Αύριο θα έρθεις φροντιστήριο; Λέω να αραξω ίντερνετ καφέ και να σαπισω όλη μέρα, αυτή είναι η φάση μου μπρο, ξεκαθαρα
Θα κάνω κοπάνα μπρο, παίρνω φρέντο και στο καπάκι έρχομαι νετ να λιώσουμε ρε φίλε Αν σε πάρει η μάνα μου τηλέφωνο της έχω πει κάνουμε μαζί εργασία να ξες
Τόσο πολύ τινέιτζερ φαίνομαι???
Τι να φορέσω στα καθημερινά δηλαδή υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο, ταγέρ κοστούμι ή φορεματάκι και που να κινήσω;;;;;;;
Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
Εσένα ήξερα θα σου αρέσει
Και να σου πω λίγο και κάτι...
(Μας λένε τινέιτζερς τζόβενα)
Θόλωσα γιατί με πίεζε ο χρονοδιακόπτης. Το παπουτσάκι μου τα σπάει πράγματι
Χάνει στη φωτό
Οι γυναικοκτόνοι "θολώνουν", ή τα τζάμια των αυτοκινητων οταν καποιος κανει σεξ μεσα, όχι όσοι τραβουν μια φωτο με χρονοδιακόπτη. Ξαναδοκίμασε μια καλύτερη χωρίς άγχος και "θόλωμα", και με πιο γυναικεία πόζα, όχι σαν μόλις να επέστρεψες απο το σχολείο.
Ο Αγις θέλει να σε δει έτσι δηλαδή και ντρέπεται να στο ζητήσει, και μου ειπε να στο ζητήσω εγω.
Κι όμως...για μάθημα πήγαινα
(Ε ήταν θολωμένη-κουνημένη, δεν τα κατάφερα πολύ καλά) Έχω όμως κι έτοιμη με γυναικεία πόζα με ωραίο γυναικείο ρούχο από καθρευτοσελφι σε κατάστημα ρούχων. Θα δούμε... μπορεί να την ανεβάσω σε ανύποπτο χρόνο για λίγα μόνο λεπτά και όποιος προλάβει
Goback
Challenge accepted
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
Εσένα ήξερα θα σου αρέσει
Και να σου πω λίγο και κάτι...
(Μας λένε τινέιτζερς τζόβενα)
To σωστό είναι post teenagers- μετατζόβενα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:27
Οι γυναικοκτόνοι "θολώνουν", ή τα τζάμια των αυτοκινητων οταν καποιος κανει σεξ μεσα, όχι όσοι τραβουν μια φωτο με χρονοδιακόπτη. Ξαναδοκίμασε μια καλύτερη χωρίς άγχος και "θόλωμα", και με πιο γυναικεία πόζα, όχι σαν μόλις να επέστρεψες απο το σχολείο.
Ο Αγις θέλει να σε δει έτσι δηλαδή και ντρέπεται να στο ζητήσει, και μου ειπε να στο ζητήσω εγω.
Κι όμως...για μάθημα πήγαινα
(Ε ήταν θολωμένη-κουνημένη, δεν τα κατάφερα πολύ καλά) Έχω όμως κι έτοιμη με γυναικεία πόζα με ωραίο γυναικείο ρούχο από καθρευτοσελφι σε κατάστημα ρούχων. Θα δούμε... μπορεί να την ανεβάσω σε ανύποπτο χρόνο για λίγα μόνο λεπτά και όποιος προλάβει
Goback
Challenge accepted
Τι μάθημα λέει, ανήλικη είναι;Θες να με κλείσουν μέσα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.