Τι να φτουρήσει το τυρόγαλο; Τάξε εκεί αρκουδόμελο να δεις πως θα μαζευτούν.Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:45 Αναζητείται άντρας. Απεγνωσμένα.
Υπάρχει κανείς;;
Χρειάζομαι άμεσα 2 ανδρικά χέρια. 2 μπράτσα στιβαρά.
Δεν μπορώ να ξεκολλήσω το καπάκι απ' το δοχείο του τυριού.
Είμαι αποφασισμένη να του δώσω τα πάντα, μέχρι και το τυρόγαλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Το θέμα είναι το στενό μαρκαρισμα και να ακολουθείς τα καθιερωμένα δλδ οτι γουστάρουν.
Να το ξαναγράψω , στην Ελλάδα ''σχεση '' - συμφωνα πάντα με τον κανονισμό που τον ακολουθούν σχεδόν ολες - είναι σαν γάμος χωρίς στεφάνι δλδ σπαστική.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα 7 χρόνια δεν είναι τυχαίο - τα εχουμε ξαναπεί - εχουν αναλυθεί απο την επιστήμη.Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:19 Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.
Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.
Προσωπικά έχω περάσει αυτό το peak, είναι πίσω μου, αλλά είχα μείνει από το πόσο δυνατές ήταν οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Την εβδομάδα καλέ μη σκιάζεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή ποια ηλικία είναι το peak της γυναίκας;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:19 Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.
Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους τουλάχιστον έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.
Προσωπικά έχω περάσει αυτό το peak, είναι πίσω μου, αλλά είχα μείνει από το πόσο δυνατές ήταν οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία!
Βέβαια στην εποχή μας η ορμονική υποκατάσταση έχει θολώσει τα νερά, αλλά δεν έχω εμπειρία επ αυτού...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfsMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:23 Οι σημερινές μικρούλες, είναι όλο απαιτήσεις... Μόνο άμα έβρισκα καμία εγκλωβισμένη σε χωριό...
Δεν θα θα έλεγα όχι και 20 - 25...
Θα έλεγα ναι και σε 30 - 38, αρκεί να μην ήθελε γάμο άμεσα...
Με την παραπρώην μου είχα θέμα...
Μου είχε πει 37, αλλά ήταν 46..!
σε mgtow mode o Mιγκ μας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:23Το θέμα είναι το στενό μαρκαρισμα και να ακολουθείς τα καθιερωμένα δλδ οτι γουστάρουν.
Να το ξαναγράψω , στην Ελλάδα ''σχεση '' - συμφωνα πάντα με τον κανονισμό που τον ακολουθούν σχεδόν ολες - είναι σαν γάμος χωρίς στεφάνι δλδ σπαστική.
Μπορείς να το κάνεις αλλιως
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Η μπατζανάκενα μου είχε σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της. Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και γκρίνιαζε στην αδερφή του.
-Δεν μπορώ άλλο... ξυπνάει με πηδάει, έρχεται από την δουλειά με πηδάει, το βράδυ πριν κοιμηθεί με πηδάει...δεν αντέχω άλλο νοιώθω σαν κότα.
Η πλάκα είναι ότι τότε που τα έλεγε ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια και είχαν 2 παιδιά. Αλήθεια λέω, δεν τρολλάρω... ο μπατζανάκης μου είχε και καυλόσπυρα 30 χρονών, Αυτό μου αρκούσε για να την πιστέψω.
-Δεν μπορώ άλλο... ξυπνάει με πηδάει, έρχεται από την δουλειά με πηδάει, το βράδυ πριν κοιμηθεί με πηδάει...δεν αντέχω άλλο νοιώθω σαν κότα.
Η πλάκα είναι ότι τότε που τα έλεγε ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια και είχαν 2 παιδιά. Αλήθεια λέω, δεν τρολλάρω... ο μπατζανάκης μου είχε και καυλόσπυρα 30 χρονών, Αυτό μου αρκούσε για να την πιστέψω.
the end
Να διευκρινήσω οτι με το δις εβδομαδιαίως εννοούσα εξόδους - και φυσικά οχι με την παρέα της -τις φιλες της μπορεί να τις βλεπει τις αλλες ημέρες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
23Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:27Δηλαδή ποια ηλικία είναι το peak της γυναίκας;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:19 Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.
Η 40ρα έχει εξαιρετικές ορμόνες, για λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να φέρει κοντά της για αρκετό διάστημα τον αρσενικό, τόσο ώστε το ταίρι της να μείνει και να στηρίξει το μωρό τους τουλάχιστον έως ότου εκείνο να είναι σχετικά ανεξάρτητο, που για τους τροφοσυλλέκτες είναι 2-3 χρόνια και για τους βοσκούς 10 χρόνια. Η βιολογία μας εκεί έχει μείνει.
Βέβαια στην εποχή μας η ορμονική υποκατάσταση έχει θολώσει τα νερά, αλλά δεν έχω εμπειρία επ αυτού...![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Με την ίδια γυναίκα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Διαφθορέα ευαίσθητων πσυχώνEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfsMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:23 Οι σημερινές μικρούλες, είναι όλο απαιτήσεις... Μόνο άμα έβρισκα καμία εγκλωβισμένη σε χωριό...
σε mgtow mode o Mιγκ μας![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
μαρεσει που σας κανει εντυπωση γιατι ο Μιγκ δεν ασχολειται με μικροτερες
δεν περιγραφω αλλο

δεν περιγραφω αλλο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
μα δεν κανω κατι εγωNaida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:33Διαφθορέα ευαίσθητων πσυχώνEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfsMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:23 Οι σημερινές μικρούλες, είναι όλο απαιτήσεις... Μόνο άμα έβρισκα καμία εγκλωβισμένη σε χωριό...
σε mgtow mode o Mιγκ μας![]()
![]()
απλα ερχεται η πραγματικοτητα και σε ξυπναει
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
23-25,5Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:3123Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:27Δηλαδή ποια ηλικία είναι το peak της γυναίκας;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:19 Θα βγάλω μια θεωρία και εγώ, όπως οι μιγκάου. Σήμερα μου ήρθε, στο μετρό.
Βέβαια στην εποχή μας η ορμονική υποκατάσταση έχει θολώσει τα νερά, αλλά δεν έχω εμπειρία επ αυτού...![]()
Σόρυ μάστορα δεν γινότανε αλλιώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές