
- EKPLIKTIKOS
Και ο μέσος τέτοιος τύπος, όπως διαβάσαμε παραπάνω, δεν μπορεί να αγοράσει ολόκληρο καρπούζι κ δε βγάζει το μήνα.Leporello έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:06Ενας μέτριος μισθός υψηλόβαθμου στελέχους σε μεγάλη εταιρεία είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:07Ότι αν δε λέει ψέματα για κάτι από τα παραπάνω, λέει ψέματα για τον μισθό του
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Επιμένω ότι ανούσια είναι στην ουσιώδη και απλά τα αναβάλλουν μέχρι εκεί που δεν πάει. Το βλέπεις στο δρόμο πώς είναι τα αμάξια, βλέπεις τα σπίτια που πέφτουν σοβάδες, φαντάσου πόσα άλλα που δεν τα βλέπεις έχουν αναβληθεί επ'αόριστο πχ ιατρικά θέματα.hades έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:03 Με δυο αν έχεις νοίκι βγαίνεις αλλά προσπαθείς να μην ξοδεύεις πολύ σε "ανούσια" Τελευταία βδομάδα του μήνα είσαι σφιχτα. Αλλά ναι είμαστε πανάκριβη ως χώρα και το ανεχόμαστε όλο αυτό .
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Υποψη για αυτα που κανει εξω θα επαιρνε τουλαχιστον 15.000. 12 ωρες τη μερα, κυριακες χαραματα, project εκατομμυριων κλπ. Πιστευω ο μονος λογος που δεν κερατώνει τον αχρηστο ειναι οτι δεν προλαβαινει ουτε να κλασει.
Δεν βλεπω κανενα λογο το να μην θελεις να την πεις. Ντροπη ειναι;foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:09Τοσο μεγαλη που αν σου πω τον κλαδο θα καταλαβεις αμεσως ποια ειναι και δε θελω. Ας πουμε gig economy.
Τουλαχιστον μπορεις να μου την στειλεις σε ΠΜ; ετσι να ξερω τι γινεται εκει εξω...
Αφού έχει μέτριο μισθό για τη θέση του, λέμε. Η άλλη του φοσ στη gig economy δεν έχει πρόβλημα... oh wait...EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:10Και ο μέσος τέτοιος τύπος, όπως διαβάσαμε παραπάνω, δεν μπορεί να αγοράσει ολόκληρο καρπούζι κ δε βγάζει το μήνα.Leporello έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:06Ενας μέτριος μισθός υψηλόβαθμου στελέχους σε μεγάλη εταιρεία είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:07Ότι αν δε λέει ψέματα για κάτι από τα παραπάνω, λέει ψέματα για τον μισθό του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις