!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:26
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:19
Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:26 Το σπασμένο ανάχωμα, που «γλίτωσε» την πόλη και έστειλε το νερό σε Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα, Κόρδα
Φράγμα ή φράγματα πέριξ της Καρδίτσας έσπασαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πλημμύρας την περασμένη Τετάρτη. Αυτό είναι μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα πλέον, καθώς όσο περνούν οι μέρες και ανεξάρτητα από τις καταγγελίες κατοίκων του Παλαμά και των γύρω χωριών, αποδεικνύεται και από το ρεπορτάζ.
Το εάν έσπασαν από ανθρώπινες ενέργειες, ή από την ορμή του νερού, είτε από κακοτεχνίες, είτε από την ίδια την ένταση της ροής, μένει να αποδειχθεί – αν αποδειχθεί ποτέ.
https://www.topontiki.gr/2023/09/13/kak ... 1694612878
Βρομάει μούφα αυτή η ιστορία. Το «ρεπορτάζ» είναι επιεικώς γτπ, ενας αχταρμάς γέφυρες, φράγματα, αναχώματα όλα ισάξια, αγανακτισμένοι κάτοικοι πληροφοριοδοτες…
Αποκαλυπτική δημοσιογραφία από τον καναπέ στη Αθήνα. Επίπεδο πχωρουμ.
Κρίμα για το Π, ήταν κάποτε αξιόλογη εφημερίδα.
Δεν ξέρω αν είναι μούφα το διάβασα και αλλού.
Μου κάνει εντύπωση που δεν πλημμύρισε η Καρδίτσα, αλλά τα γύρω χωριά.
Εν πάσει περιπτώσει ο καιρός θα δείξει αν είναι μούφα η είδηση.
Πλημμύρισε και η Καρδίτσα, ο Παλαμάς είναι πιο κάτω, τα ποτάμια της Καρδίτσας περνάνε από τον Παλαμά (και όχι μόνον της Καρδιτσας.) Εν πάση περιπτώσει, τα φράγματα ανοίγουν, όταν το νερό φτάσει σε μια κρίσιμη ποσότητα, αλλιώς θα υπερχειλίσουν ή/και θα καταρρεύσουν.
Ρεπορτάζ που δεν συγκεκριμενοποιεί τι είδους φράγμα ήταν, πού ήταν, πόσα ήταν, δίχως έναν χάρτη να μας δείχνει τις θέσεις, ο ένας λέει εκείνο το φράγμα, ο άλλος λέει το ανάχωμα σε άλλη θέση, ο τρίτος λέει «οι αντλίες δεν δούλεψαν»…
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

hades έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:06
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:04
hades έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:09

και όπως λέει ο Σέλευκος έχουν πιάσει 10 άτομα για μπούκες και είναι έξω :hammer:
Δέκα άτομα σε όλο τον κάμπο είναι σαν να μου πεις ότι έπιασες δέκα κατσαρίδες και καθάρισε η γειτονιά...
δεν αντιλέγω αλλά και αυτούς τους 10 τους άφησαν .Δλδ τι να πεις για την Ελληνική δικαιοσύνη τους ανακριτές και τους εισαγγελείς .
Ε, είναι κρίμα να τους κρατήσουν τώρα που λόγω πλημμύρας θα έχουν αρκετή δουλειά στην κλοπή πλημμυρισμένων...
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Σεπ 2023, 17:39
Awesomatic έγραψε: 13 Σεπ 2023, 17:35
Υδράργυρος έγραψε: 13 Σεπ 2023, 17:29

Δεν ισχυει για τα πεντε χρονια. Εβγαλε ανακοινωση το εργαστηριο εδαφολογιας της γεωπονικης. Απο του χρονου ειναι κομπλε. Φτανει να στεγνωσουν τα εδαφη και να μπορεσουν να οργωθουν
Απορω γιατι ο λεκκας εσπευσε να πει κατι τοσο λαθος σε ενα θεμα εκτος αντικειμενου. Ισως κατι κρυβεται πισω απο τη σπουδη του
Ισχύει αυτό. Αν όντως μετά από κάθε πλημμύρα τα εδάφη γίνονταν άχρηστα, έστω και για ένα χρόνο, στην Αίγυπτο που ο Νείλος πλημμύριζε κάθε χρόνο θα είχαν πεθάνει στην πείνα. Αντίθετα αυτό ήταν που έκανε πιο εύφορα τα εδάφη.
Εχουν σταματησει οι πλημμυρες του νειλου γιατι πλεον ελεγχεται το φαινομενο με το φραγμα του ασουαν
Στα παλιά χρόνια βρε. Μάλιστα για να φτιάξουν το φράγμα το 60 και να μην πλυμμυρίσει ένας διάσημος ναός εκεί που θα γινόταν η τεχνητή λίμνη τον είχαν κόψει και μεταφέρει κομμάτι κομμάτι
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:47
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:40
Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:00 Εικόνα

Orion22 τι γίνεται με την ΤΕΡΝΑ τέλος πάντων;
Αυτή είναι η Γερμανία 2.0 που ονειρευτήκαμε;
Πόσες ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος; Γιατί εδώ κοντεύει δέκα ημέρες...
Ποιος δρόμος; Ένα μικρό κομμάτι είναι. Στο επόμενο επεισόδιο θα μας βάλει καμμιά γούρνα για να αποδείξει ότι κι αλλού πλημμυρίζει η γη.
Έχεις θέματα ε;
Για την ακρίβεια, έβαλα μια εικόνα οχι απο μια γούρνα, αλλά ενός από τους καλύτερους δρόμους της Γερμανίας που έγινε πισίνα.
Που στην Ελλάδα, όταν συμβαίνει το ίδιο τραβάτε τις κλωλοτριχές σας και γράφετε όσα γράφετε.

Το θέμα είναι το εξής:
1. Έγραψες ότι δεν γαμιούνται οι ευρωπαϊκές χώρες κάθε τόσο από πλημμύρες (δεν ισχύει) και πως όταν αυτό συμβαίνει είναι ως επί το πλείστον από storm surge (που πάλι δεν ισχύει). Το ότι απαξίωσες την λίστα της wikipedia που απλά καταγράφει τα γεγονότα που μπορείς να τα βρεις από ένα σωρό άλλες πηγές, δεν λέει κάτι. Μια λίστα είναι, τίποτα άλλο. Που απλά αναιρεί αυτό που έγραψες.
Ντάξει απάντησες ότι παραλίγο να κάνεις διδακτορικό σε αντιπλημμυρικά έργα, αλλά αφενός με το παραλίγο δεν γάμησε κανείς και αφετέρου είναι εντελώς άσχετο με τα συμβάντα. Δεν αμφισβήτησε κανείς τις γνώσεις σου ως μηχανικός. Την πληροφορία περί αιτίας πλημμυρών συζητάμε, που ήταν λάθος.

2. Όπως είπα και στην αρχή, έχεις θέματα. Με κυνηγάς γύρω γύρω συνέχεια.

Κοιτα, θα κάνω μια τελευταία απόπειρα γιατί είσαι με διάφορα ο πιο σπασαρχίδας δω μέσα και μάλιστα έχεις χειροτερέψει, επιλέγεις λέξεις και φράσεις, αγνοείς απαντήσεις, αναμασας τα ίδια, βγάζεις συμπεράσματα από τον κωλο σου  κλπ.

Για αρχή, λύσε την πηγή του ψυχολογικού meltdown που έπαθες την στιγμή που σε είπε ο waldorf έμπορο στην αρχική κουβέντα με τα αντιβιοτικά. Δε σε είπα εγώ, το αντίθετο μάλιστα έχω εκφράσει κατά καιρούς για σένα, οπότε μη μου τα ζαλίζεις με την υποτροπή σου.

Δεύτερον, σταμάτα να παριστάνεις τον ηλίθιο λέγοντας συνεχώς για "τον τομέα" του καθενός.

Θα είχε νόημα να μου το πεις αν μου παρουσιάζες ένα έργο και εγώ άρχιζα να γκουγκλαρω και να σου κάνω ανάλυση για τον τύπο τσιμέντου, την κατασκευή, πως να έμπαινε το ένα και το άλλο και γιατί έπρεπε να τοποθετηθεί  το τάδε με την Α ή Β τεχνική.
Ο,τι πάνω κάτω κανείς εσύ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ που το google σε βάζει στο παιχνίδι.

Αντίθετα, εγώ λέω απλά ότι μηδενός εξαιρουμένου οι ειδικοί  λένε πως τίποτα δεν σταματούσε κάτι τέτοιο, λέω πως στην Γερμανία το 2021 τους πήρε ο διάολος και ενεργοποίησαν από τότε ένα αντίστοιχο 112, στην Ιταλία στις Cinque Terre τους είχε πάρει ο διάολος, στην Ολλανδία χτες έγινε πισίνα όλο το Μααστριχτ και πλημμύρισαν δομές (νοσοκομεία,.σχολεία κλπ) με λιγότερη βροχή.

Πρόσεξε όμως, ξαναλέω:
Αν μου πεις πως όλοι αυτοί ήταν μαλακες, όπως μαλακες ήταν οι Κινέζοι που (ξανά) πνίγηκαν , ή οι Αμερικανοί κλπ που έπαθαν τα ίδια, "γιατί έπρεπε να γίνει ένα έργο έτσι και γιουβέτσι όπως πχ είναι αυτό το έργο εκεί" θα το δεχόμουν ή έστω θα ήμουν πολύ προσεκτικός στο τι θα ξεστόμιζα μετά.
Θα το δεχόμουν ακόμα και αν ήταν αδύνατον να συμβεί μέσα σε μια (ταραγμένη) τετραετία.

Αλλά εσύ απαντάς γενικά με ένα "ο,τι χρειαζόταν, δεν τα έκαναν γιατί ηλίθιοι".
Οκ.

Χέσε μας λοιπόν, σταμάτα να μου τα ζαλίζεις με μια άτυπη κόντρα σαν γαμημένο δεκάχρονο, βρες τα με αυτόν που σε είπε έμπορο και σου πήδηξε το κεφάλι και παράτα με.

Ή συνέχισε. Αλλά μόνος σου, για να φανεί ακόμα περισσότερο το πρόβλημά σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ωραίο παραλήρημα. Θα απαντήσω σε δύο πράγματα μόνο γιατί η εμμονή σου να με κυνηγάς έχει καταντήσει κουραστική (είναι πολύ αστείο που κατηγορείς εμένα γι' αυτό όταν εσύ είσαι πάντα αυτός που πετάγεται σε κάτι που έχω γράψει).

Δεν με ενοχλεί καθόλου να με λέει κάποιος έμπορο, είναι σχιζοφρενές και μόνο που το υποθέτεις, αυτό είναι το επάγγελμά μου. Όπως και το δικό σου άλλωστε, άλλο αν βαυκαλίζεσαι ότι είσαι σύμβουλος υγείας ή ό,τι άλλο φαντάζεσαι. Έχεις μαγαζί και ο κόσμος έρχεται και αγοράζει πράγματα, δεν έρχεται να τον συμβουλέψεις για τίποτα ούτε για να τον γιατρέψεις. Κατά ομολογία σου μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου σου είναι από περαστικούς, οπότε παραφαρμακευτικά ή μη φαρμακευτικά προϊόντα, γιατί όταν κάποιος χρειάζεται φάρμακα πηγαίνει και τα παίρνει εκείνην την στιγμή από το κοντινότερο φαρμακείο, δεν πηγαίνει βόλτα, βλέπει ένα φαρμακείο και λέει "α, να πάρω και χάπια για την πίεση".

Ούτε κανένας ειδικός είπε όσα ισχυρίζεσαι, που τους λες και "όλους ανεξαιρέτως" ούτε ισχύει ότι η Ευρώπη πλημμυρίζει συνέχεια ούτε όταν πλημμυρίζουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι από μικρότερες καταιγίδες ούτε παθαίνουν ποτέ ανάλογες ζημιές, γιατί έχουν έργα που περιορίζουν την ζημιά. Εσύ έχεις γαμηθεί να ψάχνεις στο Ίντερνετ για φωτογραφίες και βίντεο από πλημμύρες στο εξωτερικό για να αποδείξεις ότι δεν εξαφανίζεται μαγικά το νερό σε μεγάλες καταιγίδες, που κανείς δεν το ισχυρίζεται. Αυτό που δεν θες να καταλάβεις είναι ότι υπάρχει διαφορά να φτάσει το νερό 30 εκατοστά γιατί έβρεξε πολύ και ξαφνικά και να φτάσει 3 μέτρα το νερό γιατί δεν έχεις υποδομές.

Πιάνεσαι μάλιστα από μια λίστα με 10 πλημμύρες στην Wikipedia για να πεις σε εμένα ότι δεν ισχύει αυτό που είπα, πόσο βλάκας μπορεί να είσαι; Δεν είναι καταγραφή, μια μικρή λίστα είναι. Προσπάθησε να νιώσεις και να συνέλθεις, αν και δεν έχω ελπίδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 12:56 Ωραίο παραλήρημα. Θα απαντήσω σε δύο πράγματα μόνο γιατί η εμμονή σου να με κυνηγάς έχει καταντήσει κουραστική (είναι πολύ αστείο που κατηγορείς εμένα γι' αυτό όταν εσύ είσαι πάντα αυτός που πετάγεται σε κάτι που έχω γράψει).
Σου χρεωνω ότι με κυνηγάς (αποδεικνύεται από τις παραθεσεις ακόμα και όταν δεν απαντάω καν) και μου χρεώνεις καπάκι το ίδιο;
Δεν με ενοχλεί καθόλου να με λέει κάποιος έμπορο, είναι σχιζοφρενές και μόνο που το υποθέτεις, αυτό είναι το επάγγελμά μου. Όπως και το δικό σου άλλωστε, άλλο αν βαυκαλίζεσαι ότι είσαι σύμβουλος υγείας ή ό,τι άλλο φαντάζεσαι. Έχεις μαγαζί και ο κόσμος έρχεται και αγοράζει πράγματα, δεν έρχεται να τον συμβουλέψεις για τίποτα ούτε για να τον γιατρέψεις. Κατά ομολογία σου μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου σου είναι από περαστικούς, οπότε παραφαρμακευτικά ή μη φαρμακευτικά προϊόντα, γιατί όταν κάποιος χρειάζεται φάρμακα πηγαίνει και τα παίρνει εκείνην την στιγμή από το κοντινότερο φαρμακείο, δεν πηγαίνει βόλτα, βλέπει ένα φαρμακείο και λέει "α, να πάρω και χάπια για την πίεση".
Όχι. Έμπορος είσαι εσύ.
Εγώ απαντώ σε ερωτήσεις, συμβουλεύω, συμπληρώνω, παραπέμπω, εντοπίζω παρενέργειες και καθοδηγώ όπου χρειαστεί. Επίσης εντοπίζω λάθη που έχουν σώσει καταστάσεις.
Τα φάρμακα θεραπεύουν, 9/10 φορές οι αγωγές είναι αλγόριθμος και πρωτόκολλα, και ακριβώς γι'αυτό βλέπεις να γράφουν φάρμακα στο ίδιο άτομο που έχουν σοβαρές αλληλεπιδράσεις ενώ δεν θα έπρεπε. Μη μπερδεύεις τους γιατρούς στα επείγοντα, μην χρησιμοποιείς αστείους όρους όπως "θεραπευω" γιατί απλά δείχνεις την ασχετοσύνη σου.

Έμπορος λοιπόν είσαι εσύ. Εγώ δουλεύω πάνω σε αυτό που σπούδασα και συνεχίζω να σπουδάζω, εσύ όχι.
Εγώ εχω αστικές ευθύνες μαζί με τον γιατρό αν γίνει μαλακία εσύ όχι.
Εγώ μπορώ να διαχειριστώ την πολυφαρμακία των πελατών μου, να καθοδηγώ και να παραπέμπω, όσο εσύ βγάζεις προσφορές στα δρακουλινια.
Εγώ ασκώ επιστήμη, εσύ όχι. Και το κρίνουν άλλοι επιστήμονες, μεταξύ αυτών και γιατροί που συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε. Δε θα το κρίνεις εσύ, μεταξύ μπιγκ μπαμπολ και εξάδων πορτοκαλάδας.

Σε ενοχλεί αυτό; Πρόβλημα σου. Λύσε το. Κάνε κάτι άλλο.

Σημειωτέον δεν έχουμε μόνο ένα φαρμακείο και δεν λειτουργούν όλα με τον ίδιο τρόπο γιατί είναι σε αλλά σημεία, άρα πάλι ηλίθιο αλμα λογικής έκανες.

ΥΓ : Αν θες, σου βάζω και όλες τις παραθεσεις που μου έκανες σε αυτό το νήμα ακόμα και 2 φορές με το ίδιο πράγμα ή τις φορές που μου έκανες tag για να μου τραβήξεις την προσοχή.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:28 Όχι. Έμπορος είσαι εσύ.
Εγώ απαντώ σε ερωτήσεις, συμβουλεύω, συμπληρώνω, παραπέμπω, εντοπίζω παρενέργειες και καθοδηγώ όπου χρειαστεί.
Οκ. Παραισθήσεις μεγαλείου. Moving on...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Παραλήρημα μεγαλείου. Ή έστω Ψευδαισθήσεις. Που και πάλι είναι λάθος. Πάντως όχι παραισθήσεις.

Και ΟΚ, δεν το έχει ο Ότο. Δηλαδή αυτό που έγραψε, ναι. Έτσι το νιώθει και σε τέτοια διάθεση είναι όταν θέλει να το κάνει. Δεν είναι μεγαλοϊδεατισμός αυτό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:40 Παραλήρημα μεγαλείου. Ή έστω Ψευδαισθήσεις. Που και πάλι είναι λάθος. Πάντως όχι παραισθήσεις.

Και ΟΚ, δεν το έχει ο Ότο. Δηλαδή αυτό που έγραψε, ναι. Έτσι το νιώθει και σε τέτοια διάθεση είναι όταν θέλει να το κάνει.
Όχι, στο context αυτό ταιριάζουν οι παραισθήσεις, γιατί ψευδαισθήσεις είναι άλλο πράγμα. Δεν διάλεξα τυχαία την λέξη.

Το τι νιώθει και τι είναι, είναι ακριβώς ο λόγος που επέλεξα την λέξη. Μπορεί να νιώθει ό,τι θέλει, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Είναι σαν να λέω ότι είμαι σύμβουλος διατροφής και γιατρός γιατί δίνω συμβουλές για τρόφιμα (mind you, μόνο όταν με ρωτάνε, δεν προσφέρομαι μόνος μου). Ή μπορεί να είμαι και πνευματικός, όταν κάποιος νηστεύει και του λέω ότι αυτό που παίρνει δεν είναι νηστίσιμο. Ποιος ξέρει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:28

Εγώ μπορώ να διαχειριστώ την πολυφαρμακία των πελατών μου, να καθοδηγώ και να παραπέμπω, όσο εσύ βγάζεις προσφορές στα δρακουλινια.
Εγώ ασκώ επιστήμη, εσύ όχι. Και το κρίνουν άλλοι επιστήμονες, μεταξύ αυτών και γιατροί που συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε. Δε θα το κρίνεις εσύ, μεταξύ μπιγκ μπαμπολ και εξάδων πορτοκαλάδας.
Απολαυστικός Όττο :smt005:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:43
Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:40 Παραλήρημα μεγαλείου. Ή έστω Ψευδαισθήσεις. Που και πάλι είναι λάθος. Πάντως όχι παραισθήσεις.

Και ΟΚ, δεν το έχει ο Ότο. Δηλαδή αυτό που έγραψε, ναι. Έτσι το νιώθει και σε τέτοια διάθεση είναι όταν θέλει να το κάνει.
Όχι, στο context αυτό ταιριάζουν οι παραισθήσεις, γιατί ψευδαισθήσεις είναι άλλο πράγμα. Δεν διάλεξα τυχαία την λέξη.

Το τι νιώθει και τι είναι, είναι ακριβώς ο λόγος που επέλεξα την λέξη. Μπορεί να νιώθει ό,τι θέλει, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Είναι σαν να λέω ότι είμαι σύμβουλος διατροφής και γιατρός γιατί δίνω συμβουλές για τρόφιμα (mind you, μόνο όταν με ρωτάνε, δεν προσφέρομαι μόνος μου). Ή μπορεί να είμαι και πνευματικός, όταν κάποιος νηστεύει και του λέω ότι αυτό που παίρνει δεν είναι νηστίσιμο. Ποιος ξέρει;
ΟΚ. Δεν διάβασα πιο πάνω. Μόνο το τελευταίο αυτό ποστ σου.
Η αντίδρασή μου έχει να κάνει με το ότι, θέλω να την βλέπουν έτσι οι χρήστες και το επικροτώ αν το δω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:48 ΟΚ. Δεν διάβασα πιο πάνω. Μόνο το τελευταίο αυτό ποστ σου.
Η αντίδρασή μου έχει να κάνει με το ότι, θέλω να την βλέπουν έτσι οι χρήστες και το επικροτώ αν το δω.
Κι εγώ επικροτώ το να νιώθει κάποιος καλά με την δουλειά του. Δεν επικροτώ την προσπάθεια να πείσει τους άλλους ότι είναι κάτι πολύ "σπουδαιότερο" όπου αυτός ο ίδιος έχει ορίσει ότι αυτό που του λένε ότι κάνει είναι μικρότερης "σπουδαιότητας" γιατί νιώθει αίσθημα κατωτερότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Και ΟΚ, δεν το έχει ο Ότο. Δηλαδή αυτό που έγραψε, ναι. Έτσι το νιώθει και σε τέτοια διάθεση είναι όταν θέλει να το κάνει. Δεν είναι μεγαλοϊδεατισμός αυτό.
Μαλάκες είστε τρελοί;
Δεν δέχομαι ερωτήσεις για τα φάρμακα στο φαρμακείο;
Δεν εντοπίζω λανθασμένη συνταγογράφηση; Χθες μόνο το βράδυ ήρθε συνταγή με αζιθρομυκινη σε πελάτη που παίρνει sintrom.

Δεν παραπέμπω όταν μου λένε συμπτώματα που εντοπίζονται στην αγωγή τους ;

Άντε συνέλθετε.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:35
Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:28 Όχι. Έμπορος είσαι εσύ.
Εγώ απαντώ σε ερωτήσεις, συμβουλεύω, συμπληρώνω, παραπέμπω, εντοπίζω παρενέργειες και καθοδηγώ όπου χρειαστεί.
Οκ. Παραισθήσεις μεγαλείου. Moving on...
Το ότι θεωρείς μεγαλεία αυτά που είναι δεδομένα στην καθημερινότητα μου, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της τεράστιας διαφοράς που έχουμε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:53

Μαλάκες είστε τρελοί;
Δεν δέχομαι ερωτήσεις για τα φάρμακα στο φαρμακείο;
Δεν εντοπίζω λανθασμένη συνταγογράφηση; Χθες μόνο το βράδυ ήρθε συνταγή με αζιθρομυκινη σε πελάτη που παίρνει sintrom.

Δεν παραπέμπω όταν μου λένε συμπτώματα που εντοπίζονται στην αγωγή τους ;

Άντε συνέλθετε.
Σε επιστεύονται για παρανέργειες περαστικοί που δεν σε ξέρουν και ήρθαν να πάρουν το φάρμακό τους, αντί να ρωτήσουν τον γιατρό τους; Βασικά και αυτοί που σε ξέρουν, γιατί να μην ρωτήσουν τον γιατρό τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”