Παραισθησιογόνα;blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 05:41δεν υπαρχουν τετοια ναρκωτικαGolden Age έγραψε: 04 Οκτ 2018, 03:52Ένας που έχει κάνει χρήση ναρκωτικών (παραισθησιογόνων πχ), γιατι θα ειναι παράξενο να φαντάζεται περίεργες καταστάσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Golden Age
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Συγνώμη δεν είχα ιδέα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:49 Πως σου περασε απο το μυαλο οτι ειμαι κατι απο τα δυο;Εχω γραψει πολλες φορες οτι ειμαι αυτοαπασχολουμενος και ΑΡΗΣ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Kαι πέρα απ' το τι είναι ο ΓΓ, το ουσιώδες είναι αν ισχύει αυτό που λέει. Και ισχύει. Δεν πιάστηκε κανένα καράβι που να ανήκει στο Μαρινάκη με ναρκωτικά. Οπότε μπορούμε να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο επιλέγεις να αποκαλέσεις υπάλληλο κάποιον που λέει αλήθεια (ΓΓ) και να αναρωτηθείς για τα κίνητρα του κι όχι να επικρίνεις αυτόν που λέει ψέματα (Υδράργυρος).Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:52Συγνώμη δεν είχα ιδέα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:49 Πως σου περασε απο το μυαλο οτι ειμαι κατι απο τα δυο;Εχω γραψει πολλες φορες οτι ειμαι αυτοαπασχολουμενος και ΑΡΗΣ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Περιμενω με ενδιοαφερον την απαντηση της
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Το ότι δεν είναι στο όνομά του το καράβι σημαίνει πως δεν εμπλέκεται κιόλας;Uppercut έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:56Kαι πέρα απ' το τι είναι ο ΓΓ, το ουσιώδες είναι αν ισχύει αυτό που λέει. Και ισχύει. Δεν πιάστηκε κανένα καράβι που να ανήκει στο Μαρινάκη με ναρκωτικά. Οπότε μπορούμε να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο επιλέγεις να εστιάσεις και ν' αποκαλέσεις υπάλληλο κάποιον που λέει αλήθεια (ΓΓ) κι όχι να επικρίνεις αυτόν που λέει ψέματα (Υδράργυρος).Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:52Συγνώμη δεν είχα ιδέα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:49 Πως σου περασε απο το μυαλο οτι ειμαι κατι απο τα δυο;Εχω γραψει πολλες φορες οτι ειμαι αυτοαπασχολουμενος και ΑΡΗΣ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Σημαίνει ότι ο Υδράργυρος είπε ψέματα κι ο ΓΓ αλήθεια. Εσύ ασχολήθηκες κι υπονόησες πράγματα για αυτόν που είπε αλήθεια, όχι για αυτόν που είπε ψέματα.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:59Το ότι δεν είναι στο όνομά του το καράβι σημαίνει πως δεν εμπλέκεται κιόλας;Uppercut έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:56Kαι πέρα απ' το τι είναι ο ΓΓ, το ουσιώδες είναι αν ισχύει αυτό που λέει. Και ισχύει. Δεν πιάστηκε κανένα καράβι που να ανήκει στο Μαρινάκη με ναρκωτικά. Οπότε μπορούμε να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο επιλέγεις να εστιάσεις και ν' αποκαλέσεις υπάλληλο κάποιον που λέει αλήθεια (ΓΓ) κι όχι να επικρίνεις αυτόν που λέει ψέματα (Υδράργυρος).
ασε προς στιγμην το βιαστη. αφησα το αυτοκινητο ανοιχτο, με τα κλειδια επανω, στο ζεφυρι.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:39 Δε έχει λογική αυτό που έγραψες. Έχεις έναν βιασμό. Ένα γεγονός. Δε μπορεί να μου λες φταίει ο ο βιαστής 100% αλλά φταίει και το θύμα.
φταιω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ υπονόησα κάτι; ερώτηση έκανα στον άνθρωπο από καθαρό ενδιαφέρον. Όπως θα ρωτούσα και σένα πχ τι ομάδα είσαι. Τι το κακό έχουν οι ερωτήσεις μου;Uppercut έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:01Σημαίνει ότι ο Υδράργυρος είπε ψέματα κι ο ΓΓ αλήθεια. Εσύ ασχολήθηκες κι υπονόησες πράγματα για αυτόν που είπε αλήθεια, όχι για αυτόν που είπε ψέματα.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:59Το ότι δεν είναι στο όνομά του το καράβι σημαίνει πως δεν εμπλέκεται κιόλας;Uppercut έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:56
Kαι πέρα απ' το τι είναι ο ΓΓ, το ουσιώδες είναι αν ισχύει αυτό που λέει. Και ισχύει. Δεν πιάστηκε κανένα καράβι που να ανήκει στο Μαρινάκη με ναρκωτικά. Οπότε μπορούμε να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο επιλέγεις να εστιάσεις και ν' αποκαλέσεις υπάλληλο κάποιον που λέει αλήθεια (ΓΓ) κι όχι να επικρίνεις αυτόν που λέει ψέματα (Υδράργυρος).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Εσθήρ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 08:41Βεβαιως! Μην πεφτετε στην λογικη να θεωρειτε οτι ενα πρεζονι και ομοφυλοφιλος εχει δικαιωμα στην ζωη.Μην πεφτετε στην λογικη,να βρεθει η αληθεια.Μην πεφτετε στην λογικη να μην επικρατει η βια,μην πεφτετε στην λογικη οτι ο διαφορετικος απο εμας δεν ειναι σκουπιδι,οχι..σκουπιδι εναι,μην πεφτετε στην λογικη οτι λιντσαρισμα δεν ειναι κακο,αμα δεν αφορα εμας...μην πεφτετε στην λογικη,αν εφταιξαν καποιοι να πληρωσουν,αφου δεν ειστε εσεις ,αλλα ενα πρεζονι![/b]ΜΗΝ πέφτετε στο τρυπάκι στη δημιουργία ενοχών που προσπαθούν να στήσουν οι aristeroi πάσης φύσεως. ΜΗΝ απολογείστε σε όσους βιάζουν τη λογική![]()
Πρωτα πρεπει να συνειδητποιησεις απο τι πασχεις.Πασχεις απο ρατσισμο και κοινωνικο ρατσισμο.
Αν το συνειδητοποιησεις,εχεις ελπιδες.![]()
ΥΓ.Τα ζωακια αστα εκει που καθονται,μην τα βαζεις στο στομα σου.Και το αβαταρ σου ειναι απαραδεχτο και εναντια στα δικαιωματα των ζωων.Αμα θες,ζωσου εσυ με εκρηκτικα.Οχι τα ζωα.Τα ζωα δεν ειναι ταλιμπαν ουτε τρομοκρατες.Δειχνει κατι και αυτο.Το αβαταρ.![]()
Πάσχω από ότι, δεν ενοχλώ και δε γουστάρω να με ενοχλούν.
Επίσης πάσχω όταν βλαμμένοι θέλουν να με κάνουν να αισθανθώ ενοχές για κάτι που δε με αφορά
Επίσης πάσχω από αναισθησία αν κάποιος πεθάνει, αφού κάθε μέρα πεθαίνουν , γέροι, πεθαίνουν νέοι από αρρώστιες, άλλοι σε αυτοκινητιστικά , άλλοι από φυσικές καταστροφές.... Χιλιάδες. Μου είναι αδιάφορος ένας ακόμα θάνατος στους τόσους.
Στο δια ταύτα: Αν θεωρείς φυσιολογικό να τα σπάει κάποιος, και ο ιδιοκτήτης να λέει δεν πειράζει, πες μου που παρκάρεις μηχανή, αυτοκίνητο, ή δώσε μου το ελεύθερο να κάνω γυαλιά καρφιά την περιουσία σου ΑΝ και ΟΠΟΤΕ έχω νεύρα. Γιατί μέχρι τώρα ξέρω ότι πρέπει να σέβομαι την περιουσία του άλλου. Αλλά εκεί είναι ο δικός σου πισινός και τσούζει. Στου άλλου είναι ξένος και ας το παίξουμε ανθρωπιστές.
ΟΥΣΤ ρε υποκριτές.
- Βινόσαυρος
Φρούραρχος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:16Εσθήρ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 08:41Βεβαιως! Μην πεφτετε στην λογικη να θεωρειτε οτι ενα πρεζονι και ομοφυλοφιλος εχει δικαιωμα στην ζωη.Μην πεφτετε στην λογικη,να βρεθει η αληθεια.Μην πεφτετε στην λογικη να μην επικρατει η βια,μην πεφτετε στην λογικη οτι ο διαφορετικος απο εμας δεν ειναι σκουπιδι,οχι..σκουπιδι εναι,μην πεφτετε στην λογικη οτι λιντσαρισμα δεν ειναι κακο,αμα δεν αφορα εμας...μην πεφτετε στην λογικη,αν εφταιξαν καποιοι να πληρωσουν,αφου δεν ειστε εσεις ,αλλα ενα πρεζονι![/b]ΜΗΝ πέφτετε στο τρυπάκι στη δημιουργία ενοχών που προσπαθούν να στήσουν οι aristeroi πάσης φύσεως. ΜΗΝ απολογείστε σε όσους βιάζουν τη λογική![]()
Πρωτα πρεπει να συνειδητποιησεις απο τι πασχεις.Πασχεις απο ρατσισμο και κοινωνικο ρατσισμο.
ΥΓ.Τα ζωακια αστα εκει που καθονται,μην τα βαζεις στο στομα σου.Και το αβαταρ σου ειναι απαραδεχτο και εναντια στα δικαιωματα των ζωων.Αμα θες,ζωσου εσυ με εκρηκτικα.Οχι τα ζωα.Τα ζωα δεν ειναι ταλιμπαν ουτε τρομοκρατες.Δειχνει κατι και αυτο.Το αβαταρ.![]()
Επίσης πάσχω όταν βλαμμένοι θέλουν να με κάνουν να αισθανθώ ενοχές για κάτι που δε με αφορά
Επίσης πάσχω από αναισθησία αν κάποιος πεθάνει, αφού κάθε μέρα πεθαίνουν , γέροι, πεθαίνουν νέοι από αρρώστιες, άλλοι σε αυτοκινητιστικά , άλλοι από φυσικές καταστροφές.... Χιλιάδες. Μου είναι αδιάφορος ένας ακόμα θάνατος στους τόσους.
Στο δια ταύτα: Αν θεωρείς φυσιολογικό να τα σπάει κάποιος, και ο ιδιοκτήτης να λέει δεν πειράζει, πες μου που παρκάρεις μηχανή, αυτοκίνητο, ή δώσε μου το ελεύθερο να κάνω γυαλιά καρφιά την περιουσία σου ΑΝ και ΟΠΟΤΕ έχω νεύρα. Γιατί μέχρι τώρα ξέρω ότι πρέπει να σέβομαι την περιουσία του άλλου. Αλλά εκεί είναι ο δικός σου πισινός και τσούζει. Στου άλλου είναι ξένος και ας το παίξουμε ανθρωπιστές.
ΟΥΣΤ ρε υποκριτές.
Αν μικρά παιδάκια σε έσπαγαν την τζαμαρία με πέτρα θα
τα κοπανούσες κλωτσιές στο κεφάλι ενω ήταν ξαπλωμένα;
Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειαζεται να απαντήσεις.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Φρούραρχος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:16Εσθήρ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 08:41Βεβαιως! Μην πεφτετε στην λογικη να θεωρειτε οτι ενα πρεζονι και ομοφυλοφιλος εχει δικαιωμα στην ζωη.Μην πεφτετε στην λογικη,να βρεθει η αληθεια.Μην πεφτετε στην λογικη να μην επικρατει η βια,μην πεφτετε στην λογικη οτι ο διαφορετικος απο εμας δεν ειναι σκουπιδι,οχι..σκουπιδι εναι,μην πεφτετε στην λογικη οτι λιντσαρισμα δεν ειναι κακο,αμα δεν αφορα εμας...μην πεφτετε στην λογικη,αν εφταιξαν καποιοι να πληρωσουν,αφου δεν ειστε εσεις ,αλλα ενα πρεζονι![/b]ΜΗΝ πέφτετε στο τρυπάκι στη δημιουργία ενοχών που προσπαθούν να στήσουν οι aristeroi πάσης φύσεως. ΜΗΝ απολογείστε σε όσους βιάζουν τη λογική![]()
ΟΥΣΤ ρε υποκριτές.
Τη περιουσία του άλλου έμαθες να τη σέβεσαι. Ότι η ζωή αξίζει περισσότερο σεβασμό από την περιουσία το έμαθες;
(Δε ξέρω γιατί γράφει μπολνταρισμένα)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βινόσαυρος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:23Φρούραρχος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 12:16Εσθήρ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 08:41
Βεβαιως! Μην πεφτετε στην λογικη να θεωρειτε οτι ενα πρεζονι και ομοφυλοφιλος εχει δικαιωμα στην ζωη.Μην πεφτετε στην λογικη,να βρεθει η αληθεια.Μην πεφτετε στην λογικη να μην επικρατει η βια,μην πεφτετε στην λογικη οτι ο διαφορετικος απο εμας δεν ειναι σκουπιδι,οχι..σκουπιδι εναι,μην πεφτετε στην λογικη οτι λιντσαρισμα δεν ειναι κακο,αμα δεν αφορα εμας...μην πεφτετε στην λογικη,αν εφταιξαν καποιοι να πληρωσουν,αφου δεν ειστε εσεις ,αλλα ενα πρεζονι![/b]![]()
ΟΥΣΤ ρε υποκριτές.
Αν μικρά παιδάκια σε έσπαγαν την τζαμαρία με πέτρα θα
τα κοπανούσες κλωτσιές στο κεφάλι ενω ήταν ξαπλωμένα;
Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειαζεται να απαντήσεις.
Εαν ενα μικρο αγορακι πιασει τον κωλο της γυναικας σου δεν θα το σπασεις στο ξυλο, εαν ομως το κανει ενας ενηλικας η αντιδραση σου θα ειναι διαφορετικη, γιατι μπλεκουμε τις ηλικιες ρε φιλε;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Ποια ζωή; Δε τη σεβόταν ο ίδιος και θα τη σεβαστώ εγώ;
Κάνε μας τη χάρη.
Αν σεβόταν τη ζωή του, δεν θα την έπινε, δεν θα μπούκαρε και δεν θα έσπαγε. Καλώς τις άρπαξε, και δεν πέθανε από τις κλωτσιές.
Case closed.
Κάνε μας τη χάρη.
Αν σεβόταν τη ζωή του, δεν θα την έπινε, δεν θα μπούκαρε και δεν θα έσπαγε. Καλώς τις άρπαξε, και δεν πέθανε από τις κλωτσιές.
Case closed.
Ελα ντε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Βινόσαυρος
Γιατί "ιδιοκτησία" über alles
ή μήπως τελικά όχι, αρχίσαμε τις εξαιρέσεις;
ή μήπως τελικά όχι, αρχίσαμε τις εξαιρέσεις;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi