οκ, εχω αλλη μια , θα δοκιμαστει το βραδυ.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:10Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι.δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
waldorf, Naida, Αγις.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 08:10οκ, εχω αλλη μια , θα δοκιμαστει το βραδυ.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:10Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι.δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:10Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι.δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Προτείνω να μην το επιχειρήσεις.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 08:10οκ, εχω αλλη μια , θα δοκιμαστει το βραδυ.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:10Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι.δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάνω που βρήκαμε κοινό σημείο το να τρώμε και να πίνουμε καυτερά, σήμερα διαβάζω ότι χτες βράδυ ήσουν έτοιμος να φασωθείς με μια γιαλαντζί Μακεδόνισσα. Η καρδιά μου έχει ματώσει και δεν ξέρω πως θα το αντέξω αυτό.Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:00Εδώ κάποιο κοινό σημείο το βρίσκουμε, ενίοτε πίνω σφηνάκια ταμπάσκο. Μετά μπορείς να κοιμάσαι δεν πειράζει, σέβομαι και εκτιμώ την ελεύθερη βούληση.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:52Εγώ δεν τρώω αλάτι όμως. Επίσης, το απλό πιπέρι το σνομπάρω. Θέλω κάτι έξτρα καυτερό, να με πετάει στο ταβάνι και να δακρύζουν μέχρι και οι ρίζες των μαλλιών μου. Φοβάμαι ότι δεν είναι ο κατάλληλος για μένα.
Ξανασκέψου το. Μπορώ να κάνω την παραχώρηση να βάλω κουκούλα και να σε ακολουθήσω μέχρι τις 3 στα μπαρ που τριγυρνάς. Μετά όμως νυστάζω.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
Το ήξερα από πριν ότι είσαι η ψυχή της παρέας, αλλά το ότι είσαι μουντρούχος δεν με ενοχλεί. Έχω ζήσει πολύ χειρότερα. Καλή καρδιά θέλω να έχεις, να μην είσαι άπιστος και να αντέχεις στο σεξ. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:18Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται τις γλωσσικές μου διορθώσεις και τα 102 άλλα χούγια μου. Τις επιλέγω μία-μία. Ειδικά αυτό που έκανα πριν είναι τέρμα ξενερωτικό και ξέρω πως εκνευρίζονται.
Και τα φωσφοριζέ να κάψεις, αλλά εκεί μπορώ να κάνω μια υποχώρηση. Φτάνει να μην κυκλοφορούμε μαζί όταν τα φοράς.
Τώρα, αν επιμένεις να βάζεις δάχτυλα στις μπριζόλες, θα το υποστώ και αυτό. Πάντα σέβομαι τα βίτσια των άλλων.
- Sid Vicious
Χθες έκατσα σπίτι, αυτό που λες έγινε πολύ παλιά πριν 3 μέρεςΚαρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 13:08Πάνω που βρήκαμε κοινό σημείο το να τρώμε και να πίνουμε καυτερά, σήμερα διαβάζω ότι χτες βράδυ ήσουν έτοιμος να φασωθείς με μια γιαλαντζί Μακεδόνισσα. Η καρδιά μου έχει ματώσει και δεν ξέρω πως θα το αντέξω αυτό.Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:00Εδώ κάποιο κοινό σημείο το βρίσκουμε, ενίοτε πίνω σφηνάκια ταμπάσκο. Μετά μπορείς να κοιμάσαι δεν πειράζει, σέβομαι και εκτιμώ την ελεύθερη βούληση.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:52
Εγώ δεν τρώω αλάτι όμως. Επίσης, το απλό πιπέρι το σνομπάρω. Θέλω κάτι έξτρα καυτερό, να με πετάει στο ταβάνι και να δακρύζουν μέχρι και οι ρίζες των μαλλιών μου. Φοβάμαι ότι δεν είναι ο κατάλληλος για μένα.
Ξανασκέψου το. Μπορώ να κάνω την παραχώρηση να βάλω κουκούλα και να σε ακολουθήσω μέχρι τις 3 στα μπαρ που τριγυρνάς. Μετά όμως νυστάζω.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Να το διευκρινίζεις άλλη φορά, σε παρακαλώ πολύ. Πλάνταξα στο κλάμα από τη στιγμή που το διάβασα. Κόντεψα να κάνω πρόταση γάμου στον Χέλη για να σε ξεπεράσω.Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 13:14Χθες έκατσα σπίτι, αυτό που λες έγινε πολύ παλιά πριν 3 μέρεςΚαρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 13:08Πάνω που βρήκαμε κοινό σημείο το να τρώμε και να πίνουμε καυτερά, σήμερα διαβάζω ότι χτες βράδυ ήσουν έτοιμος να φασωθείς με μια γιαλαντζί Μακεδόνισσα. Η καρδιά μου έχει ματώσει και δεν ξέρω πως θα το αντέξω αυτό.Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:00
Εδώ κάποιο κοινό σημείο το βρίσκουμε, ενίοτε πίνω σφηνάκια ταμπάσκο. Μετά μπορείς να κοιμάσαι δεν πειράζει, σέβομαι και εκτιμώ την ελεύθερη βούληση.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.![]()
Όταν τα έλεγα εγώ αυτάGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 08:34waldorf, Naida, Αγις.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 08:10οκ, εχω αλλη μια , θα δοκιμαστει το βραδυ.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:10
Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.
Και να συμπληρώσω πως όταν είναι έτοιμη και έχει σωθεί το νερό πετάς λίγο βούτυρο μέσα να τσιτσιριστεί και σβήνεις με χυμό λεμόνι. Αντί βουτύρου χρησιμοποιείς και λάδι αλλά ο αμπαλος Ασέβαστος δεν έχει ούτε από αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έγκλημα καθοσιώσεως.
Χρόνια προσπαθούμε να βάλουμε μυαλό στη Naida και δεν το καταφέραμε,έχω παραιτηθεί πλέον.
Μην αρχίσεις την "καριέρα" σου με τέτοιες αηδίες.
Παρακαλώ να μην με βάλετε ξανά στη δύσκολη θέση να μιλάω για νερόβραστες μπριτζόλες.
Χρόνια προσπαθούμε να βάλουμε μυαλό στη Naida και δεν το καταφέραμε,έχω παραιτηθεί πλέον.
Παρακαλώ να μην με βάλετε ξανά στη δύσκολη θέση να μιλάω για νερόβραστες μπριτζόλες.
το ματι κατέβασε το στο 7 απο το 9 πρίν βαλεις την μπριζόλα, μισό ποτηρι νερό, οταν την γυρίσεις μια φορά κατέβασε το στο 5, κατα τα άλλα και ο αγις ξερει να βοηθήσει νομιζω απλα θελει να βρεις καρβουνα και την μαμά σου.
Άσε βρε. Όταν το τρώτε στο χοιρινό με σέλινο λέτε πω πω τι νοστιμιά. Εκεί ξεχνάτε ότι είναι βραστό. Αμπαλοι.waldorf έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:36 Έγκλημα καθοσιώσεως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βασικά, είσαι τόσο άχρηστος, που πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται οτιδήποτε γλωσσικό από σένα. Όχι μόνο διορθώσεις.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:18Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται τις γλωσσικές μου διορθώσεις και τα 102 άλλα χούγια μου. Τις επιλέγω μία-μία. Ειδικά αυτό που έκανα πριν είναι τέρμα ξενερωτικό και ξέρω πως εκνευρίζονται.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Λιγη σοβαροτητα παρακαλω,δεν ειναι ολοι δουλοι των γευστικων καλυκωνwaldorf έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:36 Έγκλημα καθοσιώσεως.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 88 Απαντήσεις