Δεν κατάλαβα, συμφωνείς ή διαφωνείς; Και στους δικούς σου χάρτες, ως επί το πλείστον ξηρά φαίνεται η Ελλάδα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:43Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:34Εν τω μεταξύ, δεν ήταν θάλασσα η Θεσσαλία κατά το Πλειστόκαινο. Ούτε και η Ελλάδα εν γένει κατά το Μειόκαινο. Θάλασσα ήταν κατά την Κρητιδική περίοδο και πριν.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:58 Όλη η Ελλάδα είναι χτισμένη σε λάθος περιοχή. Μην ξεχνάμε ότι ήταν θάλασσα στα χρόνια του Μειόκαινου.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Όλη η δυτική Ελλάδα είναι βυθισμένη σ' αυτήν την περίοδο. Αν ζουμάρεις θα δεις τα σύγχρονα σύνορα. Η Ελλάδα γενικά είναι γεωλογικά νεαρός σχηματισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Α, οκ. Γιατί μπήκα να δω Α2 Autobahn και την είδα ανοιχτή σε όλο το μήκος της. Έπειτα μπήκα να δω ΠΑΘΕ, ,8 ημέρες μετά τις πλημμύρες...hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:47Ποιος δρόμος; Ένα μικρό κομμάτι είναι. Στο επόμενο επεισόδιο θα μας βάλει καμμιά γούρνα για να αποδείξει ότι κι αλλού πλημμυρίζει η γη.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:40Πόσες ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος; Γιατί εδώ κοντεύει δέκα ημέρες...Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:00
Orion22 τι γίνεται με την ΤΕΡΝΑ τέλος πάντων;
Αυτή είναι η Γερμανία 2.0 που ονειρευτήκαμε;
-
Εμπεδοκλής
Αυτό που εκατομμύρια χρόνια να συζητάτε σαν δεκαετίες είναι αστείο...Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:48Δεν κατάλαβα, συμφωνείς ή διαφωνείς; Και στους δικούς σου χάρτες, ως επί το πλείστον ξηρά φαίνεται η Ελλάδα.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:43Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:34 Εν τω μεταξύ, δεν ήταν θάλασσα η Θεσσαλία κατά το Πλειστόκαινο. Ούτε και η Ελλάδα εν γένει κατά το Μειόκαινο. Θάλασσα ήταν κατά την Κρητιδική περίοδο και πριν.
![]()
![]()
Συμφωνώ, γεωλογικά νεαρός σχηματισμός είναι. Το θέμα είναι πόσο νεαρός. Φερ'ειπείν βλέπεις ότι πριν 10.000.000 υπήρχαν χερσαία ζώα στο Πικέρμι. Δεινόσαυρους όμως δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο μέρος τής Ελλάδας ανέβηκε στην ξηρά με την Αλπική πτύχωση που ξεκίνησε πριν από 65.000.000 χρόνια. Υπάρχουν όμως και πολύ παλιότερα πετρώματα, όπως π.χ. στο Λαύριο που βρίσκονται μέχρι και Λιθανθρακοφόρου περιόδου.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:51 Όλη η δυτική Ελλάδα είναι βυθισμένη σ' αυτήν την περίοδο. Αν ζουμάρεις θα δεις τα σύγχρονα σύνορα. Η Ελλάδα γενικά είναι γεωλογικά νεαρός σχηματισμός.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αν θέλει πολλές μέρες ακόμα για να ανοίξει η εθνική ας ρίξουν αμμοχάλικο πάνω. 2km είναι μόνο.
-
Εμπεδοκλής
Έμαθαν ότι πλημμυρίσαμε, πλάκωσαν και οι γύφτοι.
https://www.in.gr/2023/09/13/greece/vol ... na-spitia/
Αλλά ξέρω, και για το πλιάτσικο στους πλημμυροπαθείς από τους γύφτους φταίει η βροχή και ο Θεός...
Αλλά ξέρω, και για το πλιάτσικο στους πλημμυροπαθείς από τους γύφτους φταίει η βροχή και ο Θεός...
- hellegennes
Αυτό πάλι τι είδους ανωμαλία είναι; Δεν θέλω κυρά μου να μου περιγράψεις το βίντεο, αφού λες ότι έχεις βίντεο δείξ' το, τι μου κάνεις εξιστόρηση;Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:22 Έμαθαν ότι πλημμυρίσαμε, πλάκωσαν και οι γύφτοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Σόρυ, δικό μου λάθος που εμπιστεύτηκα το σάιτ του συνθέτη και εισαγωγέα γαλακτος σε στερεά μορφή. Διάβασα τρεις γραμμές και υπέθεσα ότι πιο κάτω θα υπάρχει και το βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα να ψάξω να το δω. Για γύφτους μιλάμε. Αυτοί έκαναν πλιάτσικο και στο ήλιος όταν είχε πέσει.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:27Αυτό πάλι τι είδους ανωμαλία είναι; Δεν θέλω κυρά μου να μου περιγράψεις το βίντεο, αφού λες ότι έχεις βίντεο δείξ' το, τι μου κάνεις εξιστόρηση;Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:22 Έμαθαν ότι πλημμυρίσαμε, πλάκωσαν και οι γύφτοι.
και όπως λέει ο Σέλευκος έχουν πιάσει 10 άτομα για μπούκες και είναι έξωΕμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:30Σόρυ, δικό μου λάθος που εμπιστεύτηκα το σάιτ του συνθέτη και εισαγωγέα γαλακτος σε στερεά μορφή. Διάβασα τρεις γραμμές και υπέθεσα ότι πιο κάτω θα υπάρχει και το βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα να ψάξω να το δω. Για γύφτους μιλάμε. Αυτοί έκαναν πλιάτσικο και στο ήλιος όταν είχε πέσει.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:27Αυτό πάλι τι είδους ανωμαλία είναι; Δεν θέλω κυρά μου να μου περιγράψεις το βίντεο, αφού λες ότι έχεις βίντεο δείξ' το, τι μου κάνεις εξιστόρηση;Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:22 Έμαθαν ότι πλημμυρίσαμε, πλάκωσαν και οι γύφτοι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Το σπασμένο ανάχωμα, που «γλίτωσε» την πόλη και έστειλε το νερό σε Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα, Κόρδα
Φράγμα ή φράγματα πέριξ της Καρδίτσας έσπασαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πλημμύρας την περασμένη Τετάρτη. Αυτό είναι μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα πλέον, καθώς όσο περνούν οι μέρες και ανεξάρτητα από τις καταγγελίες κατοίκων του Παλαμά και των γύρω χωριών, αποδεικνύεται και από το ρεπορτάζ.
Το εάν έσπασαν από ανθρώπινες ενέργειες, ή από την ορμή του νερού, είτε από κακοτεχνίες, είτε από την ίδια την ένταση της ροής, μένει να αποδειχθεί – αν αποδειχθεί ποτέ.
https://www.topontiki.gr/2023/09/13/kak ... 1694612878
Φράγμα ή φράγματα πέριξ της Καρδίτσας έσπασαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πλημμύρας την περασμένη Τετάρτη. Αυτό είναι μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα πλέον, καθώς όσο περνούν οι μέρες και ανεξάρτητα από τις καταγγελίες κατοίκων του Παλαμά και των γύρω χωριών, αποδεικνύεται και από το ρεπορτάζ.
Το εάν έσπασαν από ανθρώπινες ενέργειες, ή από την ορμή του νερού, είτε από κακοτεχνίες, είτε από την ίδια την ένταση της ροής, μένει να αποδειχθεί – αν αποδειχθεί ποτέ.
-
Εμπεδοκλής
Δέκα άτομα σε όλο τον κάμπο είναι σαν να μου πεις ότι έπιασες δέκα κατσαρίδες και καθάρισε η γειτονιά...hades έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:09και όπως λέει ο Σέλευκος έχουν πιάσει 10 άτομα για μπούκες και είναι έξωΕμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:30Σόρυ, δικό μου λάθος που εμπιστεύτηκα το σάιτ του συνθέτη και εισαγωγέα γαλακτος σε στερεά μορφή. Διάβασα τρεις γραμμές και υπέθεσα ότι πιο κάτω θα υπάρχει και το βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα να ψάξω να το δω. Για γύφτους μιλάμε. Αυτοί έκαναν πλιάτσικο και στο ήλιος όταν είχε πέσει.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:27
Αυτό πάλι τι είδους ανωμαλία είναι; Δεν θέλω κυρά μου να μου περιγράψεις το βίντεο, αφού λες ότι έχεις βίντεο δείξ' το, τι μου κάνεις εξιστόρηση;![]()
δεν αντιλέγω αλλά και αυτούς τους 10 τους άφησαν .Δλδ τι να πεις για την Ελληνική δικαιοσύνη τους ανακριτές και τους εισαγγελείς .Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:04Δέκα άτομα σε όλο τον κάμπο είναι σαν να μου πεις ότι έπιασες δέκα κατσαρίδες και καθάρισε η γειτονιά...hades έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:09και όπως λέει ο Σέλευκος έχουν πιάσει 10 άτομα για μπούκες και είναι έξωΕμπεδοκλής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 00:30
Σόρυ, δικό μου λάθος που εμπιστεύτηκα το σάιτ του συνθέτη και εισαγωγέα γαλακτος σε στερεά μορφή. Διάβασα τρεις γραμμές και υπέθεσα ότι πιο κάτω θα υπάρχει και το βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα να ψάξω να το δω. Για γύφτους μιλάμε. Αυτοί έκαναν πλιάτσικο και στο ήλιος όταν είχε πέσει.![]()
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Λίνο Βεντούρα
Βρομάει μούφα αυτή η ιστορία. Το «ρεπορτάζ» είναι επιεικώς γτπ, ενας αχταρμάς γέφυρες, φράγματα, αναχώματα όλα ισάξια, αγανακτισμένοι κάτοικοι πληροφοριοδοτες…Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:26 Το σπασμένο ανάχωμα, που «γλίτωσε» την πόλη και έστειλε το νερό σε Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα, Κόρδα
Αποκαλυπτική δημοσιογραφία από τον καναπέ στη Αθήνα. Επίπεδο πχωρουμ.
Κρίμα για το Π, ήταν κάποτε αξιόλογη εφημερίδα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν ξέρω αν είναι μούφα το διάβασα και αλλού.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:19Βρομάει μούφα αυτή η ιστορία. Το «ρεπορτάζ» είναι επιεικώς γτπ, ενας αχταρμάς γέφυρες, φράγματα, αναχώματα όλα ισάξια, αγανακτισμένοι κάτοικοι πληροφοριοδοτες…Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:26 Το σπασμένο ανάχωμα, που «γλίτωσε» την πόλη και έστειλε το νερό σε Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα, Κόρδα
Αποκαλυπτική δημοσιογραφία από τον καναπέ στη Αθήνα. Επίπεδο πχωρουμ.
Κρίμα για το Π, ήταν κάποτε αξιόλογη εφημερίδα.
Μου κάνει εντύπωση που δεν πλημμύρισε η Καρδίτσα, αλλά τα γύρω χωριά.
Εν πάσει περιπτώσει ο καιρός θα δείξει αν είναι μούφα η είδηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 1 Απαντήσεις