!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γιατί δεν πρέπει να ασχολούμαστε με γυναίκες κάτω τον 40 ; Δόθηκε απάντηση;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Λοιπόν, μιας και το ζήτημα αφορά το ηλικιακό όριο που έχει θέσει το νήμα, να καταθέσω και εγώ πρόσφατη εμπΥρία. Υπάρχει ένα ωραίο μιλφάκι πέριξ του χώρου στον οποίο κινούμαι, το οποίο έχει απίστευτο σώμα και κάποτε όμορφο, αλλά τώρα ψιλο-ταλαιπωρημένο προσωπάκι.Κάπου στα 43-44 είναι. Η πρώτη μου εντύπωση από τις αρχικές (και τυπικές) επαφές ήταν πως είναι αγάμητη. Δεν ξέρω πως μου έκατσε αυτή η εντύπωση (ενώ δεν είχα στοιχεία για να τη στηρίξω ούτε έδωσε κανένα δικαίωμα, απεναντίας) αλλά αργότερα έμαθα ότι ισχύει.

Η τύπισσα, ενώ εμφανώς έχει ακόμα και σήμερα τα προσόντα (σαν πακέτο) να βρει μια σχέση (και πολύ άνετα), δυσκολεύεται λόγω φυσικής συστολής και εσωστρέφειας. Έχει καταντήσει κοσμοκαλόγερος, την πήρε η μπάλα και αντί να κοιτάξει να φτιάξει τη ζωή της, έχει πάρει υπό την προστασία της τα αδέρφια της και κατάντησε γεροντοκόρη.

Εγώ σαν πλάκα περισσότερο έκανα λίγο κόρτε (για να κόψω αντιδράσεις) και η τύπισσα ανταποκρίθηκε σε χρόνο ντε τε.

Υπό κσ έμπαινα άνετα αλλά το θέμα μου είναι, πως έχοντας τσεκάρει το γενικό της backround, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δεχτεί χαλαρά πράγματα χωρίς άλλους πιο σοβαρούς σκοπούς (ακόμα και αν είναι αγάμητη). Γι αυτό και είμαι μετέωρος ακόμα, δεν ξέρω πως να προχωρήσω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:25
Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:19 Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.

Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.

Προσωπικά έχω περάσει αυτό το peak, είναι πίσω μου, αλλά είχα μείνει από το πόσο δυνατές ήταν οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία!
Τα 7 χρόνια δεν είναι τυχαίο - τα εχουμε ξαναπεί - εχουν αναλυθεί απο την επιστήμη.
Και έχουν επιβεβαιωθεί και στην ζωή, να προσθέσω. Ξανά και ξανά.
Carreras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Carreras »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29

https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfs

σε mgtow mode o Mιγκ μας :g030:
τι βουρλο ειναι αυτο ρε;
ειναι πραγματικο ή στημενο;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Carreras έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:47

τι βουρλο ειναι αυτο ρε;
Δυστυχώς, είναι πραγματικό.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Otto Weininger έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:44 Γιατί δεν πρέπει να ασχολούμαστε με γυναίκες κάτω τον 40 ; Δόθηκε απάντηση;
Γιατι αυτοι που τα λενε ειναι τελειως αφελεις που νομιζουν οτι απο μια σχεση με μια μεγαλυτερη τους δε θα προκυψουν υποχρεωσεις. Αμ δε. Μια χαρα υποχρεωσεις θα προκυψουν
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:45 Λοιπόν, μιας και το ζήτημα αφορά το ηλικιακό όριο που έχει θέσει το νήμα, να καταθέσω και εγώ πρόσφατη εμπΥρία. Υπάρχει ένα ωραίο μιλφάκι πέριξ του χώρου στον οποίο κινούμαι, το οποίο έχει απίστευτο σώμα και κάποτε όμορφο, αλλά τώρα ψιλο-ταλαιπωρημένο προσωπάκι.Κάπου στα 43-44 είναι. Η πρώτη μου εντύπωση από τις αρχικές (και τυπικές) επαφές ήταν πως είναι αγάμητη. Δεν ξέρω πως μου έκατσε αυτή η εντύπωση (ενώ δεν είχα στοιχεία για να τη στηρίξω ούτε έδωσε κανένα δικαίωμα, απεναντίας) αλλά αργότερα έμαθα ότι ισχύει.

Η τύπισσα, ενώ εμφανώς έχει ακόμα και σήμερα τα προσόντα (σαν πακέτο) να βρει μια σχέση (και πολύ άνετα), δυσκολεύεται λόγω φυσικής συστολής και εσωστρέφειας. Έχει καταντήσει κοσμοκαλόγερος, την πήρε η μπάλα και αντί να κοιτάξει να φτιάξει τη ζωή της, έχει πάρει υπό την προστασία της τα αδέρφια της και κατάντησε γεροντοκόρη.

Εγώ σαν πλάκα περισσότερο έκανα λίγο κόρτε (για να κόψω αντιδράσεις) και η τύπισσα ανταποκρίθηκε σε χρόνο ντε τε.

Υπό κσ έμπαινα άνετα αλλά το θέμα μου είναι, πως έχοντας τσεκάρει το γενικό της backround, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δεχτεί χαλαρά πράγματα χωρίς άλλους πιο σοβαρούς σκοπούς (ακόμα και αν είναι αγάμητη). Γι αυτό και είμαι μετέωρος ακόμα, δεν ξέρω πως να προχωρήσω.
Μόνο σεξ θες ή σ' ενδιαφέρει και σαν άνθρωπος; Εννοώ για σχέση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:38
Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:08
Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:07

Γιατί να παίζει σε πολλά ταμπλό;Μπορεί να βγει με την παρέα της, να δει την οικογένειά της,να περάσει χρόνο μόνη της,να κάνει δραστηριότητες δικές της κτλ πόσο να τον βλέπεις τον άλλο κάθε μέρα,κάθε μέρα θα τον βαρεθείς. Πρέπει ν' αναπνέεις και λίγο.
2 φορες εβδομαδιαίως είναι μια καλή συνταγή.
Συμφωνω με το νουμερο αλλα εξαρταται ποσο χρονο και ενεργεια εχεις για να ασχοληθεις με το σεξ. Αμα εχεις δουλειες, παιδεια, τρεξιματα, σου απορροφουν χρονο και ενεργεια. Και αμα ειναι και η σχεση σου τριμμενη απο το χρονο, μια φορα τη βδομαδα καλα ειναι
Πολύ ενέργεια - ειπαμε δειχνεις πολυάσχολος (οχι οτι εισαι ( και δεν δεχεσαι τις γνωστές ενοχλήσεις τηλ μνμ εφοδους εκπληξη κλπ ωραία.
Οταν το τελειοποιήσεις το καταλαβάινεις γιατί ολες ξεκιναν στο τηλ με '' Γειά σου μηπως ενοχλώ ; ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τι βουρλο ειναι αυτο ρε;
καλως ορισες στην μισανδρη νεοφιλελευθερη πραγματικοτητα φιλε μου :g030:

βλεπω ο Ναμ μας ριχνει ενα βλεφαρο :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Και στα ουζερι ποικιλία θέλουμε
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:48
Otto Weininger έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:44 Γιατί δεν πρέπει να ασχολούμαστε με γυναίκες κάτω τον 40 ; Δόθηκε απάντηση;
Γιατι αυτοι που τα λενε ειναι τελειως αφελεις που νομιζουν οτι απο μια σχεση με μια μεγαλυτερη τους δε θα προκυψουν υποχρεωσεις. Αμ δε. Μια χαρα υποχρεωσεις θα προκυψουν
Την mgtow θεωρία του έθνι θέλω να ακούσω πάνω στο θέμα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:44
Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29 Η μπατζανάκενα μου είχε σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της. Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και γκρίνιαζε στην αδερφή του.

-Δεν μπορώ άλλο... ξυπνάει με πηδάει, έρχεται από την δουλειά με πηδάει, το βράδυ πριν κοιμηθεί με πηδάει...δεν αντέχω άλλο νοιώθω σαν κότα.

Η πλάκα είναι ότι τότε που τα έλεγε ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια και είχαν 2 παιδιά. Αλήθεια λέω, δεν τρολλάρω... ο μπατζανάκης μου είχε και καυλόσπυρα 30 χρονών, Αυτό μου αρκούσε για να την πιστέψω.
:smt005: αυτα ειναι
Το συμπέρασμα μου είναι ότι με τίποτα τελικά δεν είναι ικανοποιημένες, δεν τις πηδάς γκρινιάζουν, τις πηδάς πάλι γκρινιάζουν. Αλλού θα πρέπει να επικεντρωθούμε.
the end
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Otto Weininger έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:51
Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:48
Την mgtow θεωρία του έθνι θέλω να ακούσω πάνω στο θέμα
Λυπησου μας.
Carreras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Carreras »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:51

τι βουρλο ειναι αυτο ρε;
καλως ορισες στην μισανδρη νεοφιλελευθερη πραγματικοτητα φιλε μου :g030:

βλεπω ο Ναμ μας ριχνει ενα βλεφαρο :smt047

τι ειναι αυτο το βουρλο ρε φιλε;
δεν εχω λογια
Άβαταρ μέλους
Namrail

Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:49
Μόνο σεξ θες ή σ' ενδιαφέρει και σαν άνθρωπος; Εννοώ για σχέση;
Δεν έχω θέμα, ας το ονομάσουμε και σχέση, αρκεί να είναι χαλαρά πράγματα. Σαν άνθρωπο δεν την ξέρω πολύ καλά, αλλά τα πρώτα στοιχεία λένε πως είναι ευγενική, μορφωμένη, ήπιων τόνων και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Σίγουρα θα έχει και κουσούρια που δεν έχω προλάβει να δω (ή να μάθω).

Απλά φοβάμαι πως το "χαλαρά" δεν την εκφράζει σε αυτή τη φάση και έτσι αισθάνομαι διστακτικός και λίγο μαγκωμένος. Επίσης έχω ακούσει απ' όλους τα καλύτερα λόγια για αυτή και δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι δίνοντας ψεύτικες προσδοκίες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις”