!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

talaipwros έγραψε: 07 Μάιος 2023, 19:55 Εικόνα
Άσε τις διαγνώσεις στα πουκάμισα, λέμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

talaipwros έγραψε: 07 Μάιος 2023, 19:55 Εικόνα
Φαίνεται και στο μανίκι. 2 είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Gherschaagk έγραψε: 07 Μάιος 2023, 19:53
talaipwros έγραψε: 07 Μάιος 2023, 19:46
Gherschaagk έγραψε: 07 Μάιος 2023, 19:39

Ρε μπεημπι κι εγώ 2 γιακάδες βλέπω.
μη κοιτας γιακαδες, μεγαλωσε την εικονα και δες ποσα διαφορετικα χρωματα εχεις στο ημιθωρακιο. Εχει τρια διαφορετικα για τα τρια διαφορετικα πουκαμισα
Δεν είναι έτσι όμως.

Φαίνεται η μέσα πλευρά του σκούρου υποκαμίσου, για αυτό μπερδεύεστε.

Να συσταθεί εξεταστική επιτροπή
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Καταθέτω στοιχεία από τον τύπο της εποχής

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

δύο είναι, απλώς το πάνω έχει διπλώσει και φαίνεται και το εσωτερικό του
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μάιος 2023, 19:12
Feindflug έγραψε: 07 Μάιος 2023, 18:04 Ντύσιμο για κατάθλιψη ρε δικέ μου.

Όταν ντύνεσαι έτσι, εργαζόμενος από το σπίτι, δεν διαχωρίζεις τις ώρες εργασίας από τις ώρες ύπνου και τις προσωπικές ώρες. Το μυαλό σου είναι συνεχώς σε μια κατάσταση έτοιμο για ύπνο, ξάπλα, μόλις σηκώθηκα και τέτοια φάση. Ο εγκέφαλος γίνεται ζελέ και η ντοπαμίνη πέφτει κατακόρυφα.

Σε αυτό το σημείο μπορείς να καλωσορίσεις την στυτική δυσλειτουργία.
Καμμία σχέση. Άλλο οι πυτζάμες και άλλο οι φόρμες. Και προσωπικές ώρες δεν σημαίνει μόνον ύπνος. Σημαίνει άνεση και ντύσιμο που μπορείς να πεταχτείς ως το περίπτερο ή το σ/μ ή έστω να υποδεχτείς κάποιον για καφέ. Τα υπόλοιπα θυμίζουν το μάτι του μεγάλου αδελφού που θα σε υποβιβάσει αν δεν φοράς ευπρεπή στολή εργασίας. Εκτός αν υποθέσω ότι μέσα στο σπίτι κυκλοφορείτε με τρέντυ αθλητικά/μποτάκια και τζηνάκια για να είστε εν ενγρηγόρσει. :)
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 07 Μάιος 2023, 18:24
vantono έγραψε: 07 Μάιος 2023, 18:11 Σωστός σε ολα.
Κι εγώ οταν ημουν με τηλεργασία, ειτε ντυνομουν κανονικά σαν να πηγαινω δουλεια ή εστω πιο κάζουαλ, τύπου μεσημεριανης βόλτας.

Αυτους που κοιμουνται με πιτζάμες, ξυπνανε και κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι παλι με πιτζάμες, δεν τους καταλαβα ποτέ μου. Εγω αν το εκανα αυτο, απο ψυχολογικης αποψης και μονο, θα σερνόμουν λόγω μηδενικής ενεργειας.
Ο εγκεφαλος μου θα ηταν σε μονιμο μουντ υπνοξύπνιου.
:smt017

Οι πιτζάμες προσδιορίζουν την ενέργεια; Καινούργιο αυτό. Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα. Για μένα είναι καθαρά θέμα άνεσης.

Σόρυ… μέσα στο σπίτι κυκλοφορείς με κάτι άλλο εκτός από φόρμες/πιτζάμες;;;; Γιατί;;;
Άλλο φόρμα, άλλο πιτζάμα, άλλο κάτι που φοράω για τον ύπνο μόνο, τύπισσα και τύπε. Κάθε φάση της ημέρας μας οφείλει να είναι διακριτή.

Από την στιγμή που τηλεεργάζεσαι, σαφώς και δεν υπάρχει νόημα να ντύνεσαι όπως θα πήγαινες στο γραφείο ή στον χώρο εργασίας, αλλά από την άλλη σαφώς και πρέπει να υπάρχει διάκριση από τα ρούχα και την ψυχοσύνθεση της περιόδου πέριξ του ύπνου. Όπως φαντάζομαι αν γυμνάζεσαι στο σπίτι, δεν συνεχίζεις να φοράς τις πυτζάμες ή απλές φόρμες, αλλά βάζεις αυτά που έχεις για το γυμναστήριο.

Φυσικά και με μία φόρμα και μια μπλούζα, μπορείς να κυκλοφορείς στο σπίτι και να πεταχτείς κάπου στην γειτονιά. Όχι όμως με τις πυτζάμες ή και το σώβρακο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Gherschaagk έγραψε: 07 Μάιος 2023, 14:02
hellegennes έγραψε: 07 Μάιος 2023, 12:49
Gherschaagk έγραψε: 07 Μάιος 2023, 12:39
Λουιτζι εσύ;
Πολύ καλύτερο χιούμορ. Σου το δίνω.
Δεν μου λες, τα κορδόνια φωσφορίζουν στο σκοτάδι;
Φλούο είναι, όχι αληθινό φωσφορίζον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 07 Μάιος 2023, 17:17 Κατά 90% κάπως έτσι.

Εικόνα
Υποθέτω ότι το 10% της διαφοράς με την εικόνα είναι ακριβώς πάνω από την φόρμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 07 Μάιος 2023, 20:12 Καταθέτω στοιχεία από τον τύπο της εποχής
2 είναι. Αυτό που βλέπετε γκρι είναι η φόδρα από το εξωτερικό, που είναι φτιαγμένο για να φοριέται ως εξωφόρι. Καραμπαμπιά μεν, αλλά δεν είναι δύο κανονικά πουκάμισα το ένα πάνω στο άλλο, πόσο μάλλον τρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2023, 22:57 Εικόνα

.

Στο Μπουτάν τών Ιμαλαίων οι αντρες φοράνε κατι καταπληκτικές ελαφρές καμπαρτίνες με πανέμορφα βισιννομώβ χρώματα..... :romance-hearteyes:

Και αι γυναίκαι επίσης.....

Είχα φέρει μιά μικρή συλλογή απο ζώνες και υφάσματα.....πολλά χάρισα σε φίλες.....καμμιά 20αριά έχουν μείνει ακόμα.....

.

Εικόνα

.

Εικόνα

.

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:11
Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:58
Και κάτι άλλο δικό σου είχα δει κάποια στιγμή και ήθελα να σε ρωτήσω (για το πώς το γράφεις εννοώ), αλλά δεν το έκανα τις φορές που το είδα και μετά το ξέχασα γμτ. Άμα μου 'ρθει η φλασιά, θα σε ρωτήσω.

Κι εγώ κάνω διάφορα. Πχ αρκετές φορές γράφω "συνομωσία" (και τα παράγωγά της), αλλά είναι κυρίως από ταχύτητα και μια μικρή, τοσοδούλα δυσλεξία που έχω. Αλλά αυτό είναι από λάθος, όχι σκόπιμο (όπως φαντάζομαι ότι είναι το δικό σου "κλασσικό").
Το "κλασσικό" δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να το γράψω διαφορετικά, δεν μου βγαίνει με τίποτα. Όπως και κάποιες άλλες λέξεις που δεν θυμάμαι τώρα.

Για το "συνωμοσία" ή "συνομωσία", το "αυγό" ή "αβγά" κλπ ομολογώ ότι δεν πολυψάχνομαι, όπως μου' ρθει.
Σε νιώθω. Κι εμένα πχ δεν μου 'ρχεται να γράψω "αβγό" ή "μπίρα", ενώ έχω συνηθίσει (κα τα γράφω σωστά πλέον) μια χαρά το "φιστίκι" ή το ξινό και κάποια άλλα που παλιότερα τα έγραφα λάθος. Όπως και το "πόσο μάλλον" που παλιά έγραφα "πόσω" έχοντας παρασυρθεί από κάποιους παπάρες που λέγανε ό,τι θέλανε, αλλά ήρθε ο Beria και με έβαλε στον σωστό δρόμο (αφού πρώτα έπαθε 2-3 εγκεφαλικά βέβαια).

Το "κλασικό" όμως το έγραφα έτσι (σχεδόν) πάντα. Ίσως απλά να το είχα διδαχθεί σωστά πολύ νωρίς, τι να πω;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Bic έγραψε: 08 Μάιος 2023, 11:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:11
Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:58
Και κάτι άλλο δικό σου είχα δει κάποια στιγμή και ήθελα να σε ρωτήσω (για το πώς το γράφεις εννοώ), αλλά δεν το έκανα τις φορές που το είδα και μετά το ξέχασα γμτ. Άμα μου 'ρθει η φλασιά, θα σε ρωτήσω.

Κι εγώ κάνω διάφορα. Πχ αρκετές φορές γράφω "συνομωσία" (και τα παράγωγά της), αλλά είναι κυρίως από ταχύτητα και μια μικρή, τοσοδούλα δυσλεξία που έχω. Αλλά αυτό είναι από λάθος, όχι σκόπιμο (όπως φαντάζομαι ότι είναι το δικό σου "κλασσικό").
Το "κλασσικό" δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να το γράψω διαφορετικά, δεν μου βγαίνει με τίποτα. Όπως και κάποιες άλλες λέξεις που δεν θυμάμαι τώρα.

Για το "συνωμοσία" ή "συνομωσία", το "αυγό" ή "αβγά" κλπ ομολογώ ότι δεν πολυψάχνομαι, όπως μου' ρθει.
Σε νιώθω. Κι εμένα πχ δεν μου 'ρχεται να γράψω "αβγό" ή "μπίρα", ενώ έχω συνηθίσει (κα τα γράφω σωστά πλέον) μια χαρά το "φιστίκι" ή το ξινό και κάποια άλλα που παλιότερα τα έγραφα λάθος. Όπως και το "πόσο μάλλον" που παλιά έγραφα "πόσω" έχοντας παρασυρθεί από κάποιους παπάρες που λέγανε ό,τι θέλανε, αλλά ήρθε ο Beria και με έβαλε στον σωστό δρόμο (αφού πρώτα έπαθε 2-3 εγκεφαλικά βέβαια).

Το "κλασικό" όμως το έγραφα έτσι (σχεδόν) πάντα. Ίσως απλά να το είχα διδαχθεί σωστά πολύ νωρίς, τι να πω;
H απλοποίηση της γραφής ξένων λέξεων (όπως είναι το κλασικό, ή η μπίρα) ή ελληνικών λέξεων του Μεσαίωνα (ξίδι, αβγό) δεν με απασχολεί. Ας τις γράφει ο καθένας όπως του αρέσει.

Η δοτικόμανία όμως (η προσπάθεια των Χωμενιδηδων να γράφουν τάχαμ σε καθαρεύουσα, ενω είναι απλώς λάθος) μου τη σπάει πάρα πολύ. Γι αυτό επέμεινα στο πόσω μάλλον
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:14 Μιάς και είναι και η στέψη του Καρόλου σήμερα.....αυτό το βαμβακερο ανοιξιάτικο πουλοβεράκι που φόραγα μέχρι χτές
τό πήρα όταν το είδα να το φοράει ο Κάρολος πρίν κανά 15άρι χρόνια όταν τον συνάντησα στο Κουτλουμούσι στο Αγιο Ορος.....
Ρε μαέστρο, για πες επειδή φαίνεται ότι μπορεί να ξες.

Κάποτε είχε κυκλοφορήσει μια φήμη, ότι ο Κάρολος είναι κρυφο-Ορθόξοξος κι ότι βαφτίστηκε κάποια στιγμή στο Άγιο Όρος στη μούχτη.

Ξες αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν απλά είναι ακόμα ένας "ευσεβής πόθος"/hoax που κυκλοφόρησαν κάποιοι "Ελληναράδες";
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”