!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:10
Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι. :a040: δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις
Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.
viewtopic.php?p=3004294#p3004294
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:13
Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:32 μπριζολα στο τηγανι. φαουλ πρωτο, δεν εχω λαδι. :a040: δεν ξερω αν γινεται να τη βαλω χωρις
Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.
viewtopic.php?p=3004294#p3004294
Καμμία σχέση. You have no idea.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει.
Περίεργο τρόπο έχεις για να μαγειρεύεις τις μπριζόλες. :xena:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:15
Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ακούσεις τον θρυλικό μου εξάψαλμο για άγνοια συντακτικού. Λοιπόν, καλή μου Καρολίνα, όταν πριν τον συμπλεκτικό σύνδεσμο (και) προηγείται κόμμα, σημαίνει ότι η πρόταση ή λέξη που προηγείται περικλείεται από κόμματα και ως εκ τούτου είναι εμβόλιμη, όχι παρατακτική. Με άλλα λόγια, αυτό το "1 δάχτυλο" δεν μπορεί να θεωρηθεί ξέχωρος όρος στην πρόταση παρά μόνο αναφορά στον προηγούμενο όρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καρολίνα

hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:20
Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:15
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ακούσεις τον θρυλικό μου εξάψαλμο για άγνοια συντακτικού. Λοιπόν, καλή μου Καρολίνα, όταν πριν τον συμπλεκτικό σύνδεσμο (και) προηγείται κόμμα, σημαίνει ότι η πρόταση ή λέξη που προηγείται περικλείεται από κόμματα και ως εκ τούτου είναι εμβόλιμη, όχι παρατακτική. Με άλλα λόγια, αυτό το "1 δάχτυλο" δεν μπορεί να θεωρηθεί ξέχωρος όρος στην πρόταση παρά μόνο αναφορά στον προηγούμενο όρο.

Εικόνα
Spoiler
Ξέρω κάθε κανόνα συντακτικού, άσχετο που δεν το δείχνω εδώ. Αλλά και μόνο που έγραψες "καλή μου Καρολίνα" είναι αρκετό για να σε ερωτευτώ ακόμα περισσότερο. Και εσένα και τον εξάψαλμό σου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Άσε τώρα τα τζιφάκια. Θα μπορούσες να κάνεις αυτό το αστείο μόνο αν δεν έβαζα κόμμα. Τώρα δείχνεις απλά ότι δεν ξέρεις καλά τους κανόνες, γιατί δεν λειτουργεί το αστείο σου έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καρολίνα

hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:38 Άσε τώρα τα τζιφάκια. Θα μπορούσες να κάνεις αυτό το αστείο μόνο αν δεν έβαζα κόμμα. Τώρα δείχνεις απλά ότι δεν ξέρεις καλά τους κανόνες, γιατί δεν λειτουργεί το αστείο σου έτσι.
Σοβαρά τώρα, λες να μην κατάλαβα ότι δεν βάζεις δάχτυλο στην μπριζόλα (ή οπουδήποτε αλλού);
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:13
Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:00
Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:48 Είναι τίγκα στο λίπος ή είναι ιδέα μου; Αν ναι, είσαι πολύ φίλος να ξες. Αν όχι, ούτε γεια από μένα ξανά. :P
Να τρως δεν ξέρεις, ντύνεσαι περίεργα, ακούς φρικαλέες μουσικές, δεν ταιριάζουμε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μια τέτοια σχέση δεν θα οδηγούσε πουθενά, κατάλαβε το επιτέλους δεν σε θέλω και σταμάτα σε παρακαλώ να με πιέζεις και να με κυνηγάς.
Που ξέρεις εσύ τι μουσικές ακούω εγώ καλέ;
Όντως δεν ταιριάζουμε πάντως. Εγώ ξυπνάω την ώρα που πας εσύ για ύπνο. Δεν είμαι πανκιό, δεν φοράω αρβύλες και κουκούλες, δεν παρτάρω όλη νύχτα.
Με λύπη και θλίψη στην ψυχή πρέπει να δεχτώ ότι μια τέτοια σχέση θα ήταν καταδικασμένη. Με πληγώνει που το λέω, αλλά θα ξαναγυρίσω στον πρώτο μου έρωτα, τον Χέλλη. Δεν θυμάμαι πότε σε κυνήγησα, παρόλο που έχω καλή μνήμη, αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι.

Αντίο, αγαπημένε μου, ίσως σε μια άλλη ζωή να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα. Στην τωρινή, θα αρκεστώ να διαβάζω τα ποστ σου και να κλαίω βουβά που δεν θα γίνεις ποτέ δικός μου.
Όχι, όχι μην κλαις, να φανείς δυνατή πρέπει, είναι ξέρω η ζωή σκληρή και ορισμένες φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως θα τα επιθυμούσαμε αλλά θα επιτρέψουμε τα χτυπήματα της μοίρας να μας λυγίσουν; Όχι. Για αυτό σου λέω μην κλαις για εμένα όμορφη. Και μην απελπίζεσαι θα βρεθεί κάποτε ένα παλικάρι να σε αγαπήσει όπως σ' αξίζει. Να ο Χέλλης που λες, μπορείτε να έχετε μια ωραία ζωή μαζί. Δέχομαι και να σας παντρέψω μάλιστα και θα αναλάβω εγώ να μαζέψω και τα δώρα του γάμου σας να μην έχετε να σκοτίζεστε με τέτοια πεζά πράγματα. (Όποιος επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά στα δώρα γάμου των Χέλλη και Καρολίνα ας επικοινωνήσει μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:43
hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:38 Άσε τώρα τα τζιφάκια. Θα μπορούσες να κάνεις αυτό το αστείο μόνο αν δεν έβαζα κόμμα. Τώρα δείχνεις απλά ότι δεν ξέρεις καλά τους κανόνες, γιατί δεν λειτουργεί το αστείο σου έτσι.
Σοβαρά τώρα, λες να μην κατάλαβα ότι δεν βάζεις δάχτυλο στην μπριζόλα (ή οπουδήποτε αλλού);
Το πρώτο σας ερωτικό καυγαδάκι, το αλατοπίπερο της σχέσης
Καρολίνα

Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:47
Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:13
Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:00
Να τρως δεν ξέρεις, ντύνεσαι περίεργα, ακούς φρικαλέες μουσικές, δεν ταιριάζουμε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μια τέτοια σχέση δεν θα οδηγούσε πουθενά, κατάλαβε το επιτέλους δεν σε θέλω και σταμάτα σε παρακαλώ να με πιέζεις και να με κυνηγάς.
Που ξέρεις εσύ τι μουσικές ακούω εγώ καλέ;
Όντως δεν ταιριάζουμε πάντως. Εγώ ξυπνάω την ώρα που πας εσύ για ύπνο. Δεν είμαι πανκιό, δεν φοράω αρβύλες και κουκούλες, δεν παρτάρω όλη νύχτα.
Με λύπη και θλίψη στην ψυχή πρέπει να δεχτώ ότι μια τέτοια σχέση θα ήταν καταδικασμένη. Με πληγώνει που το λέω, αλλά θα ξαναγυρίσω στον πρώτο μου έρωτα, τον Χέλλη. Δεν θυμάμαι πότε σε κυνήγησα, παρόλο που έχω καλή μνήμη, αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι.

Αντίο, αγαπημένε μου, ίσως σε μια άλλη ζωή να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα. Στην τωρινή, θα αρκεστώ να διαβάζω τα ποστ σου και να κλαίω βουβά που δεν θα γίνεις ποτέ δικός μου.
Όχι, όχι μην κλαις, να φανείς δυνατή πρέπει, είναι ξέρω η ζωή σκληρή και ορισμένες φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως θα τα επιθυμούσαμε αλλά θα επιτρέψουμε τα χτυπήματα της μοίρας να μας λυγίσουν; Όχι. Για αυτό σου λέω μην κλαις για εμένα όμορφη. Και μην απελπίζεσαι θα βρεθεί κάποτε ένα παλικάρι να σε αγαπήσει όπως σ' αξίζει. Να ο Χέλλης που λες, μπορείτε να έχετε μια ωραία ζωή μαζί. Δέχομαι και να σας παντρέψω μάλιστα και θα αναλάβω εγώ να μαζέψω και τα δώρα του γάμου σας να μην έχετε να σκοτίζεστε με τέτοια πεζά πράγματα. (Όποιος επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά στα δώρα γάμου των Χέλλη και Καρολίνα ας επικοινωνήσει μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες)
Σ'ευχαριστώ για τα λόγια παρηγοριάς. Δεν λέω, μου αρέσει ο Χέλης, έχει αυτό το μπρουτάλ που με φτιάχνει και είναι και έξυπνος (για να μην μιλήσω για τα σέξυ φωσφοριζέ του ρούχα). Αλλά φοβούμαι ότι όταν θα μείνουμε μόνοι οι δυο μας, θα είναι κάπως περίεργα. Πως είναι η Κασπ που γαργαλιέται όλη νύχτα με τον Κύπριο; Ε, ο Χέλης θα μου κάνει μαθήματα συντακτικού και θα με εξετάζει κιόλας μετά.

Ό,τι και αν έχω κάνει στη ζωή μου, δεν μου αξίζει να τιμωρηθώ τόσο σκληρά.
Καρολίνα

Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:48
Εγώ δεν τρώω αλάτι όμως. Επίσης, το απλό πιπέρι το σνομπάρω. Θέλω κάτι έξτρα καυτερό, να με πετάει στο ταβάνι και να δακρύζουν μέχρι και οι ρίζες των μαλλιών μου. Φοβάμαι ότι δεν είναι ο κατάλληλος για μένα.

Ξανασκέψου το. Μπορώ να κάνω την παραχώρηση να βάλω κουκούλα και να σε ακολουθήσω μέχρι τις 3 στα μπαρ που τριγυρνάς. Μετά όμως νυστάζω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:52
Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:48

Εγώ δεν τρώω αλάτι όμως. Επίσης, το απλό πιπέρι το σνομπάρω. Θέλω κάτι έξτρα καυτερό, να με πετάει στο ταβάνι και να δακρύζουν μέχρι και οι ρίζες των μαλλιών μου. Φοβάμαι ότι δεν είναι ο κατάλληλος για μένα.

Ξανασκέψου το. Μπορώ να κάνω την παραχώρηση να βάλω κουκούλα και να σε ακολουθήσω μέχρι τις 3 στα μπαρ που τριγυρνάς. Μετά όμως νυστάζω.
Εδώ κάποιο κοινό σημείο το βρίσκουμε, ενίοτε πίνω σφηνάκια ταμπάσκο. Μετά μπορείς να κοιμάσαι δεν πειράζει, σέβομαι και εκτιμώ την ελεύθερη βούληση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όχι, είπα ξεκάθαρα ότι δεν λειτουργεί το αστείο σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:47 Να ο Χέλλης που λες, μπορείτε να έχετε μια ωραία ζωή μαζί.
Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται τις γλωσσικές μου διορθώσεις και τα 102 άλλα χούγια μου. Τις επιλέγω μία-μία. Ειδικά αυτό που έκανα πριν είναι τέρμα ξενερωτικό και ξέρω πως εκνευρίζονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:18
Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:47 Να ο Χέλλης που λες, μπορείτε να έχετε μια ωραία ζωή μαζί.
Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται τις γλωσσικές μου διορθώσεις και τα 102 άλλα χούγια μου. Τις επιλέγω μία-μία. Ειδικά αυτό που έκανα πριν είναι τέρμα ξενερωτικό και ξέρω πως εκνευρίζονται.
Ρε συ άσε πρώτα να μαζέψω τις εισφορές για τα γαμήλια δώρα σας και μετά τα αρχίζεις αυτά. Για αυτό δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα, δεν υπάρχει υπομονή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”