!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

plouf έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:20
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 23:32
vantono έγραψε: 12 Οκτ 2022, 23:02 Ετοιμάστε υπογλώσσια για τις βρωμιές που θα βγουν στο φως τις επομενες ημέρες (αν βγουν, και δεν κουκουλωθουν).
Γνώμη μου. Πείτε το και προαίσθημα.
αδερφέ κι εγώ αυτό πιστεύω
ελπίζω να μην υπάρξει συγκάλυψη, η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή
Καινουργιος εισαι στην Κολομβια της βαλκανικης φιλε; :D
ρε συ είναι τόσο βαριά υπόθεση, έχει ξεσηκώσει όλη τη κοινωνία και τα στοιχεία είναι καταιγιστικά
θέλω να πιστεύω ότι δεν γίνεται να συγκαλύψουν κάτι τέτοιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

foscilis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:49
Blackdog έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:34
Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:22
Άλλο όμως αυτό κι άλλο να παρουσιάζουν μερικοί στη συζήτηση ως γενική και καθολική αρχή ότι: η οικογένεια φταίει πρωτίστως, που είναι αδιάφορη και δεν προστατεύει το παιδί που βιάζεται.
Εγω το σκεφτομαι ως εξης

Ποια απ τις παραμετρους αν ελειπε (σε αυτη την περιπτωση) θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα;

Οι ανωμαλοι ενηλικες;

Η αδιαφορη οικογενεια;

Προσωπικα πιστευω το δευτερο.
Πιστεύεις λάθος γιατί προφανέστατα αν έλειπαν οι ανώμαλοι ενήλικες πάλι θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.
Αν έλειπαν μόνον οι ανώμαλοι ενήλικες, αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα.

https://mobile.twitter.com/dexioitoukol ... 0651125761

Από την οικογένεια αρχίζουν όλα.
Κανονικά η Πρόνοια πρέπει να μπει στους καταυλισμούς των Ρομά και να πάρει τα παιδιά μήπως και γίνουν άνθρωποι. Μόνον οι συνθήκες που ζουν, αρκούν για να στοιχειοθετηθεί η απομάκρυνσή τους.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:29

ρε συ είναι τόσο βαριά υπόθεση, έχει ξεσηκώσει όλη τη κοινωνία και τα στοιχεία είναι καταιγιστικά
Ευκολα.
Πετάνε έναν ψιλοεπώνυμο στη σεντρα σα δόλωμα, τσιμπανε οι Αρίστοι και λοιποί πανηλίθιοι ψέκες της ελλάδος, το τραβάνε απο τα μαλλιά τα κανάλια, μετά οκ μάγκες τον πιάσαμε τον γνωστό ξεδιψάσαμε απο αίμα, πάμε παρακάτω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

foscilis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:08
Blackdog έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:56
Προφανεστατα μιλαω για τους συγκεκριμενους ανωμαλους ενηλικες. Αν λειπαν οι 213 θα υπηρχαν αλλοι στην θεση τους.

Δεν δινω εκει καμμια ελπιδα επανορθωσης. Στο να σταματησει δηλαδη αυτος ο κοσμος να βγαζει τετοιους ανθρωπους.
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό που λες. Βλέπουμε μια κατάσταση στην οποία η κατανάλωση σεξουαλικών υπηρεσιών είναι εντελώς αχαλίνωτη, σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ότι θα ξεφεύγει η δουλειά είτε προς το να πέσει κανα μπουνίδι παραπάνω, είτε προς το να πουληθεί κάτι 2-3 χρόνια μικρότερο, είτε το ένα είτε το άλλο. Η άλλη είναι τσατσά και ταυτόχρονα σελέμπριτι και βγαίνει και μιλάει στην τηλεόραση για χρήση του χώρου της από ξέμπαρκους με παιδιά σα να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου, τι να λέμε τώρα.

Σίγουρα πάντα θα υπάρχουν ανώμαλοι και σίγουρα θα αναζητούν να αγοράσουν θύματα, όμως το να μπορείς να ψωνίσεις το θύμα σου όπως ψωνίζεις στο σκρουτζ και κόστος 50 ευρώ(!) και να τα κάνεις όλα αυτά σε κοινή θέα δε νομίζω ότι συμβαίνει παντού στον κόσμο ή ότι δε μπορεί να περιοριστεί.

Η ανυπαρξία κοινωνικής πρόνοιας για τις προβληματικές οικογένειες και ιδιαίτερα για τα παιδιά τους, το ότι αφήνεται κάθε παιδάκι έρμαιο στον πρέζακα λούμπεν κακοποιητή κλπ γονιό είναι ανεξάρτητο ζήτημα που στην προκειμένη περίπτωση οδήγησε στον βιασμό από παιδέρες αλλά φταίει γενικά για πάρα πολλά άλλα προβλήματα, από την παιδική εγκληματικότητα μέχρι και την ίδια την ανακύκλωση της κακοποίησης.

Είναι δυο ανεξάρτητα προβλήματα που και στα δύο υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο περιθώριο για διορθώσεις.
Ουτε και εγω ειμαι σιγουρος, μοιραζομαι καποιες σκεψεις μονο

Εχω ομως την αισθηση οτι αυτα τα φαινομενα υπαρχουν απ την αυγη της κοινωνιας και αν υπηρχε τροπος να αντιμετωπιστουν θα ειχε γινει ηδη. Αυτοι οι τυποι ειναι σαν το νερο, θα βρουν τροπο να περασουν τα εμποδια. Αντιθετα βλεπω την κοινωνια να προσαρμοζεται και να επιτρεπει παρεκλισεις προκειμενου να συνεχισει να λειτουργει κανοντας οτι δεν βλεπει.
Ας πουμε οτι απ το 2004 διαβαζα απο (μικρη) μεριδα χρηστων στο μπου.κομ οτι ψωνιζουν ανηλικες ρομα στα φαναρια. Η οτι στην συντομη καριερα μου στο νταρκ γουεμπ ειχα φριξει με το ποσοι παιδεραστες υπηρχαν και το θρασος τους να ανταλασουν αποψεις σχετικα με την αποπλανηση παιδιων. Για να μην πω για συζητησεις εδωμεσα οσο αφορα την ηλικια συναινεσης, που πολλοι σταθηκαν στο τι λεει ο νομος (ο οποιος προσαρμοστηκε στις απαιτησεις) αλλα δεν ειπε κανεις τι στον πτσο κανει ενας 50ρης με μια 15χρονη.

Ακομα ετσι ειναι :102:

Ειναι δυο διαφορετικα προβληματα; μηπως ειναι το ιδιο; μηπως ισχυει οτι τετοια δεντρα (αδιαφορες οικογενειες) βγαζουν τετοια φρουτα (ανωμαλους ενηλικες); Συμφωνω φυσικα οτι υπαρχουν σοβαρα περιθωρια βελτιωσης, αλλα δεν βλεπω κινηση απο συλλογικους φορεις. Βασικα το εχω αποκλεισει. Ετσι καταληγω στο οτι η οικογενεια εχει τον πρωτο ρολο να προστατεψει τα παιδια της και κανω φοκους εκει.

Στο οτι πρεπει να μπει καποιο σοβαρο πλαισιο για το ποιος θα κανει οικογενεια η οχι, η στο να υπαρχουν κοινωνικοι φορεις που θα αντικαθιστουν επαξια τον αποτυχημενο γονεα και θα του παιρνουν το παιδι ειναι κατι που θα επρεπε ηδη να εχει γινει. Ομως ειναι τοσο λεπτο και υποκειμενικο το ζητημα που δεν ξερω κατα ποσο θα ειχε την αποδοχη της κοινωνιας. Την δικη μου παντως θα την ειχε.

Εν κατακλειδι νομιζω οτι η κοινωνια η το κρατος νοιαζονται μονο επιφανειακα. Οτι μπορει να αλλαξει θα γινει μονο σε ατομικο επιπεδο για να ειναι αποτελεσματικο.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το θέμα είναι αν μέσω αυτής της ερασιτεχνικής τακτικής να πασάρει την 12χρονη για 16χρονη για να μαζεύει 50αρικα, βρήκε και διέξοδο σε πιο σκοτεινές καταστάσεις. Γιατί τα παιδεραστίκα κυκλώματα προφανώς δε λειτουργούν τόσο μπακαλιστικα σαν τον τύπο, και όσο πιο μικρή είναι, τόσο μεγαλύτερη η ταρίφα. Αυτά που λένε για ονόματα της υψηλής κοινωνίας μου φαινόνται παπαριες. Αν ο άλλος έχει χρήμα, δε νομίζω να ασχοληθεί με αυτόν τον τύπο. Και δε νομίζω να πρόλαβε σε 4 μήνες να δικτυωθεί ιδιαίτερα. Όπως και να χει αναμένουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 13 Οκτ 2022, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:34
Ευκολα.
Πετάνε έναν ψιλοεπώνυμο στη σεντρα σα δόλωμα, τσιμπανε οι Αρίστοι και λοιποί πανηλίθιοι ψέκες της ελλάδος, το τραβάνε απο τα μαλλιά τα κανάλια, μετά οκ μάγκες τον πιάσαμε τον γνωστό ξεδιψάσαμε απο αίμα, πάμε παρακάτω.
έχεις δίκιο, σωστά τα λες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Όποιους είναι "δικοί τους", θα τους καλύψουν. Θα βγάλουν στα μανταλάκια ορισμένους που δεν είναι, και θα τελειώσει εκεί.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Juno έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:32
foscilis έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:49
Blackdog έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:34

Εγω το σκεφτομαι ως εξης

Ποια απ τις παραμετρους αν ελειπε (σε αυτη την περιπτωση) θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα;

Οι ανωμαλοι ενηλικες;

Η αδιαφορη οικογενεια;

Προσωπικα πιστευω το δευτερο.
Πιστεύεις λάθος γιατί προφανέστατα αν έλειπαν οι ανώμαλοι ενήλικες πάλι θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.
Αν έλειπαν μόνον οι ανώμαλοι ενήλικες, αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα.

https://mobile.twitter.com/dexioitoukol ... 0651125761

Από την οικογένεια αρχίζουν όλα.
Κανονικά η Πρόνοια πρέπει να μπει στους καταυλισμούς των Ρομά και να πάρει τα παιδιά μήπως και γίνουν άνθρωποι. Μόνον οι συνθήκες που ζουν, αρκούν για να στοιχειοθετηθεί η απομάκρυνσή τους.
Οι Τσιφτετέλληνες, μετά τους Σκιπτάρηδες, έχουν κάνει μάγκες και τους Πάκηδες.
Πιο Χάχας λαός δεν υπάρχει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Μια εξαγγελία κάτι μια δήλωση οτι θα αναβαθμιστούν οι κοινωνικές υπηρεσίες για να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον;
Τίποτα
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 09:42
lonelyrider έγραψε: 12 Οκτ 2022, 20:13 Σχόλιο από τη γραφη μιας και ο 53χρονος ηταν δηθεν και της εκκλησιας:
ΙΕΡΕΜΙΑΣ 17:9-10

»Ανεξερεύνητα είναι τα βάθη της ανθρώπινης καρδιάς! Είναι τόσο απατηλή και αδιόρθωτη· ποιος μπορεί να τη γνωρίσει σε βάθος; Εγώ ο Κύριος εξερευνώ τα βάθη της καρδιάς, γνωρίζω τις πιο μύχιες επιθυμίες του ανθρώπου, για ν’ ανταποδώσω στον καθένα ανάλογα με τη ζωή του και με τα έργα του.
δεν υπαρχει "κυριος"

αν υπηρχε, θα ηταν μεγαλο μουνοπανο εφοσον γνωριζε αλλα δεν εκανε τιποτα για αυτο.
Φίλε μη σκανδαλίζεσαι άδικα και βλασφημείς κιόλας.
Αν οι άνθρωποι αντί για το αγαθό επιλέγουν να πράττουν το κακό, τι ευθύνη φέρει ο Κυριος γι αυτό? Και δεν είναι χωροφύλακας για να επεμβαίνει, υπάρχει και η ελευθερία του αυτεξουσίου στον ανθρωπο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Να ρωτήσω κάτι άσχετο, αυτό με τα "δώρα" (αντί "πληρωμή") είναι απλά τακτ για τον πελάτη ή νομίζουν όντως ότι προσφέρει νομική κάλυψη;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Beria έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:00 Η κατεύθυνση της συζήτησης σε κομματική αντιπαράθεση αλλά κυρίως η μετακίνηση του ενδιαφέροντος σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους και πλούσιους βιαστές (αυτό που κάνει ο Χίος δηλαδή και κάμποσα bot στα κοινωνικά δίκτυα) είναι προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.

Το φριχτό αυτό έγκλημα δεν έχει κομματικό ή ταξικό πρόσημο. Είναι φριχτό είτε το έκαναν τα λουμπεναριά που παριστάνουν τους γονείς της και ο παλιάνθρωπος που την βίασε και την έβγαλε στο κλαρί, είτε το έκαναν "πλούσιοι και διάσημοι"

Ο Χίος λειτουργεί ως μηχανή ξεπλύματος, μην πέφτετε κι εσείς στην παγίδα του.

Αυτο ισως να ισχυει στη συγκεκριμενη υποθεση, δεν μπορεις να πεις ομως το ιδιο για τις υποθεσεις των Γεωργιαδη και Λιγναδη.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Και να μη μιλησουμε και γι' αυτο εδω.

https://tvxs.gr/news/ellada/proin-ypoyr ... a-anilikes

Μετα μας λετε οτι ειμαστε κακοι που θελουμε καποτε να συλληφθουν επωνυμοι.

.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ειναι και η προσφατη υποθεση με την παιδοβιαστρα Μουρθου, οπου η Ακριτα ελεγε να μην την κρεμασουμε στα μανταλακια, να μην βγει ονομα και φωτο, ελεγαν και εκει για υπαρξη κυκλωματος αλλα τελικα καταδικαστηκε και μαλλον τελειωσε εκει η υποθεση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αν ακουει η αστυνομια ας ψάξει και τον πατέρα του βιαστη λιγακι. Πρεπει να εχει μερικους σκελετους στην ντουλαπα του και αυτος.

Δειτε δηλωση που εκανε.
«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις» σχολίασε ο πατέρας του Ηλία Μίχου μιλώντας στο Star.

Ο ίδιος συνέχισε: «Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε.
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/13 ... -kouniotan
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”