!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2018, 18:49 Συνέχιζε να κολλάς ταμπελάκια
Φασίστα, ου ου
the end
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε ήδη και δεν μπορώ ούτε θέλω να διαβάσω τόσες σελίδες καθυστεριές, αλλά ελπίζω να έχετε πάρει χαμπέρι ότι το ένα από τα δύο καθίκια που δολοφόνησε τον τράβελο είναι σεσημασμένος αντιμνημονιακός συριζαυγίτης. Το όνομά του (είναι ο ένας από τους δύο που έχουν συλλάβει) αναφέρεται εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 26 Σεπ 2018, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Εσθήρ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:35
Καθόλου ντόρος δεν δημιουργήθηκε από τους γνωστούς πονόψυχους ανθρωπιστές ανιφασίστες, που κοιτάνε μεταξύ άλλων να μην υπάρχει βία σου λέει, γιατί η Εσθήρ διαμαρτυρήθηκε ότι μπήκε σε κουτάκι επειδή ανησυχεί για την εξάπλωση της βίας αλλά έτυχε την ανησυχία της αυτή να την εκδηλώσει μόνο στο θέμα του κοσμηματοπωλείου και πολύ άδικα χαρακτηρίστηκε ως αυτό που πρώτη αυτή και χωρίς να κρατάει μικρό καλάθι είπε για τους άλλους, ότι η στάση αυτή είναι υποκριτική. Είπε τίποτα η Ακρίτα; Αν και είναι από τους ελάχιστους ίσως που δεν πηγαίνει ολόισια με τις γραμμές που χαράσσονται για τους πονόψυχους και μπορεί να είπε κάτι. Είπε κάτι ο Βαλλιανάτος; Είπε κάτι ο άλλος ο συνθέτης που ασχολήθηκε με το Συνολάκη, δεν θυμάμαι πώς τον λένε; Είδαμε και τι είπε στο φόρουμ αυτό ο Higlander ή ο άλλος, δεν είμαι σίγουρη, τους μπερδεύω. Για διάβασε αν καταδίκασε. Χιλιάδες ποστ έχει ο καθένας εντός και εκτός φόρουμ από τους πονόψυχους αυτούς, για χιλιάδες θέματα που τους κεντρίζουν καθημερινά το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Για παράδειγμα, το θρεντ για τον οδοντίατρο είχε κάπου 4 σελίδες. Τόση σημασία του έδωσαν και τόσο το "καταδίκασαν" το γεγονός. Μπες μέσα και δες ποιος καταδίκασε, ήταν λέει αυτονόητο! Και ΑΝ καταδίκασε ή πήρε άλλη θέση! Και αν υπήρξε πραγματική οποιαδήποτε συνέπεια για αυτούς που τραμπούκισαν τον οδοντίατρο. Ο οδοντίατρος ήταν ένα πρόσφατο παράδειγμα, εχθές έμαθα αντίστοιχα για την κοπέλα που έφαγε στα μούτρα τη φωτοβολίδα στο Αγρίνιο... Δεν πρόσεξα να γίνει ντόρος ούτε για αυ
Κυρ αθηνα ακου κατι.
Δεν ειμαι υποχρεωμενη να μπαινω σε καθε θεμα που υπαρχει βια και σαν ηλιθιο να λεω...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ.Μπας και αντιληφθεις οτι ειμαι εναντια σε ΚΑΘΕ ΒΙΑ.Δεν σου χρωσταω τιποτα και δεν χρωσταω ουτε στην αλλη που μου εβαλε το λινκ του θεματος.Δηλαδη...ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ,και εγω σαν καλο κουταβι πρεπει πειθηνια να μπω και να απαντησω,επειδη ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ,για να αποδειξω τι ειμαι εναντια σε καθε βια;
ΡΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Θα το ξαναπω.ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Ειναι οτι πιο. φασιστικο μπορειτε να κανετε σε ενα φορουμ.

Στην περιπτωση του οδοντιατρου δεν υπηρξε θανατος,απο οτι ειδα εδω...αλλα ξαναλεω..δεν ειμεθα υποχρωμενοι να ξερουμε με νι και με σιγμα τι συμβαινει και τι γραφετε εδω.Με ποσα μπολντ να το γραψω;
Επισης οταν υπαρχουν ποστ που με εκεφραζουν,το βρισκω περιττο να γραψω τα ιδια.Αντιθετα,οταν βλεπω σε ενα θεμα να επβραβευουν την βια και να την βαφτιζουν αυτοαμυνα,εκει ναι θα μπω και θα γραψω/.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ;
Μαθε να εχεις επιχειρηματα σε συγκερκιμενα ζητηματα και οχι απλα να θαβεις και να βγαζεις δικα σου συμπερασματα και να προσπαθεις να βρισκεις κατι που μονο στο δικο σου μυαλο υπαρχει,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝΕ ΧΕΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,

Και η κυρα[ Ιφιδα,= ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΦΙΔΑ.] JUNO μετα μου βαζει λινκ με το θεμα του οδοντιατρου και μου λεει,αααααα..τωρα το ειδες μπες και γραψε,και εγω σαν καλο κουταβι πρεπει να μπω και να γραψω,ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Η JUNO ;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;Η απαντηση ειναι πασιφανεστατη.ΟΧΙ.
Θελει ο φασιστας να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει/
Αγαπητή, μπορώ να πω ότι έχω πειστεί απόλυτα ότι δεν πιστεύεις στη βία παρά μόνο όταν έχει εξαντληθεί κάθε άλλο μέσο, ας πούμε κανονικός διάλογος και το Εσθήρ πηγαίνει σε κάθε Εσθήρ και όχι σε εσένα προσωπικά. Πολύ το κουράσαμε.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:04 Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε ήδη και δεν μπορώ ούτε θέλω να διαβάσω τόσες σελίδες καθυστεριές, αλλά ελπίζω να έχετε πάρει χαμπέρι ότι το ένα από τα δύο καθίκια που δολοφόνησε τον τράβελο είναι σεσημασμένος αντιμνημονιακός συριζαυγίτης. Το όνομά του (είναι ο ένας από τους δύο που έχουν συλλάβει) αναφέρεται εδώ
Συνωνυμία, δεν μπορεί ένας συριζαίος να έκανε τέτοιο πράγμα!
the end
Athina__P

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:02
Φρούραρχος έγραψε: 26 Σεπ 2018, 06:51 Και κάτι προς τους κραυγάζοντες για ανθρώπινη ζωή.

Είναι ανθρώπινη ζωή να σέρνεσαι στο χώμα, εκτός τόπου και χρόνου, με μόνη έννοια που θα βρεις το πράμα για να ξανακυλιστείς κάτω;
Αν αυτό είναι ανθρώπινη ζωή, τότε έχουμε μπλέξει τις έννοιες.

Αρνούμαι να συγκινηθώ γιατί μου το επιβάλλει η μαλακία που δέρνει κάποιους.
Η μάλλον συγκινούμαι έχοντας στο μυαλό μου:
Εκεί που θα πας Ζακ μην κάνεις τα ίδια λάθη. Από αυτό τον κόσμο που έψαξες και σε εξευτέλισε απαλλάχθηκες. (Και δε μιλάω για το σεξουαλικό. Στο κρεββάτι του, ο καθένας ότι τραβάει ο οργανισμός του).
Καλά ρε φίλε. Κι εσένα αν σε πετύχουμε πουθενά λιώμα από τίποτα ξύδια, θα σου ρίξουμε μια σφαιρα στο κεφάλι για να σε απαλλάξουμε από το βασανιστήριο σου.πάνε και κάτι μαλακές στον οκανα και μοιράζουν μεθαδόνη και ψυχολογική υποστήριξη αντί να εκτελούν με καλασνικωφ ποιον μπαίνει. Άρρωστα πράγματα.

Όσο για τον οδοντίατρο στα Εξάρχεια που γράφτηκε πιο πανω, όποιος συμφωνεί με τον ξυλοδαρμό του είναι χουλιγκανοσκουπιδι και όποιος το έκανε πρέπει να δικαστεί. Φανταστείτε πόσο πιο ταλιμπανοκαφρος εισαι όταν επιδοκιμαζεις λυτσαρισματα μέχρι θανάτου ανθρώπων που απλά ήθελαν να διαφύγουν.

Αφού έγινε γνωστή η ταυτότητα του συγκεκριμένου, του Ζακ, και πριν αλλά ειδικά μετά, προσωπικά τον έβλεπα με κάποια συμπάθεια γιατί όντως έδειχνε ανήμπορος και χαμένος στο βίντεο. Εκεί που τερματίστηκε όλο αυτό, ήταν με την προσπάθεια ορισμένων να παρουσιάσουν και το μπουκάρισμα υπό την επήρεια ουσιών σε κοσμηματοπωλείο ως κάτι που είναι μια επιλογή ενός ατόμου - προτύπου, εκεί κάπου χάθηκε το μέτρο λιγάκι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vatraxos έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:04
Kauldron έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:00 Οτι δεν είναι προφυλακιστέος.
Και γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να πήζει κάποιος;
Η προτροπή σε πήξιμο είναι στάνταρντ στο πχόρουμ, οπότε πάει με όλα.
:c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Athina__P

Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:08
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:04 Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε ήδη και δεν μπορώ ούτε θέλω να διαβάσω τόσες σελίδες καθυστεριές, αλλά ελπίζω να έχετε πάρει χαμπέρι ότι το ένα από τα δύο καθίκια που δολοφόνησε τον τράβελο είναι σεσημασμένος αντιμνημονιακός συριζαυγίτης. Το όνομά του (είναι ο ένας από τους δύο που έχουν συλλάβει) αναφέρεται εδώ
Συνωνυμία, δεν μπορεί ένας συριζαίος να έκανε τέτοιο πράγμα!
Όπως λένε και στα χωριά μας που μυρίζει θυμάρι και άγρια μέντα, you couldn't make this up. Από την άλλη ίσως ήταν θέμα χρόνου απλά να συμβεί και κάτι τέτοιο, αυτοί που σιδερώνουν γριές δεν ρωτάνε πρώτα τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές, αν είσαι ινφλουενσερ και τα λοιπά..
Athina__P

Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:16 δεν θα μπορούσαν να υποθέσουν (να φοβηθούν μάλλον) ότι κάποιο κινητό τηλέφωνο κατέγραφε το ανδραγάθημά τους.
Κάτσε τώρα, μιλώντας για κινητά που καταγράφουν, δεν υπήρχε η τεχνολογία αυτή στη Μαρφίν, με χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες και τα κινητά τους; Γιατί δεν κυκλοφόρησε βίντεο ή μήπως δεν σηκώθηκε κανένα κινητό για να καταγράψει; Κατά τα άλλα το πιο επικίνδυνο που έχουμε δει να συμβαίνει έξω στους δρόμους είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον καταστηματάρχη. Ο καταστηματάρχης λες δεν υπέθετε ότι θα υπήρχε το βίντεο; Πάντως ήταν πιο πιθανό να υπάρχει καταγραφή σε σχέση με άλλα και άλλα περιστατικά.
Athina__P

Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:44
Namrail έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:39

Τώρα δεν μπορώ να κάθομαι να απαντάω σε αυτά. Η είδηση είναι όταν ο άνθρωπος δαγκώσει το σκύλο, όχι όταν συμβεί το αντίθετο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νορμάλ τσογλάνια να χτυπάνε οδοντίατρους (αν έγινε έτσι το περιστατικό γιατί εγώ έχω δει απλά μια δήλωση του οδοντίατρου). Αυτό σημαίνει ότι καλώς κακώς δεν προσελκύει ενδιαφέρον.
Συνειδητοποιείς τι έγραψες; :lol:
Ενδιαφέρον για σχολιασμό βρε. Το θέμα είναι σοβαρό (αν ισχύει η χειροδικία), αλλά δεν προσελκύει σχολιαστικό ενδιαφέρον. Τι να γίνει τώρα; Να επιβάλλουμε και την ατζέντα με βάση την οποία θα σχολιάζει ο καθένας; Δεν γίνεται.

ΥΓ Την πρώτη φράση γιατί την μπόλνταρες; :smt017

Ε, ναι αυτό δεν έγραψα εξαρχής δηλαδή; :smt017 :smt017 :102:
Athina__P

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Σεπ 2018, 16:37 Για ποια κοινωνία μιλάμε όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο με τόση ευκολία σε κοινή θέα;
Για ποια εξέλιξη του ανθρώπινου γένους μιλάμε όταν η άλλη πηγαίνει στην Μόρια και χαζεύει περιχαρής τα παιδάκια πίσω από τα συρματοπλέγματα λες και είναι εκθέματα;
Για ποια δημοκρατία μιλάμε όταν μας απαυτώνουν και αντί να αντιδράσουμε εκεί που πρέπει ξεσπάμε στον διπλανό μας;
Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε όταν το μόνο που ξέρουν κάποιοι νοικοκυραίοι είναι να υπερασπίζονται το μαγαζάκι τους και όχι να αντιδρούν στην δυσβάστακτη, όπως λένε, φορολογία και όχι μόνο;
Τελικά πόσο ηδονίζονται οι άνθρωποι με τον θάνατο;
Πόσο εύκολα μπορούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους; Και γιατί δεν τον παίρνουν διεκδικώντας αυτά που νομίμως δικαιούνται και τους τα στερούν;
Με λυπούν πολύ όλα αυτά και πολλά άλλα και αναρωτιέμαι...Ανθρω-ποια;
Υπάρχει και μια γκρίζα περιοχή που λέει ότι δεν είναι λογικό να συμπεραίνει κανείς ότι ένας 73χρονος που ξυπνάει ακόμα το πρωί να πάει στο Κέντρο της Αθήνας στη δουλειά του για να πληρώνει λογαριασμούς μπορεί να σκέφτηκε πριν γίνει αυτό ότι είναι ικανός στην ηλικία του ή θέλει στην ηλικία του να σκοτώσει τον οποιονδήποτε, ή έστω να του προκαλέσει σοβαρή βλάβη, όσο αδύναμος και αν είναι αυτός.

Αυτός ο άνθρωπος βέβαια είναι και νερό στο μύλο του σύγχρονου ασφαλιστικού. Μερικοί άνθρωποι θα φτάσουν τα 100 οπότε μπορούμε να τους αφήσουμε να δουλεύουν κανονικά μέχρι τα 85 και να πάρουν και μια μαύρη ζώνη στο καράτε στα 86 που θα έχουν βγει στη σύνταξη για να περνάνε την ώρα τους.
Athina__P

Ας πρόσεχες κυρ Παντελή και να πηγαίνεις στη δουλειά μέχρι τα 85 γιατί το κοινωνικό κράτος έχει και κάποιο κόστος... Πιο πολλά από το βασικό είναι το επιδοματάκι. Έλα που δεν φτάνει όμως..
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

ωραία...όσο πάει καλυτερεύει το πράγμα....

https://twitter.com/xstefanou/status/10 ... 7209109505
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Athina__P

Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 02:43 Καλά μάθε μου τώρα τι γινεται τόσες δεκαετίες, δεν ξέρω. Οι Βαλιανάτοι μαζί με πολλούς άλλους από εμάς δώσανε μάχες δεκαετίες και σήμερα νομικά πολιτισμικά δικαιώνονται και ορθώς δικαιώνονται.
Και οι μάχες ήταν για να εξαληφθεί η κακοήθεια των συντηρητικών. Χαρακτηρισος γενικότερος για βολεψάκηδες αντικοινωνικούς, μία πλευρά τους είναι ο φασισμός αλλά δεν είναι και το σημαντικότερο αυτό.
Οι πώς τους λες που δώσανε μάχες παύουν να είναι πρότυπα από τη στιγμή που κυκλοφορούν με άτομα 30 - 40; πόση είναι η διαφορά με barely legal - και βάλε χρόνια νεότερά τους με ύφος που δεν θα είχε ποτέ δημόσια ένας ετεροφυλόφιλος με την ίδια διαφορά ηλικίας αντίστοιχα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 26 Σεπ 2018, 20:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”