too late.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2023, 10:54Προτείνω να μην το επιχειρήσεις.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 08:10οκ, εχω αλλη μια , θα δοκιμαστει το βραδυ.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 01:10
Σου είπα τρόπο πιο πίσω. Βάζεις λίγο νερό, 1 δάχτυλο, και πετάς την μπριζόλα μόλις αρχίσει να βράζει. Θα πιει πολύ γρήγορα το νερό και θα αρχίσει να βγάζει λίπος, οπότε ουσιαστικά ψήνεται σ' αυτό. Μόλις σωθεί το νερό χαμηλώνεις την φωτιά, να σιγοτσιτσιρίζει, αλλιώς αρπάζει γρήγορα. Μπορείς να προσθέτεις μισό δάχτυλο νερό κάθε φορά που τελειώνει (2-3 φορές ακόμα δηλαδή). Στο τέλος μπορεί να μείνει λίγο ζουμί που μπορείς να ρίξεις πάνω στην μπριζόλα.![]()
ειναι ηδη στη φωτια. εβαλα και μερικες πιπεριες μεσα, ετσι μπας και δωσουν γευση, γιατι και μενα σε νεροβραστο μου κανει.
σε κανα τεταρτακι θα δουμε αποτελεσμα.