BigChiefWahoo έγραψε: 06 Μάιος 2023, 11:46
vantono είσαι τέρμα άμπλαος,όλο φιγούρα κι από κοκό τίποτα.
Και πλαστική σακούλα να φορέσεις,αν είσαι ο David Bowie θα δείχνει κουλ.
Μα ο vantono δεν βάζει προσωπικές φωτο, από καταλόγους ανεβάζει.
Γιατί στην τελική, το θέμα δεν είναι αν είναι οκ ή όχι κάποιο ρούχο, παπούτσι, οτιδήποτε, αλλά το ΠΩΣ δείχνει φορεμένο από τον καθένα.
Θες να βάλω και φωτο μου για να πάρεις μάτι, το έχω καταλάβει
Θα βάλω
Το δικό μου μάτι είναι χορτασμένο ρε συ. Και όχι εξ αποστάσεως. Αυτό είναι ψιλομιζέρια.
Για το δικό σου καλό το λέω, έτσι ως συμβουλή από μεγαλύτερη.
Άλλο γυναίκες και άλλο ρωσάκια ή γκέι.
Πρώτα να διαλέγεις τάργκετ γκρουπ και μετά να επιχειρείς διαφημιστική εκστρατεία.
Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:25
Είσαι απ' αυτούς που το γράφουν με δύο "σ", ε;
Κατά τ' άλλα (για τον "τραβάτεμεκιασκλαίω"):
Ε ναι. Και θα το συνεχίσω.
You can't teach an old cat new tricks.
Eνδυματολογικώς και όχι μόνον.
Και κάτι άλλο δικό σου είχα δει κάποια στιγμή και ήθελα να σε ρωτήσω (για το πώς το γράφεις εννοώ), αλλά δεν το έκανα τις φορές που το είδα και μετά το ξέχασα γμτ. Άμα μου 'ρθει η φλασιά, θα σε ρωτήσω.
Κι εγώ κάνω διάφορα. Πχ αρκετές φορές γράφω "συνομωσία" (και τα παράγωγά της), αλλά είναι κυρίως από ταχύτητα και μια μικρή, τοσοδούλα δυσλεξία που έχω. Αλλά αυτό είναι από λάθος, όχι σκόπιμο (όπως φαντάζομαι ότι είναι το δικό σου "κλασσικό").
Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:25
Είσαι απ' αυτούς που το γράφουν με δύο "σ", ε;
Κατά τ' άλλα (για τον "τραβάτεμεκιασκλαίω"):
Ε ναι. Και θα το συνεχίσω.
You can't teach an old cat new tricks.
Eνδυματολογικώς και όχι μόνον.
Και κάτι άλλο δικό σου είχα δει κάποια στιγμή και ήθελα να σε ρωτήσω (για το πώς το γράφεις εννοώ), αλλά δεν το έκανα τις φορές που το είδα και μετά το ξέχασα γμτ. Άμα μου 'ρθει η φλασιά, θα σε ρωτήσω.
Κι εγώ κάνω διάφορα. Πχ αρκετές φορές γράφω "συνομωσία" (και τα παράγωγά της), αλλά είναι κυρίως από ταχύτητα και μια μικρή, τοσοδούλα δυσλεξία που έχω. Αλλά αυτό είναι από λάθος, όχι σκόπιμο (όπως φαντάζομαι ότι είναι το δικό σου "κλασσικό").
Χέλης νο2 μας βρήκε. Θα καταλήξουμε να προσλάβουμε τον Μπαμπινιώτη να μας τα γράφει σωστά.
Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:58
Το "κλασσικό" δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να το γράψω διαφορετικά, δεν μου βγαίνει με τίποτα. Όπως και κάποιες άλλες λέξεις που δεν θυμάμαι τώρα.
Για το "συνωμοσία" ή "συνομωσία", το "αυγό" ή "αβγά" κλπ ομολογώ ότι δεν πολυψάχνομαι, όπως μου' ρθει.