Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 07 Μάιος 2023, 18:24
vantono έγραψε: 07 Μάιος 2023, 18:11
Σωστός σε ολα.
Κι εγώ οταν ημουν με τηλεργασία, ειτε ντυνομουν κανονικά σαν να πηγαινω δουλεια ή εστω πιο κάζουαλ, τύπου μεσημεριανης βόλτας.
Αυτους που κοιμουνται με πιτζάμες, ξυπνανε και κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι παλι με πιτζάμες, δεν τους καταλαβα ποτέ μου. Εγω αν το εκανα αυτο, απο ψυχολογικης αποψης και μονο, θα σερνόμουν λόγω μηδενικής ενεργειας.
Ο εγκεφαλος μου θα ηταν σε μονιμο μουντ υπνοξύπνιου.
Οι πιτζάμες προσδιορίζουν την ενέργεια; Καινούργιο αυτό. Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα. Για μένα είναι καθαρά θέμα άνεσης.
Σόρυ… μέσα στο σπίτι κυκλοφορείς με κάτι άλλο εκτός από φόρμες/πιτζάμες;;;; Γιατί;;;
Κυκλοφορώ με φόρμες/σορτσάκια, τισερτακια, και γενικά με ρούχα με τα οποία θα κυκλοφορούσα και έξω, σε έναν καζουαλ περίπατο.
Δεν κυκλοφορώ ποτέ με μποξερακι (με το οποίο έτσι κοιμάμαι) και ποτε με κάποια συγκεκριμένα τισερτακια που τα έχω μόνο για τον ύπνο.
Διότι με μποξερακι και σε συνδυασμό με κάποιο από τα συγκεκριμένα τισερτακια, η ψυχολογία μου λειτουργεί σαν το σκύλο του Παβλόφ.
Με το που τα φορέσω, αρχίζω να νυστάζω πριν καν χρειαστεί να ξαπλώσω στο κρεβάτι.
Με μποξερακι και τισερτακι "ύπνου" αρχίζω να κυκλοφορώ στο σπιτι μόνο από τις 23.30 και μετά.
Και με το που πέσω κρεβάτι για ύπνο, είτε θα είναι στις 23.31 είτε στις 2 το ξημέρωμα, με παίρνει ο ύπνος σε λιγότερο από 15 δευτερα.
Ομοίως και το πρωί. Με το που ξυπνάω, μόλις βγάζω τα του ύπνου και ντύνομαι με το καζουαλ ντρεσκοουντ μου (αν δεν δουλεύω) η λίγο πιο επισήμως για δουλειά (αν δουλεύω) αυτομάτως λειτουργώ σαν να έχω πιει σκέτο καφέ και να έχω κάνει κρύο ντους ταυτόχρονα.
Αν εμενα με τα ρούχα με τα οποία ξύπνησα, θα ήμουν όλη μέρα σε κατάθλιψη.
Ένας φίλος μου που ανέκαθεν ήταν της δικής σου λογικής, τον τελευταίο καιρό άρχισε να έχει αϋπνίες και πολύ μειωμένη όρεξη μέσα στη μέρα του.
Ρώτησε γιατρό, και του είπε να αλλάξει πάραυτα τη ρουτίνα του.
Πάλι καλά που έχει πάθει μόνο αυτά, εγώ το κόβω να είχα πάθει σοβαρότερα στη θέση του.