η ΔΟΛΟφονια εχει αποκλειστει απο το πρωτο δευτερολεπτο. ποτε, κανεις λογικος ανθρωπος δεν ειδε ΔΟΛΟ.Nero έγραψε: 03 Οκτ 2018, 17:02 απέκλεισε με κάποιο τρόπο το πόρισμα του ιατροδικαστή τη δολοφονία?Νόμιζα ότι το πόρισμα ήταν ότι τα αίτια ήταν ασαφή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υπάλληλος Μαρινάκη ή απλά Ολυμπιακός;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:28 Φιλε ειπαμε πολλες φορες οτι δεν πιαστηκε κανενα κραβι που να ανηκει στον Μαρινακη να κουβαλαει ναρκωτικα
Συνεχιζεις ομως να το γαρφεις εμμονικα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
ωραίο παιχνίδι με την ετυμολογία αλλά πάταγες 5-6 άτομα με το αμάξι σε μια στάση λεωφορείου και έπαιζες το ίδιο με τον δικαστή δε νομίζω να έπιανε...δε δουλεύει έτσι το πράγμα
Ώπα, κι άλλος χρυσαυγίτης, παιδιά, ορμάτε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ειναι παιχνίδι ούτε το παράδειγμά σου εχει σχεση με αυτό που έγινε.Nero έγραψε: 04 Οκτ 2018, 10:18
ωραίο παιχνίδι με την ετυμολογία αλλά πάταγες 5-6 άτομα με το αμάξι σε μια στάση λεωφορείου και έπαιζες το ίδιο με τον δικαστή δε νομίζω να έπιανε...δε δουλεύει έτσι το πράγμα
Κατα την άποψή σου πού ειναι ο δόλος; Ήθελαν να του κλέψουν λεφτά; Του πούλησαν οι ίδιοι ναρκωτικά, τον παγίδευσαν στο μαγαζί και τον σκότωσαν σε κοινή θέα; Είχαν προηγούμενα; Ξύπνησαν το πρωι και ειπαν αν ερθει ο Ζακ ο ομοφυλόφιλος, οροθετικός ναρκομανής θα τον σκοτώσουμε;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η κατηγορια παντως ειναι βαρια σκοπουμενη σωματικη βλαβη.
Ειναι στην κριση του εισαγγελεα (δεν ξερω αν το εχει κανει ηδη δεν εχω παρακολουθησει την υποθεση) εαν θα την μετατρεψει σε ανθρωποκτονια μιας και προεκυψε θανατος αλλα εκτιμω οτι δεν θα το κανει μιας και απο ιατροδικασρικη εκθεση δεν προκυπτει ξεκαθαρα οτι πεθανε απο χτυπηματα.
Ειναι στην κριση του εισαγγελεα (δεν ξερω αν το εχει κανει ηδη δεν εχω παρακολουθησει την υποθεση) εαν θα την μετατρεψει σε ανθρωποκτονια μιας και προεκυψε θανατος αλλα εκτιμω οτι δεν θα το κανει μιας και απο ιατροδικασρικη εκθεση δεν προκυπτει ξεκαθαρα οτι πεθανε απο χτυπηματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Uppercut
Εν τω μεταξύ, είναι πολύ διασκεδαστικό το ότι σύμφωνα με τον OP το γεγονός ότι μπορεί να έγινε κάτι άλλο αλλού καθιστά με κάποιο τρόπο μη πρεζόνι τον μακαρίτη. Ας πούμε προς στιγμήν ότι δεν πήγε για να ληστέψει, το ότι άρα παύει να είναι και πρεζόνι με ξεπερνά. Εννοείται πως το να πούμε πως δεν πήγε να ληστέψει ελάχιστη σημασία έχει, όταν ήταν σ' ένα ξένο μαγαζί, το οποίο διέλυε και κρατούσε μαχαίρι.
- Μαυροβασίλης
ντροπή! 3/4 δεν είναι ούτε υποψία σιξτυσεντς κι εις το κόβω αντιζαίοςΧουργιατς έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:56Θυμός Bινοσαυρου
Θυμός μπλακπέηντ
Θυμός Stalker
Θυμός χαηλαντερ
![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εαν καθοτανε ησυχα μεσα στο μαγαζι και να περιμενει την αστυνομια και ο γερος μπουκαρε και τον αρχιζε στις κλωτσιες να σας εδινα λιγο δικιο σλλα ετσι το μονοπου μπορω να πω ειναι οτι με τον θανατο τουτην γλυτωσε καποιος αθωος.
η ευθυνη, δεν επιμεριζεται. δεν λεει κανεις οτι οταν ο βιαστης βιασει ξεκωλο φταιει 90% ο βιαστης και 10 το ξεκωλο.Naida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:11
Ξέκωλο ή όχι δεν έχει σημασία για τον βιαστή. Ούτε και η περιοχή. Σε κακόφημη περιοχή δε θα πήγαινα ούτως ή άλλως μόνη μου ή νύχτα. Αυτό δε σημαίνει ότι αν για κάποιο λόγο βρεθώ εκεί και μου συμβεί το οτιδήποτε θα έχω την ευθύνη εγώ. Δε μπορεί να επιμερίζεται η ευθύνη μεταξύ θύτη και θύματος.Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον θύτη. Εκείνος βιάζει, κλέβει, σκοτώνει.
Και σίγουρα δεν είναι η λύση στους βιασμούς η νοοτροπία το να μη ντύνονται οι γυναίκες προκλητικά γιατί προκαλούν τους βιαστές.
Δεν εννοώ ότι έχεις εσύ αυτή τη νοοτροπία αλλά γενικότερα να μην ενισχύεται.
παντα, 100% φταιει ο βιαστης, αυτο δεν αλλαζει. αλλα ταυτοχρονα, μπορει να φταιει και το θυμα, χωρις αυτο να επηρεαζει στο ελαχιστο το φταιξιμο του εγκληματια.
οταν καποιος μου κλεψει το αυτοκινητο. φταιει. θα τιμωρηθει για κλοπη αυτοκινητου.
αν εγω ομως το αφησα με τις πορτες ανοιχτες και τα κλειδια επανω, στο ζεφυρι, τη νυχτα, ε, φταιω κι εγω. πολυ.
αυτο δεν σημαινει οτι φταιει λιγοτερο ο κλεφτης, ουτε οτι πρεπει να τιμωρηθει λιγοτερο απο το αν μου το ειχε βουτηξει απο το τριπλοκλειδωμενο γκαραζ μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν είναι αλήθεια. Όταν κάηκε το κεντρικό κατάστημα στα επεισόδια του 2008 η βρώμα του καμμένου πλαστικού σε χτύπαγε καθώς περνούσες από την περιοχή για πολλούς μήνες και έμεινε 2,5 χρόνια κλειστό.blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 06:32Το πλαισιο εχει δυο μαγαζια στη στουρναρη, αφου το επεκτειναν . Τι συναισθηματικοι λογοι; Λες μια αλυσιδα σαν την δικια τους να δεχεται να χανει λεφτα για ..συναισθηματα.Athina__P έγραψε: 04 Οκτ 2018, 06:27Είπα εγώ ότι δεν είναι εκεί; Μπορεί ο εικοσάχρονος να φανταστεί ότι στη Στουρνάρη βρίσκεται το πρώτο και flagship μαγαζί μιας τέτοιας αλυσίδας; Δεν νομίζω ότι μπορεί... Για συναισθηματικούς λόγους περισσότερο το κράτησαν...
Μια χαρα δουλευει το μαγαζι. Και δεν εχει καει η σπαστει ποτε, οχι σοβαρα παντως.
Τωρα τι να κανουμε, ζουμε σε μια πολη που βραζει.
Δεν ήταν το κέντρο της Αθήνας τόσο υποβαθμισμένο όσο σήμερα. Καλά τα λέει η Athina__P.
Δε έχει λογική αυτό που έγραψες. Έχεις έναν βιασμό. Ένα γεγονός. Δε μπορεί να μου λες φταίει ο ο βιαστής 100% αλλά φταίει και το θύμα.Ασέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:15η ευθυνη, δεν επιμεριζεται. δεν λεει κανεις οτι οταν ο βιαστης βιασει ξεκωλο φταιει 90% ο βιαστης και 10 το ξεκωλο.Naida έγραψε: 03 Οκτ 2018, 23:11
Ξέκωλο ή όχι δεν έχει σημασία για τον βιαστή. Ούτε και η περιοχή. Σε κακόφημη περιοχή δε θα πήγαινα ούτως ή άλλως μόνη μου ή νύχτα. Αυτό δε σημαίνει ότι αν για κάποιο λόγο βρεθώ εκεί και μου συμβεί το οτιδήποτε θα έχω την ευθύνη εγώ. Δε μπορεί να επιμερίζεται η ευθύνη μεταξύ θύτη και θύματος.Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον θύτη. Εκείνος βιάζει, κλέβει, σκοτώνει.
Και σίγουρα δεν είναι η λύση στους βιασμούς η νοοτροπία το να μη ντύνονται οι γυναίκες προκλητικά γιατί προκαλούν τους βιαστές.
Δεν εννοώ ότι έχεις εσύ αυτή τη νοοτροπία αλλά γενικότερα να μην ενισχύεται.
παντα, 100% φταιει ο βιαστης, αυτο δεν αλλαζει. αλλα ταυτοχρονα, μπορει να φταιει και το θυμα, χωρις αυτο να επηρεαζει στο ελαχιστο το φταιξιμο του εγκληματια.
οταν καποιος μου κλεψει το αυτοκινητο. φταιει. θα τιμωρηθει για κλοπη αυτοκινητου.
αν εγω ομως το αφησα με τις πορτες ανοιχτες και τα κλειδια επανω, στο ζεφυρι, τη νυχτα, ε, φταιω κι εγω. πολυ.
αυτο δεν σημαινει οτι φταιει λιγοτερο ο κλεφτης, ουτε οτι πρεπει να τιμωρηθει λιγοτερο απο το αν μου το ειχε βουτηξει απο το τριπλοκλειδωμενο γκαραζ μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 10:17Υπάλληλος Μαρινάκη ή απλά Ολυμπιακός;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:28 Φιλε ειπαμε πολλες φορες οτι δεν πιαστηκε κανενα κραβι που να ανηκει στον Μαρινακη να κουβαλαει ναρκωτικα
Δεν καταλαβα την ερωτηση σου
Γινε πιο σαφης
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Λέω είσαι υπάλληλος του Μαρινάκη ή ολυμπιακός;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 11:45Naida έγραψε: 04 Οκτ 2018, 10:17Υπάλληλος Μαρινάκη ή απλά Ολυμπιακός;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:28 Φιλε ειπαμε πολλες φορες οτι δεν πιαστηκε κανενα κραβι που να ανηκει στον Μαρινακη να κουβαλαει ναρκωτικα
Δεν καταλαβα την ερωτηση σου
Γινε πιο σαφης
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πως σου περασε απο το μυαλο οτι ειμαι κατι απο τα δυο;Εχω γραψει πολλες φορες οτι ειμαι αυτοαπασχολουμενος και ΑΡΗΣ
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 90 Απαντήσεις