Άργησες. Το χει βγάλει από την πρώτη μέρα. Αλλά είναι κατά του όχλου, να τα λέμε αυτά.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2018, 01:39 Τελικά τι έγινε; Το έβγαλε το ιατροδικαστικό πόρισμα το φόρουμ ή ακόμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Uppercut
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Ένα σημείο που μου κινεί την περιέργεια είναι το πως σπάει η βιτρίνα (το πάνω μέρος από το οποίο στο παλιό video φαινόταν να πετάει κάτι σαν πέτρα ο μαγαζάτορας μέσα) όσο βρίσκεται ο μακαρίτης μέσα στο κοσμηματοπωλείο. Έστω ότι περαστικός ή γείτονας ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη ότι κάποιος μπήκε μέσα στο μαγαζί σου και σε ληστεύει.
Μου φαίνεται λίγο περίεργο η ιδιοκτήτης να σπάει την ίδια του την βιτρίνα όσο ο άλλος βρίσκεται παγιδευμένος μέσα. Επίσης δεν μου κολλάει να την έσπασε ο Κωστόπουλος αφού από εκεί έτσι και αλλιώς ήταν σχεδόν αδύνατο να πηδήξει για να φύγει.
Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο σκηνικό βίας που έχει προηγηθεί και που έκανε και τον αρχικό παρατηρητή να βγάλει το κινητό του να καταγράψει;
Μου φαίνεται λίγο περίεργο η ιδιοκτήτης να σπάει την ίδια του την βιτρίνα όσο ο άλλος βρίσκεται παγιδευμένος μέσα. Επίσης δεν μου κολλάει να την έσπασε ο Κωστόπουλος αφού από εκεί έτσι και αλλιώς ήταν σχεδόν αδύνατο να πηδήξει για να φύγει.
Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο σκηνικό βίας που έχει προηγηθεί και που έκανε και τον αρχικό παρατηρητή να βγάλει το κινητό του να καταγράψει;
- Βινόσαυρος
ρε πάτε καθόλου καλά;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Golden Age
Ένας που έχει κάνει χρήση ναρκωτικών (παραισθησιογόνων πχ), γιατι θα ειναι παράξενο να φαντάζεται περίεργες καταστάσεις;
Αντικειμενικά η καλύτερη λύση είναι η χορήγηση των ναρκωτικών στους τοξικομανείς από το κράτος.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:46Τι σημαίνει το είχε πει ο Πλευρης;Nostalgia έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:43
Την ελεγχομενη χορηγηση ηρωινης το ειχε προτεινει πιο παλια και ο μπαμπας Πλευρης αλλα ο αντιλογος ηταν οτι στιγματιζονται/στοχοποιουνται λογω φακελωματος....
Είναι δυνατόν να χορηγείς νόμιμα ένα τέτοιο ναρκωτικό;
Για πες μια εναλλακτική.
Αυτή που λες είναι η καλλίτερη μέχρι στιγμής.666Katanas έγραψε: 04 Οκτ 2018, 04:14Αντικειμενικά η καλύτερη λύση είναι η χορήγηση των ναρκωτικών στους τοξικομανείς από το κράτος.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:46Τι σημαίνει το είχε πει ο Πλευρης;Nostalgia έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:43
Την ελεγχομενη χορηγηση ηρωινης το ειχε προτεινει πιο παλια και ο μπαμπας Πλευρης αλλα ο αντιλογος ηταν οτι στιγματιζονται/στοχοποιουνται λογω φακελωματος....
Είναι δυνατόν να χορηγείς νόμιμα ένα τέτοιο ναρκωτικό;
Για πες μια εναλλακτική.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάτι σαν άρρωστοι. Χρήζουν βοηθείας εν πάση περιπτώσει και φυσικά το δυνατόν έλεγχο.
Είναι αρκετά πιο σύνθετο και απαιτεί μεγάλη συζήτηση το θέμα αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
δεν υπαρχουν τετοια ναρκωτικαGolden Age έγραψε: 04 Οκτ 2018, 03:52Ένας που έχει κάνει χρήση ναρκωτικών (παραισθησιογόνων πχ), γιατι θα ειναι παράξενο να φαντάζεται περίεργες καταστάσεις;
O 20χρονος μπορεί να πιστέψει και τους Μερκ αυτής της ζωής, ότι πάντα έτσι ήταν! Πού να πιστέψει ότι τα πρώτα μαγαζιά των αλυσίδων Πλαίσιο και Παπασωτηρίου ήταν στη Στουρνάρη και είχαν και πολλή δουλειά; Εσύ το ξεκίνησες, Μερκ. Άκου πάντα έτσι ήταν... Έτσι ήταν και θα παραμείνει όσο οι αγαναχτισμένοι νοικοκυραίοι έμπλεξαν με ανθρώπους που μόνο να καταστρέφουν ξέρουν. Ατζέντες... Δικαιολογίες... Κανείς δεν έχει ευθύνη. Όλα τυχαίνουν ή πάντα έτσι ήταν.Athina__P έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:02Athina__P έγραψε: 03 Οκτ 2018, 21:59Τώρα παραμιλάς απλώς. Το παλιό Δημαρχείο που αναβαθμίστηκε επί Ντόρας, Τρίτση κλπ; Το Εθνικό θέατρο; Σοφοκλέους. Εντάξει και η Σοφοκλέους λούμπεν έχει γίνει. Ωστόσο πάει πολύ να δικαιολογεί κανείς την παραίτηση ότι δήθεν "έτσι ήταν πάντα", τη στιγμή που παραμένουν κτίρια κοσμήματα ακόμα στην περιοχή. Και πιο πρόσφατα είχε κίνηση, αρκετή όσο κινούνταν περίπου ο Χόντος που είχε πολύ κόσμο όσο η Ομόνοια δεν φυτοζωούσε.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 21:50
Παντα η ομονοια ηταν χολερα, παντα μαζευε τον κατιμα. Μαγαζι της ομονοιας λεγανε υποτιμητικα
Ακόμα και τη Στουρνάρη θυμάμαι με μαγαζιά τεχνολογίας, Πολυτεχνείο απέναντι βλέπεις, πριν βανδαλιστούν επανειλημμένα και γίνει μάταιο να ξαναγίνουν.
Κανείς δεν φταίει για αυτό! "Πάντα έτσι ήταν"!
Φυσικά οι άνθρωποι με οικονομική άνεση αραίωσαν από το Κέντρο τι να έκαναν; Σε κάποιες αναλαμπές του Κέντρου επανεμφανίζονται κατά διαστήματα.
- blackpaint
ακομα εκει ειναι.Athina__P έγραψε: 04 Οκτ 2018, 05:59
O 20χρονος μπορεί να πιστέψει και τους Μερκ αυτής της ζωής, ότι πάντα έτσι ήταν! Πού να πιστέψει ότι τα πρώτα μαγαζιά των αλυσίδων Πλαίσιο και Παπασωτηρίου ήταν στη Στουρνάρη και είχαν και πολλή δουλειά;
Είπα εγώ ότι δεν είναι εκεί; Μπορεί ο εικοσάχρονος να φανταστεί ότι στη Στουρνάρη βρίσκεται το πρώτο και flagship μαγαζί μιας τέτοιας αλυσίδας; Για συναισθηματικούς λόγους περισσότερο το κράτησαν...blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 06:26ακομα εκει ειναι.Athina__P έγραψε: 04 Οκτ 2018, 05:59
O 20χρονος μπορεί να πιστέψει και τους Μερκ αυτής της ζωής, ότι πάντα έτσι ήταν! Πού να πιστέψει ότι τα πρώτα μαγαζιά των αλυσίδων Πλαίσιο και Παπασωτηρίου ήταν στη Στουρνάρη και είχαν και πολλή δουλειά;
Και μπορεί ο εικοσάχρονος ότι όλη η Στουρνάρη είχε κάποτε μικρά λόγω τετραγωνικών αλλά πετυχημένα μαγαζιά τεχνολογίας και ήταν μαγαζί γωνία η περιοχή και αν ήθελες να δεις κάτι αιχμής πήγαινες εκεί;
Δεν νομίζω ότι μπορεί να το φανταστεί έτσι ο εικοσάχρονος έχοντας και τους Μερκ από πάνω...
- blackpaint
Το πλαισιο εχει δυο μαγαζια στη στουρναρη, αφου το επεκτειναν . Τι συναισθηματικοι λογοι; Λες μια αλυσιδα σαν την δικια τους να δεχεται να χανει λεφτα για ..συναισθηματα.Athina__P έγραψε: 04 Οκτ 2018, 06:27Είπα εγώ ότι δεν είναι εκεί; Μπορεί ο εικοσάχρονος να φανταστεί ότι στη Στουρνάρη βρίσκεται το πρώτο και flagship μαγαζί μιας τέτοιας αλυσίδας; Δεν νομίζω ότι μπορεί... Για συναισθηματικούς λόγους περισσότερο το κράτησαν...blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 06:26ακομα εκει ειναι.Athina__P έγραψε: 04 Οκτ 2018, 05:59
Μια χαρα δουλευει το μαγαζι. Και δεν εχει καει η σπαστει ποτε, οχι σοβαρα παντως.
Τωρα τι να κανουμε, ζουμε σε μια πολη που βραζει.
Έλα ντε τι να κάνουμε... Να αναζητούμε ευθύνες για το μαγαζάτορα, για την υποβάθμιση του Κέντρου τι να κάνουμε; Δεν υπάρχουν ευθύνες... Έλα μου ντε...
Δεν ξέρω, μπορεί να χρειάζεται να είναι κανείς σε συγκεκριμένη φάση για να δέχεται να βλέπει καθημερινά αυτό πια. Μπορεί να είναι πολύ νέος και να έχει ψυχικά αποθέματα. Μπορεί να μην ξέρει κάτι καλύτερο.
Του Μερκ δεν του αρέσει νομίζω, του χαλάει την ψυχολογία. Αλλά δεν τον ενοχλεί να ζουν άλλοι και παιδιά άλλων σε μέρη χαλαστικά εφόσον συμφωνεί αυτό με ατζέντες και να μπλέκουν παιδιά άλλων σε ό,τι μπλέκουν.
Τον κάθε Μερκ εννοώ που σου ανοίγει κουβέντα για το ότι θα γίνει καλύτερη η ζωή με κάποιον τρόπο, αν επιλέξεις κάποιον συγκεκριμένα. Αλλά όταν του θέτεις προβλήματα, έχει no comment επιλεκτικά για κάποια θέματα. Τυχαίνει να έχω Μερκ στη ζωή μου που ούτε ζωγραφιστή δεν θέλει να τη βλέπει την περιοχή.
Την περιοχή την έζησα σε καλές θεωρώ εποχές, τότε που με τα πόδια πήγαινα μεταξύ άλλων στις συναυλίες στο Ρόδον για να δούμε άλλη μια φορά τον Iggy Pop χωρίς τη μπλούζα του... Οι Μερκ της εποχής εκείνης ούτε τότε πατούσαν, ήταν για τα εναλλακτικά νιάτα από τότε η περιοχή. Αλλά όχι φουλ υποβαθμισμένη. Το τίμημα του να μένεις ή να συχνάζεις σε μια τέτοια περιοχή. Βλέπεις αρκετούς ανθρώπους σε φάση που θα βγάλουν το χειρότερό τους εαυτό και αυτό γίνεται νορμάλ στη μέρα σου. Δεν το μπορούν όλοι οι άνθρωποι αυτό στη μέρα τους, δεν το θέλουν.
Και να σου πω αν ήμουν τώρα 20 και Εξάρχεια μάλλον θα σύχναζα και ελεύθερο κάμπιγκ. Αυτό έχετε τώρα. Δεν σημαίνει ότι είναι ό,τι καλύτερο! Το έχεις σκεφτεί αυτό;
Τώρα ναι, όλοι εδώ κάπου αναφώνησαν μέσα τους στις διάφορες ειδήσεις. Ομόνοια, τι περιμένεις... Ή άλλη πήγε βράδυ στο Ζεφύρι, τι περιμένεις... Το ζευγάρι στου Φιλοπάππου, εκεί βρήκε να πάει βραδιάτικα, τι περιμένεις... Στο Πεδίον του Άρεως το περιστατικό με την εξαρτημένη χωρίς τις αισθήσεις της μέρα μεσημέρι, που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, μια νορμάλ εικόνα πια. Γενικά μια μοιρολατρία, όσο περισσότερες γειτονιές γίνονται τι περιμένεις...
Βγάζω γκρίνια ενώ γίνονται προσπάθειες για αναβάθμιση του Κέντρου και πετυχαίνουν αρκετά... Που αφήνουν γειτονιές που τις έχουν εγκαταλείψει όμως στην απέξω.
Δεν ξέρω, μπορεί να χρειάζεται να είναι κανείς σε συγκεκριμένη φάση για να δέχεται να βλέπει καθημερινά αυτό πια. Μπορεί να είναι πολύ νέος και να έχει ψυχικά αποθέματα. Μπορεί να μην ξέρει κάτι καλύτερο.
Του Μερκ δεν του αρέσει νομίζω, του χαλάει την ψυχολογία. Αλλά δεν τον ενοχλεί να ζουν άλλοι και παιδιά άλλων σε μέρη χαλαστικά εφόσον συμφωνεί αυτό με ατζέντες και να μπλέκουν παιδιά άλλων σε ό,τι μπλέκουν.
Τον κάθε Μερκ εννοώ που σου ανοίγει κουβέντα για το ότι θα γίνει καλύτερη η ζωή με κάποιον τρόπο, αν επιλέξεις κάποιον συγκεκριμένα. Αλλά όταν του θέτεις προβλήματα, έχει no comment επιλεκτικά για κάποια θέματα. Τυχαίνει να έχω Μερκ στη ζωή μου που ούτε ζωγραφιστή δεν θέλει να τη βλέπει την περιοχή.
Την περιοχή την έζησα σε καλές θεωρώ εποχές, τότε που με τα πόδια πήγαινα μεταξύ άλλων στις συναυλίες στο Ρόδον για να δούμε άλλη μια φορά τον Iggy Pop χωρίς τη μπλούζα του... Οι Μερκ της εποχής εκείνης ούτε τότε πατούσαν, ήταν για τα εναλλακτικά νιάτα από τότε η περιοχή. Αλλά όχι φουλ υποβαθμισμένη. Το τίμημα του να μένεις ή να συχνάζεις σε μια τέτοια περιοχή. Βλέπεις αρκετούς ανθρώπους σε φάση που θα βγάλουν το χειρότερό τους εαυτό και αυτό γίνεται νορμάλ στη μέρα σου. Δεν το μπορούν όλοι οι άνθρωποι αυτό στη μέρα τους, δεν το θέλουν.
Και να σου πω αν ήμουν τώρα 20 και Εξάρχεια μάλλον θα σύχναζα και ελεύθερο κάμπιγκ. Αυτό έχετε τώρα. Δεν σημαίνει ότι είναι ό,τι καλύτερο! Το έχεις σκεφτεί αυτό;
Τώρα ναι, όλοι εδώ κάπου αναφώνησαν μέσα τους στις διάφορες ειδήσεις. Ομόνοια, τι περιμένεις... Ή άλλη πήγε βράδυ στο Ζεφύρι, τι περιμένεις... Το ζευγάρι στου Φιλοπάππου, εκεί βρήκε να πάει βραδιάτικα, τι περιμένεις... Στο Πεδίον του Άρεως το περιστατικό με την εξαρτημένη χωρίς τις αισθήσεις της μέρα μεσημέρι, που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, μια νορμάλ εικόνα πια. Γενικά μια μοιρολατρία, όσο περισσότερες γειτονιές γίνονται τι περιμένεις...
Βγάζω γκρίνια ενώ γίνονται προσπάθειες για αναβάθμιση του Κέντρου και πετυχαίνουν αρκετά... Που αφήνουν γειτονιές που τις έχουν εγκαταλείψει όμως στην απέξω.
- blackpaint
δεν ειναι οτι καλυτερο να κοιμασαι κατω απο τ αστερια και να ξυπνας στο χαραμα ακουγοντας τα πουλια; Να τρως ολοφρεσκο ψαρι που εσυ επιασες, ετοιμασες και εψησες σε φωτια απο ξυλα που εσυ μαζεψες; Να ανακαλυπτεις γωνιες απιστευτηςAthina__P έγραψε: 04 Οκτ 2018, 06:35 Και να σου πω αν ήμουν τώρα 20 και Εξάρχεια μάλλον θα σύχναζα και ελεύθερο κάμπιγκ. Αυτό έχετε τώρα. Δεν σημαίνει ότι είναι ό,τι καλύτερο! Το έχεις σκεφτεί αυτό;
φυσικης ομορφιας;
Τι να σου πω, σκαστα στα ξενοδοχεια και στις ταβερνες.
εσύ κάνεις για Υπουργός Προ.Πο.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
παραβατικότητα οι παπατζήδες και οι κράχτες των κωλόμπαρων.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:21 Αστο τωρα δεν την ξερεις εσυ την ομονοια του τοτε και το κεντρο. Δεν τα εχεις περπατησει μονη σου. Περναγες νυχτα απο σωκρατους με πιατσα τα τραβελια, γεματο περιεργους, χρηστες, μεθυσμενους, φανταρους με τα λουκανικα, θεοσκοτεινοι δρομοι.
Και μερα δεν ηταν ο καλυτερος κοσμος, ο κατιμας ητανε, σε τριτοκοσμικες ρποχες
Και ο Τσαρούχης να ζωγραφίζει ναύτες.
Τριτοκοσμικές εποχές.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές