Γιατί μετά το μιγκ ακολουθεί το τάου;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:34 μαρεσει που σας κανει εντυπωση γιατι ο Μιγκ δεν ασχολειται με μικροτερες
δεν περιγραφω αλλο![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
the end
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Πόσες σου ζήτησαν με πμ το τηλέφωνο του άντρα της μπατζανάκενάς σου;Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29 Η μπατζανάκενα μου είχε σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της. Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και γκρίνιαζε στην αδερφή του.
-Δεν μπορώ άλλο... ξυπνάει με πηδάει, έρχεται από την δουλειά με πηδάει, το βράδυ πριν κοιμηθεί με πηδάει...δεν αντέχω άλλο νοιώθω σαν κότα.
Η πλάκα είναι ότι τότε που τα έλεγε ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια και είχαν 2 παιδιά. Αλήθεια λέω, δεν τρολλάρω... ο μπατζανάκης μου είχε και καυλόσπυρα 30 χρονών, Αυτό μου αρκούσε για να την πιστέψω.
Ικανοποίησε πρώτα επαρκώς τη μια κι άμα σου μείνει διάθεση βρες κι άλλη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Συμφωνω με το νουμερο αλλα εξαρταται ποσο χρονο και ενεργεια εχεις για να ασχοληθεις με το σεξ. Αμα εχεις δουλειες, παιδεια, τρεξιματα, σου απορροφουν χρονο και ενεργεια. Και αμα ειναι και η σχεση σου τριμμενη απο το χρονο, μια φορα τη βδομαδα καλα ειναιΑγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:082 φορες εβδομαδιαίως είναι μια καλή συνταγή.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:07Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 21:57
Θα σου πω ένα μυστικό![]()
Αυτά τα λένε οι χωρισμένες που παίζουν σε πολλά ταμπλό... Αν η άλλη θέλει, έχει κάτι καλύτερο να κάνει δηλαδή από το να κάθεται εκεί στην αγκαλιά σου αφού και μετά όπως λες έχεις φιλόξενη αγκαλιά; Έχει κάτι άλλο να κάνει... Αλλά και από δικαιολογίες για να χαθεί ο χωρισμένος ουουου... έχω το παιδί, μπλα. Ειδικά για τις γυναίκες δηλαδή.
Γιατί να παίζει σε πολλά ταμπλό;Μπορεί να βγει με την παρέα της, να δει την οικογένειά της,να περάσει χρόνο μόνη της,να κάνει δραστηριότητες δικές της κτλ πόσο να τον βλέπεις τον άλλο κάθε μέρα,κάθε μέρα θα τον βαρεθείς. Πρέπει ν' αναπνέεις και λίγο.
Καμιά, αλλά να πω ότι δεν το έχω κιόλας, έχω χωρίσει πολλά χρόνια και δεν έχω επαφές.Φρούραρχος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:37Πόσες σου ζήτησαν με πμ το τηλέφωνο του άντρα της μπατζανάκενάς σου;Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29 Η μπατζανάκενα μου είχε σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της. Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και γκρίνιαζε στην αδερφή του.
-Δεν μπορώ άλλο... ξυπνάει με πηδάει, έρχεται από την δουλειά με πηδάει, το βράδυ πριν κοιμηθεί με πηδάει...δεν αντέχω άλλο νοιώθω σαν κότα.
Η πλάκα είναι ότι τότε που τα έλεγε ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια και είχαν 2 παιδιά. Αλήθεια λέω, δεν τρολλάρω... ο μπατζανάκης μου είχε και καυλόσπυρα 30 χρονών, Αυτό μου αρκούσε για να την πιστέψω.
the end
Το γενικό peak μπορεί να είναι εκεί που λέει ο Άγις. Και καλό είναι να μην το χαραμίσει με κανέναν σαραντάρη. Τέλος πάντων... Αλλά το peak των ορμονών αυτών των παράξενων που λένε τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία να γονιμοποιηθείς, το ένιωσα κάπου στα 43-44... Μύριζα και απίστευτα ωραία κάποιες στιγμές.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:27Δηλαδή ποια ηλικία είναι το peak της γυναίκας;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:19 Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.
Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους τουλάχιστον έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.
Προσωπικά έχω περάσει αυτό το peak, είναι πίσω μου, αλλά είχα μείνει από το πόσο δυνατές ήταν οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία!
Βέβαια στην εποχή μας η ορμονική υποκατάσταση έχει θολώσει τα νερά, αλλά δεν έχω εμπειρία επ αυτού...![]()
Μετά από κάποια ηλικία ο άντρας θέλει ποικιλία
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Βάλε κάτι παραπάνω ρε γατάκι. Πολύ σκληρός μας βγήκες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Και ποιος σου είπε ότι θέλουμε να ασχολείτε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:34 μαρεσει που σας κανει εντυπωση γιατι ο Μιγκ δεν ασχολειται με μικροτερες
δεν περιγραφω αλλο![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
βασικα και τα 23 ως οριο για ορισμενες ειναι πολυ κολακευτικο και τεραστια παραχωρηση εκ μερους των ανδρων 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Να ασχοληθώ εγώ τότε;don't speak έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:41Και ποιος σου είπε ότι θέλουμε να ασχολείτε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:34 μαρεσει που σας κανει εντυπωση γιατι ο Μιγκ δεν ασχολειται με μικροτερες
δεν περιγραφω αλλο![]()
![]()
![]()
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Αναμένω διαγραμματα η λινκ απο σοβαρές πηγες για να αναθεωρήσω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να πάει σε ουζερί άμα θέλει ποικιλία .
Χμ κατάλαβα τι λες νομίζω. Το βιολογικό ρολόι και μπλα μπλα.Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:38Το γενικό peak μπορεί να είναι εκεί που λέει ο Άγις. Και καλό είναι να μην το χαραμίσει με κανέναν σαραντάρη. Τέλος πάντων... Αλλά το peak των ορμονών αυτών των παράξενων που λένε τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία να γονιμοποιηθείς, το ένιωσα κάπου στα 43-44... Μύριζα και απίστευτα ωραία κάποιες στιγμές.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:27Δηλαδή ποια ηλικία είναι το peak της γυναίκας;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:19 Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.
Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους τουλάχιστον έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.
Προσωπικά έχω περάσει αυτό το peak, είναι πίσω μου, αλλά είχα μείνει από το πόσο δυνατές ήταν οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία!
Βέβαια στην εποχή μας η ορμονική υποκατάσταση έχει θολώσει τα νερά, αλλά δεν έχω εμπειρία επ αυτού...![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η αλητεία δεν μπαίνει σε διαγράμματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29 Η μπατζανάκενα μου είχε σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της. Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και γκρίνιαζε στην αδερφή του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 34 Απαντήσεις