καποιος σοφος εχει πει οτι οι αντρες κυνηγουν και οι γυναικες ψαρευουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Μη μας *αυλώνεις και συ βραδιάτικα.Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:45 Αναζητείται άντρας. Απεγνωσμένα.
Υπάρχει κανείς;;
Χρειάζομαι άμεσα 2 ανδρικά χέρια. 2 μπράτσα στιβαρά.
Δεν μπορώ να ξεκολλήσω το καπάκι απ' το δοχείο του τυριού.
Είμαι αποφασισμένη να του δώσω τα πάντα, μέχρι και το τυρόγαλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καμμια αναφορα για δοχειο φετας ειχε κανει αυτος ο σοφος;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:45 Αναζητείται άντρας. Απεγνωσμένα.
Υπάρχει κανείς;;
Χρειάζομαι άμεσα 2 ανδρικά χέρια. 2 μπράτσα στιβαρά.
Δεν μπορώ να ξεκολλήσω το καπάκι απ' το δοχείο του τυριού.
Είμαι αποφασισμένη να του δώσω τα πάντα, μέχρι και το τυρόγαλο.
Παρόν αλλά τυρογαλο μόνο δίνω ποτέ δεν παίρνω
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Θα σου πω ένα μυστικόMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:59 Όταν είσαι σε σχέση, δεν σημαίνει ότι είσαι με τον άλλον κάθε μέρα μαζί...
Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 21:57Θα σου πω ένα μυστικόMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:59 Όταν είσαι σε σχέση, δεν σημαίνει ότι είσαι με τον άλλον κάθε μέρα μαζί...![]()
Αυτά τα λένε οι χωρισμένες που παίζουν σε πολλά ταμπλό... Αν η άλλη θέλει, έχει κάτι καλύτερο να κάνει δηλαδή από το να κάθεται εκεί στην αγκαλιά σου αφού και μετά όπως λες έχεις φιλόξενη αγκαλιά; Έχει κάτι άλλο να κάνει... Αλλά και από δικαιολογίες για να χαθεί ο χωρισμένος ουουου... έχω το παιδί, μπλα. Ειδικά για τις γυναίκες δηλαδή.
Γιατί να παίζει σε πολλά ταμπλό;Μπορεί να βγει με την παρέα της, να δει την οικογένειά της,να περάσει χρόνο μόνη της,να κάνει δραστηριότητες δικές της κτλ πόσο να τον βλέπεις τον άλλο κάθε μέρα,κάθε μέρα θα τον βαρεθείς. Πρέπει ν' αναπνέεις και λίγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
2 φορες εβδομαδιαίως είναι μια καλή συνταγή.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:07Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 21:57Θα σου πω ένα μυστικόMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:59 Όταν είσαι σε σχέση, δεν σημαίνει ότι είσαι με τον άλλον κάθε μέρα μαζί...![]()
Αυτά τα λένε οι χωρισμένες που παίζουν σε πολλά ταμπλό... Αν η άλλη θέλει, έχει κάτι καλύτερο να κάνει δηλαδή από το να κάθεται εκεί στην αγκαλιά σου αφού και μετά όπως λες έχεις φιλόξενη αγκαλιά; Έχει κάτι άλλο να κάνει... Αλλά και από δικαιολογίες για να χαθεί ο χωρισμένος ουουου... έχω το παιδί, μπλα. Ειδικά για τις γυναίκες δηλαδή.
Γιατί να παίζει σε πολλά ταμπλό;Μπορεί να βγει με την παρέα της, να δει την οικογένειά της,να περάσει χρόνο μόνη της,να κάνει δραστηριότητες δικές της κτλ πόσο να τον βλέπεις τον άλλο κάθε μέρα,κάθε μέρα θα τον βαρεθείς. Πρέπει ν' αναπνέεις και λίγο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σεξ δις εβδομαδιαίως με διάλειμμα για τις δύσκολες μέρες, ναι καλά...Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:082 φορες εβδομαδιαίως είναι μια καλή συνταγή.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:07Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 21:57
Θα σου πω ένα μυστικό![]()
Μια χαρά λειτούργησε επι χρόνια - μην πιάσουμε και κορέους - ασε που είμαστε πολυάσχολοι , αφοσιωμένοι στην εργασία μας .Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:10Σεξ δις εβδομαδιαίως με διάλειμμα για τις δύσκολες μέρες, ναι καλά...Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:082 φορες εβδομαδιαίως είναι μια καλή συνταγή.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:07
Γιατί να παίζει σε πολλά ταμπλό;Μπορεί να βγει με την παρέα της, να δει την οικογένειά της,να περάσει χρόνο μόνη της,να κάνει δραστηριότητες δικές της κτλ πόσο να τον βλέπεις τον άλλο κάθε μέρα,κάθε μέρα θα τον βαρεθείς. Πρέπει ν' αναπνέεις και λίγο.![]()
Τι διαβάζουμε εδώ μέσα!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πόσες φορές θες εσύ;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
3-4 θα έλεγα. Αλλά και πχ αν λείψω ένα τριήμερο να πάω κάπου καλό θα κάνει.Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:082 φορες εβδομαδιαίως είναι μια καλή συνταγή.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:07Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 21:57
Θα σου πω ένα μυστικό![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν ξεκινήσει η σχέση με δύο φλογισμένους νέους γερούς, στα 3-4 χρόνια πού θα πάει η συχνότητα; Ή στα 10;
Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.
Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους τουλάχιστον έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.
Προσωπικά έχω περάσει αυτό το peak, είναι πίσω μου, αλλά είχα μείνει από το πόσο δυνατές ήταν οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία!
Βέβαια στην εποχή μας η ορμονική υποκατάσταση έχει θολώσει τα νερά, αλλά δεν έχω εμπειρία επ αυτού...
Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους τουλάχιστον έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.
Προσωπικά έχω περάσει αυτό το peak, είναι πίσω μου, αλλά είχα μείνει από το πόσο δυνατές ήταν οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία!
Βέβαια στην εποχή μας η ορμονική υποκατάσταση έχει θολώσει τα νερά, αλλά δεν έχω εμπειρία επ αυτού...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 11 Οκτ 2018, 22:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
3-4 
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος