!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Καρολίνα

Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Bic έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:02
hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:18
Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:47 Να ο Χέλλης που λες, μπορείτε να έχετε μια ωραία ζωή μαζί.
Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται τις γλωσσικές μου διορθώσεις και τα 102 άλλα χούγια μου. Τις επιλέγω μία-μία. Ειδικά αυτό που έκανα πριν είναι τέρμα ξενερωτικό και ξέρω πως εκνευρίζονται.
Βασικά, είσαι τόσο άχρηστος, που πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται οτιδήποτε γλωσσικό από σένα. Όχι μόνο διορθώσεις.
Εσύ Μπικ που ξέρεις τις .... γλωσσικές ικανότητες του Χέλη; Έχει γίνει κάτι μεταξύ σας που πρέπει να ξέρουμε; Ή μάλλον που προσπαθείτε να κρύψετε;
Καρολίνα

Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:25 λοιπον, νεροβραστο εγινε :102: αγευστο. η πιπερια ηταν καλη ιδεα, αμα εβαζα στην ιδια μπουκια μαζι με το κρεας, νοστιμιζε. σκετο το κρεας, meh. νταξει, τοφαγα τελοσπαντων. ισως με κρασι να ηταν καλυτερο.

αυριο λεω να παρω καναν πουστη, αν βρω μπροστα μου χασαπικο.

παω τωρα να απλωσω το πρωτο μου πλυντηριο. δοξαστε με. :smt038
Ααααα όλα κι όλα, πριν το επιχειρήσεις, θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς τον Bazoomba. Το στέγνωμα των ρούχων είναι ειδικότητά του.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Bic έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:14
Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:59
Naida έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:50

Ψήνω παστίτσιο. Beat this.
ΚΑΡΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑ!

ψηνω την καρολινα να μου ψησει παστιτσιο..
consider yourself beaten. :smt038

επισης, το να το ψησεις δε λεει κατι, πρεπει και να τρωγεται.
Εσύ πάντως, άμα κατέβει στα μέρη σου η Καρολίνα, consider yourself eaten.

Ξες τι κατεβάζει αυτή όταν τρώει; Όλοι γύρω της κινδυνεύουν. Όποτε πάμε για φαΐ, όταν φεύγουμε μετράω δάχτυλα.

Για να το πω αλλιώς να το καταλάβεις, όταν κάποτε βρεθεί επιτέλους με την άλλη την Πατρινιά, η συνάντηση θα ονομαστεί "Η Πασιφάη και η Πασιφάει".

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...
πως το ειπα παραπανω να δεις...α ναι, challenge accepted. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καρολίνα

ΚΑΡΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑ!

Ασέβαστε, ένα θα σου πω (ή μάλλον θα σου ξαναπώ). Όποιος τρώει τα φαγητά μου, μουγκρίζει από απόλαυση και αναφωνεί ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗ πιο δυνατά και από τον Άγι.

Ότι θα παχύνεις, θα παχύνεις, δεν θα πω ψέματα. Αλλά δεν φταίω εγώ αν θα θες να φας όλο το ταψί. Ας μην με καλούσες να σπάσω την σαμπάνια στην πλώρη. :102:
Καρολίνα

Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:24

ΚΑΡΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑ!

Ξες τι κατεβάζει αυτή όταν τρώει; Όλοι γύρω της κινδυνεύουν. Όποτε πάμε για φαΐ, όταν φεύγουμε μετράω δάχτυλα.

Για να το πω αλλιώς να το καταλάβεις, όταν κάποτε βρεθεί επιτέλους με την άλλη την Πατρινιά, η συνάντηση θα ονομαστεί "Η Πασιφάη και η Πασιφάει".

πως το ειπα παραπανω να δεις...α ναι, challenge accepted. :003:
Άσε τι λέει ο παπαροΜπικ. Δεν έχουμε βγει ποτέ μαζί για να ξέρει πως και πόσο τρώω. Επίσης δεν τρώω πολύ φαγητό, οπότε θα σου μείνει εσένα περισσότερο (αν όμως υπάρχει κουτί με γλυκά, εκεί ναι μπορεί να μαλώσουμε).

Bic, εσύ μετράς δάχτυλα, ο Χέλης βάζει δάχτυλο στις μπριζόλες.... καρφώνεστε παιδιά, καρφώνεστε. :xena:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:23
Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:25 λοιπον, νεροβραστο εγινε :102: αγευστο. η πιπερια ηταν καλη ιδεα, αμα εβαζα στην ιδια μπουκια μαζι με το κρεας, νοστιμιζε. σκετο το κρεας, meh. νταξει, τοφαγα τελοσπαντων. ισως με κρασι να ηταν καλυτερο.

Ααααα όλα κι όλα, πριν το επιχειρήσεις, θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς τον Bazoomba. Το στέγνωμα των ρούχων είναι ειδικότητά του.
Εχε χαρη που εχει ματσακι και την κανω. Αλλιως εδω θα ημουν να σας πρηζω να μαθετε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Καρολίνα

Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:29
Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:23

Εχε χαρη που εχει ματσακι και την κανω. Αλλιως εδω θα ημουν να σας πρηζω να μαθετε.
Πρήξε μας, χαρά μας να μην μπορούμε να βοηθήσουμε καθόλου. :P
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:25

Ασέβαστε, ένα θα σου πω (ή μάλλον θα σου ξαναπώ). Όποιος τρώει τα φαγητά μου, μουγκρίζει από απόλαυση και αναφωνεί ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗ πιο δυνατά και από τον Άγι.

Ότι θα παχύνεις, θα παχύνεις, δεν θα πω ψέματα. Αλλά δεν φταίω εγώ αν θα θες να φας όλο το ταψί. Ας μην με καλούσες να σπάσω την σαμπάνια στην πλώρη. :102:
νομιζω τοχω ξαναγραψει, αλλα καποτε ιχα κατι σαν προξενιο με μια κοπελλα που στανταρ θα με ειχε στειλει στον ταφο πριν τα 40 μου απο διαβητη. μιλαμε για ζαχαροπλασισσα που δεν εχει ξαναδει ο πλανητης. καθε φορα που την συναντω, μετανιωνω που δεν πηρα αυτην την πορεια ζωης. tottaly worth it.

Καρολίνα

Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:31
Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:25

νομιζω τοχω ξαναγραψει, αλλα καποτε ιχα κατι σαν προξενιο με μια κοπελλα που στανταρ θα με ειχε στειλει στον ταφο πριν τα 40 μου απο διαβητη. μιλαμε για ζαχαροπλασισσα που δεν εχει ξαναδει ο πλανητης. καθε φορα που την συναντω, μετανιωνω που δεν πηρα αυτην την πορεια ζωης. tottaly worth it.
Σε νιώθω.
Να σημειώσω ότι κάνω και τέλεια γλυκά. :003:

Απλά δεν μαγειρεύω ποτέ για μένα (εκτός από βασικά πράγματα). Η χαρά είναι να τα φτιάχνω για ανθρώπους που αγαπώ. Εγώ και μια σαλάτα να φάω, είμαι ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:27

Άσε τι λέει ο παπαροΜπικ. Δεν έχουμε βγει ποτέ μαζί για να ξέρει πως και πόσο τρώω. Επίσης δεν τρώω πολύ φαγητό, οπότε θα σου μείνει εσένα περισσότερο (αν όμως υπάρχει κουτί με γλυκά, εκεί ναι μπορεί να μαλώσουμε).
σκαρωνουμε μια διγαμια με τη ζαχαροπλαστισσα που ειπα παραπανω, να ψοφολογησουμε σε 5-10 χρονια με το χαμογελο στα χειλη, και να μη μας χωραει κανενα φερετρο;

Καρολίνα

Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:33
Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:27

σκαρωνουμε μια διγαμια με τη ζαχαροπλαστισσα που ειπα παραπανω, να ψοφολογησουμε σε 5-10 χρονια με το χαμογελο στα χειλη, και να μη μας χωραει κανενα φερετρο;
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Δεν την παντρεύεσαι εσύ, να γίνω εγώ κουμπάρα και να τρώω και κανένα γλυκάκι στη ζούλα; :003:
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:29
student έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:27
Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:14

μεχρι και το τηγανι, σοβαρο λαδι θελει. οχι σαν αυτα που βαζουν οι χρεπηδες, 30-40 και πιο χοντρα, να μην τα καιει ο μαντρακας. :003:

σου εχω ιστοριουλα να γουσταρεις. θελησε ο εργοδοτης μου να προσλαβει καποιον να φερνει τους πελατες στο ντοκο, με ενα μινιβαν. ηρθε ενας, εμπειρος λεει, την κανει τη δουλεια 10 χρονια. ειπε και σε ποιους εργοδοτες. μου ειπε να τον κουβεντιασω λιγο, κι αν δεν ειναι κανας μουρλος, να τον προσλαβω.
ξερω οτι δε χρειαζεται για 7θεσιο κανα ειδικο διπλωμα, αλλα ετσι πανω στην κουβεντα, τον ρωτησα αν εχει καποιο παραπανω διπλωμα.

δεν εχει καν διπλωμα."ε εδω στο νησι με ξερουν ολοι οτι ειμαι καλος οδηγος, τι να το κανω"
:hammer: :fp:
Πρώτη χρονιά δουλεύεις στον τουρισμό?
οχι βεβαια. απλα εχω κανει ενα μικρο διαλλειμα.

περιπου 30 χρονια. :003:
Υποθέτω όμως ότι πριν 30 χρόνια δεν ήσουν εσύ που έκανες τις συνεντεύξεις για να προσλάβεις συνεργάτες. :lol: Ανυπομονώ ν ακούσω τις επόμενες ιστορίες που θα έχεις να μας διηγηθείς.

ΥΓ. Και γουστάρω που σε διαβάζω να γουστάρεις προς το παρόν το όλο έργο που ξεκίνησες. Εύχομαι να πάει έτσι μέχρι τέλους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:22
Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 08:10
οκ, εχω αλλη μια , θα δοκιμαστει το βραδυ.
φίλε Ασέβ, μην ακούς τις πίπες τού χελληγεννούς για το broiled pork chop που έμαθε στο Πούτσεστερ!!
Δική μου επινόηση είναι, μαγειρικά ανεπίδεκτε. Αν ξέρεις να το κάνεις σωστά είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΚΑΡΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑ!

:lol:

Η μαντάμ μου κρατάει μούτρα διότι της έθιξα τον Μεγαλειότατο. Να μην έρθει αν δε θέλει. :p4:

Θα πάω μόνη μου και θα φάω τον άμπακα..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:48
Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:22
Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 08:10
οκ, εχω αλλη μια , θα δοκιμαστει το βραδυ.
φίλε Ασέβ, μην ακούς τις πίπες τού χελληγεννούς για το broiled pork chop που έμαθε στο Πούτσεστερ!!
Δική μου επινόηση είναι, μαγειρικά ανεπίδεκτε. Αν ξέρεις να το κάνεις σωστά είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος.
:+1:

Εμ είναι και άμπαλοι,εμ θέλουν να έχουν και γνώμη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”