hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:47
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:40
Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:00
Orion22 τι γίνεται με την ΤΕΡΝΑ τέλος πάντων;
Αυτή είναι η Γερμανία 2.0 που ονειρευτήκαμε;
Πόσες ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος; Γιατί εδώ κοντεύει δέκα ημέρες...
Ποιος δρόμος; Ένα μικρό κομμάτι είναι. Στο επόμενο επεισόδιο θα μας βάλει καμμιά γούρνα για να αποδείξει ότι κι αλλού πλημμυρίζει η γη.
Έχεις θέματα ε;
Για την ακρίβεια, έβαλα μια εικόνα οχι απο μια γούρνα, αλλά ενός από τους καλύτερους δρόμους της Γερμανίας που έγινε πισίνα.
Που στην Ελλάδα, όταν συμβαίνει το ίδιο τραβάτε τις κλωλοτριχές σας και γράφετε όσα γράφετε.
Το θέμα είναι το εξής:
1. Έγραψες ότι δεν γαμιούνται οι ευρωπαϊκές χώρες κάθε τόσο από πλημμύρες (δεν ισχύει) και πως όταν αυτό συμβαίνει είναι ως επί το πλείστον από storm surge (που πάλι δεν ισχύει). Το ότι απαξίωσες την λίστα της wikipedia που απλά καταγράφει τα γεγονότα που μπορείς να τα βρεις από ένα σωρό άλλες πηγές, δεν λέει κάτι. Μια λίστα είναι, τίποτα άλλο. Που απλά αναιρεί αυτό που έγραψες.
Ντάξει απάντησες ότι παραλίγο να κάνεις διδακτορικό σε αντιπλημμυρικά έργα, αλλά αφενός με το παραλίγο δεν γάμησε κανείς και αφετέρου είναι εντελώς άσχετο με τα συμβάντα. Δεν αμφισβήτησε κανείς τις γνώσεις σου ως μηχανικός. Την πληροφορία περί αιτίας πλημμυρών συζητάμε, που ήταν λάθος.
2. Όπως είπα και στην αρχή, έχεις θέματα. Με κυνηγάς γύρω γύρω συνέχεια.
Κοιτα, θα κάνω μια τελευταία απόπειρα γιατί είσαι με διάφορα ο πιο σπασαρχίδας δω μέσα και μάλιστα έχεις χειροτερέψει, επιλέγεις λέξεις και φράσεις, αγνοείς απαντήσεις, αναμασας τα ίδια, βγάζεις συμπεράσματα από τον κωλο σου κλπ.
Για αρχή, λύσε την πηγή του ψυχολογικού meltdown που έπαθες την στιγμή που σε είπε ο waldorf έμπορο στην αρχική κουβέντα με τα αντιβιοτικά. Δε σε είπα εγώ, το αντίθετο μάλιστα έχω εκφράσει κατά καιρούς για σένα, οπότε μη μου τα ζαλίζεις με την υποτροπή σου.
Δεύτερον, σταμάτα να παριστάνεις τον ηλίθιο λέγοντας συνεχώς για "τον τομέα" του καθενός.
Θα είχε νόημα να μου το πεις αν μου παρουσιάζες ένα έργο και εγώ άρχιζα να γκουγκλαρω και να σου κάνω ανάλυση για τον τύπο τσιμέντου, την κατασκευή, πως να έμπαινε το ένα και το άλλο και γιατί έπρεπε να τοποθετηθεί το τάδε με την Α ή Β τεχνική.
Ο,τι πάνω κάτω κανείς εσύ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ που το google σε βάζει στο παιχνίδι.
Αντίθετα, εγώ λέω απλά ότι μηδενός εξαιρουμένου οι ειδικοί λένε πως τίποτα δεν σταματούσε κάτι τέτοιο, λέω πως στην Γερμανία το 2021 τους πήρε ο διάολος και ενεργοποίησαν από τότε ένα αντίστοιχο 112, στην Ιταλία στις Cinque Terre τους είχε πάρει ο διάολος, στην Ολλανδία χτες έγινε πισίνα όλο το Μααστριχτ και πλημμύρισαν δομές (νοσοκομεία,.σχολεία κλπ) με λιγότερη βροχή.
Πρόσεξε όμως, ξαναλέω:
Αν μου πεις πως όλοι αυτοί ήταν μαλακες, όπως μαλακες ήταν οι Κινέζοι που (ξανά) πνίγηκαν , ή οι Αμερικανοί κλπ που έπαθαν τα ίδια, "γιατί έπρεπε να γίνει ένα έργο έτσι και γιουβέτσι όπως πχ είναι αυτό το έργο εκεί" θα το δεχόμουν ή έστω θα ήμουν πολύ προσεκτικός στο τι θα ξεστόμιζα μετά.
Θα το δεχόμουν ακόμα και αν ήταν αδύνατον να συμβεί μέσα σε μια (ταραγμένη) τετραετία.
Αλλά εσύ απαντάς γενικά με ένα "ο,τι χρειαζόταν, δεν τα έκαναν γιατί ηλίθιοι".
Οκ.
Χέσε μας λοιπόν, σταμάτα να μου τα ζαλίζεις με μια άτυπη κόντρα σαν γαμημένο δεκάχρονο, βρες τα με αυτόν που σε είπε έμπορο και σου πήδηξε το κεφάλι και παράτα με.
Ή συνέχισε. Αλλά μόνος σου, για να φανεί ακόμα περισσότερο το πρόβλημά σου.