λολ
πες μου τι γράφει ο αντώνης ο λιάρος και ο πορτοβλάκας
Υπό νορμάλ συνθήκες αν έγραφε ο οποιοσδήποτε από εμάς αυτά που γράφει ο Χίος είτε θα ήταν ήδη μέσα είτε σε κάποιο χαντάκι.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 19:52
Αμα θες κωλοχαρτο ασχολησου με τη συγκαλυψη που επεσε με Λιγναδη.
Αντε που στην πιο μπουρδελε χωρα θα μου πεις πως ο Χιος ειναι το προβλημα και οι αλλλοι ειναι παρθενοπες.
.
Orion22 έγραψε: 12 Οκτ 2022, 19:58 βερύκιο γράφει ο άλλος
λολ
πες μου τι γράφει ο αντώνης ο λιάρος και ο πορτοβλάκας![]()
![]()
taliban έγραψε: 12 Οκτ 2022, 19:58Υπό νορμάλ συνθήκες αν έγραφε ο οποιοσδήποτε από εμάς αυτά που γράφει ο Χίος είτε θα ήταν ήδη μέσα είτε σε κάποιο χαντάκι.
απίστευτο.e tu woody?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ελα ρε,κάνει η Αστυνομία τον ''χαζό''????????
Orion22 έγραψε: 12 Οκτ 2022, 19:55Καραμελίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2022, 19:53Spoiler
Είναι ηλίθια; Πληρώνεται για παράνομη πράξη στον τραπεζικό λογαριασμό και όχι σε μετρητά;
Μπορεί να τα "ξέπλεναν" έτσι ως αμοιβή για την λάτζα![]()
Δε βγάζει νόημα να την πληρώνει στον τραπεζικό λογαριασμό της για κάτι παράνομο, όταν τη βλέπει κάθε μέρα στο μαγαζί, όπου λογικά την πληρώνει μετρητά ούτως ή άλλως. Πιο πολύ για ξεκάρφωμα μοιάζει, να έχει να την εκβιάζει.Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο, μέσω των τραπεζικών εμβασμάτων στο όνομά της.
«Το παιδί πήρε την κάρτα και το λογαριασμό της μητέρας της, κατ’ εντολή του κατηγορούμενου» συμπλήρωσε η συνήγορος της 37χρονης.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ 17:9-10
»Ανεξερεύνητα είναι τα βάθη της ανθρώπινης καρδιάς! Είναι τόσο απατηλή και αδιόρθωτη· ποιος μπορεί να τη γνωρίσει σε βάθος; Εγώ ο Κύριος εξερευνώ τα βάθη της καρδιάς, γνωρίζω τις πιο μύχιες επιθυμίες του ανθρώπου, για ν’ ανταποδώσω στον καθένα ανάλογα με τη ζωή του και με τα έργα του.
Ακριβώς επειδή είναι κακοί. Ούτε εραστές είναι ούτε φίλοι. Βιαστές είναι.Orion22 έγραψε: 12 Οκτ 2022, 20:11 "παιδοβιαστές"
το μούφα πάλι είναι αυτή;
[Παιδοβιαστές = κακοί, Παιδεραστές = meh etskiets, Παιδόφιλοι =apatelis flag approved]
γαμώ το newspeak σας