!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Orion22 τι γίνεται με την ΤΕΡΝΑ τέλος πάντων;
Αυτή είναι η Γερμανία 2.0 που ονειρευτήκαμε;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:00 Εικόνα

Μόνο στην μία λωρίδα έβρεξε τόσο πολύ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:46
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:44
Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 19:43 Φυσικά, αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα τελευταία 40 χρόνια, οι καταστρεπτικότερες πλημμύρες στην Ευρώπη προκλήθηκαν από βροχή, όχι από storm surge.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_floods_in_Europe
Φίλε, αυτό το σπούδασα. Βρήκες μια λίστα στην Wikipedia για να μου πεις τι; Μάλιστα ήταν πεδίο που με ενδιέφερε και παρ' ολίγον να καταλήξω να κάνω διδακτορικό σε flood barrier. Δεν έμαθα πριν 5 λεπτά τι είναι storm surge.
Γιά να σου πώ πως αυτό που είπες δεν είναι αλήθεια. Βρες μιάν άλλη λίστα που να στηρίζει τον ισχυρισμό σου.
Αφού το λέει ο Σούλης από το Facebook, έτσι θα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vagabondo έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:02

Μόνο στην μία λωρίδα έβρεξε τόσο πολύ;
Την μία λωρίδα μόνο είχε φτιάξει η ΤΕΡΝΑ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Saturn έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:59 εγώ είχα μείνει που ο υπεύθυνος έλεγε στους κατοίκους να μην τα ανοίξουν για θα τους κόψει τα πόδια
πόσα επεισόδια έχασα; γυρίσαμε στην εποχή του χαλκού;
βρε άσε να μην ξέρουμε κάτι σε αυτό το φόρουμ, ας μην ξέρουμε ποτε πρεπει να ανοίξουν οι αντλίες, ξέρουμε όλα τα αλλα ετσι και αλλιως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Σεπ 2023, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:03
Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:46
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:44 Φίλε, αυτό το σπούδασα. Βρήκες μια λίστα στην Wikipedia για να μου πεις τι; Μάλιστα ήταν πεδίο που με ενδιέφερε και παρ' ολίγον να καταλήξω να κάνω διδακτορικό σε flood barrier. Δεν έμαθα πριν 5 λεπτά τι είναι storm surge.
Γιά να σου πώ πως αυτό που είπες δεν είναι αλήθεια. Βρες μιάν άλλη λίστα που να στηρίζει τον ισχυρισμό σου.
Α, τώρα δεν σου αρέσει η Wikipedia; Τότε με τους νεκρούς από Covid στο Περού, την θεωρούσες ευαγγέλιο που κατέρριπτε την μελέτη που είχε κάνει ειδική προς τούτο επιτροπή.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Zήτησα την παραίτηση υπουργών (και την ευθύνη της κυβέρνησης) γιατί οι πρώτες προφορικές πληροφορίες μιλούσαν για εκατόμβη νεκρών (αυτό μου έλεγαν στο τηλέφωνο, φίλοι Τρικαλινοί). Τελικά, ήταν απλά ο φόβος και η ένταση του φαινομένου με τις πόλεις και τα χωριά να γίνονται ποτάμια.

Από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε για ακραίο φαινόμενο.
Τώρα που η οργή καταλάγιασε, θα πρέπει η κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση να δουν τι ΔΕΝ έγινε σωστά. Και είμαι σίγουρος υπάρχουν ευθύνες.

Για την τυμβωρυχία των πρώην αντιπολιτευόμενων την περίοδο 2015-2019, όλοι ξέρουμε τι δήλωναν και πως εκμεταλλεύονταν κάθε συγκυρία με τις γνωστές μιντιακές κραυγές των διαπλεκόμενων συμφερόντων...!

αυτά από εμένα. Ας βοηθήσουν τον κόσμο όσο περισσότερο γίνεται, γτι η οικονομική καταστροφή είναι τεράστια.
Κι ας δουν τι μπορούν να βελτιώσουν στο θέμα της πρόληψης.

Η κριτική είναι απαραίτητη να γίνεται, γιατί κάπου έχουν ξεφύγει... με την βασιλική νοοτροπία και τις πράξεις τους...!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ακόμα μαλώνετε για τα χιλιοστά της βροχής;
:lol:
Είπαμε, τα δύσκολα για την κυβέρνηση του αγράμματου γόνου είναι μπροστά, καθώς και για όλη τη χώρα.
Θα δούμε μια σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ τρωκτικών και εικόνας στους ψηφοφόρους, γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν για όλους.
Πραγματικά θα είναι πρωτοφανής κατάσταση για τη χώρα. Το λογαριασμό βέβαια θα τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι και όχι ο μπουμπούκος ή ο μιζοτάκης. Για να δούμε τα τάμπλετ 50 εκ. ευρώ θα τα παραγγείλει ο γόνος, ή θα χρειαστεί να τα δώσει για τους πληγέντες; Θα πρέπει να κρατήσει δύσκολες ισσοροπίες. :D
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:12
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:03
Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:46 Γιά να σου πώ πως αυτό που είπες δεν είναι αλήθεια. Βρες μιάν άλλη λίστα που να στηρίζει τον ισχυρισμό σου.
Α, τώρα δεν σου αρέσει η Wikipedia; Τότε με τους νεκρούς από Covid στο Περού, την θεωρούσες ευαγγέλιο που κατέρριπτε την μελέτη που είχε κάνει ειδική προς τούτο επιτροπή.
Η Wikipedia δεν είναι ευαγγέλιο, υπάρχουν άρθρα ελλιπή και άρθρα που έχουν επίσημες πηγές. Η αρχική εκτίμηση των νεκρών του έτους για το Περού ήταν -σύμφωνα με το τότε άρθρο- 212 χιλιάδες και η αναθεωρημένη είναι 240, αλλά η "μελέτη" σου έβρισκε πάνω από 260 χιλιάδες. Προφανώς για ένα πράγμα που υπάρχουν επίσημα στοιχεία θα χρησιμοποιήσεις αρχικά αυτά. Αυτό που έβαλες δεν είναι κάποια συστημική καταγραφή, είναι μια λίστα με κάποιες πλημμύρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Leporello

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:58
Αρίστος έγραψε: 13 Σεπ 2023, 18:16 Διαβάστε προσεκτικά την εγκυρότατη άποψή του, η οποία εντελώς συμπτωματικά φαντάζει ακραιφνώς φιλοκυβερνητική: «Πολλά χωριά, πρώτη φορά το λέω σήμερα, είναι χτισμένα σε λάθος περιοχή. Και σ’ αυτό δεν φταίει καμιά κυβέρνηση. Η Θεσσαλία είναι το χοτ σποτ της χώρας μας από πλευράς συγκέντρωσης νερών. […] Μην ξεχνάμε ότι ήταν θάλασσα στα Χρόνια του Πλειστόκαινου». :lol:
Όλη η Ελλάδα είναι χτισμένη σε λάθος περιοχή. Μην ξεχνάμε ότι ήταν θάλασσα στα χρόνια του Μειόκαινου.
Εν τω μεταξύ, δεν ήταν θάλασσα η Θεσσαλία κατά το Πλειστόκαινο. Ούτε και η Ελλάδα εν γένει κατά το Μειόκαινο. Θάλασσα ήταν κατά την Κρητιδική περίοδο και πριν.
Εικόνα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

να ρωτήσω,
ξέρει κανείς αν είναι εφικτό να γίνει εκτροπή των παραποτάμων του Πηνειού με δημιουργία τεχνητών λιμνών-φραγμάτων;
για λόγους κυρίως αντιπλημμυρικούς (αλλά και ύδρευσης-παραγωγή ενεργειας);

θα είχε νόημα, υπάρχει χώρος ή θα ξεραθούν τα ποτάμια...πχ ο Ληθαίος στα Τρίκαλα σχεδόν "στέγνωσε" όταν έδιωξε τα νερά του κυκλώνα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Leporello

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:32
Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:12
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:03 Αφού το λέει ο Σούλης από το Facebook, έτσι θα είναι.
Η Wikipedia δεν είναι ευαγγέλιο, υπάρχουν άρθρα ελλιπή και άρθρα που έχουν επίσημες πηγές. Η αρχική εκτίμηση των νεκρών του έτους για το Περού ήταν -σύμφωνα με το τότε άρθρο- 212 χιλιάδες και η αναθεωρημένη είναι 240, αλλά η "μελέτη" σου έβρισκε πάνω από 260 χιλιάδες. Προφανώς για ένα πράγμα που υπάρχουν επίσημα στοιχεία θα χρησιμοποιήσεις αρχικά αυτά. Αυτό που έβαλες δεν είναι κάποια συστημική καταγραφή, είναι μια λίστα με κάποιες πλημμύρες.
Αρα, θα είναι γιά σένα ευκολάκι να βρείς άλλη λίστα που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου.
1.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Πόσες ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος; Γιατί εδώ κοντεύει δέκα ημέρες...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:34
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:58
Αρίστος έγραψε: 13 Σεπ 2023, 18:16 Διαβάστε προσεκτικά την εγκυρότατη άποψή του, η οποία εντελώς συμπτωματικά φαντάζει ακραιφνώς φιλοκυβερνητική: «Πολλά χωριά, πρώτη φορά το λέω σήμερα, είναι χτισμένα σε λάθος περιοχή. Και σ’ αυτό δεν φταίει καμιά κυβέρνηση. Η Θεσσαλία είναι το χοτ σποτ της χώρας μας από πλευράς συγκέντρωσης νερών. […] Μην ξεχνάμε ότι ήταν θάλασσα στα Χρόνια του Πλειστόκαινου». :lol:
Όλη η Ελλάδα είναι χτισμένη σε λάθος περιοχή. Μην ξεχνάμε ότι ήταν θάλασσα στα χρόνια του Μειόκαινου.
Εν τω μεταξύ, δεν ήταν θάλασσα η Θεσσαλία κατά το Πλειστόκαινο. Ούτε και η Ελλάδα εν γένει κατά το Μειόκαινο. Θάλασσα ήταν κατά την Κρητιδική περίοδο και πριν.
Εικόνα

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Σεπ 2023, 23:40

Πόσες ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος; Γιατί εδώ κοντεύει δέκα ημέρες...
Ποιος δρόμος; Ένα μικρό κομμάτι είναι. Στο επόμενο επεισόδιο θα μας βάλει καμμιά γούρνα για να αποδείξει ότι κι αλλού πλημμυρίζει η γη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”